Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kaiser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Herkesin atladığı bir konu var.Fatih geçen sene transfer olacakken 1.000.000.EURO da Trabzonspor ile anlaşmış ve bavullarını toplayıp Trabzonspor'a gelmiştir. Ancak Trabzon'a geldikten sonra yönetim ancak sana 600.000.EURO veririz demiştir. Fatih'te doğal olarak biz böyle konuşmamıştık diyip sitemde bulunmuştur. Şimdi bu olaydaki yönetimin tutumunu eleştirmek ve fatihi haklı görmek çokmu abes ? Yöneticilik vasfı ile hareket eden bu kişilerin bu yaptığını doğru bulmak sizce mantıklı mı? Ne olacağı belli olmayan transferler için 36 saat uçağa binerek giden yöneticilerin kendi

Fatih tekke Trabzonspor ile özdeşleşmiş biridir.Beşiktaşa gittiği içinde çok kırgınım keşki Eskişehire,Antepe yada başka bir takıma gitseydi de ismi ölümsüzleşseydi.Fatih'in hatası var ama yönetim de sütten çıkmış ak kaşık değil.Bu ilk olayı da değil. Sen her maç yenil ben razıyım ama duruşunuz kafamız dik olsun.Dik olsun ki yıllar sonra efsane diye anılalım kepaze diye değil.

Arkadaşlar hiç kusura bakmayın ama fatihin beşiktaşa gidişi bize atılmış bir goldür.Ardanın fenere, kaleci volkanın galatasaraya bıraktığı etkiyi bırakmasıda gayet normaldir. Colman galatasaraya gitse yabancı dersin normal der geçer gidersin ama trabzonun efsane adayı fatih tekkenin bjk ye gitmesi aynı şey değildir.

Trabzonspor bugün bir gol yemiştir ama bu golü fatihin hatasıyla yememiştir.Fatih'e hak vermekle birlikte haksız gördüğüm bazı unsurlarda söz konusudur.Benim üzüntüm sadece bu tarz olayların son dönemlerde artmasıdır.Fatih-umut-makakula transfer olayları, Sadri Şener'in transfer komitesine söylediği talihsiz sözler,borçların anormal artışı yönetimin basiretsizliğinin yansımalarıdır. Takımın şu an için iyi gittiği doğrudur ama bunlar olmasa şampiyonluğa daha yakın olunabileceğini de unutmamak gerekir. Yönetimin olumlu tarafları yok mudur vardır ama bu terazinin neresinin ağır basmasıyla da alakalı bir durumdur.
    Ağzına sağlık, yalnız yönetim kötü gidiyor bence.. Şenol Hoca olmasaydı çoktan gitmişlerdi..
    Not Important..

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ağabey yapma gözünü seveyim ya.

Trabzonspor taraftarı hiç bir futbolcu için bir şey yapmak zorunda değil,bu kulübün en efsane oyuncusu için bile birşey yapmak zorunda değildir.

Trabzonspor taraftarı KULÜP için bir şey yapmalıdır.oyuncu için değil.

ama yinede söyleyeyim,bu taraftar onu çok sevdi.bu yetmez mi?
      Sevmek dediğiniz ne sizin?Ne yaptığımıza bir bakın geriye dönüp.İyi küfür ettik,sahada yuhladık,Altay,Antep dolandırdık.Sakat sakat oynattık,en iyi zamanlarında boş mukavelelere imza attırdık,Türkiye'nin transfer rekoruna Rusya'ya sattık.
      Orda bir şampiyonluk,iki Rusya kupası ve bir Uefa Kupası kazanıp zirvedeyken bize gelmek istedi ve onu kendi şirketlerinde tazminatını ödemesin diye Trabzonspor'a getirip sokmuş ne işe yaradığı belli olamayan ve evladı yaşındaki adamı maymun eden birisine yem ettik.

İşte bütün taraftarlığımız bu.Şimdi biz kendi keyfimizi düşünürken ve tabii Trabzonspor yönetimi bu adamla oynarken Trabzonsporluluk aklımıza gelmiyorken,işi futboldan para kazanmak olan profosyonel bir futbolcu niye düşünsün.
      Amatör ruh,profosyonel düşünce
      İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

Herkesin atladığı bir konu var.Fatih geçen sene transfer olacakken 1.000.000.EURO da Trabzonspor ile anlaşmış ve bavullarını toplayıp Trabzonspor'a gelmiştir. Ancak Trabzon'a geldikten sonra yönetim ancak sana 600.000.EURO veririz demiştir. Fatih'te doğal olarak biz böyle konuşmamıştık diyip sitemde bulunmuştur. Şimdi bu olaydaki yönetimin tutumunu eleştirmek ve fatihi haklı görmek çokmu abes ? Yöneticilik vasfı ile hareket eden bu kişilerin bu yaptığını doğru bulmak sizce mantıklı mı? Ne olacağı belli olmayan transferler için 36 saat uçağa binerek giden yöneticilerin kendi öz evladına bunu yapması hakmıdır ?

