Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yönetim,eleştiri,hakkaniyet,cogunlugun güvenliği kıyılarından ziyade yalnız bir basına....koltuktan güc alanlara karsı yazdıgımız ve ilelebet sürdürecegimiz ve bu baglamda kendimi hissettigim yere 1000.yazımı gönderiyorum....
    ıslak imza....

Yorum

• Federasyon başkanını gs'nin maçında gördüm. Acaba Liverpool maçına davet etmediniz mi? Bence güzel olurdu. Uçakla birlikte gidiyoruz, Liverpool maçında TFF başkanı olarak orda. Biraz vizyon beklerdim yönetimden. Tam kadro gitmeyi biliyorsunuz... Yoksa daveti kabul etmedi mi?
      En son Travelair tarafından düzenlendi; 20.08.2010, 13:28.
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzonspor Dergisi inanilmaz boyut'da.

rezalet !

Ayin 21'i olmus hala dergi yok !
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Federasyon başkanını gs'nin maçında gördüm. Acaba Liverpool maçına davet etmediniz mi? Bence güzel olurdu. Uçakla birlikte gidiyoruz, Liverpool maçında TFF başkanı olarak orda. Biraz vizyon beklerdim yönetimden. Tam kadro gitmeyi biliyorsunuz... Yoksa daveti kabul etmedi mi?
          Gelmesin hatta davet edilmesin zaten

Federasyon başkanı hizmet ettiği istanbul kulüpleirnin maçalarında takılsın
          '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Trabzonspor - Fenerbahçe maçında kardeşim için kapalı tribunden bilet aldım kendisine ve kombineye verilmiş yerin üzerinden bilet satmışlar Allah'tan kapalı dolu değildi de kardeşim yer buldu oturdu

Böyle saçmalıklar her sene başında oluyor

Niye?

Yorum

• sizleri kınıyorum,

liverpol gibi önemli bir maç öncesi takımdaki forvet oyuncusunu satma görüşmesine başlayacak kadar amatörsünüz,

Adamlara çıkıp ta önemli maçımız var maç sonrası görüşelim diyemediniz mi?
              En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 26.08.2010, 01:36.
              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• böyle saçma sapan işi de bi siz yapardınız zaten tebrikler.

zamanlamanız mükemmel...

Yorum

• isi bilmeden neden atip tutuyosunuz ya,hayret biseysiniz be.
                  keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Umut konusundada suçlu yönetimdir.
                    Bu kadar önemli bir maç öncesi niye görüşüyosun toluesla!!!
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      isi bilmeden neden atip tutuyosunuz ya,hayret biseysiniz be.
                      işin aslını anlatta öğrenelim..

herkes aynı şeyi söylüyor görmüyor musun?

Touluse yöneticilerinin ne işi var Trabzon'da

Yorum

• Yattara'yı satmak için çevirdiğiniz filimleri hatrılıyorum ve şimdi Umut'un menajerlerine randevu verişinizi, Toulouse ile tarihimizin en önemli maçı öncesinde görüşmenizi ve Umut'un sakat olduğunu söylemesini gözümün önüne getiriyorum.

Allah sizi bildiği gibi yapsın.
                        Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Umut konusundada suçlu yönetimdir.
                          Bu kadar önemli bir maç öncesi niye görüşüyosun toluesla!!!
                          toulosla görüsen yönetim degil umut bulutmus, menejer araciligiyla o yüzden kadro disi birakilmis.Ben öyle biliyorum.
                          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Bahadır Kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            işin aslını anlatta öğrenelim..

herkes aynı şeyi söylüyor görmüyor musun?

Touluse yöneticilerinin ne işi var Trabzon'da
                            izlemeye gelmistirler belki, o yüzden bizde kadro disi birakmisizdir.

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              izlemeye gelmistirler belki, o yüzden bizde kadro disi birakmisizdir.
                              yönetimin ilk vukuatı değil bu Yattara'yı da böyle taraftarın önüne atmaya çalışmışlardı..

iş bilmez adamlardan herşey beklenir

Yorum

• Malzeme bulsakta başlıkta kinimizi kussak diye bahane arıyorsunuz böyle devam.
                                Mustafa Yumlu.

Yorum

Çalışıyor...
                                X