Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor resmi internet sitesinden açıklama yaptı...

"Kulübümüzden Ankaragücü maçı öncesi taklit ürünlerle ilgili bir açıklama yapıldı. Buna göre taraftarlarımızın sahte ürünler konusunda duyarlı olması istenirken, söz konusu eyleme kalkışanlara yönelik yarın (Cuma) stadyum çevresinde kulübümüz ve emniyet güçleri tarafından yasal işlem yapılacağı vurgulandı.

Peki bu uygulamanın önceden haber verilmesi ne kadar doğru?
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Sözleşmelerde gerçekten böyle bir madde var mı? Varsa yönetime helal olsun demekten başka bir şey kalmıyor!

Trabzonspor'un büyük korkusu

10:12 | 14 Ekim 2011

Trabzonspor'da Tolga ile Burak Yılmaz'ın sözleşmesinde, "5 ila 10 milyon Euro arasındaki bir rakama serbest kalır" ifadesinin olması yönetimde tedirginlik yarattı
      Trabzonspor'u bu sezon yıldızları daha bir parlayan kaleci Tolga ve Burak Yılmaz stresi bastı. Başkan Sadri Şener, "İkisine teklif gelse de satmayı şu an için düşünmüyoruz. Hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde iddiamız ortada" derken iki futbolcunun sözleşmelerindeki bir madde dikkatleri çekiyor.
      Sözleşme yenileyen Tolga ve Burak'ın sözleşmelerinde "5 ila 10 milyon Euro arasında bir rakama satılabilir" maddesi olduğu kaydedildi
      Özellikle Burak Yılmaz'ın Avrupa'da da bir çok takım tarafından izlenmesi nedeniyle kaygılı olan yönetim bu futbolcuyla geçtiğimiz aylarda 3 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı. Bordo-mavili kurmaylar, Burak'ın aldığı rakamı yüzde 95 zam yaparak 1 milyon 800 bin Euro'ya çıkarmıştı. Aynı şekilde Tolga Zengin de Haziran'da 5 yıllık sözleşmeye imza atmıştı. Bu arada yönetim önümüzdeki günlerde kaleci Onur ile de masaya oturacak. Uzun bir sakatlık sonrası kendine gelen ve idmanlara çıkmaya başlayan Onur ile yönetim yakında masaya oturacak.
      (Sabah)
      En son brushfield tarafından düzenlendi; 14.10.2011, 13:51.
      TRABZONSPOR
      Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
      Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
      ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• Trabzonspor'da Tolga ile Burak Yılmaz'ın sözleşmesinde, "5 ila 10 milyon Euro arasındaki bir rakama serbest kalır" ifadesinin olması yönetimde tedirginlik yarattı

açıkcası biraz saçma geldi bana.... bu ara nasıl bir ara 5,1 milyon euromu 9,9 milyon euromu....

Yani 5 milyon euroya serbest kalır dese anlarımda arasında ne demek onu pek anlayamadım...
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor'da Tolga ile Burak Yılmaz'ın sözleşmesinde, "5 ila 10 milyon Euro arasındaki bir rakama serbest kalır" ifadesinin olması yönetimde tedirginlik yarattı

açıkcası biraz saçma geldi bana.... bu ara nasıl bir ara 5,1 milyon euromu 9,9 milyon euromu....

Yani 5 milyon euroya serbest kalır dese anlarımda arasında ne demek onu pek anlayamadım...
          Yönetimi elestirmek icin önemli bir neden, elestirmeye devam.
          insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yönetimi elestirmek icin önemli bir neden, elestirmeye devam.
            Dostum burada yönetimi eleştirmedim ben haberin yapılış tarzını eleşirdik....

Mukavelede 5 milyon euro ile 10 milyon euro arasında para getirirse serbest olur diye saçma bir ibare olmaz....

o zaman adam 5.000.001 euro getirir alır futbolcuyu.....

Yani bu rakam ya 5 milyondur ya 10.... Ya da belirli herhangi bir rakam....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dostum burada yönetimi eleştirmedim ben haberin yapılış tarzını eleşirdik....

Mukavelede 5 milyon euro ile 10 milyon euro arasında para getirirse serbest olur diye saçma bir ibare olmaz....

o zaman adam 5.000.001 euro getirir alır futbolcuyu.....

Yani bu rakam ya 5 milyondur ya 10.... Ya da belirli herhangi bir rakam....
              Belki futbolcu böyle bir anlasma sonucu imzayi atmis olamaz mi, yani en az 5 milyon getirirse sebest kalir, eger iyi bir
              pazarlik yapilirsa 10 milyona kadar cikilabilir. Ben böyle anliyorum bu anlasmadan, bana göre anlasilmiyacak bir sey
              yok.

