Fatih değişmez 17'sinde de İzmir'den Trabzonspor'a dönmeyi düşünmüyorum diyordu. Dik kafalı. Yönetim düzgün işler yapsa çok şey derim de Fatih'e neyse
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
İlk olarak TheRapZoNe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe kadar boş yorum var Allah aşkına.Tekke'yi halihazırda sevmeyen ne kadar eleman varsa hepsi birden yönetimi savunur oldu, Tekke'yi ise hain ilan etti.
Yorum
-
İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih efendinin açıklamaları gelmeyi başladı
sahaya çıktığımda rakibim babamın oğlu olsa tanımam. Kazanmak için ne gerekiyorsa yaparım. Şu andan sonra da yapacağım her şey Beşiktaş ve Beşiktaş taraftarı için olacak.
Artık o, o takımda.
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSende neyi nasıl savunacağını şaşırdın ve çok sıktın artık bırak insanların ne dediğini de şu demeci hakkında ne diyorsun onu söyle
Adamı Trabzonspor almadı, o da Türkiye'de oynamak istediğinden beşiktaşın teklifini kabul etti.
Rakip kim olursa olsun tanımam lafında hiç bir şey yok.Herkes aynı şeyi söyler.Klişe sözdür onlar.Ne demesini bekliyordunuz: Sahada Trabzonspor'a karşı iyi oynayamam vs gibi boş sözler mi? Mantıklı olun az.Tek taraflı düşünmeyin
Yorum
-
İlk olarak TheRapZoNe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi devirde yaşadığımızın farkında değilsiniz belli.Zira zaman değişti.Artık ne futbol eskisi gibi oynanıyor ne de kulüpler eskisi gibi yönetiliyor.Kanlı bıçaklı olunan oyuncular bile düşman kulüplere gidebiliyor.Bunun örneklerini Trabzonspor daha önce de yaşadı zaten, fatih'in beşiktaşa gitmesi sanki kulüp tarihinde bir ilk gibi tepki gösteriliyor.
Adamı Trabzonspor almadı, o da Türkiye'de oynamak istediğinden beşiktaşın teklifini kabul etti.
Rakip kim olursa olsun tanımam lafında hiç bir şey yok.Herkes aynı şeyi söyler.Klişe sözdür onlar.Ne demesini bekliyordunuz: Sahada Trabzonspor'a karşı iyi oynayamam vs gibi boş sözler mi? Mantıklı olun az.Tek taraflı düşünmeyin
şu sayfalarda kavganın ne adına verildiğini iyi okuyamamışsınız bence
Yorum
-
İlk olarak TheRapZoNe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi devirde yaşadığımızın farkında değilsiniz belli.Zira zaman değişti.Artık ne futbol eskisi gibi oynanıyor ne de kulüpler eskisi gibi yönetiliyor.Kanlı bıçaklı olunan oyuncular bile düşman kulüplere gidebiliyor.Bunun örneklerini Trabzonspor daha önce de yaşadı zaten, fatih'in beşiktaşa gitmesi sanki kulüp tarihinde bir ilk gibi tepki gösteriliyor.
Rakip kim olursa olsun tanımam lafında hiç bir şey yok.Herkes aynı şeyi söyler.Klişe sözdür onlar.Ne demesini bekliyordunuz: Sahada Trabzonspor'a karşı iyi oynayamam vs gibi boş sözler mi? Mantıklı olun az.Tek taraflı düşünmeyinTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih efendinin açıklamaları gelmeyi başladı
sahaya çıktığımda rakibim babamın oğlu olsa tanımam. Kazanmak için ne gerekiyorsa yaparım. Şu andan sonra da yapacağım her şey Beşiktaş ve Beşiktaş taraftarı için olacak.
Hayaller güzeldir, ah bir de gerçek olsa...
Ama yok!
Artık imkansız, tabiata aykırı.
