Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 'Ben olsam Selçuk'u oynatmam'
    22 Ekim 2011 / 10:55
    Sadri Şener'den Galatasaray'a ince mesaj

Sadri Şener, Volkan Şen'in taraftardan tepki görmemesi için Bursa'da oynamayacağını söyledi, "Mesela ben Galatasaray'ın yerinde olsam Selçuk'u Trabzon'da oynatmam" diye konuştu.
    Trabzonspor, sezon başında Bursaspor'dan transfer edilen Volkan Şen'i bugünkü karşılaşmada oynatmama kararı aldı.
    GÜNEŞ'İN KAPISINI ÇALDI
    Bordo-mavili yönetim, herhangi bir centilmenlik anlaşması olmamasına rağmen yıldız oyuncunun Bursa deplasmanında taraftar tepkisi ile karşılaşmaması için Teknik Direktör Şenol Güneş'in kapısını çaldı. Güneş'in de Volkan'ın oynamaması fikrine sıcak yaklaştığı ve bu oyuncuyu kadroya almadığı öğrenildi.
    Bu arada Başkan Sadri Şener, bu tip girişimlerin futbolcuyu koruma adına yapıldığına dikkat çekti, "Mesela ben Galatasaray'ın yerinde olsam Trabzon'daki karşılaşmada Selçuk'u oynatmam. Bu doğru bir şey mi diye sorarsanız, 'hayır' derim. Ancak futbolcunun karşılaşabileceği yoğun tepkiyi önlemek için bazen böyle davranmak gerekebilir" ifadelerini kullandı.
    HATALAR ASGARİYE İNDİRİLMELİ
    Teknik Direktör Şenol Güneş ise Bursa deplasmanı öncesi oyuncularını, CSKA Moskova maçında yapılan hataların tekrarlanmaması konusunda uyardı, "Hatalarımızı asgariye indirip, takım disiplinini sahaya yansıtmalıyız. Savunmaya yardımcı olmak her futbolcunun görevidir. Bursaspor'un gücünü anlatmama gerek yok. Çok dikkatli olmazsanız Moskova'daki sorunlarla karşı karşıya kalabiliriz" dedi.
    .................................................. .................................................. ..........................

Bu nedir şimdi?

Yahu bize ne Galatasaray'ın kadrosunda kimi oynatıp kimi oynatmayacağından.

Elaleme akıl vermek yerine kendi işlerimize odaklansak nasıl olur sayın Başkan?

Not: Ayrıca madem bu kadar düşünceli idiniz, Egemen'in 2 sezon Bursa taraftarından küfür yemesine neden izin verdiniz, onu neden oynattınız? diye sormaz mı seninle röportaj yapan gazeteci.
    En son bkandil tarafından düzenlendi; 22.10.2011, 11:37.

Yorum

• Dünya tarihinde böyle bir aptallık yoktur..Bu kadar saçma bir karar olabilir mi? Biz 3.6 milyon euro vererek aldık Volkan'ı elbette istediğimiz maçta oynatacaz..Oldu olacak Şampiyonlukta Bursa ile çekişirsek oynatmayalım Volkan'ı maçlarda...Sadri Şener bunları bu kadar düşünüyorsaydı neden Egemen'i Bursa deplasmanına götürdüler? Tamam ilk deplasmanda oynamadı,sonraki deplasman maçında oynadı ve ağız dolusu küfürler yedi ki Volkan,Egemen'e gösterilen tepkinin çeyreğini bile görmezdi Bursa'da...

Yorum

• Engin Baytar Trabzonda oynayacakmı sayın sadri Şener.Kulübün parasını babanızın mirası gibi harcayın.Kafanıza göre davranın nasılsa hesap soran yok....
        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• kısa net bişey diyorum beni nasıl anlarsanız anlayın o kadar iyi biliyosanız yöneticiliği buyrun kulübün başına geçin o zaman (ben yönetim yalakası değilim) bunuda bilin,ben sadece taraftarım takıma destek veririm iiiyi yada kötü, bundan daha beter yönetimleride gördük...
          BMN KOCAELİ

Yorum

• Bundan daha beter yönetimler gördük diye bunlara boyun mu eyeceğiz.Doğru iş yapsınlar,ekrana çıkıp TS için konuşsunlar,paraları savurmasınlar. Oturdukları koltuk onlara emanet.Emanete sahip çıkamıyorlarsa bıraksınlar. Ceplerinden para vermediklerine göre işlerini doğru yapsınlar.

