yönetim,eleştiri,hakkaniyet,cogunlugun güvenliği kıyılarından ziyade yalnız bir basına....koltuktan güc alanlara karsı yazdıgımız ve ilelebet sürdürecegimiz ve bu baglamda kendimi hissettigim yere 1000.yazımı gönderiyorum....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Federasyon başkanını gs'nin maçında gördüm. Acaba Liverpool maçına davet etmediniz mi? Bence güzel olurdu. Uçakla birlikte gidiyoruz, Liverpool maçında TFF başkanı olarak orda. Biraz vizyon beklerdim yönetimden. Tam kadro gitmeyi biliyorsunuz... Yoksa daveti kabul etmedi mi?En son Travelair tarafından düzenlendi; 20.08.2010, 13:28.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFederasyon başkanını gs'nin maçında gördüm. Acaba Liverpool maçına davet etmediniz mi? Bence güzel olurdu. Uçakla birlikte gidiyoruz, Liverpool maçında TFF başkanı olarak orda. Biraz vizyon beklerdim yönetimden. Tam kadro gitmeyi biliyorsunuz... Yoksa daveti kabul etmedi mi?
Federasyon başkanı hizmet ettiği istanbul kulüpleirnin maçalarında takılsın
Yorum
-
sizleri kınıyorum,
liverpol gibi önemli bir maç öncesi takımdaki forvet oyuncusunu satma görüşmesine başlayacak kadar amatörsünüz,
Adamlara çıkıp ta önemli maçımız var maç sonrası görüşelim diyemediniz mi?En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 26.08.2010, 01:36.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleisi bilmeden neden atip tutuyosunuz ya,hayret biseysiniz be.
herkes aynı şeyi söylüyor görmüyor musun?
Touluse yöneticilerinin ne işi var Trabzon'da
Yorum
-
Yattara'yı satmak için çevirdiğiniz filimleri hatrılıyorum ve şimdi Umut'un menajerlerine randevu verişinizi, Toulouse ile tarihimizin en önemli maçı öncesinde görüşmenizi ve Umut'un sakat olduğunu söylemesini gözümün önüne getiriyorum.
Allah sizi bildiği gibi yapsın.Stand-upçı başkan istemiyoruz!
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut konusundada suçlu yönetimdir.
Bu kadar önemli bir maç öncesi niye görüşüyosun toluesla!!!toulosla görüsen yönetim degil umut bulutmus, menejer araciligiyla o yüzden kadro disi birakilmis.Ben öyle biliyorum.
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak Bahadır Kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişin aslını anlatta öğrenelim..
herkes aynı şeyi söylüyor görmüyor musun?
Touluse yöneticilerinin ne işi var Trabzon'dakeske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleizlemeye gelmistirler belki, o yüzden bizde kadro disi birakmisizdir.
iş bilmez adamlardan herşey beklenir
Yorum
Yorum