Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen sezon sonlarına doğru Sayın Şener " Selçuk'un hiç bir yere gitme niyeti yok" demişti... Olanları hepimiz gördük.....

Dünde Şenol Hoca için " Şenol Hocanın kesinlikle gitmeye niyeti yok " dedi....

Doğrusu korkmaya başladım ben....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Yazık ki maçlardan sonra sizin rezaletlerinizin hedefi Şenol Güneş oluyor. O kalın kafanın içinde nasıl bir ince zekânız var anlamıyorum.
      En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 21.03.2012, 20:44.

Yorum

• Yönetimin artık değişmesi gerekiyo güzel işleriniz olabilir ama bugünkü elenmemizden sonra genel olarak değişim şart ve önce yönetim değişmeli..

Yorum

• Bu başlık'ın birden parlayıp sönmesi birçok şeyi ifade ediyor zannımca
          Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• bi gidin da ya

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu başlık'ın birden parlayıp sönmesi birçok şeyi ifade ediyor zannımca
              Şenol Güneş başlığında parlatan arkadaşlar. Maç kaybedince bazen ayıp olmasın diye buraya yazıyorlar.

Gerçi biz sayfalarca yazdık da ne oldu buraya ? Yönetimdekiler internetin ne olduğunu bile bilmiyordur.Nereden kalkıp bakacak.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şenol Güneş başlığında parlatan arkadaşlar. Maç kaybedince bazen ayıp olmasın diye buraya yazıyorlar.

Gerçi biz sayfalarca yazdık da ne oldu buraya ? Yönetimdekiler internetin ne olduğunu bile bilmiyordur.Nereden kalkıp bakacak.
                Evet bir özeleştiriydi aynı zamanda. Kötü bir maç sonucu, bir an gözümüze çakan ani bir yönetim kararı, yanlış bir transfer vs. vs. . 2-3 iyi skor geldi mi, UEFA bir iki mesaj verdi mi yelkenler suya iniyor. Bu kadar kolay sineye çekmemek lâzım. Canlı tutulması gereken konulardan birisi olarak görüyorum bu başlığı.
                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• yönetimin görev süresi ne zaman doluyor..ne zamandır bu seçim

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çok güzel yazmışsın, bu MAy adi herifin tekidir, hatta fenerliyim diyen mafyavari bir adamdır, Trabzona zerre katkısı olmadı, 1996 da ki kadroyu dağıtan da budur.

Sırf MAY Sadri babayı eleştiriyor diye bile desteklenecek adamdır Sadri baba, kaldı ki 5 sene önce dibe vuran itibarımızı da düzeltti, Elazığspora adm kaptıran takımdık hatırlayın
                    Cem Yavuz Alıntı:
                    tsukru61 tarafından yazılan
                    MAY haklı beyler...

Nuri yedi Şener yedi benim neyim eksik, diyor doğal olarak.

ne güzel dedin,aynen katılıyorum sana,
                    ama bizim onursal başkancılarımız varya
                    hani bu adamın canlı yayında sigara yakması ile övünen,
                    önce onların anlaması lazım bu düşünceyi
                    bu adama hala onursal başkan denmesi bile içimi acıtıyor
                    onursal başkan
                    onursal başkanı olduğu takıma adının yazdığı tesislere icra memurlarını gönderen adam
                    daha ne diyeyim
                    ----------------------------------------------------------------------------------
                    Biz Sadri Şener'e dansöz deyince ceza alıyoruz işe bak ya güler misin ağlar mısın!!!

Ne May'cıyım Ne Sümer'ci Ne Sadri'ci...bu 1

Bir başkan düşün kongreden 1 ay öncesine kadar klüpten 10,000 mark maaş özel şöför vs.vs.alıp sesi çıkmayan! Ne zaman musluğun suyu kesilir o zaman sesi yükselir deli cesareti gösterip öne sürdürtülüp başkan edilir böyle bir yerdir Trabzon!!!Yüzüne gık çıkaramazlar MAY'ın arkasından sallar dururlar...

Kongre gelir çatar kürsüde eser deli oğlan BİZ BİRİZ,BİZ BİZİZ BİZ TRABZONSPOR'UZ...Bitmez bunla da Trabzonspor kimsenin cebine sığmaz der...Ama 3 ay sonra Onursal Başkan'a kendi yönetimindekilerini yollar ara bulucu olsunlar diye.

Ve şimdiki yönetim aynı zihniyet değişen isimler sadece...Kunduracılar Cad.A.Ş + Faruk Özak destekli...
                    Küçük olsun bizim olsun...Başarı mı? Getiririz Şenol'u nasılsa o halleder biz işimize bakalım!!! Nedir bu A.Y korkusu Sadri Başkan ? Nasıl bir açık vermişsin ki bu adam seni elinde kukla etmiş! Kadıköy'de 55 bin karılı-kızlı ana-bacı sana kayanlara kendi stadındaki PARALI ASKER'lerin bile ses çıkaramaz olmuş!!!

PARANIN GÖZÜ KÖR OLSUN...
                    En son Adnan Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 21.03.2012, 21:45.

Yorum

• Soruşturma biter bitmez yönetimin yapacağı en hayırlı iş Olağanüstü Genel Kurula gitmek olacaktır. Çok yıprandılar ve bundan sonra geleceğe dair hiçbir ışık göremiyorum ben bu yönetimde....
                      En son İgzas-61 tarafından düzenlendi; 21.03.2012, 22:04.

Yorum

• acilen transfer komitesi değişmeli
                        @zafercalikoglu
                        @trabzonspor

Yorum

• Yönetimi artık eleştrimiyorum, onların tez elden istifasını istiyorum.......................
                          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Kadromuz yeterli açıklaması bekliyoruz. Kadromuz yeterli desene desene deseneeeeeeeeeeeeeeeee

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• ya yönetici olmak icin ne yapmak gerekir nasil olsa bunlar hic biri cepinden ödemiyor ozaman bunu taraftarda yapar borclandirmami onuda yapariz ama en azindan 1 kurusluka oyuncuya 5 vermeyiz. Inat ugruna stoper almadilar sirf taraftar istiyor diye yapmadilar. Hakkimizi hic aramadilar son haftalar arar gibi yapiyorlar. Trabzonspor sayesinde baya meshur oldular
                              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• UEFA sayesinde Şampiyonlar Ligi gördük.Belkide uzun yıllar göremeyeceğiz...
                                UEFA sayesinde eğer şampiyonluğumuz ve kupamız verilirse, bu Sadri Şener'in kurtuluşu olmaz.Sadri bey kendisini ve geçmişini yok etti.Onu istemiyorum ve tez elden istifasını bekliyorum....
                                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

Çalışıyor...
                                X