Hem "yapacağım her şey Beşiktaş ve Bjk taraftarı için" diyeceksin hem de "en büyük Trabzonsporlu" olacaksın. Tezatın dik alası.
Zirveyi gördükten sonra düşüşteki bir sahte kahramanın açıklamaları işte... Fatih KARTAL Tekke...
Kapalıya git, Çarşı üçlü çektirsin sana, sonra da alkışla onları, onlar da "Fatih Trabzon'un a... k.." diye bağırsınlar. Sen de "ben Trabzonsporluyum ama Beşiktaş taraftarının dediğini yapacağım" diye işe başla.
Bunun adı günümüzde profesyonellik oluyor!
Bu duruma ses çıkarmamak çağdaşlık oluyor.
Hala buna rağmen "inşallah avni Aker'de iki tane çakar bize de yönetim gider" diye yazıyor bizimkiler...
Gol attıktan sonra SAHTE yıldızlı armayı da öper, maçtan sonra "ben Trabzonsporluyum" der.
Yönetime sonsuz teşekkürler...En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 03.09.2010, 13:47.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Burada fatih tekkeye bu tarzdan ağır ithamlarda bulunanların zihniyeti,avni akerde maçın henüz başında hata yapan oyuncuya küfredenlerin zihiyetiyle aynıdır.Durum bu kadar basit.Bu tipden insanlarda ne olayın iç yüzünü anlama kabiliyeti var nede başkasına hak verme özelliği.Bağnaz mantık bunlarınki..
Yorum
-
- Nedense Her Bi Olayın İç Yüzünü Anlama Olayıda sizin gibi İnsanlara Denk Geliyor Demekki..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVay Fatıh Efendi Vay...!
Tamam Yonetime Uyuz olursun sevmezsin eyvallah..
Bu takımın 10 mılyona yakın tarftarı var bu insanlarıdamı adam yerine
koymuyorsun! Yonetim Trabzonspor demek değil,Bizleriz Trabzonspor ve bize
saygıslık yapıyorsun....Devam Fatıh Devam Çok güzel hareketler bunlar...
Taraftarda kendine çeki düzen versin,Fatıh Tekke resimleri avatarları hoş değil..
Avni Akerde Sivas maçında Umuta Oyle bir bağırırımki gırtlağım patlayana kadar!Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
Asıl çarpık mantık "Hepsinden fazla Trabzonsporluyum" deyip önce gs'ye sonra bjk'ye kazandığı ücretin yarısı pahasına yamanmaya çalışmak, üstüne imzasının ertesi günü "Trabzonspor'a daha önce de gol attım","Sahada babam olsa tanımam" gibi laflarla provokatif bir demeç vermektirTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
- Belkide Fatih Tekke Şu Hareketiyle Bu Yönetime Bir Seçim Daha Kazandırıcak..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih değişmez 17'sinde de İzmir'den Trabzonspor'a dönmeyi düşünmüyorum diyordu. Dik kafalı. Yönetim düzgün işler yapsa çok şey derim de Fatih'e neyseİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsıl çarpık mantık "Hepsinden fazla Trabzonsporluyum" deyip önce gs'ye sonra bjk'ye kazandığı ücretin yarısı pahasına yamanmaya çalışmak, üstüne imzasının ertesi günü "Trabzonspor'a daha önce de gol attım","Sahada babam olsa tanımam" gibi laflarla provokatif bir demeç vermektir
Yorum
-
Geçen sene Ankaragücü'nde bize gol atan Barbaros vardı, hatırlarsınız... Hani golden sonra küfür etmişti. Sonra yenmiştik cüceleri, almıştı boyunun ölçüsünü...
Fatih de böyle konuşadursun, Barbaros olmak kolay ne de olsa...
Sahada o babasını tanımıyorsa biz onu niye tanıyoruz!?
Yener yollarız Bjk'yi, alır cevabını...
Yolu açık olsun.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
Yorum