Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Trabzonspor'u güya 26 yıl sonra şampiyon yapmaya soyunmuş şu zavallı yönetcilere bir bakın hele.Siz zavallısınız,siz bu takımı şampiyon yapmaya niyetli iseniz ben bu takımın taraftarı değilim.Trabzonspor tarihinin önemli bir maçı için kampa girmiş bizim büüüyyyüüüüüüüüük yöneticilerimiz '3 milyon avro' görünce amut'a kalkmış topçu satıyor.Aferin sayın yöneticilerimiz,aferin, başarılarınızın devamını diliyorum..............2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Umut olayını elinize yüzünüze bulaştırmayın.
Satacaksanız adam gibi satın.
Parayı çarçur etmeyin, gidip forvette yabancı enflasyonu yaratmayın, Maku'yu falan almayın...
Gidin yurt içinden kaliteli bir ortasaha alın (Sezer Öztürk).
Gabric ve Papy'nin akibetlerinde klüp menfaatlerini ve geleceğini düşünün.
Acilen Selçuk, Ceyhun, Giray ve Egemen ile sözleşme yenileyin. Yoksa seneye oynatacak yerli oyuncu bulamayacaksınız...
Üçün beşin hesabını yapmayın Colman gibi ücret artışı hakeden oyuncuları Atay Aktuğ zamanındaki rezalet gibi yapmadan orta yolu bularak dengeleri bozmadan halledin.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Umut bulut tamam gol kaçırabilir ama maç içerisinde bu takıma yaptığı katkıyı kimse inkar edemez. Umut oyun içindeyken takımın bir kere en ilerde ki defans oyuncusu, alternatif bir sağ ve sol açık oynatabileceğin bir oyuncu.
Trabzonsporun özlenen saldıran yapısına Serkan Balcı, Egemen ile sayacağın oyuncuların başında geliyor. En başta türk yabancı statüsün de değil. Böyle bir oyuncuyu şampiyonluğa taraftar olarak oyuncular olarak 95-96 dan beri en fazla inanan kadroyu kurmuşken bu takımın en önemli bir dişlisini değil satmak satmayı aklının ucundan bile geçirmek aklı selim bir davranış olduğunu bana kimse söylemesin.
Umutu satıp yerine bu saatten sonra kimi alıcaksın ve bu adam trabzonspora ne katkı sağlayacak . Önünde onlarca neredeyse yüzlerce örnek varken umutun satılmasının akıllara gelmesi bile beni delirtiyorEn son Mustafa Uzuner 61 tarafından düzenlendi; 26.08.2010, 11:41.sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı
Yorum
-
Klasik Trabzonspor Yonetimi,Şaşırmıyorum artık...2 yıl once Ersun Yanal'la lige Fırtına gıbı Giren Trabzonspor,Yattaranın Katara Transferiyle Kaos'a girmişti.Bugun Seneryo aynı,Bence Donen Dolapta aynı.Yattara'ya yapılan yapılıyor.Allah Bılır Teklif bile yoktur.Ve adım gibi Eminim Yine Bu olayda en son Öğrenen Sadri Şener ile Şenol Güneş olmuştur...!!!Adım gibi eminim.
Trabzonspor Kulubunun Çok acil şekilde Trabzondaki Yonetici profilinden kurtulması lazım..Vizyon sıfır,amatörlük üst düzey..
Bu işte Emeği geçen isimleri Tahmın etmek,zor olmasa gerek..
Açıkçası Bu olayda Başkan'a kızmıyorum çünkü 100% bu işten Yattara olayındaki gibi en son o öğrenmiştir...Ama diğer Trabzon Kanadındaki yoneticiler,Bunların verdiği zararı 100 sene hiç bir düşman bu kulube veremez..Vizyonsuz Amator insanlar !!!En son Napoli tarafından düzenlendi; 26.08.2010, 12:06.ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
Seneye Bu yapılanlar Onur'a Yapılmıyacğının kimse garantisni veremez...Futbolcu olsam bu Kulupten Korkarım,her an biryerlere pazarlanabilirsiniz habersizce.ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
Yönetim devre arasındada selçuğu pazarlamaya kalkarsa şaşırmayın bunlar para için herkesi satar ..
Yorum
-
Takım tesisler de 24 saat sonra oynanacak tarihi maç için kamptayken, aynı tesislere futbolcu satmak için menajer sokmak...
Bu olay nerede olur ? sorusunun tek cevabı : Trabzonspor !!!
Ben şaşkınlık-garipseme vs. için de değilim.
Mevcut yöneticimsilerden her türlü vizyonsuzluğu beklediğim için.
Bilmem kaçıncı kez, "biz demiştik"...
+++İhtilall-Murat Erdem-Bahadır33-Recep Alkan+++
Yorum
Yorum