Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ey gidi dünya, daha biz kendi arkadaşlarımızdan, kendi içimizden oy alamıyoruz ki kaldı camianın gerisi

Zor iş zor, iki kişi dedi, ikisi de farklı şey istedi, demek binleri bulsak yandık

Yorum

• Trabzonspor'a başkan olmak zor zanaat.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Birlik Mehmet Ali YILMAZ ile olacağını tahmin etmiyorum. CEVAHİR olsun bin kere daha iyi olur.
        Not: Mevcut yönetimden de rahatsız değilim.
        BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Serdar Bali yeterki görev almasın. Kim ne olursa olsun önemli değil.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Serdar Bali yeterki görev almasın. Kim ne olursa olsun önemli değil.
            Serdar'ın didinmesini nasıl anladın, helal Muhammed
            BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Ortada bir pasta var. Üzerinde Trabzonspor yazıyor. O pastayı kim daha iyi paylaştırırsa onun yaş gününü kutlayacaklar. Olan bunun kavgası. Pastayı düşünen yok. Taraftara bir parmak bal, kalanlara bir parça pasta. Kimseyi atlamayın haaa
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Sadri Şener 2 yılını kötüye kullanmıştır. 1 yıl daha feda edilir mi? Evet edilebilir aslında. Öyle görünüyor şimdilik. Şenol Güneş ve Fatih Tekke gerekli eksiklikler tamamlanırsa gelecek yıl şampiyon olmaması halinde başkan olarak devam etmesi çok zordur, imkansızdır.

Sadri Şener sonrasnda başkan olacak tek isim vardır oda Mehmet Ali Yılmaz'dır.

Tercihim bu yıl bu değişimin yapılması ! 1 yıl daha kaybetmenin anlamı yok!
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• MAY gelince kazanacağımızın garantisi var mı ?

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sadri Şener 2 yılını kötüye kullanmıştır. 1 yıl daha feda edilir mi? Evet edilebilir aslında. Öyle görünüyor şimdilik. Şenol Güneş ve Fatih Tekke gerekli eksiklikler tamamlanırsa gelecek yıl şampiyon olmaması halinde başkan olarak devam etmesi çok zordur, imkansızdır.

Sadri Şener sonrasnda başkan olacak tek isim vardır oda Mehmet Ali Yılmaz'dır.

Tercihim bu yıl bu değişimin yapılması ! 1 yıl daha kaybetmenin anlamı yok!
                    bu takımın başına daha önce de geldi MEhmet Ali Yılmaz,

bir zamanlar bir yorum okumuştum, MAY başkanlığında gazetede,

"bırakın gidin artık, nedir çektiğimiz eziye, biz Faruk Özak ile 2. liğe razıyız, siz geldiniz 3. dahi olamıyoruz, düşün yakamızdan,"

yani yönetim dışındayken konuşmak kolay, akşam konuşanların yönetimde oldukları dönemleride unutmadık,

MAY ermanı iyi susturmuştu bir ara, o anı hiç nutmam, Trabzonspor ile ilgili kimse öyle böyle konuşamaz konuşana da cevabı veririz deyince, erman kıvırmaya başlamıştı o an bana çok şey için yetmişti, ama şampiyonluk için yeterli değil
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      MAY gelince kazanacağımızın garantisi var mı ?
                      Sadri Şener 2 yıl denendi en azından. 1 yıl daha aynı senaryo izlemek keyifsiz olur.

Mehmet Ali Yılmaz'da geçmişe yönelik bir pişmanlıkta var! Kendini camiaya affettirmek istiyor. Bu onun son şansı bir daha başkan olma şansıda olmaz!
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Yahu bir kulubü yönetmek neden bu kadar zor anlamıyorum.

3 tane işinin ehli adamı bul,işinin başına koy,adamların yaptığı işe karışma bu kadar mı zor?

Yorum

Sadri Şener 2 yıl denendi en azından. 1 yıl daha aynı senaryo izlemek keyifsiz olur.

Mehmet Ali Yılmaz'da geçmişe yönelik bir pişmanlıkta var! Kendini camiaya affettirmek istiyor. Bu onun son şansı bir daha başkan olma şansıda olmaz!

acaba sadece maksadi kendisini affettirmek mi insallah oyledir..

Yorum

Sadri Şener'i desteklemek (yanındkilerden kurtulursa) en azından ağızlarda olan istikrarı sağlamaya yarar, yönetime ve teknik heyete sabır duygumuz değişir, bence MAY için söylediğiniz kendini affettirmek Sadri Şener için tam anlamı ile geçerli olur.

MAY 2. ye bu takımn başına gelmeyecek ki, affettirmek için geçmişte 15-20 kezlik şans tanınmış kendisine, o zamanlarda da bunu yapabilirdi, neden bir yeni şans daha ???

Yorum

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yahu bir kulubü yönetmek neden bu kadar zor anlamıyorum.

3 tane işinin ehli adamı bul,işinin başına koy,adamların yaptığı işe karışma bu kadar mı zor?
                              Siyaset değil amacım; örnek vermek istiyorum.
                              Ahmet Davudoğlu; ben etliye sütlüye karıştığını, birileriyle polemiğe girdiğini hiç hatılamıyorum. İşinin ehli adam, samimi, mütevazı...
                              Böylesi bir adam, birkaç adam...

Davudoğlu'na teklif götürsek ne der acaba; muhtemelen azıcık aşım ağrısız başım der geri çevirir teklifi. : ))

Yorum

İlginç Yahu Harbiden İlginç..

Mehmet Ali Yılmaz ve Kendini Affettirmek..
                                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Yükleniyor...
                                X