İlk olarak Kaiser tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleağabey yapma gözünü seveyim ya.
Trabzonspor taraftarı hiç bir futbolcu için bir şey yapmak zorunda değil,bu kulübün en efsane oyuncusu için bile birşey yapmak zorunda değildir.
Trabzonspor taraftarı KULÜP için bir şey yapmalıdır.oyuncu için değil.
ama yinede söyleyeyim,bu taraftar onu çok sevdi.bu yetmez mi?
Orda bir şampiyonluk,iki Rusya kupası ve bir Uefa Kupası kazanıp zirvedeyken bize gelmek istedi ve onu kendi şirketlerinde tazminatını ödemesin diye Trabzonspor'a getirip sokmuş ne işe yaradığı belli olamayan ve evladı yaşındaki adamı maymun eden birisine yem ettik.
İşte bütün taraftarlığımız bu.Şimdi biz kendi keyfimizi düşünürken ve tabii Trabzonspor yönetimi bu adamla oynarken Trabzonsporluluk aklımıza gelmiyorken,işi futboldan para kazanmak olan profosyonel bir futbolcu niye düşünsün.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
İlk olarak Kaiser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkesin atladığı bir konu var.Fatih geçen sene transfer olacakken 1.000.000.EURO da Trabzonspor ile anlaşmış ve bavullarını toplayıp Trabzonspor'a gelmiştir. Ancak Trabzon'a geldikten sonra yönetim ancak sana 600.000.EURO veririz demiştir. Fatih'te doğal olarak biz böyle konuşmamıştık diyip sitemde bulunmuştur. Şimdi bu olaydaki yönetimin tutumunu eleştirmek ve fatihi haklı görmek çokmu abes ? Yöneticilik vasfı ile hareket eden bu kişilerin bu yaptığını doğru bulmak sizce mantıklı mı? Ne olacağı belli olmayan transferler için 36 saat uçağa binerek giden yöneticilerin kendi öz evladına bunu yapması hakmıdır ?
Trabzonspor bugün bir gol yemiştir ama bu golü fatihin hatasıyla yememiştir.Fatih'e hak vermekle birlikte haksız gördüğüm bazı unsurlarda söz konusudur.Benim üzüntüm sadece bu tarz olayların son dönemlerde artmasıdır.Fatih-umut-makakula transfer olayları, Sadri Şener'in transfer komitesine söylediği talihsiz sözler,borçların anormal artışı yönetimin basiretsizliğinin yansımalarıdır. Takımın şu an için iyi gittiği doğrudur ama bunlar olmasa şampiyonluğa daha yakın olunabileceğini de unutmamak gerekir. Yönetimin olumlu tarafları yokmudur vardır ama bu terazinin neresinin ağır basmasıyla da alakalı bir durumdur.
Maalesef sadece fatih tekkeye hakaret etmeye meyilli kişiler yönetimin yüzünden bu durumun böyle olduğunu görmemekteler.
Yorum
-
İlk olarak write_for_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru söylüyorsun Bordox, foruma yazı yazdık sadece.. Bir de Tribünde bağırdık Tekke diye.. Tam baskı kuracaktık, yönetim aldık-alıyoruz- alacağız hikayeleriyle kandırdı bizi.. BİLE BİLE ALMADILAR!.. Fatih, o yüzden sitemkardı, o yüzden öfkeliydi..
elinizi vicdanınıza koyun ve söyleyin bu işte mağdur olan sizce yönetim mi taraftar mı Trabzonspor klübü mü?
bu işler bu kadar basit olmamalı.teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır
Yorum
-
İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok merak ediyorum Trabzonspor taraftarı Fatih Tekke için ne yaptı?Ne yapmıştır?
Yorum
-
İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevmek dediğiniz ne sizin?Ne yaptığımıza bir bakın geriye dönüp.İyi küfür ettik,sahada yuhladık,Altay,Antep dolandırdık.Sakat sakat oynattık,en iyi zamanlarında boş mukavelelere imza attırdık,Türkiye'nin transfer rekoruna Rusya'ya sattık.
Orda bir şampiyonluk,iki Rusya kupası ve bir Uefa Kupası kazanıp zirvedeyken bize gelmek istedi ve onu kendi şirketlerinde tazminatını ödemesin diye Trabzonspor'a getirip sokmuş ne işe yaradığı belli olamayan ve evladı yaşındaki adamı maymun eden birisine yem ettik.
