Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Büyük Başkan"
    "Sadri Şener"
    "Şenol Güneş"

TG grubu suskun kaldığı 10 dakikadan sonra bu tezahüratlarla maça döndü..
    Başkan bunlara hiç gerek yoktu..böyle bir samimiyetsizlik var mı başkan..parayı basıp taraftarı bağırtmak da nerden çıktı başkan..yarattığın krizi 300 taraftarı bağırtarak çözeceğini mi zannediyorsun..bunlar ucuz numaralar başkan..

Bu tezahüratlardan sonra takım top oynamadı başkan..bu kaçan üç puanın sorumlusu sensin başkan..
    Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi
      Komiksin hem de çok.Ya futboldan anlamıyorsun ya sarhoşsun.Hiç bir futbolcu ya da kimsenin suçu yoktur bu maçta Şenol Güneş'in suçu olduğu kadar.Azıcık maça baksaydın ne demek istediğimi anlardın.
      Sen neden herkese terbiyesizce mesajlar yazıp duruyorsun,akıl küpü?
      Herkese Merhaba

Yorum

• Bir takım iyi giderken niye istifa edilir ki gidersin sezon ortasında sessiz sedasız istifa edersin..Takım tam ivme yakaladı derken bu olay patlak verdi helal olsun valla düşmanları dışarda aramamıza gerek yok bu takımın başarılı olmasını istemyen kişiler trabzonspor'un yöneticiliğini yapıyor!!

Yorum

• almazsan makakulayı o da bizim eskilerle birleşir böle patlatır seni...
          En son Fatih tarafından düzenlendi; 17.09.2010, 23:10.

Yorum

• İlk olarak DİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bursa gibi tesadüfen şampiyonluk için yeter tabi ki...

Ancak biz tesadüfen şampiyon olamayız...

Dışarıdakiler değil, içimizdekiler yapmaz...

Bakınız bu hafta yaşanan olaylar...
            Açıkçası böyle yazmanıza üzüldüm...Çünkü yanıldığınızı düşündürecek bir fikir türetemiyorum... Keşke, size yanıldığınızı söyleyebilseydim.

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sen neden herkese terbiyesizce mesajlar yazıp duruyorsun,akıl küpü?
              Sizin gibi şampiyonluğa engel olacak her taraftara laf yetiştiririm akıl küpü var mı senin futbol tarihinde Trabzonspor'a bu kadar parasal yatırım yapan.TD hangi oyuncuyu isterse alan.Sorun şurada başkan masaya vuracak elini alacak tüm iç saha maçlarını Olimpiyat stadına o sahada olacak tüm maçlar alem seyirci görecek.Sizin gibiler de Tekke diye bağırsın,HH istifa oley diye sevinsin falan filan..Yönetimin şu maçla ne alakası var ya komiklik değil de nedir bu?Bir gelip gol atmadığı,Makukula'yı sahada tutmadığı kaldı başkanın yakında sizin için onu da yapar.

Yorum

• İlk olarak Bahadır Kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mesele o değil abi... maku transfer hikayesi.. üst üste demeçler..iş bilmez hareketler..

Yoksa düz mantık kurarsak yaptıgınız benzetmede haklısınız ama öyle demek istemedim..
                Makukula işi yazılsa roman olurdu, buna benzer bir sürü örneğimiz var zaten, Atiba mı ne vardı bir ara, iyi olduğu için biz izledik, Avrupadan bir takım aldı, garip bir durum.
                Değinmek istemiyorum ama malum oyuncu meselesi, Panteliç olayı...
                Makukula oynadı 2 gol attı, defans biraz uyanık olsa atamayabilirdi 2 golü de, kısmet diyelim. Geçtiğimiz yıllarda da rakip takımdaki 61 numaralar dan çok çekiyoruz diyenler vardı, fakat mantıken bütün ilgilendiğimiz oyuncuları ya da 61 numaralı oyuncuları alma şansımız yok...

Yorum

• TFF P.tesi-Cuma'ya maç koyuyor..

