Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cok seviyordum seni tekke
    her an senin Avni Akere tekrar kaptan cıkacagın günü hayal ederdim...
    Yapmıyacaktın be tekke içinde bulundugun ahval ve serait ne olursa olsun
    giymeyecektin o renksz formayı...
    sarılmayacaktın o caputtan bayrağa...
    artık benim için hiçbir sey ifade etmiyorsun
    İstediğin kadar Trabzonsporluyum diyebilirsin
    Ama sunu bil ,artık benim gözümde
    Trabzonlu Olupta Ts yi tutmayan karaktersizler gibisin...
    bugün ilk defa sana küfür etmek istiyorum
    içimden Allah Belanı Versin demek geliyor...
    Kusura Bakma Fatih sen suclusun...ben degil
    Sen öldürdün kalbimdeki efsaneyi
    sen yırttın duvarımda asılı olan posterini...
    ...Ben değil...

Yorum

• İlk olarak Hülya Ayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      e o açıklamadan sonra fatihi almamaları biz istemiyoruz anlamına gelmiyor mu?
      Eminsin yani yönetimle yaptığı görüşmede "getirin boş sözleşmeyi imzalayayım" dediği konuusnda. Yani Fatih Tekke'ye kayıtsız şartsız inanıyoruz, yöneticilere hiç inanmıyoruz öyle mi? Üerine Fatih TekkedenTrabzonspor'da oynama parası da istemişlermi dir acaba?
      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İsimlere olayın gelişimine iyi bakın arkadaşlar...
        Sonradan üzüleceğiniz laflar etmeyin.

İŞTE YILDIZ GOLCÜNÜN TRANSFER HİKAYESİ
        Haber 1903.com'un haberine göre; Transfer döneminin bitmesine bir gün kala Beşiktaş, Galatasaray ve F.Bahçe son çırpınışlarını sergilerken, özellikle golcü arayışında olan Beşiktaş ile Milan Baros ve Herry Kewel`ın sürekli sakatlanmasından yakınan Galatasaray yönetimi aynı oyuncuyu listesine almış ve çalışmalarına başlamıştı. Ancak Beşiktaş yönetimi o saatlerde daha farklı alternatifler ile görüşmelerini sürdürürken Misimovic ve Insua ile anlaşan sarı kırmızılıklar bir anda devreye girip Fatih Tekke`nin Menejari Olgun Peker ile masaya oturdu.

Amaç transfer yapmamakla eleştrilen G.Saray yönetiminin "Transfer son dakikada işte böyle yapılır" mesajı vermek istemesiydi..

Oyuncunun yıllık ücreti konusunda pazarlıklar yıllık 2 Milyon TL üzerinden başladı. İki taraf arasında uzlaşma zemini aranırken,G.Saray yönetimi maddi konularda çok ince hesaplar üzerinden bu transferi noktalamak isteyince Tekke`nin Manajeri Olgun Peker oyuncusu ile görüştükten sonra sarı kırmızılı yöneticilere rest çekerek toplantıyı terk etti.

BEŞİKTAŞ`I İSTİYORUM OLGUN ABİ

Bunun üzerine bir durum değerlendirmesi yapan golcü oyuncunun Menajeri, listesinde olduğunu bildiği oyuncusu için Başkan Demirören`i aradı ve şöyle dedi;

"Başkanım Fatih için G.Saray ile bugün ani bir şekilde masaya oturduk. Fakat görüşmeler karşı tarafın ufak hesapları yüzünden çıkmaza girdi ve Fatih`in istemesi ile toplantıyı terk ettim. Oyuncu iki takımın kendisi ile ilgilendiğini duyduğu andan beri sizi istiyor. Eğer sizde oyuncuyu hala istiyorsanız, G.Saray`ın teklifinin çok daha altında Fatih size "Evet" diyecek".

DEMİRÖREN: `GELİN GÖRÜŞELİM`

Bunun üzerine Başkan Demirören, Olgun Peker`e randevu verdi.Fatih Tekke`nin Beşiktaş forması giyebilmek için menajeri ile yaptığı konuşma Başkan`a ve Yönetime iletildi. G.Saray`ın yıllık 2 Milyon TL den 1.750`ye düşürmek istemesi ile çıkmaza giren görüşmelerin ardından,Beşiktaş`a yıllık 1,500.000 TL`ye imza atacağını söyleyen golcü oyuncu ile Schuster`in de onayı alınarak sözleşme imzalandı.

İşte son Kartal Fatih Tekke`nin ilginç transfer öyküsü böyle gelişti.

Beşiktaş böylece Mehmet Aurelio`dan sonra Fatih Tekke`yi de ezeli rakibinden kaparak transfere noktayı koydu.
        Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

• herkesten herşeyi beklerdim ama fatih tekeden beklemezdim çok kırıldım
          ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• Manisaspor da pek bir zenginmiş.

Yorum

• Çok komik bu insanlar yahu..

Hakikaten çok komik..

Dün tapma sebebin olan nedenlerden ötürü bugün çöpe atıver..