İşte bütün taraftarlığımız bu.Şimdi biz kendi keyfimizi düşünürken ve tabii Trabzonspor yönetimi bu adamla oynarken Trabzonsporluluk aklımıza gelmiyorken,işi futboldan para kazanmak olan profosyonel bir futbolcu niye düşünsün.
Sen ki Fatih Trabzon'da babasının hayrı için oynuyodu.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Ne Fatih'de ay var, ne yönetimde günTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Kaiser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkesin atladığı bir konu var.Fatih geçen sene transfer olacakken 1.000.000.EURO da Trabzonspor ile anlaşmış ve bavullarını toplayıp Trabzonspor'a gelmiştir. Ancak Trabzon'a geldikten sonra yönetim ancak sana 600.000.EURO veririz demiştir. Fatih'te doğal olarak biz böyle konuşmamıştık diyip sitemde bulunmuştur. Şimdi bu olaydaki yönetimin tutumunu eleştirmek ve fatihi haklı görmek çokmu abes ? Yöneticilik vasfı ile hareket eden bu kişilerin bu yaptığını doğru bulmak sizce mantıklı mı? Ne olacağı belli olmayan transferler için 36 saat uçağa binerek giden yöneticilerin kendi öz evladına bunu yapması hakmıdır ?
Fatih tekke Trabzonspor ile özdeşleşmiş biridir.Beşiktaşa gittiği içinde çok kırgınım keşki Eskişehire,Antepe yada başka bir takıma gitseydi de ismi ölümsüzleşseydi.Fatih'in hatası var ama yönetim de sütten çıkmış ak kaşık değil.Bu ilk olayı da değil. Sen her maç yenil ben razıyım ama duruşunuz kafamız dik olsun.Dik olsun ki yıllar sonra efsane diye anılalım kepaze diye değil.
Arkadaşlar hiç kusura bakmayın ama fatihin beşiktaşa gidişi bize atılmış bir goldür.Ardanın fenere, kaleci volkanın galatasaraya bıraktığı etkiyi bırakmasıda gayet normaldir. Colman galatasaraya gitse yabancı dersin normal der geçer gidersin ama trabzonun efsane adayı fatih tekkenin bjk ye gitmesi aynı şey değildir.
Trabzonspor bugün bir gol yemiştir ama bu golü fatihin hatasıyla yememiştir.Fatih'e hak vermekle birlikte haksız gördüğüm bazı unsurlarda söz konusudur.Benim üzüntüm sadece bu tarz olayların son dönemlerde artmasıdır.Fatih-umut-makakula transfer olayları, Sadri Şener'in transfer komitesine söylediği talihsiz sözler,borçların anormal artışı yönetimin basiretsizliğinin yansımalarıdır. Takımın şu an için iyi gittiği doğrudur ama bunlar olmasa şampiyonluğa daha yakın olunabileceğini de unutmamak gerekir. Yönetimin olumlu tarafları yokmudur vardır ama bu terazinin neresinin ağır basmasıyla da alakalı bir durumdur......................................
Yorum
-
- Tek Gerçek Var Tekke artık Beşiktaşlı Hayırlısı Olsun..
- Bizde artık Enerjimizi Takımımıza Versek İyi Olucak , Lakin Liverpool'la Kafa Kafaya Oynayan , Artık Yenilgiyi Hazmetmeyen Bu Takıma Ayıp Oluyor Gerçekten..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok merak ediyorum Trabzonspor taraftarı Fatih Tekke için ne yaptı?Ne yapmıştır?
Yorum
-
İlk olarak Hülya Ayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu sayfada okuduğum en mantıklı yorum bu...7Cngz_61
Yorum
-
İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl ne yaptı ya Fatih Tekke'nin bu alemde bu kadar piyasası var ise bu taraftar sayesindedir arkadaşım.Nasıl ne yaptı ya ona verilen desteği kime versek şu takımda patlama yapar.
Fatih bizim yapamadığımızı yaptıya hepimizin zoruna gidiyor.
Adam benden has Trabzonsporlu işte başka takımın formasını giyerken bu takıma musallat olmuş belalardan kurtarıyor.
10 milyon taraftarın yapamadığını tek başına yapıyor.
Yoksa zorunuza giden bu mu?En son bordox tarafından düzenlendi; 03.09.2010, 14:27.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemantıklı değil, senin işine gelen yorum o.....................................
Yorum
Yorum