Yorum

• Sadri Baskan, istifan gerekiyor.
              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• istanbul takımları oyuncularını satar kendisine karşı oynatmaz,biz satmayı geçtim kiralık veririz o oyuncu bize gol atar,şampiyonluk yarışında zor duruma düşeriz(gabriç'in ankaragücü maçındaki golü)

bursaspor da istanbul takımları gibi yapmaya başladı da bizim kulüp halen daha uyuyor.milyon euro verip aldığı oyuncuyu o takıma karşı oynatamıyor.yönetimin iş bilmemezliğidir bu başka bir şey değil.burada aynı isimlerin yönetim yalakalığı yapmalarına da gerek yok

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bundan daha beter yönetimler gördük diye bunlara boyun mu eyeceğiz.Doğru iş yapsınlar,ekrana çıkıp TS için konuşsunlar,paraları savurmasınlar. Oturdukları koltuk onlara emanet.Emanete sahip çıkamıyorlarsa bıraksınlar. Ceplerinden para vermediklerine göre işlerini doğru yapsınlar.
                  Cebinden para verenler islerini yanlis yapabilirler, sizin yazinizdan bu anlasiliyor. Iyiki Trabzonspora sizin gibilrin elinde degil.
                  insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Bize ne gayseden...

Sadri Sener baslarda böyle degildi. Git gide degisiyor ve en önemlisi bariz hatalar yapiyor.
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Nihat Özdemir, 3 Temmuzdan beri belki de 33. kez meydan okuyor.Sus ey Trabzonspor yönetimi sus.Sizlere de zaten susmak yaraşır..

Yorum

• sattigimiz veya kiraya verdigimiz oyuncular bizi her macta darmadagin ettiler... kariyerlerinin en iyi maclarini cikardilar... hele bitanesi bizi sampiyonluktan etti..

simdi bizim baskana ne söylesem azdir.. adama dünyanin parasini ver sonra oynatma...

her b..ka komiklik yap tranfserde beceriksizliginin hep altini ciz simdide bu sacma karar..
                        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Volkan sen bügünkü macta oynamamasi yönetimin büyük sucu var ozaman neden transfer ettik. Kupa macinda yada su play offlarda Bursala biz kalsak acaba ne yapacak Baskan . Böyle sözlsmemei olur ya ayni zamaninda almanlarin bize silah sattiklari gibi satiyoruz ama pkk karsi kullanamassiniz ozaman neden aldik ki
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Ortadaki profesyonellikten uzak, akıl almaz tavrınız gün be gün kendini belli ediyor. Son günkü açıklamalrınız ve Volkan Şen olayı artık benim için son damla oldu.

'Mesela ben olsam Selçuğ'u Trabzon'da oynatmazdım' ne demek. Ben bir Trabzonspor'lu olarak Galatasaray'ın bize karşı en iyi kadrosunlan çıkmasını isterim. Benim Galatasary'ın hiç bir kıyağına ihtiyacım yok. Ayrıyeten kim senin gibi enayilik yapar da tonlarca para harcadığı oyuncuyu kritik bir maçında bir rıcadan gayri oynatmaz. Bir de üstüne bununla övünür.

O zaman federasyon'a başvuralım. Oyuncular geldiği takımlara karşı oynamasın. Çok mantıklı(!) Sonuçta Galatasaray'ın ilk 11'ine oturtmaya çalıştığı Engin ve takımın belkemiğini kurdurttuğu Selçuğ'u bize karşı oynatması çok büyük bir ayıptır(!)

Volkan Şen'e o kadar para verip bonservisini almışsın. Zaten Şampiyonlar Ligi maçlarında oynayamıyor. Lige endeksli olması lazım bu sezonki katkıları. Bunun farkına ancak takımının durumundan habersiz birisi varamaz.

Belki sen bu hareketinle Şenol Hoca'yı mağdur bırakıyosun. Belki Şenol Güneş tüm hafta taktiklerini, formasyonlarını Volkan'lı bir kadro üzerine kuruyor. Ve sen hocanın bu oyuncuyu oynatma hakkını elinden alıyorsun. Maçın ardından hocamızın bu konuda yorum yapmaması bence zaten gayet manidar ve açıklayıcıydı.

