Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sen git urfaya stad yap rizeye kayseriye yap bize lazım değil
    nasıl bakarsan öyle görürsün
    neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
    ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Şu sahaya canı pahasına çıkan kafası yarılan,burnu kırılan,ter akıtan futbolcularımızın,Şenol Hocamızın,taraftarımızın hakkını savunmak yerine 6 milyon tl yi seçen yönetimimizi kutluyorum !

Yorum

• İlk olarak werg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu sahaya canı pahasına çıkan kafası yarılan,burnu kırılan,ter akıtan futbolcularımızın,Şenol Hocamızın,taraftarımızın hakkını savunmak yerine 6 milyon tl yi seçen yönetimimizi kutluyorum !

Bu para simdiki statin onarilmasi icin yahu, ne alaka?

Hem Basbakan'a adam gibi tepki vermemisken neden hemen konu Yönetim'e ve Baskan'a dönüyor?

Basbakan'nin yaptiklari yanina kar mi kalacak?
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Resmen bizim vergilerimizle bize yapilacak olan Hizmetin yalakaligini yaptiniz. Yaziklar olsun. Su an Türkiyede tek saygi duyup, güvendigim kurum Trabzonspordu, ondanda oldum...
          Trabzonspor
          FC Barcelona MSV Duisburg
          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• yazik size yahu..

Yorum

• Başkan; bir forma da cuma günkü maçtan sonra vefat eden Mustafa Çelik abimizin torunlarına gönderseydin...
              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Istemiyorum stad filan.. Adamlik daha önemli..
                Cikip Basbakanda olsa Trabzon sehri ve kulübü adina gerektiginde cevap vermek her seyden önce gelir..
                Yazik ettiniz tüm emeklere..

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Resmen bizim vergilerimizle bize yapilacak olan Hizmetin yalakaligini yaptiniz. Yaziklar olsun. Su an Türkiyede tek saygi duyup, güvendigim kurum Trabzonspordu, ondanda oldum...

Neden Trabzonspor?

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Başbakana kızanları anlıyorumda, Sadri Şener'e niye bu kadar kızılıyor anlamış değilim,

ne olursa olsun yaptığı kişiye olmasa bile "makama" saygıdır.

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başkan; bir forma da cuma günkü maçtan sonra vefat eden Mustafa Çelik abimizin torunlarına gönderseydin...

baskanimiz muhattap olmaz oyle halkla..

kendisi sosyetedir malum

dost kazigi yiyene kadar da kankisi aziz , tavla arkadasi adnandi..

onlara medyadan mesajlar gonderirken, bordo mavi renkler icin yollarda izlerde hayatini kaybeden renkdaslarimizin cenazelerine bile gitmeye tenezzul etmez kendileri...

sadri sener degil bu kulubun baskani senol gunes benim icin..

haykirdigimiz durus ve kaliteye tek sahip sahsiyet de kendisi..

insan hakkinin gaspedildigi ve camiasinin kahredildigi yerde yapmacik gulucukler sacmaya utanir biraz..

Yorum

• İlk olarak muharrematasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        söyleyecek söz bulamıyorum, yazıklar olsun

Trabzonsporlu olmamdan utanç duyduğum şu an formamızın ona buna yalakalık etme aracı yapılması anıdır

artık bizimde kasımpaşa, güngören belediyespor gibi takımlaradn farkımız kalmadı, başımızdakiler top yekün yalaka olmuşlar, merak etmeyin şimdi oylarınız artar, çok güzel seçim reklamı yaptınız bravo

Onurlu mücadelemize kapkara bir leke sürdünüz gurur duyun

Eğer ki şampiyon olamazsak bundan sonra Trabzonspor bitmiştir benim için, her türlü başarısızlığı hazmederim ama bu pis siyasetin piyonu olmayı ASLA!

Trabzonspor başkanı milyonlarca taraftarını utandırmıştır, formasına kan döken canı pahasına oynayan futbolcuların emeğini boşa çıkarmıştır

Bu saatten sonra sayın Sadri Şener'e siyaset hayatında başarılar dilerim
                        sİZİN Trabzonspor'luluğunuz şampiyonluklamı göreceli ?????
                        bordomavi.net
                        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• bence tepki koydu başkanımız formalara bakarsanız torunu için başbakana forma verilmemiş
                          nasıl bakarsan öyle görürsün
                          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Başbakana kızanları anlıyorumda, Sadri Şener'e niye bu kadar kızılıyor anlamış değilim,

ne olursa olsun yaptığı kişiye olmasa bile "makama" saygıdır.

Basbakan'a kizmakta son derece hakliyiz ama Baskan'a neden bu kadar kiziyoruz?

Hem kac kisi gitmesin diye mail gönderdi yada aradi kulübü?

Ortada Basbakan'nin Trabzonspor camiasina yaptigi bir "saygisizlik" söz konusuyken neden birbirimizle ugrasiyoruz?

27 senedir o büyük günü bekleyen bu Taraftar icin daha "hassas" davranmasi gerekmezmiydi Basbakan'nin?

Yorum

• masaya yumruğunu vurabilecek bir yönetim istiyoruz artık.
                              Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• sadri sener görüsmeye gitmeseydi daha sIk olurdu ama suda bir gercekci devletin kurumlariyla savas halinde olmamizin bize hicbir getirisi yok..umarim bu ödenen bedele deger ve hem sampiyon olur hemde akyazi yi kurtaririz..

bu arada tüm trabzonspor taraftarlari sandikta tepkilerini versinler..
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Çalışıyor...
                                X