Trabzonspor bugün bir gol yemiştir ama bu golü fatihin hatasıyla yememiştir.Fatih'e hak vermekle birlikte haksız gördüğüm bazı unsurlarda söz konusudur.Benim üzüntüm sadece bu tarz olayların son dönemlerde artmasıdır.Fatih-umut-makakula transfer olayları, Sadri Şener'in transfer komitesine söylediği talihsiz sözler,borçların anormal artışı yönetimin basiretsizliğinin yansımalarıdır. Takımın şu an için iyi gittiği doğrudur ama bunlar olmasa şampiyonluğa daha yakın olunabileceğini de unutmamak gerekir. Yönetimin olumlu tarafları yokmudur vardır ama bu terazinin neresinin ağır basmasıyla da alakalı bir durumdur.

Maalesef sadece fatih tekkeye hakaret etmeye meyilli kişiler yönetimin yüzünden bu durumun böyle olduğunu görmemekteler.

Yorum

• İlk olarak write_for_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Doğru söylüyorsun Bordox, foruma yazı yazdık sadece.. Bir de Tribünde bağırdık Tekke diye.. Tam baskı kuracaktık, yönetim aldık-alıyoruz- alacağız hikayeleriyle kandırdı bizi.. BİLE BİLE ALMADILAR!.. Fatih, o yüzden sitemkardı, o yüzden öfkeliydi..
          ve öfkesini Trabzonspor'dan çıkardı.
          elinizi vicdanınıza koyun ve söyleyin bu işte mağdur olan sizce yönetim mi taraftar mı Trabzonspor klübü mü?
          bu işler bu kadar basit olmamalı.
          teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok merak ediyorum Trabzonspor taraftarı Fatih Tekke için ne yaptı?Ne yapmıştır?
            Nasıl ne yaptı ya Fatih Tekke'nin bu alemde bu kadar piyasası var ise bu taraftar sayesindedir arkadaşım.Nasıl ne yaptı ya ona verilen desteği kime versek şu takımda patlama yapar.

Yorum

Sevmek dediğiniz ne sizin?Ne yaptığımıza bir bakın geriye dönüp.İyi küfür ettik,sahada yuhladık,Altay,Antep dolandırdık.Sakat sakat oynattık,en iyi zamanlarında boş mukavelelere imza attırdık,Türkiye'nin transfer rekoruna Rusya'ya sattık.
              Orda bir şampiyonluk,iki Rusya kupası ve bir Uefa Kupası kazanıp zirvedeyken bize gelmek istedi ve onu kendi şirketlerinde tazminatını ödemesin diye Trabzonspor'a getirip sokmuş ne işe yaradığı belli olamayan ve evladı yaşındaki adamı maymun eden birisine yem ettik.

İşte bütün taraftarlığımız bu.Şimdi biz kendi keyfimizi düşünürken ve tabii Trabzonspor yönetimi bu adamla oynarken Trabzonsporluluk aklımıza gelmiyorken,işi futboldan para kazanmak olan profosyonel bir futbolcu niye düşünsün.
              İftira atmak ne kolay.İspatlasanıza.
              Sen ki Fatih Trabzon'da babasının hayrı için oynuyodu.
              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
              Kazım Koyuncu

Yorum

• Ne Fatih'de ay var, ne yönetimde gün
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Herkesin atladığı bir konu var.Fatih geçen sene transfer olacakken 1.000.000.EURO da Trabzonspor ile anlaşmış ve bavullarını toplayıp Trabzonspor'a gelmiştir. Ancak Trabzon'a geldikten sonra yönetim ancak sana 600.000.EURO veririz demiştir. Fatih'te doğal olarak biz böyle konuşmamıştık diyip sitemde bulunmuştur. Şimdi bu olaydaki yönetimin tutumunu eleştirmek ve fatihi haklı görmek çokmu abes ? Yöneticilik vasfı ile hareket eden bu kişilerin bu yaptığını doğru bulmak sizce mantıklı mı? Ne olacağı belli olmayan transferler için 36 saat uçağa binerek giden yöneticilerin kendi öz evladına bunu yapması hakmıdır ?