Yönetim kurulu ne yapıyor acaba??

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Makukula işi yazılsa roman olurdu, buna benzer bir sürü örneğimiz var zaten, Atiba mı ne vardı bir ara, iyi olduğu için biz izledik, Avrupadan bir takım aldı, garip bir durum.
                    Değinmek istemiyorum ama malum oyuncu meselesi, Panteliç olayı...
                    Makukula oynadı 2 gol attı, defans biraz uyanık olsa atamayabilirdi 2 golü de, kısmet diyelim. Geçtiğimiz yıllarda da rakip takımdaki 61 numaralar dan çok çekiyoruz diyenler vardı, fakat mantıken bütün ilgilendiğimiz oyuncuları ya da 61 numaralı oyuncuları alma şansımız yok...
                    Etme bulma dünyası..Sanki hak ediyoruz abi ne dersin?

Yorum

• İlk olarak Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Açıkçası böyle yazmanıza üzüldüm...Çünkü yanıldığınızı düşündürecek bir fikir türetemiyorum... Keşke, size yanıldığınızı söyleyebilseydim.
                      Emin olun tecrübe konuşuyor...

Yıllardır hep iyi giden düzene biri bir çomak sokar...

Hani bir fıkra vardır...Aklıma geldi bize cuk oturuyor...

Cehennemde her milletin bir ateş çukuru var ve her çukurun başında bir zebani...

Çıkmaya çalışanı hemen çukurun içine atıyorlar...

Sadece Türklerin çukurunun başında bir zebani yok...

Bunu gören diğerleri zebanilere soruyor

Niye Türklerin başında bir zebani yok...

Zebaniler cevap verir...

Onlardan biri çıkmaya çalışınca çıkamayanlar tutup aşağı çekerler...Bu yüzden gerek görmedik...

Biz Trabzonsporlular da böyleyiz...Düşmana gerek yok...Biz bize yeteriz...

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sizin gibi şampiyonluğa engel olacak her taraftara laf yetiştiririm akıl küpü var mı senin futbol tarihinde Trabzonspor'a bu kadar parasal yatırım yapan.TD hangi oyuncuyu isterse alan.Sorun şurada başkan masaya vuracak elini alacak tüm iç saha maçlarını Olimpiyat stadına o sahada olacak tüm maçlar alem seyirci görecek.Sizin gibiler de Tekke diye bağırsın,HH istifa oley diye sevinsin falan filan..Yönetimin şu maçla ne alakası var ya komiklik değil de nedir bu?Bir gelip gol atmadığı,Makukula'yı sahada tutmadığı kaldı başkanın yakında sizin için onu da yapar.
                        Ben şampiyonluk yaşadım ronaldo..korkarım siz bu gidişle zor görürsünüz..göremezsiniz hatta..
                        Herkese Merhaba

Yorum

Etme bulma dünyası..Sanki hak ediyoruz abi ne dersin?
                          O kadar oyuncuyu kadroya alamayacağımız açık, mecburen başka takımda oynayacaklar, bize rakip olacaklar, yeri gelecek gol yemeyecekler (Konyaspor kalecisi Oğuzhan), yeri gelecek bize gol atacaklar (aklıma ilk gelen Serkan Çalık gibi...)
                          Selçuk bugün Manisaya gol attı, Adem Koçak Ankaragücüne 30 metre civarından gol attı bizim formamızı giyerken...

Yorum

TFF P.tesi-Cuma'ya maç koyuyor..

Yönetim kurulu ne yapıyor acaba??
                            4 gün sonra maç oynayamıyacak futbolcu acilen futbolculuk mesleğini bırakmalı...
                            yönetimin federasyona bir şikayette bulunması için bir sebep yok bence.