Tam da bize has özellik.. Dünüyle bugününün bir olmaması..
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Özgür KARADENİZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                cok seviyordum seni tekke
                her an senin Avni Akere tekrar kaptan cıkacagın günü hayal ederdim...
                Yapmıyacaktın be tekke içinde bulundugun ahval ve serait ne olursa olsun
                giymeyecektin o renksz formayı...
                sarılmayacaktın o caputtan bayrağa...
                artık benim için hiçbir sey ifade etmiyorsun
                İstediğin kadar Trabzonsporluyum diyebilirsin
                Ama sunu bil ,artık benim gözümde
                Trabzonlu Olupta Ts yi tutmayan karaktersizler gibisin...
                bugün ilk defa sana küfür etmek istiyorum
                içimden Allah Belanı Versin demek geliyor...
                Kusura Bakma Fatih sen suclusun...ben degil
                Sen öldürdün kalbimdeki efsaneyi
                sen yırttın duvarımda asılı olan posterini...
                ...Ben değil...

aynen katılıyorum duygularıma tercüman oldun
                ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• yahu fatihin trabzonsporlu olduğuna dair iddaalar neden sürüyor anlamış değilim.

bu işi profesyonel olarak yapan adamı takımı olmaz, fatih trabzonsporlu falan değildir, fatih beşiktaşlıdır ve bu kağıt üzerinde de böyledir.

attığı goller beşiktaşa puan kazandıracak
                  attığı goller beşiktaşa kupalar kazandıracak
                  isminin yazdığı yerin yanında (beşiktaş) yazacak sonra ne olacak biz fatihin avukatlığını burada yapıp "hayır o trabzonsporlu" mu diyeceğiz yani

güldürmeyin allah aşkına

eğer fatih trabzonsprlu ise attığı gollerin bizim hanemize yazılmasını talep ediyorum,, allah korusun olur da bize de gol atarsa o golü de "kendi kalesine" diye yazsınlar

bırakın bu "trabzonsporlu" laflarını

fatih bir pofesyonel çalışan

nereden ekmek yiyorsa o takımın futbolcusu, aynı zamanda da taraftarıdır

bu kadar basit

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eminsin yani yönetimle yaptığı görüşmede "getirin boş sözleşmeyi imzalayayım" dediği konuusnda. Yani Fatih Tekke'ye kayıtsız şartsız inanıyoruz, yöneticilere hiç inanmıyoruz öyle mi? Üerine Fatih TekkedenTrabzonspor'da oynama parası da istemişlermi dir acaba?
                    sen yöneticilere kayıtsız şartsız inanıyorsun öyle mi...
                    .....................................

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çok komik bu insanlar yahu..

Hakikaten çok komik..

Dün tapma sebebin olan nedenlerden ötürü bugün çöpe atıver..

Tam da bize has özellik.. Dünüyle bugününün bir olmaması..
                      - Komik Olan İnsanlar Değil , Sözünü Tutamayanlar , Hacısalihoğlu Tekke Bu Takımda Oynayamaz Dedi Sözünü Tuttu , Tekke ise Türkiyede Trabzonspordan Başka Takımda Oynamam Dedi ama Sonuç şimdi sözünü tutamayan kim..
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• onlardan daha Trabzosporluyum diye kelam etmiyecekti, öyle büyük laflar etmiyecekti altından kalkamıyacağı eylemlerde bulunmayacaktı. ben tekkeye beşiktaşa gittiği için kızmam. saf Trabzonsporluyum ben deyip, bir istanbul takımına transfer olursa ona sitem ederim. madem öyle kal rubinde hatta git kayseriye bucaya. mantık olarka fatihin yaptığını doğru buluyorum ama verdiği kararın arkasında dursun bi zahmet. ben profosyonelim desin, çıkarlarımı korumak zorundayım desin, bende helal olsun derim. ayrıca geçen yıldan bu yana böyle bir transferi yapmayan becermeyen yönetim, bütün bunlar içinde en çok eleştirilmesi gereken güruhtur. ne yazık ki bunlar bu takımı yönetiyorlar. önceden söylediğim gibi, Trabzon şehrinin içinden 1 tane dahi yönetici almasınlar. maalesef çapları yetmiyor, Trabzonsporun çapındaki bir markayı yönetmeye...
                        En son DURAS tarafından düzenlendi; 02.09.2010, 12:51.

Yorum

sen yöneticilere kayıtsız şartsız inanıyorsun öyle mi...
                          ben!!!!im yazdığımdan o anlamı çıkarmak güç.

Ama Fatih Tekke ne diyorsa doğrudur gerisi yalan diyorsan doğal olarak Tekke'nin boş sözleşme imzalarım dediği halde yönetimin buna yanaşmadığına da inanabilirsin.

Bir futbolcu boş sözleşme imzalasın demiyorum ama işte boş gibi bir şey bjk ile imzaladığı sözleşme.
                          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

gerçekten kimsenin kimseye sövmesine gerek yok.herkes kendi fikrini söylüyor.kimi fatihi bir çırpıda nasıl sildiğini.kimi kırılmasına rağmen hala daha fatihi sevdiğini anlatıyor medeni bir şeklilde yani...

fatihin ne serefi kaldı ne haysıyetı,adama demedıgımız kalmadı vatan haini ettik...haa pardon bu medeni bir şekılde yapmısız kusura bakma demek benım medenı anlayaşım yanlış..senin ki doğru.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Birşeyi çok merak ediyorum aranızda Jaja transferinden sonra hala Makukula'yı almak istediğimizi sananlar mı var?

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                - Komik Olan İnsanlar Değil , Sözünü Tutamayanlar , Hacısalihoğlu Tekke Bu Takımda Oynayamaz Dedi Sözünü Tuttu , Tekke ise Türkiyede Trabzonspordan Başka Takımda Oynamam Dedi ama Sonuç şimdi sözünü tutamayan kim..
                                Sebep-sonuç ilişkisi. Sen inat yapıp Fatih'i Trabzon'a almazsan o da inat yapıp başka takıma gider. Bizler aylar önce yönetim Fatih'i almadığı zaman demedikmi "Fatih başka Türk takımına git. Hatta şampiyiyonluğa oynayan takıma git. Seni almak istemeyenlere futbolunla göster günlerini" diye

Yorum

Çalışıyor...
                                X