Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Istifa seslerini duyar gibiyim...

En ufak bir basarisizlik, ondan sonra görürüm ben bu Yönetimi...

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• bu yönetimden giderek soğumaya başladım

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Takımımızın yeni kaptanı Tolga Zengin oldu.

Buna göre yeni sezonda birinci kaptan Tolga Zengin, ikinci kaptan Serkan Balcı, üçüncü kaptan Giray Kaçar, dördüncü kaptan Gustavo Colman ve beşinci kaptan olarak da Burak Yılmaz görev yapacak.

Tebrikler. Ama ben daha süper bir fikirle geleyim. Takımdaki futbolcuların hepsini sıralamaya döküp kaptan ilan edin. Böylece kaptanlık sorunumuzu kökten çözmüş olursunuz!
        11de olmayan kaptanlar serisine devam! yakında tribünden bile kaptan olacak korkarım.

Yorum

• İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          11de olmayan kaptanlar serisine devam! yakında tribünden bile kaptan olacak korkarım.
          Kaptanı teknik heyet seçmiyor mu? Yönetimle ne alakası var bunun?

Yorum

• Federasyon 4 yıllığına seçildi, Başbakan destekli. Yıkması zor.

Sadri Şener'in dediği olmaz artık bu yolda. Sadri tez zaman da bırakmak zorunda kalır. Kovacak teknik direktörde yok artık..

Bu yıl şampiyonluğu vermeyecekti susarak.. Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçı sonrası kılıçlar çekilmişken geri kaçtı !

Gücü orda bitti, Federasyon başkanı seçimi ile eksilerde...

Yeni düzende adı, şanı, yeri yok..
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Federasyon 4 yıllığına seçildi, Başbakan destekli. Yıkması zor.

Sadri Şener'in dediği olmaz artık bu yolda. Sadri tez zaman da bırakmak zorunda kalır. Kovacak teknik direktörde yok artık..

Bu yıl şampiyonluğu vermeyecekti susarak.. Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçı sonrası kılıçlar çekilmişken geri kaçtı !

Gücü orda bitti, Federasyon başkanı seçimi ile eksilerde...

Yeni düzende adı, şanı, yeri yok..
              Yeni düzende adı, şanı, yeri olan, Sadri Şener'in karşısına aday olarak çıkmasını istediğiniz başkan kim?

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yeni düzende adı, şanı, yeri olan, Sadri Şener'in karşısına aday olarak çıkmasını istediğiniz başkan kim?
                trabzonspor başkanlığı için şu aşamada en uygun kişi mehmet atalay dır...
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  trabzonspor başkanlığı için şu aşamada en uygun kişi mehmet atalay dır...
                  Sebepleri de belirtirseniz kıyas yapabiliriz en azından şimdiki yönetimle.

Yorum

• aziz gene istedigine hinlik ile ulasti. fenerbahce kongre uyesi ve yakin zamana kadar fenerbahce yoneticisi ve sponsoru olan bir adami "istemiyorum bu adami" ayaklari yapip aslinda isine cok yarayacak olan bir adamin dolayli yoldan secilmesini sagladi," azizin istemedigi adamda vardir bir hikmet, o istemiyorsa biz isteriz" diyenlerde oltaya geldi. bastan istemiyor gorundu ki yarin en ufak olayda bunu baski unsuru olarak kullanacak ve fenerbahceli oldugu tescilli adami camianin onune atmaya kalkip yipratacak, medya tarafindan dogrucu davut diye pazarlanan yeni baskanda kendisi ile ters dusmemek icin yaranma pesine dusecek. makamin gecici oldugunun da farkinda olan bu abimiz yarin oburgun belki fb baskanligina aday olmak isteyecek ve sanmiyorum ki taraftari oldugu kulup ile ters dusmek ve tff baskanligi yaptigi donemde fbnin isine gelmeyen uygulamalari alehine arguman olarak kullanilmasini istesin. sampiyonluk calinirken giki cikmayan yonetimden tescilli fbli ve fbnin askerinin elini kolunu sallayarak baskan secilmesine tepki koymasi da beklenemezdi.
                    En son ESER tarafından düzenlendi; 29.06.2011, 22:17.

Yorum

• Sadri senee bakalim bu sert tavrinda ne kadar ciddi gorucez umarim ise yarar

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aziz gene istedigine hinlik ile ulasti. fenerbahce kongre uyesi ve yakin zamana kadar fenerbahce yoneticisi ve sponsoru olan bir adami "istemiyorum bu adami" ayaklari yapip aslinda isine cok yarayacak olan bir adamin dolayli yoldan secilmesini sagladi," azizin istemedigi adamda vardir bir hikmet, o istemiyorsa biz isteriz" diyenlerde oltaya geldi. bastan istemiyor gorundu ki yarin en ufak olayda bunu baski unsuru olarak kullanacak ve fenerbahceli oldugu tescilli adami camianin onune atmaya kalkip yipratacak, medya tarafindan dogrucu davut diye pazarlanan yeni baskanda kendisi ile ters dusmemek icin yaranma pesine dusecek. makamin gecici oldugunun da farkinda olan bu abimiz yarin oburgun belki fb baskanligina aday olmak isteyecek ve sanmiyorum ki taraftari oldugu kulup ile ters dusmek ve tff baskanligi yaptigi donemde fbnin isine gelmeyen uygulamalari alehine arguman olarak kullanilmasini istesin. sampiyonluk calinirken giki cikmayan yonetimden tescilli fbli ve fbnin askerinin elini kolunu sallayarak baskan secilmesine tepki koymasi da beklenemezdi.
                        valla tebrikler.. olayları yorumlayabilen bilinçli taraftarımızın olduğunu görmek de yetiyo bazen...
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sebepleri de belirtirseniz kıyas yapabiliriz en azından şimdiki yönetimle.
                          renktaş; sana tek sorum; başkan bir demecinde demiştiki; "alex bizde olsa biz şampiyonduk", bende diyorumki aziz bizim başkanımız olsa kim şampiyon olurdu?
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin

Yorum

• hakkımız o kadar çok yendıkı artık tepkı verecek takatım kalmadı.hakkımızı yedıren yönetım hala duruyor.

Yorum

• ya b,z tepkimiz klup baskanına deil istanbulda toplanıcaksn 20 30 bin kişi basıcaksın fedarasyonu bakalm bida yapabiliyolarmı kardeşim bu nlar bundan anlıyor baska türlü olmaz bu iş aklı selim oluyorsnda noluyor gidicen binanın önüne cam ne var indiriceksin bidakine cesaret edemezler

Yorum

• başında dık duran başkan olursa federasyon mhk saygı duyar,belkı korkar.böyle bır başkan.hocanın taraftarın futbolcusunun hakkına sahıp çıkacak.kıcı kırık tsyd baskanı palavracı pezevenk esat yılmaerın bırak elestırmeyı, adını duyduğunda salavat getırecek bır baskan ıstıyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X