Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• elin oğlu 20 ye topçu alır 250milyon getirirse serbest kalır der.. burak senelik 1800 bin euro alıyo, 3 sene sora kendi bonservsini kendisi alabilir isterse, bizim kadar değerini ucuza kaptıran başka takım yoktur dünyada, ama bunada şükür egemenle selçuku bedava verdik nede olsa...
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Trabzonlu is adamlarindan yardim istenmisse ve geri cevirilen talepler varsa, bu yardimda bulunmayan is adamlarinin isimlerini taraftarla paylasmayan yönetimi kiniyorum....

öyle birsey yoksa özür diliyorum...

Yorum

• selam degerli dostlar bence ocak ayinda mutlaka ama mutlaka 4 tane oyuncu gibi oyuncu alinmasi lazim bu takima bence egemen besiktasdan akinabilir mutlu degil orada bursasporda eski bizim stabhau alinmali bunlar fena oyuncu degiler defans icin neden olmasinki golcu golcu gibi olmali bence prajek gibi felan degil bize göre degil bence yani ne dersiniz

Yorum

• İlk olarak Mustafa 42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          selam degerli dostlar bence ocak ayinda mutlaka ama mutlaka 4 tane oyuncu gibi oyuncu alinmasi lazim bu takima bence egemen besiktasdan akinabilir mutlu degil orada bursasporda eski bizim stabhau alinmali bunlar fena oyuncu degiler defans icin neden olmasinki golcu golcu gibi olmali bence prajek gibi felan degil bize göre degil bence yani ne dersiniz
          bu nasil bir yazi yahu.

brozek=prajek?
          stepanov=stabhau?

sakamisin sen emice?
          Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
          Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Demeyeyim diyorum ama Burak'ın menejerlik şirketini hiç beğenmiyorum
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Demeyeyim diyorum ama Burak'ın menejerlik şirketini hiç beğenmiyorum
              Buna Yönetim ne yapabilir ki futbolcunun kendi kararı sonuçta..

Yorum

• kayaya kay kay almak lazım.bizim çımler bır ay sonra tarlaya dönermış.çok bılıyor ya?çim uzmanı arkadaş.bozulmazsa 1 ay sonra çım makınası yerıne otlamaya gelırsın kaya ıneği.

Yorum

• Kıskandı galiba
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şike mevzuuna imza attıysanız, gözüme gözükmeyin..
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• - Sadri Şener o kağıdtaki imza doğruysa rusyadan kazakistana göç et Başkan dahada gelme buraya ...
                      En son SEDAT tarafından düzenlendi; 17.10.2011, 13:02.
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Kazakistan yakın buzullara gitsin.
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• kusuraba bakmayin yanlis yazmisim

selam kusuraba bakmayin brozek stepanov olacakdi kusura bakmayin ama su bir gercek brozek bize göre degil stepanov iyi fena degil öncedende bizde oynadi onun icin birde aurupa deneyimi var

İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu nasil bir yazi yahu.

brozek=prajek?
                          stepanov=stabhau?

sakamisin sen emice?

Yorum

• Sporda Şiddet Yasası ile ilgili Levent Bıçakcı'nın hazırladığı tasarıda yer alan Trabzonspor Kulübünün altında Sadri Şen yazıyor Bizim başkanın soyadı Şener..! bunda kesin Ali Şen in parmağı var abi yüklenmeyin başkanıma
                            TrabZonguldaklı...

Yorum

• İmza konusunda Salı günü saat 21:00'a kadar konuşmuyorum ancak sonrasında tatmin edici(ki bu çıkan belgeden sonra çok zor) bir açıklamanız olmazsa gereken bütün eleştiriyi ve tepkiyi fazlasıyla verecem kendi adıma..

Şimdilik iyi günler sevgili! Trabzonspor Yönetimi...

Yorum

• bu imza işi dogruysa bu baskanla takım moskovada maça falan cıkmasın trabzona da dönmesın kongre kararı alsınlar biz de siyasilere yalakalık yapmıyacak adam gıbı bır baskan seçeriz...

Yorum

Yükleniyor...
                                X