Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bmtr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yahu bu alex'in attigi ikinci golde, Bucanin kalecisi kendini resmen ele veriyor. Adam resmen yalandan zipliyor. Helal olsun bu fenere. Adamlar zorla alacak kupayi. Nasil vicdanlari rahat ediyor anlamak cok zor.

Onlarda vicdan diye birsey yok zaten onun icin rahatlar.Herkez bizim gibi Trabzonsporlu olamaz!

Serefimizi Fener gibi kayip edecegemize Sampiyonlugu kayip ederiz ama onlar Kupayi tercih eder! Bize kalan Sereftir,dik durmaktir,asla pes etmemektir,dogru dürüst olup maclari alin terinlen kazanmaktir.Farkimiz budur!

Yorum

• eskısehır beraberlıgınden berı yanı cuma gununden berı ne gazete okuyordum ne spor ızlıyodum nede buraya gırıyordum,ben ıcımden gecenı cok net bır sekılde soyluyorum bu iş bıttı sampıyonlugu eskısehırde bıraktık(o gun orda ... trabzon olamazsın sampıyon dıye bagıran butun esk taraftarlarının annelerındede slm mımı unutmıyım,elbet bırgun hesaplasırız onlarlada) ama sunu soylıyımkı bu yonetımle bız bu yarısı buraya kadar bıle ıyı getırmısız,yaptıkları su basbakana cıkma rezıllıgını gorunce sınırden delırdım,bu kadarmı aptal olur bır yonetım...noldu cıktınızda kucuk cocuklar gıbı kendınden kucuk kardesını kıskanan cocuklar gıbı,fb cıktı bızde cıkalım...fb ıyı zamanda cıktı bak aldı elınden lıderlıgı,sende cıktın forma verıp şarlatanlık yaptın...fb lı ler gotuyle guluyordur bızım baskan cıktı trb nun baskanıda cıktı dıye...yzıklar olsun oraya cıkanlara...bu takımın burda olmasının tek sebebı dogrusu ıle yanlısı ılse senol gunestır kendısıne herzaman saygı duymusumdur ellerınden opuyorum...acız zavallı yonetınımınde ıstıfa etmesını ıstıyorum...kımse bana kalkıpta trabzon baskanına yonetımıne kımse acız zavallı dıyemez dıye laf ebelıgı yapmasın,,,ayrıca sıte yonetımının ana sayfadakı kımı temsıl ettınız yazısıda harıka olmus tsk ler edıyorum...

Yorum

• Arkadaşlar kendinizi bu kadar paralamayın. Her şey bu haftaki Gaziantep galibiyeti ve Fener - İBB puan kaybıyla düzelecek...

Yorum

• Bu takımı sampiyon yapamayCaksaniz bari saampiyonluga oynayıp sonradan vermeyin yalandan strese sokmayın bizi hem sizde bu kadar yorulmazsınız yıpranmazsiniz şampiyonluk gidiyor bunlar başbakanın torunlarına forma hediye ediyor dün Cevat kol güzel bir yorum yaptı yönetim dediğin yoldaki engelleri tasları temizler teknik kadroda o yolda koşarak ilerler ama bizimkiler forma vermederdindehala

Yorum

• Eskişehir amigosu Yaşarın sözleri basında yer almasına rağmen hiç bir adımın atılmaması kötü bir durum.

Ancak başbakanla görüşmesi olumluydu.

Yorum

• Başkan şampiyonluğun burdan kaçmasına ne diyecek bunu çok merak ediyorum?

Yorum

• Başkana ve yönetime artık eleştirim yok, benim için onların Trabzonsporla alakaları yok. Anladım ki bizim başkanın en büyük derdi şampiyonluk değil, kendini tanıtmak ticari kaygılarını halletmekmiş. O başbakanla görüşme yaparak sanırım bu yönde gerekli adımları atmıştır, tüm Trabzonspor camiasını ezerek. Artık şampiyon bile olsak umrumda değil. Sadri şenerin başkanlığını istemiyorum. O başkan olduğu süre içerisinde de Trabzonsporu sadece uzakdan takip ederim. TRABZONSPOR kimsenin ticari kaygılarının giderileceği bir basamak değildir. Olmamalıdır. saygılarımla.

Bu gün bir çok fenerlinin haklı olarak ne yalakasınız torunlarına bile forma götürmüşsünüz bizim başkan ne yaparsa onu yapıyorsunuz ezikmisiniz bunlardan mı bişiler bekliyorsunuz laflarını yemek oldukça iyi geldi. saol Sadri şener.
                ''7''

Yorum

• İlk olarak Medallion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bizim bir de Zurawski hikayemiz var. Ne gecelerdi oyle gecmek bilmeyen. Ha geldi ha gelecek, havaalaninda, tuvalete gitti, markete gitti, Antalya'ya gitti. Ama bir turlu Trabzon'a gelemedi

Iste bu bizim hikayemiz.
                  Sobolewski falan da vardi, konsolosluk falan
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Takimin derbilerde 6'da 5 yaptigi, 30 macta toplam 70 puan topladigi bir sezonda eger sampiyon olamiyorsak ben sucu ne Yönetimde , ne Teknik Heyet'de, ne de Baskan'da ararim.

