Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkanın artık herşeye espiri herşeye bir ironi yapma çabası insanı bıktırdı.
    Ben istemiyorum böyle başkan istemiyorum herşeye boyun eğen başkan.
    A
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• adam gibi 2 transfer yapsaydılar şimdi şampiyonluğu ilan etmiştik. bence şampiyonluğun gitmesi halinde tek suçlu yönetimdir.kızıyoruz ama bu futbolcuların kapasitesi yapacağı ancak bu kadar. 34 hafta aynı kadroyu oynatırsan olacağı bu.
      YA SEV YA TERKET

Yorum

• Yahu ligin sonu gelmiş ortalık toz-duman, fenerli yöneticiler cirit atıyor, bizimkiler heralde basına güzel demeç verme hazırlığındalar.
        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şimdi düşünüyorum, laflarıma her seferde ben demiştim ile mi başlamalıyım diye ?

Sanırım gerek yok, çünkü artık herkes bu kulübün bir gülücük ile yönetilemeyeceğini anladı.

O koltuk çok başka, o kadar başka ki, ağırlığını taşıyabilen çok az insan var.

Şu an gelinen noktada tabi ki tek suçlu Başkan değil. Ama büyüğü, çok büyüğü onun. Bu Fener zaten bir şekilde potada tutulacaktı. Biz 9 puan öndeykende Fenerin bizi zorlayacağını biliyorduk. Bu nedenle çok basit şeyler istedik. Sadece tuttuğunu atacak bir forvet.

Ama demek ki bu iş o kadar da basit değilmiş. Baksanıza koca transfer döneminde alınan oyuncularımızdan nerede ise hiç faydalanamadık.
          Sol bekimizin takıma girmesi uzun sürdü, forvetimiz hiç yok, Mehmet Çakır ise sanırım forma giymeden takımdan gidecek.

Gelinen noktada herkes Umut başlığında adama sövüyor !!!!

Neden ? Bu adamın ne olduğunu, kapasitesini zaten bilmiyor muyduk ? Neden bu adam yerine hesabı bizi bu adama mahkum edenlere sormuyoruz ?

Bana çağ atlayan Trabzonspor'un hangi sözleri verdiğini, ve verilen sözlerin hangisinin tutulduğunu birisi burada sıralayabilir mi ?

Ortada 3 senedir % 70 'i birlikte oynayan bir takım var, fakat nerede başarı ? Birileri busene Fenerbahçenin gönlünü yapacak, peki seneye kim olacak, transfere çok para harcayan Beşiktaş mı, kaç senedir bir cacık olamayan Galatasaray mı ? Kimin gönlü yapılacak ?

Yada şöyle sorayım Başkanım, bize sıra ne zaman gelecek ? Sen gelmesi için ne yapacaksın ?
          Recep bak kardeşim!
          Senin bu anlattıklarının hepsine katılıyorum, zaten aynısı ben de pekçok kez söyledim.
          Ne zaman söylediysek tukaka olan ban yiyen biz olduk!
          Ama bizim haklı olduğumuz ortaya çıktı!

Bir Trabzonspor taraftarı olarak, o kadar yıkımdan, beladan, musibetten ders almadık!
          Hala sesi yüksek çıkanın şampiyon olacağını sandık! Ama buna rağmen sesimizi de yüksek çıkartmadık, çıkartamadık!

Trabzonspor'un çıkışı, Türkiye lig şampiyonluğunu kazanmaktan ziyade, Avrupa'da isim yapmasından geçiyor!
          Bu böyle biline!

İyi topçular sana gelmek istemiyor,gelen kaçıyor zaten!
          Çünkü bizi anlamıyorlar o topçular! 27 senelik hasteri anlamıyorlar ve baskıya dayanamıyorlar!

Ama biz Avrupa'da iş yapan, başarılar kazanan UEFA'da en azından bir çeyrek final oynayan bir takım olabilmeliydik!