Yorum

• çok merak ediyrm sadri şenere sallayanlar kimi görmek isterler başkan olarak acaba. 3sene önce trabzonspor sıradan bir anadolu takımı olmaya doğru giderken. sadri şener sayesinde bu günlere geldik.çok şeyler yazardım da bazı zihniyetlere anlatılmıyr. şenol hoca ve sadri şener olduğu sürece bu takıma bşy olmaz bu maç bir kazadır.telafisi mümkündür.
                              makakula değerli, asbaşkan istifasında haklı oldu şimdi. ne güzel taraftar profilimiz var.
                              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
                              A Love..Lİke No Other

Yorum

• H.H varlığın zarardı,Fatih ve Makakula bunun göstergesi....Gittin , giderayak şehirde huzursuzluk yarattın,sonuca etki ettin...Hatta Fatih diye bağıranlar bir ''ironi'' sergilediler ama ''sitemizin çok bilmişleri ''paralı asker'' dediler.

Yani gerçekten tükendim.36 yıllık ömrümün önemli bir bölümünü kapsayan bu takım ve bu şehir beni tüketti.
                                .................................................. .................................................. ............................................
                                Kısadan hisse bir hikaye;

Liverpool maçı için Trabzona inmişim.Yanımda Cafer abimiz ve oğlu var.Remazan diye sabah her yer kapalı.Çarşıda bir yer bulduk.Açık büfe güzel yemekleri var.Yiyoruz,sızakalan Kocaeli Zafer'i bekliyoruz bir yandan.

Esmer genç bir çocuk dikkatimizi çekiyor.Niğde'den otobüsle gelmiş.Niğdeli,ama bizim Delimiz!
                                Cafer abi bende Orduluyum dedi.
                                Bende Arnavutum dedik.

Cafe sahibi 60 yaşlarında; TS'un her halini görmüş.Helal olsun dedi bize. ''sizin gibiler kurtaracak bizi '' dedi.
                                Ancak orda akl_ı evvel bir genç var 25-26 yaşlarında...Cafer abi dedi ki; ''bu takıma en büyük zararı bu şehirdekiler veriyor''...Arkadaş genç ya,Trabzonun tapusu da onlarda! ''hoop dedi'' ''burası Trabzon, bildiğiniz gibi değil burda her şey'' ''Sarallardan,Oflulardan,bilmemnelerden adam olmazsa yönetimlerde adama sıkarlar'' ''bak Kaya çilingiroğluna''.....

''Biz istersek siz dakkada atılırsınız şehirden,burası Trabzon''....

Dedim ki kendi kendime ''Ulan biz Anarşist miyiz?'' değiliz...Suçumuz ne? Trabzonlu olmamak,orada yaşamamak!!!

Sonra Gurbetçi gençlere sardı.''Ne yapıyorlar ki'' dedi.''Kaç deplasmana gitmişler''. ''HOPP orda dur dedim.Deminden beri seni dinliyorum.20 yıldır tribündeyim.Ve o gurubu temsil ediyorum.Gitmediğim şehir az,bu takım için yediğim cop'un ,taşın haddi hesabı yok.Bi de üstüne vücutta 2 tane darbe bir ömür kalacak.''

Dedim ''sen ve senin gibiler bu kafayla devam edin''.

Neden anlattım biliyormusunuz; bu arkadaş Denizde bir damla ama Trabzonda sürüsüne bereket; ha sokakta bir genç,ha yönetimde Hacısalihoğlu,ha soyadı yüzünden adam yerine konan hümın zararlıları...

Nice Manisalar gelir,geçer ama bu kafa değişmedikçe (ki değişmeyecek) bu takım ömr_ü billah şampiyon olamaz.
                                Konu H.H,Şenol hoca,Fatih Tekke,Makakula,Sadri Şener vb.değil; konu bu KAFA YAPISIDIR!!!

Hee bu arada şu genç arkadaşa Cafer'in yanında oğlu olduğu için gerginlik yaratmama adına soramadığım soruyu sizlere soruyorum,belki arkadaşa denk gelen olur da sorar.BEŞİKTAŞLILAR KAHVE'Yİ VE MAHALLEYİ İSTİLA ETTİĞİNDE NERELERDEYDİNİZ???
                                Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

Çalışıyor...
                                X