Aslında şu haberi (ne yapacaklarını şaşırdılar) görünce Egemen olayı da yalan diyeceğim ama klüpten doğru düzgün açıklama yok ki...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Basında çıkan 1,2 milyon Euro rakamına şaşırdım. Biz bu parayı veremedik mi Egemen'e? Ya bu transfer haberi yanlış, eğer doğruysa da rakam yanlış.Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEleştirmek adına napacağımızı şaşırdık.. Şu kadroda 30 maç oynayan Baros 30 gol atar..Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMetincim Egemen başlığına da yazdım. 2 milyon euro ile 3 milyon euro arasında çok fark var. Gayet iyi biliyoruz ki 1 milyon euro buraya yazmakla bitecek bir rakam değil. Futbolda dönen rakamların büyüklüğünün kanıksanmasından olsa gerek yazarken kolay yazılıyor. Verilsin canım 3 milyon euro nolcak, ulan 500 bin lira için kaçırdınız adamı moduna geçebiliyor insanlar ama o küçümsediği 500 bin liranın ömür boyu çalışsa kazanamayacağı kadar büyük bir para olduğunu gerçeğini algılayamıyor o sırada..
Hee bir de lüks yaşama girdikten sonra da son derece yükseliyor para birimi. Boğazdaki yalıların kaç para olduğundan haberin var mı? Halkalı'dan Toki evlerini araştırıyorum 3+1ler 250 bin liradan başlıyor)
3 milyon euro iyi para. Pek çoğumuzun hayalini kurabileceğimizden dahi iyi para. Suç bulamıyorum ben Selçuk'ta. Ben olsam ben de benzer davranırdım çünkü.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasında çıkan 1,2 milyon Euro rakamına şaşırdım. Biz bu parayı veremedik mi Egemen'e? Ya bu transfer haberi yanlış, eğer doğruysa da rakam yanlış.
ersan için adana sırf bonservis için 7-8 istiyor. egemen kelepir gibi bişi olur bjk için@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Burak'ın fenerde oynadığı dönemdeki performansıyla Selçuk'un performansı arasında da uçurum var ama. Mehmet Topuz'un banko oynadığı yerde Selçuk her türlü oynar. Bu yönetime rağmen fenere gitmezse Selçuk benim gözümde devleşir.Stand-upçı başkan istemiyoruz!
Yorum
-
İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak'ın fenerde oynadığı dönemdeki performansıyla Selçuk'un performansı arasında da uçurum var ama. Mehmet Topuz'un banko oynadığı yerde Selçuk her türlü oynar. Bu yönetime rağmen fenere gitmezse Selçuk benim gözümde devleşir.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman'ın Hüseyin önliberoda oynarken serbest oynadığı dönemde attığı pasları düşününce, aksini söyleyebilirim..
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmer'cim 3 milyondan 4 yıllık sözleşmenin 2. yılında kiralık olarak manisaspor'a gitmenin akabinde ise sözleşmen bitince örneğin karabükspor'a imza atmanın tadı da başka olur.. fb dediğiniz yer öyle güllük gülistanlık bir ortam değil, sorun Burak yılmaz'a anlatsın..Sanma ki kiralık giden adamlar gittikleri yerde Fener'de hiç oynamadan alabilecekleri paradan daha az alıyor.
Eğer sen Fener'e giderken maç başı para imzalayacak kadar salaksan gideceğin yer Karabük olur haklısın. Ama 3 milyon garanti paraya 4 yıllık anlaştıktan sonra sırtın yere gelmez. 12 milyon euro. Cash)
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
egemen konusu dışında şuna çok kızıyorum.dün akşam ve bugün maçı sadece hakemle kazanmışız gibi bir izlenim verdi medya.
onlar pislik olduklarını ispatladı ama yönetimden çıt yok.konuşun,basın açıklaması yapın en kritik haftalarda canımız yandı geri düşürüldük kamuoyunun yanlış yönlendirilmesinden şikayetçiyiz açıklaması yapın ama yok herkes kabullenmiş.
1996 da konuşmaya konuşmaya şampiyonluğu vermiştik faruk özak ve yönetimdeki arkadaşları yüzünden...Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
-
Giden gider kardeşim ama şampiyon olsak ta olmasak ta bu takımı elde tutmak için yönetimin hiç bir gayret
göstermediğini görmek üzüyor insanı...
Selçuk gibi bir oyuncu bu ligde bir daha nerede bulacaksın o da giderse seneye yine ilk beşe oynayan bir takım olacağız anlaşılan...
Yeniden takım yap para harca senelerce bekle ...
Ömür biter bu zulüm bitmez..."Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMetin'im avukat adamsın 3 milyondan 4 yıllık sözleşmeyi bir kere imzaladıktan sonra o parayı tıkır tıkır alacağını farkındasınSanma ki kiralık giden adamlar gittikleri yerde Fener'de hiç oynamadan alabilecekleri paradan daha az alıyor.
Eğer sen Fener'e giderken maç başı para imzalayacak kadar salaksan gideceğin yer Karabük olur haklısın. Ama 3 milyon garanti paraya 4 yıllık anlaştıktan sonra sırtın yere gelmez. 12 milyon euro. Cash)
Kişilik meselesi.. 4 yıl fb de oynayıp keseyi doldurayım, sonra adım anılmasa da olur diyorsa, çok mantıklıBordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
Yorum