Hadi bu lig şaibeli, Uefa'da elimizi tutan mı vardı?
          Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
          -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
          Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
          -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• Kesinlikle katılmıyorum. Trabzonspor'un başarısı Avrupa ile eşlenemez.

tabi ki kimse senin elini tutmadı, fakar oynadığın takımda ne olursa olsun Liverpool idi. Ve gördük oynanan oyunu ! Birkaç tecbüreli oyuncu ile bu işi bitirebilirdik hatta.

Katılmadığım diğer bir konu ise, bize iyi oyuncu gelmediği konusudur ?

Öncelikle iyi oyuncu nedir ? Kriteri nedir ?

Symkoviak iyi oyuncu mudur ? Öyle ise geldi mi ? Oynadı mı ?

Stephanov iyi oyuncu mu ? Geldi mi oynadı mı ?

Arkadaşım sana isimli oyuncu al gel demiyoruz ki, iyi oyuncu al gel diyoruz.

Neden menejer eline bakıyoruz, neden kendimiz oyuncu bulmuyoruz ?

Antep başkanı ne diyor, bir tane menejer ile çalışmadım, başarımın sırrı bu.

Sen ne yapıyorsun, 3 kuruşluk oyuncuyu 5 kuruşa alıyorsun, aldığında 1 kuruşluk katkı yapmıyor.

Başından beri söylüyorum, her konuda çıkar güden insanlar bu kulübü yönetiyor, ötesi yok....

Yorum

• Bu kadar inanan, vefat eden onlarca taraftarımıza yazık...
              Hamiş

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2008-2009 : Yusuf Simsek
                2010-2011 : Kahlenberg - Emenike
                Bizim bir de Zurawski hikayemiz var. Ne gecelerdi oyle gecmek bilmeyen. Ha geldi ha gelecek, havaalaninda, tuvalete gitti, markete gitti, Antalya'ya gitti. Ama bir turlu Trabzon'a gelemedi

Iste bu bizim hikayemiz.
                En son Medallion tarafından düzenlendi; 26.04.2011, 00:17.
                Yine Yeni Yeniden

Yorum

• Yöneticilerimiz halen daha çıkıp hakemler hakkında konuşmuyoruz deyip kendilerini ve tüm camiayı kandırıyorlar.Şampiyonluğa gidilirken Trabzonspor Cuma oynuyor ama TFFenerbahçe ise 60 bin taraftarını akrkasına almış güzel bir pazar gecesi hemde kadrolu hakemi ile oynuyor.Bizimkiler ise temiz futboldan bahsediyor.Yahu siz hangi çağda kaldınız............
                  2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kesinlikle katılmıyorum. Trabzonspor'un başarısı Avrupa ile eşlenemez.

tabi ki kimse senin elini tutmadı, fakar oynadığın takımda ne olursa olsun Liverpool idi. Ve gördük oynanan oyunu ! Birkaç tecbüreli oyuncu ile bu işi bitirebilirdik hatta.

Katılmadığım diğer bir konu ise, bize iyi oyuncu gelmediği konusudur ?

Öncelikle iyi oyuncu nedir ? Kriteri nedir ?

Symkoviak iyi oyuncu mudur ? Öyle ise geldi mi ? Oynadı mı ?

Stephanov iyi oyuncu mu ? Geldi mi oynadı mı ?

Arkadaşım sana isimli oyuncu al gel demiyoruz ki, iyi oyuncu al gel diyoruz.

Neden menejer eline bakıyoruz, neden kendimiz oyuncu bulmuyoruz ?

Antep başkanı ne diyor, bir tane menejer ile çalışmadım, başarımın sırrı bu.

Sen ne yapıyorsun, 3 kuruşluk oyuncuyu 5 kuruşa alıyorsun, aldığında 1 kuruşluk katkı yapmıyor.

Başından beri söylüyorum, her konuda çıkar güden insanlar bu kulübü yönetiyor, ötesi yok....
                    Pirim!
                    Avrupa ayağın olmadan içerde ne kadar başarılı olabilirsin?
                    Verdiğin topçu örnekleri istisnadır...
                    Ve bunların çoğu da Yattara dahil Atay Aktuğ döneminde alınmıştır.
                    Hatta Atay Aktuğ döneminde iki kez şampiyonlar ligi kapısından dönülmüştür!
                    O sıralarda malum: Forvette Mehmet Yılmaz vardı, Umut Bulut versiyonunun büyük dedelerinden...