Belki oyuncu oynamak için, kendini göstermek için can atıyor. Sen oyuncun oynama hakkını, idmanlarda verdiği emekleri elinden alıyorsun. Bir oyuncu neden antremanda kassın o zaman. Neden kendini geliştirmek için, hocasının talimatlarına uymak onun gözüne girebilmek için çaba sarf etsin? Sonuçta belki boş bir rıcaylan takımda kazandığı yeri elinden alınacak. Bu saçma hamlenle kadro seçimlerindeki adalete bir darbe yapmış oluyorsun.

Takımın zaten yorgun, bitkin. Kaç maç oynuyorsun üst üste. Sakatlıklar sıkıntı yaratmaya başlıyor. Bu durumda takımın için rotasyonun ne kadar önemli, ne kadar vahim bir mesele olduğu apaçık ortada. Bu bariz realiteyi ancak yine takımının durumundan bihaber birisi göremez. Her adamının son damlasına kadar kullanılmasının gerektiği bu durumdayken, bir rıca için takımının rotasyonuna müdahele ediyorsun. Hayatımda bu kadar acemi, laubali, ve dünyadan bihaber bi hamle duymadım ben. Ama sayenizde 'Takımımız çok kulvarda yarışıyor. Çok yoruluyor oyuncularımız. Başarısızlık bu yoğun tempodan' gibi içi boş ve geçiştirici bahaneleri çok ama çok duyduk.

Bursaspor, bu ligde senin rakibin. Düşmanın demiyorum, ama rakibin. Belki son haftalara yaklaşırken 4.lük için, play-off'lara kalabilmek için bu rakibinlen kapışacaksın. Belki aranızdaki ufak puan farkı, hatta ufak bir gol averajı tüm sezonun, bütün harcanan emeklerin kaderini belirleyecek. Bursaspor'un bize böyle bir kıyak geçeceğine bir saniyeliğine inanıyormusunuz? Ya da bizim, yani Trabzon halkı ve Trabzonspor taraftarının, bize karşı böyle bir kıyak uygulanmasını hoşnut bir tavırla karşılayacağını mı düşünüyorsunuz? Bu sizin halkımızın ve taraftarımızın beklentilerinden, duruşundan, prensiplerinden tamamen kopuk ve habersiz olduğunuzun işaretidir.

Geçen sezon şampiyonluk yarışını nasıl averajla kaybettiğimizi unuttunuz mu? Gabriç'in sözleşmesinlen alakalı yaptığınız laubaliliğin bize ne kadar pahalıya patladığını unuttunuz mu? Hiç mi ders almazsınız, hiç mi akıllanmazsınız? En ufak hataların, en ufak laubaliliklerin bize çok pahalıya patladığı bu ortamda hala nasıl böyle rahat ve profesyönellikten uzak bir yönetim politikası izliyebiliyorsunuz? Şike skandallarının bu hataların bedelini bir nevi azalatması, bu hataları görmezden gelmemizi hiç bir zaman sağlıyamaz. Bu hatalar olmasaydı belki bugün şikeye rağmen şampiyon olmayı başarmıştık. Belki UEFA'nın son dakikalık hamlesinlen şampiyonlar ligine katılma hakkı kazanmamıza gerek kalmazdı.

Kusura bakmayın ama sadece kendiniz kandırıyorsunuz.

Sistemsiz, plansız programsız bir ortamda elde edilen başarı bana göre şans eseridir. Şans eseri elde ettiğiniz başarılarla kendinizi kandırıyorsunuz. Şenol Güneş'in, ekibinin çabalarına, futbolcularımızın gayretlerine laubaliliğinizlen çomak oluyorsunuz. Saçma sapan beyanatlarınız ve hamlelerinizlen her gün düşmanlarımıza malzeme veriyorsunuz. Başarıyla yaptığınız sayılı işleri, amatörlüklerinizle örtüyorsunuz. Adeta bir çuval inciri berbat ediyorsunuz.

Uyanın artık kendinize bi gelin, ya da defolun gidin.
                            En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 23.10.2011, 00:04.

Yorum

• son krediniz devre arası transferi.

devre arası bu takıma iyi bir stoper ve orta saha alamazsanız ...
                              "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• benim kredim bugün tükendi. Tahammül 0. Sadri Baskan devri bitti.
                                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

Çalışıyor...
                                X