Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hacısalihoğlu gitti Yener geldi. Bir fark görebiliyormusunuz?
    Yener gelmedi adını söylemekten aciz,kendi söylediğini kendisi anlayamayan Şakar geldi..

Yorum

• Sadri Başkan çok efendi bir insan başkanlık hususunda genel olarak başarılı buluyorum bu benim görüşüm fakat saha dışı yönetimi biraz zayıf bunda yöneticilerinde payı var çünkü bir külübü yönetmek takım oyunuyla olur hem saha içi hem saha dışı bu sene saha içinin ŞAMPİYONUYUZ fakat saha dışında küme düştük diyebilirim .SONUÇ DAHA İYİSİ GELENE KADAR EN İYİSİ BUDUR

Yorum

• İlk olarak logitech tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        iş işten geçti ya sahte kahramanlar rol kapmanın derdine düşmüşler. bunlardan biri de Trabzon belediye başkanı Orhan Fevzi gümrükçüoğlu'dur. Destek için bütün gazetelere ilan vermiş. bu ilanın parası nerden çıktı ? daha önce gıkın çıkmadı neden ? başbakan darılır diye mi?

Sezon ortası esen gürleyen eski başkanlarımızdan Nuri Albayrak'dan da ses çıkmıyor.Bir alex forması bütün kaderimizi,tarihimizi değiştirdi ama kimsede tık yok.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sadece şunun hesabını bekliyorum,düzgün bir forvet alsaydık(Boş kaleye atabilen) Şampiyon olmuştuk bile..Basit bir hesap:26 galibiyet 6 beraberlik 2 mağlubiyet..performans primleri hesaplanırsa 24 trilyon para yapıyor..stadyum, reklam,ts clup,trabzon net,ts cell falan hariç..Şimdi bu paranın kaçta kaçı harcandı devre arasında 2 milyon euroya 3 adam aldık..Mehmet Çakır bonservissiz geldi..siz hesap edin ne kadar istedi Şampiyonluğu yönetim,bu kadro bas bas bağırıyordu Düzgün forvet diye ama almadılar!!
          Pawel gökten mi düstü ??? kim aldi onu?? adam kac mac oynadi umuttan bi gol az atti umut 3 pawel 2 pawel kac mac oynadi ? 5-7 ?? oynatmayanda suc
          Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yonetim istifa edince neolacak sampiyonmu olacagiz?

İstifa etmesinler kabul.Bu sene böyle geçti diyelim.Seneye ligin en kritik haftalarında gazetelerde ve tv lerde boy boy guti nin veya kewel ın turk vatandaşlığına geçmeyeceğini bize kim garanti edecek.Nasıl olsa sesini çıkartmayan yönetimi var diye bu oyunlara başkalarıda başvurursa seslerini çıkarabileceklermi, hakkımızı arayabileceklermi.Malesef yönetimimiz bana güven vermiyor.İzmir'de metrekareye 10 tane fenerlinin düştüğü bir şehirde yaşamak zorundayken fenere şampiyonluk kaybetmektense 3.-5. olmaya razıyım.

Yorum

• Hani siz birşeyler hakkında konuşmayı Türk Sporu adına sezon sonuna bıraktınız ya, bende tüm güzel (!) düşüncelerimi size iletmeyi sezon sonuna bıraktım.

Bekliyorum, sabırla...

Yorum

• Sadri Şener, Nevzat Şakar ve Hasan Yener

Bu üçlü ile olmaz...
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Sahada mücadele edecek iyi bir ekip kuarbilirsiniz, ki yönetim bu anlamda başarısız değildir, ama saha dışı faktörlerin önüne geçemezseniz böyle rekor bir puan ile masa başında verirsiniz şampiyonluğu.

Yönetim işin psikolojik boyutunu çözememiştir. Bu şampiyonluk elimizden alınırsa bunun cevabının ve muhataplarına geri dönüşünün sert olacağını 3-4 hafta önce ki malum süreçte en azından hissettirebilseydi başkan şimdi şampiyonluk hazırılığı yapıyorduk.
                  ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sahada mücadele edecek iyi bir ekip kuarbilirsiniz, ki yönetim bu anlamda başarısız değildir, ama saha dışı faktörlerin önüne geçemezseniz böyle rekor bir puan ile masa başında verirsiniz şampiyonluğu.

Yönetim işin psikolojik boyutunu çözememiştir. Bu şampiyonluk elimizden alınırsa bunun cevabının ve muhataplarına geri dönüşünün sert olacağını 3-4 hafta önce ki malum süreçte en azından hissettirebilseydi başkan şimdi şampiyonluk hazırılığı yapıyorduk.
                    Saha disi olaylar eskiden de vardi, gelecekte de olacak. Biz saha disina cikmayacagiz, cikmayalim. Saha disinda fazla da gucumuz malesef yok. Bunu kabul edelim.

Besiktas taraftari bile bize destek olurken suskun kalan digerlerinin illaki basina boyle olaylar gelecektir. Adalet herkese lazim. Keser doner sap doner gun gelir hesap doner.
                    Yine Yeni Yeniden

Yorum

• Adalet herkese lazim. Keser doner sap doner gun gelir hesap doner.

Biz bildigimiz dogru yoldan ayrilmayalim, ayrilmayacagiz. Biz ismizi duzgun yapalim, istikrarimizi koruyalim, basari illaki gelecektir. Su ana kadar elde ettigimiz kazanimlarimizi sifirlamayalim.
                      Yine Yeni Yeniden

Yorum

• Zokora transferi inşallah olmaz. Bize Nuri Şahin gibi, Mesut gibi gole dönük orta saha oyuncuları lazım.
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sadri Şener, Nevzat Şakar ve Hasan Yener

Bu üçlü ile olmaz...
                          Aynen öyle.
                          Özellikle tamam Sadri Şener ve Hasan Yener önceden vardı da Nevzat Şakar niye dahil edildi?
                          Ne yararı var?
                          Hangi artı özelliği bize katkı sağlayacak?
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sadri Şener, Nevzat Şakar ve Hasan Yener

Bu üçlü ile olmaz...
                            Tamam mukemmel degiller ama alternatifini olusturmadan hicbirseyi yikmamalisin. Biz once "yikiyoruz" sonra alternatif ariyoruz.

20 yildir Trabzon umu takip ediyorum. Bu kadar dogru isi (yanlislari da var ama) bir arada yapan yonetim gormedim. Benim gozumde dogrulari yanlislarindan cok. Kalmalarindan, istikrardan yanayim.

Yanlarina genc, yetismis, tuttugunu koparan yoneticiler almalari lazim. Dunya degisiyor. Degisen dunyaya ayak uyduran genc yoneticiler lazim.
                            Yine Yeni Yeniden

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aynen öyle.
                              Özellikle tamam Sadri Şener ve Hasan Yener önceden vardı da Nevzat Şakar niye dahil edildi?
                              Ne yararı var?
                              Hangi artı özelliği bize katkı sağlayacak?
                              Tahminim...

Nevzat Sakar giden H. Hacisalihoglu kadar her konuya karismiyor ve bu durumdan Sayin Sadri Sener cok memnun.

Yorum

• Sampiyonluk istemiyorum...
                                Yeter ki Selcuk Inan'la sözlesme uzatsinlar!
                                Kadroyu koruyup üstüne (Teo ayarinda) bir forvet, (iki yönlü) ortasaha, sagbek, solbek ve solacik alsinlar.
                                Bu kadro Avrupa'da ve Türkiye'de cok basarili olur...

Yorum

Çalışıyor...
                                X