Sadece Fatih-Gökdeniz-Yattara-Szymek dörtlüsü neler yapmıştı?

Ama bugün bu geniş kadroda bile 3 büyüklerin ikisi derin koma halindeyken ve de biri komaya girecekken biz üst üste yaptığımız amatörlüklerle birini hayata döndürdük!

Kaç seneden beri Trabzon Avrupa'da yok!
                    Yetenekli topçu da alacaksın, isim yapmış topçu da alacaksın!
                    Biri normal maçları diğeri büyük maçları verecek sana!
                    Bu dünyanın her yerinde böyledir!
                    Cezasahası içinde kıl kadar deliği görünce ordan golü yazacak adamın yoksa bizim burda konuştuklarımızın alayı hikayedir!

Avrupa'da başarı isteyen ve vizyonunu genişleten klüp elbette ki Türkiye ligini sallar!
                    Ama sadece ligi düşünün hatta bunun için ZT kupasını feda eden bir vizyonumuz varsa korkum odur ki 27 sene daha bekleyeceğiz!
                    Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                    -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                    Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                    -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• Yeter artik!

Olmaz olsun böyle yönetim!

Benim formami Basbakan`a vermemeliydi ve bu benim kanima dokunuyor!
                      Yenilebiliriz hatta belki iki üç gol yeriz ama ben 90dk. bitmeden hep galip geleceğimize inandırırım kendimi, ben inanmazsam, oyuncum hayli hayli inanmaz, ben inanmazsam kimse inanmaz, cünkü ben Taraftarım! Ben sahibiyim bu Takımın, çünkü ben Taraftarım!

Yorum

• Yahu bu alex'in attigi ikinci golde, Bucanin kalecisi kendini resmen ele veriyor. Adam resmen yalandan zipliyor. Helal olsun bu fenere. Adamlar zorla alacak kupayi. Nasil vicdanlari rahat ediyor anlamak cok zor.

Yorum

• İlk olarak bmtr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yahu bu alex'in attigi ikinci golde, Bucanin kalecisi kendini resmen ele veriyor. Adam resmen yalandan zipliyor. Helal olsun bu fenere. Adamlar zorla alacak kupayi. Nasil vicdanlari rahat ediyor anlamak cok zor.
                          4. golde kesin hatası var onun haricinde çok da hatalı değil bana göre. 4. golde kalesinden çıkmasa sadece kalede dursa belki pozisyon bile olmayacaktı. Bu kadar basit bir golü de ancak türkiyede küme düşen takım yer.

Yorum

• Koskoca bir YAZIKLAR OLSUN.
                            Artık yenilir yutulur şeyler değil bu olanlar.
                            Geçen hafta Başbakan utanmadan TRABZONSPOR 1.sırada iken önce fenerbahçe ile görüşüyor. Bildiğin inşallah şampiyonuz nidalarında Aziz ile Alex ile gülücükler şakalaşmalar. Her şey tamam isterse taraflı olsun ancak LİDER TRABZONSPOR iken bir görüşme olacaksa İLK TRABZONSPOR'la görüşülmesi gerekir. Ne tuhaf bu hafta biz goller iptal edilip puan kaybedip, Fener ucuz penaltı ile 3-1 den döndü. Başkanla görüşmüşler.
                            Bırakın artık bu işleri YÖNETİM. TRABZONSPOR TEK TABANCA Şampiyon olursa olur, Federasyonun bunca adaletsizliğini görmezden gelen aynı kişiler. TRABZONSPOR'luğun büyüklüğünü zedelemeyin.
                            Taraftarın sesini dinleyin az !
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Yazıklar olsun diyorum sadece!
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Gıkınızı çıkarmıyorsunuz gıkınızı!
                                Ortalığı ayağa kaldırmanız gerekirken bir de gidip başbakana hahaha hihihi yapıyorsunuz.
                                Adamlar her türlü baskıyı uygularken bizimkiler dut yemiş bülbül be.
                                Çıldırıcam arkadaş ya!
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

Çalışıyor...
                                X