Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En çok, 'Başınızın çaresine bakın' lafı kızdırdı

Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre Trabzonspor'un bu sert tepkisini tetikleyen olaylardan biri Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın Avrupa arenası ile ilgili bir soruya verdiği yanıttı.

Aydınlar, UEFA’nın olaya olası müdahalesi sorulduğunda, “Bu onların sorunu. Şüphe eden varsa gitmesin” demişti. Trabzonspor’un üst düzey yöneticileri ise bu yanıt karşısında şok oldu ve “Böyle bir yönetim tarzı olamaz. Her fırsatta destek istedikleri kulüpleri başınızın çaresine bakın diye bir kenara itmek her şeyden önce aile birliğine yakışmaz. En çok bu durum bizi hayal kırıklığına uğrattı” tepkisini verdi. (Fanatik)

Kendisine sorulan sorulara "Onu Hocaya Sorun" cevabı vermesinin insanları neden kızdırdığını bu olaydan sonra anlar umarım Sayın Şener...

Yorum

• İlk olarak Bahattin Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi bu nedir ya..kalitesi tartışılmayacak futbolcularımızdan biri daha şampiyonluk yolundaki rakiplerimizden birine gitti...
      Sadece kalitesi değil disiplinsizliği de tartışılmayacak seviyede bir oyuncu, ıslah edemeyeceğin oyuncuyu elden çıkaracaksın politikasını izliyoruz. Aynı Jaja, Yattara örnekleri gibi...

Yorum

• Bugün ligimizden bir yerli oyuncu almaya kalksak, en az 3 milyon euro.

Yada iki oyuncu ile takas.

Biz Engin'i kaça sattık. 1,250 Milyon euro.

Olmuyor, gerçekten olmuyor.

Yorum

• Bugün Trabzonspor olarak ligimizden işimize yarayacak bir yerli oyuncu almaya kalksak A-LA-MA-YIZ.

Kulüpler İstanbul takımlarına ayrı, bize ayrı muamele yapıyorlar. (Eskişehir as oyuncusu Sezer'i Fenerbahçe'ye 2.750.000 Euro'ya verirken(Takas olarak oyuncu da verdi sanırım Fenerbahçe), Yedek Alper için bizden 8.000.000 Euro istedi, ayrıca G.Antep'in Cenk, Kayseri'nin Hasan Ali için kulübümüze verdiği cevaplar da ortadadır.)

Yorum

• Peki sen kaça veriyorsun ?

Kaç gün süründürüyorsun rakibini ?

Adamlar bu sene senden orta alnında ki 3 oyuncunu 1,250'ye aldı.

Ne zaman bizim yönetimde Olcan - Cenk - Danny üçlüsünü 2 milyon euroya alır o zaman eleştiriyi bırakırım arkadaş.

(iyi niyetliyim 750.000 de ben koydum)

Yorum

• Kaça verdiğinden çok, sezon sonunda ilişkileri dondurduğumuz kulübe oyuncu veriyor olmamız kafamı kurcalıyor benim.

Nasıl da kaynaşıvermişiz adamlarla, haberimiz yok.

Başka kulübe bedava gönderirim (lafın gelişi) size yağmurlu havada su yok diyeceğimiz yerde, alın hayrını görün diyoruz.

Yorum

• Engin'i kaça aldık arkadaşlar?

Engin'den ne fayda gördük?

Engin'i ben de çok seviyordum ama 2011 yılında takıma verdiği zararları görmezden gelemeyiz. Jaja, Engin ve Yattara'nın gidişleri Trabzonspor'a huzur getirecektir.
                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kaça verdiğinden çok, sezon sonunda ilişkileri dondurduğumuz kulübe oyuncu veriyor olmamız kafamı kurcalıyor benim.

Nasıl da kaynaşıvermişiz adamlarla, haberimiz yok.

Başka kulübe bedava gönderirim (lafın gelişi) size yağmurlu havada su yok diyeceğimiz yerde, alın hayrını görün diyoruz.
                  Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Engin'i kaça aldık arkadaşlar?

Engin'den ne fayda gördük?

Engin'i ben de çok seviyordum ama 2011 yılında takıma verdiği zararları görmezden gelemeyiz. Jaja, Engin ve Yattara'nın gidişleri Trabzonspor'a huzur getirecektir.
                    Yerlerine takviye yapılmadığı sürece gidişlerinden kazancımız SADECE HUZUR olacaktır....

Senelerdir bu HUZUR'dan çektiğimiz yeter artık, biraz da başka şeyler arayalım...

Yorum

• G.S ye kulübün tapusunu verelim daha iyi ya.. Uğraştırmayalım adamları..
                      Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Her sezon HUZURLU KADRO için çabalayacağımıza, bir sezon da KALİTELİ KADRO, YETERLİ KADRO, YARIŞMACI KADRO için çaba gösterelim.

Bir sefer olsun sezon başından sonuna kadar "şurası eksik, bu mevkiye takviye lazım" demeyeceğimiz/diyemeyeceğimiz bir kadromuz olmayacak mı?

Bu HUZUR artık beni HUZURSUZ etmeye başladı...

Ayrıca;

Hani biz HUZUREVİ değildik, ne değişti de her sezon HUZUR arıyoruz...
                        En son bkandil tarafından düzenlendi; 17.08.2011, 09:37.

Yorum

• Haber61 in sitesinde güya Engin'in satışından dolay G.S kulubüne TT Arenadaki maç için kira ödenmeyecekmiş!.. Yemin ediyorum maça gitmekten vazgeçtim... Kazanmasın bizim külüp transferde yapmasın gerek yok.. Üç kuruş için mi bu kadar ucuza adam veriyoruz ya.. Sen G.S. den bi adam al bakalım kaç paradan kapı açıyorlar.. Buraya yazıyorum..G.S maçında Engin gelir bide golünü bize atar.. Esiyoduk gürlüyoduk ne oldu ? İlişkiler gözden geçiriliyodu?.. Rakibe adam vermek ne demek ya.. Biz hala şampiyonluk bekliyoruz dimi bu yönetimle? Kendileri bile inanmıyor ki? Biz kendimizi avutalıım hala.. Maçlarda boğazımızı patlatalım bağırmaktan.. Ne için?

Yorum

• Trabzonspor olmuş HUZUREVi

İyi oyuncu alırsın, iyi para ister, Huzurumuzu bozduğu için rakiplere satarız..

İyi oyuncudur, trabzonsprda oynamak istemez bedavaya rakiplerimize gider..

İyi oyuncu değildir ama az praya aoynamaya razıdır... Bizde kalır

iyi oyuncu değildir ama Tayfun CORA gibi torpilli bir sülalesi vardır, Bizde oynamadan kalır

İyi oyuncu değildir, Sırf Ikızını almak için yanında onu da alırız bonus niyetine

Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Üzülüerek Söylüyorum

Kulup içinde neler konuşuluyor ne planlar dönuyoır bilmiyorum ama Ciddi anlamda trabzonda Fytbolculara bakış açısında sıkıntılar var..

25 senedir futbolun içindeyim, Bu sene kı kaçış gibi bir kaçış ben daha görmedim...
                              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• tahminimce

Bilbao maçlarından sonra

SADRİ ŞENER kaçacak gidecek

Yorum

Çalışıyor...
                                X