Herkesin atladigi nokta su, Fener son 4 macinida kazanirsa 18'de 17 yapmis olacak, yani 17 galibiyet 1 beraberlik ve bazilari gelmis bu "9 puanlik" fark nasil kapanir diye Yönetime salliyor.

18'de 17 yapan bir takimin kapattigi fark 9 ise, o zaman helal olsun bizim cocuklara.

Olaya birazda bu taraftan bakin, lütfen.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• 18'de 17 arkadaslar, lig tarihinde böyle bir olay yok...!

Bir takim suana kadar 14'de 13 yaptigi halde hakemlere bagriyorsa hakemleri etki altina almaya calisiyorsa, bu art niyet degil de ne?

Hicbir bir takim saha disi etkenler olmadan bu ligde 18'de 17 yapamaz, bu gercegide görsün herkes.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Yönetimi farkı kapattırdıkları için eleştiremem, sağduyulu arkadaşlar zaten yazıyorlar 30 maçta 70 puan harika bir puan. Sorunun rakibimizin tüm kollardan desteklenerek bize yetiştirilmesinde olduğunu farkediyorum.

Ama yönetim özellikle de başkan medyaya verdikleri demeçlerle Trabzonspor'u maalesef küçük düşürdüler, hakkımızı koruyamadılar, hatta bazen haklıyken haksız duruma düşürdüler. Bu açılardan yönetimde bence konuşmayı beceren biri varsa sadece o konuşsun. Nasıl Aziz konuşmayı beceremediği için ya kapalı kapılar ardında konuşuyor ya da yazılı açıklama yapıyorsa bizimkiler de işi sadece işi bilene bıraksınlar.
                        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Eğer seçim gezileri esnasında başbakanın boynuna Trabzonspor atkısı ile Trabzonda nutuk çekmesine izin verip onu dinlemeye ve şakşaklamaya giden Trabzonspor taraftarı var ise diyecek bir sözüm olmaz kendisine ve çevresindeki diğer yalaka takımı ve Trabzonspor sevgimizi kullanarak menfaatlenen diğer çıkarcılar ve aklına Trabzonlu ve TRabzonsporlu olduğu sadece önemli günler ve ihtiyaçlarında gelen spor bakanına gereken dersi vermeyen halkıma herşey müstehaktır
                          Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• Selçuk la görüşmelere başlanıyormuş.

Yorum

• Yönetim sadece Trabzonspor'luları değil Trabzonspor'a inananları da tekrar ters köşe yaptı. Şubat ayında olması gereken genel kurul toplantısı, nisan ayı sonunda olacak denildi. Ama bunu yapmayarak dün KAP'a yaptıkları açıklamada 23 mayısta toplanacaklarını ve temettü ödemesi ile ilgili kararı açıklayacaklarını söylediler. Yani son maçtan 1 gün sonra. O kadar kurnaz davrandıklarını sanıyorlar ki, ama bu süreçte söylediklerini de yapmayarak özellikle küçük yatırımcının adeta canına okudular. Son dönemde bu yapıkları ile aldıkları ah zaten dağı bayırı aştı.
                              Burada önemli olan küçük yatırımcının para kazanıp kazanmamasından ziyade yönetimin söylediklerini yerine getirmemesidir. Ayrıca birleşme gerçekleşti sözleri de gerçekten uzak sözlerdir. Ödenmesi gereken temettüler (net 3,00 TL) ödenmeden birleşmeyi gerçekleştiremezler. SPK buna izin vermiyor.
                              Bunlar şirket olarak maddi zarara uğrayanların aklından geçenler, Trabzonspor şampiyon olacak ve temettü ödeyecek diye inanarak büyük çapta yatırım yaptılar sonu da büyük hüsran oluyor. Yönetim eleştirilirken sadece başbakana gitti düşüncesi ön planda olmamalıdır. Bunlarda çok önemli konulardır.
                              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Takimin derbilerde 6'da 5 yaptigi, 30 macta toplam 70 puan topladigi bir sezonda eger sampiyon olamiyorsak ben sucu ne Yönetimde , ne Teknik Heyet'de, ne de Baskan'da ararim.

Herkesin atladigi nokta su, Fener son 4 macinida kazanirsa 18'de 17 yapmis olacak, yani 17 galibiyet 1 beraberlik ve bazilari gelmis bu "9 puanlik" fark nasil kapanir diye Yönetime salliyor.

18'de 17 yapan bir takimin kapattigi fark 9 ise, o zaman helal olsun bizim cocuklara.

Olaya birazda bu taraftan bakin, lütfen.

İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                18'de 17 arkadaslar, lig tarihinde böyle bir olay yok...!

Bir takim suana kadar 14'de 13 yaptigi halde hakemlere bagriyorsa hakemleri etki altina almaya calisiyorsa, bu art niyet degil de ne?

Hicbir bir takim saha disi etkenler olmadan bu ligde 18'de 17 yapamaz, bu gercegide görsün herkes.

Katılıyorum. Kalan maçları hem biz hem fener kazanırsa 82 puanla şampiyon olamayacağız. Lig tarihinde galiba 2. defa böyle birşey olacak ve yine bizim başımıza gelecek. Ayrıca rakipte aynı.
                                33# DRAGO GABRIC
                                61# IBRAHIMA YATTARA #11
                                13# Steve Nash
                                10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

Yükleniyor...
                                X