Yorum

• yaa bizim futbbolcularla sözleşmeleri hangi fenerli yönetici yapıyor..yeter artık bir değil 1000 değil..bu nasıl sözleşme yapmaktır..iç transferdeki hatalar aldı başını gitti..kim dur diuyecek buna..30 küsür yaşındaki niang 8 milyon ederken sen nasıl burağa 5 veren gelir alır dersin..yaa çıldıracağım.bu adamı sezon sonu elimizde tutmak mümkün değildir. o sözleşmeyi yapan yöneticimizde kına yaksın...
                Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Yönetimler elbette elestirilecek, ancak elestiriler bizde bazan yapilan islere göre degilde kisilere göre yapiliyor.
                  Bir zamanlar Diyarbakir Trabzonspor macindan önce baskan Diyarbakir belediye baskaniyla görüstü diye baskani
                  neredeyse terörist ilan ettiler. Simdi görüldi ki terörist basiyla devlet, hükümet, mit önüne gelen herkes görüsmüs.
                  Nedense buralarda kimse sesini cikarmadi, veya cok az kisi konusmus. Demek oluyor ki insanlar kisilere göre elestiri
                  yapiyor. inandigimiz kisiler bu isi yaptiysa dogrudur, inanmadiklarimiz yaptiysa yanlisdir mantigi bizde hep vardi,
                  benim itirazim bu mantigadir.

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yaa bizim futbbolcularla sözleşmeleri hangi fenerli yönetici yapıyor..yeter artık bir değil 1000 değil..bu nasıl sözleşme yapmaktır..iç transferdeki hatalar aldı başını gitti..kim dur diuyecek buna..30 küsür yaşındaki niang 8 milyon ederken sen nasıl burağa 5 veren gelir alır dersin..yaa çıldıracağım.bu adamı sezon sonu elimizde tutmak mümkün değildir. o sözleşmeyi yapan yöneticimizde kına yaksın...
                    Eger sen Umutu sattigin takimla ilk 3 e veya ilk 5 e girerse su kadar daha para alirim diye anlasma yapabiliyorsan kendi
                    futbolcunlada su kadar para getirirsen serbest kalirsin diyede anlasma yapabilirsin. Bunda anormal bir durum yok bence,
                    ha paranin miktari tartisilabilir, ancak bu anlasmayi yapan oyuncun böyle bir anlasmada israr ettiyse baska ne yapabilirsiniz,
                    olaya isin bu tarafindanda bakmak lazim, kim daha fazla para kazanmak istemez ki futbolcusundan?

Yorum

• Ben anladım durumu.

Tam karadeniz fıkrası bir sözleşme yapmışız.

Şöyle ki;

Trabzonspor yönetimi aklından bir sayı tutar (5.000.000 ile 10.000.000 arasında bir sayı)

Burak'ı almak isteyen kulüp teklifini yapar (5.000.000 ile 10.000.000 Euro arasında)

Eğer verilen teklif, yönetimin tuttuğu sayı ile aynı ise Burak teklifi veren kulübe satılır, aynı değlse teklif reddedilir.

Olasılık hesabına göre bu iş bizim lehimize

Yorum

• yönetim yine yönetememenin aczi içerisinde kalmıştır...

çok güzel başlanan bir günün sonunda "lanet olsun" diye dert yanan bayanların karşısında acaba kim duracak sorumlu yönetici olarak ?

ne bir düzen ne bir sorumlu var !

trabzonspor kulübü yönetimi sadece taraftar bize versin gerisinde ne hali varsa görsün mantığından kurtulmalıdır !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Belki futbolcu böyle bir anlasma sonucu imzayi atmis olamaz mi, yani en az 5 milyon getirirse sebest kalir, eger iyi bir
                          pazarlik yapilirsa 10 milyona kadar cikilabilir. Ben böyle anliyorum bu anlasmadan, bana göre anlasilmiyacak bir sey
                          yok.
                          Anlaşmaya göre 17 milyon euro getiren oyuncu kesinlikle serbest kalmaz. Paraya ve futbolcuya el koyulur.
                          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Evet, geçmiş olsun. Başkanın sözlerinden anlaşıldığı kadarıyla 5 milyon euroyu getiren şu an en az 10 milyon euro eden Burak'ı alabilecek. Başkan gene başlamış ''Burak çok iyi, düzgün bir çocuk, bizi bırakmaz'' martavallarına. Geçtiğimiz 1 yıl boyunca Selçuk için demişti bu saçmalıkları. Büyük ihtimal sene sonu avrupadan kambur üstü bir takım 5 milyon euroyu basar alır Burak'ı artık. Bir de 3 senelik sözleşme yaptık demiyorlar mı fitil oluyorum. (Not: Yönetimi ve başkanı genel anlamda beğeniyorum yalnız son 2 senedir ellerinden kaçırdıkları milyon dolarlık futbolcular konusunda savunulacak yanları yok, hiç kusura bakmasınlar)

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=100052
                            En son brushfield tarafından düzenlendi; 14.10.2011, 19:15.
                            TRABZONSPOR
                            Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                            Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                            ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• inş öyle bir madde yoktur . sadece bu kadar diyorum
                              ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                              NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• TRT-HABER'i izliyorum da Sani Şener ile ilgili bir program var.

Bence Sadri başkanımız yönetimine almalı kardeşini. Böyle insanlara ihtiyacımız var
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Çalışıyor...
                                X