Fatih tekke Trabzonspor ile özdeşleşmiş biridir.Beşiktaşa gittiği içinde çok kırgınım keşki Eskişehire,Antepe yada başka bir takıma gitseydi de ismi ölümsüzleşseydi.Fatih'in hatası var ama yönetim de sütten çıkmış ak kaşık değil.Bu ilk olayı da değil. Sen her maç yenil ben razıyım ama duruşunuz kafamız dik olsun.Dik olsun ki yıllar sonra efsane diye anılalım kepaze diye değil.

Arkadaşlar hiç kusura bakmayın ama fatihin beşiktaşa gidişi bize atılmış bir goldür.Ardanın fenere, kaleci volkanın galatasaraya bıraktığı etkiyi bırakmasıda gayet normaldir. Colman galatasaraya gitse yabancı dersin normal der geçer gidersin ama trabzonun efsane adayı fatih tekkenin bjk ye gitmesi aynı şey değildir.

Trabzonspor bugün bir gol yemiştir ama bu golü fatihin hatasıyla yememiştir.Fatih'e hak vermekle birlikte haksız gördüğüm bazı unsurlarda söz konusudur.Benim üzüntüm sadece bu tarz olayların son dönemlerde artmasıdır.Fatih-umut-makakula transfer olayları, Sadri Şener'in transfer komitesine söylediği talihsiz sözler,borçların anormal artışı yönetimin basiretsizliğinin yansımalarıdır. Takımın şu an için iyi gittiği doğrudur ama bunlar olmasa şampiyonluğa daha yakın olunabileceğini de unutmamak gerekir. Yönetimin olumlu tarafları yokmudur vardır ama bu terazinin neresinin ağır basmasıyla da alakalı bir durumdur.
                  şu sayfada okuduğum en mantıklı yorum bu...
                  .....................................

Yorum

• - Tek Gerçek Var Tekke artık Beşiktaşlı Hayırlısı Olsun..

- Bizde artık Enerjimizi Takımımıza Versek İyi Olucak , Lakin Liverpool'la Kafa Kafaya Oynayan , Artık Yenilgiyi Hazmetmeyen Bu Takıma Ayıp Oluyor Gerçekten..
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Çok merak ediyorum Trabzonspor taraftarı Fatih Tekke için ne yaptı?Ne yapmıştır?
                      Yenilen gollerden sonra Avni Aker'de bağırılan "Fatih Tekke" tezahuratları Zonguldak'tan duyuldu. Sizin ordan duyulmadıysa diyecek bir şeyim yok.
                      www.twitter.com/SDanismaz
                      Gugudali..
                      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak Hülya Ayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şu sayfada okuduğum en mantıklı yorum bu...
                        mantıklı değil, senin işine gelen yorum o
                        7
                        Cngz_61

Yorum

• Fatih'i savunanlar gitmesini doğru karşılıyor olabilir de bu açıklamalarını nasıl sindiriyorlar.Bjk resmi sitesinin girişinde lanse edilişine,açıklamalarını nasıl sindiriyorlar onu anlamış değilim.

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nasıl ne yaptı ya Fatih Tekke'nin bu alemde bu kadar piyasası var ise bu taraftar sayesindedir arkadaşım.Nasıl ne yaptı ya ona verilen desteği kime versek şu takımda patlama yapar.
                            Fatih hasbelkader Trabzon şehrinde değilde,Barcelonda'da doğsa gelmiş geçmiş en büyük 3 futbolcu olurdu.Ondaki yetenek Allah vergisi bir yetenek senin benim gazımla futbolcu olunsaydı ne güzel İstanbul olurdu.
                            Fatih bizim yapamadığımızı yaptıya hepimizin zoruna gidiyor.
                            Adam benden has Trabzonsporlu işte başka takımın formasını giyerken bu takıma musallat olmuş belalardan kurtarıyor.
                            10 milyon taraftarın yapamadığını tek başına yapıyor.

Yoksa zorunuza giden bu mu?
                            En son bordox tarafından düzenlendi; 03.09.2010, 14:27.
                            Amatör ruh,profosyonel düşünce
                            İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• nihayetinde tekke, bu yönetim gidince trabzonspora gelecek ve futbolu burada bırakacaktır.
                              şu anda nişanlısı nişanı atınca intihara kalkışan genç kıza benziyor...tabi kaynanayı -hh- unutmamak lazım.

Yorum

• İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                mantıklı değil, senin işine gelen yorum o
                                seninde işine gelmediği için mantıksız oluyor bu açıklama dimi
                                .....................................

Yorum

Çalışıyor...
                                X