İlk olarak StyLe tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak StyLe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇılgınlardan bir abimin söylediği; "Ogün ve Abdullah dan beter olacak 7. hafta."
biraz daha anlayışlı olmak gerek.. profesyonelliğin gereğini yaptı fatih.. duygusal düşünüyorsunuz ..adam profesyonel futbolcu ve tabiiki parayı aldığı yere gidecek..hüseyin de gitti bu takımdan yuhaladık mı hüseyini .. ve şampiyonluk apoletiyle bize karşı oynadı..
fatih yuhalanırsa ayıp edilir..futbolu bıraktığı vakit yine trabzonspora hizmet verecek bir isme yapılacak en büyük saygısızlık onu stadda yuhalamak ona sövmek olur..En son Hasan Algan tarafından düzenlendi; 01.09.2010, 20:27."Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
Johan cruyff
Yorum
-
fatih bjkye yarali olur olmaz beni ilginlendirmiyor yonetim sunu sorsun kendisine acaba bizim kadromuz ne kadar genis bunu bir sorsun neden bizde gs fb bjk forma bulamayan adamlar yer aliyor kendi altyapimizdan bir topcu yok yada 2. sinif yildizlara niye cok para veriyoruz
kadromuz alternatifsiz boyle oldugu muddetce bu takimdan bir sey olmaz olamazbu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
Yorum
-
Niye sen ordamıydın, nerden biliyorsunda böyle kesin ifadeler kullanıyorsun, yalan olduğu net kardeşim Zenitle bir anlaşma yoktu ortada olsa her yerde duyulurdu, şunu kafamıza sokalım Fatihin bjk ye gitmesi ayrı konu, bu yönetim Fatihi istemedi ve almadı, bunun başka tarifi yok gerisi hikaye ama bjk ye gitme olayı tartışılır tabiki.KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
Yorum
-
- İmzam'daki İnsan Dozer Cemili Bir Kez Daha Sevgiyle ve Saygıyla Anıyorum..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak jax61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiraz daha anlayışlı olmak gerek.. profesyonelliğin gereğini yaptı fatih.. duygusal düşünüyorsunuz ..adam profesyonel futbolcu ve tabiiki parayı aldığı yere gidecek..hüseyin de gitti bu takımdan yuhaladık mı hüseyini .. ve şampiyonluk apoletiyle bize karşı oynadı..
fatih yuhalanırsa ayıp edilir..futbolu bıraktığı vakit yine trabzonspora hizmet verecek bir isme yapılacak en büyük saygısızlık anu stadda yuhalamak ona sövmek olur..
Konuya gelince, en büyük Trabzonsporluluğunu profesyonellik için mi bıraktı? Yazık çok yazık...
Yorum
-
trabzon taraftari fatihi yuhliyacagina once takimi desteklesin stadta atmosfer sifir
fatihte cok istedi iki senedir gelmek ama yonetim istemedi adamda dogal olarak bjk gittibu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
Yorum
-
yahu yeter artık.artık yönetimi suçlamayın bunun için.
bunun içindemi yönetim suçlu yahu? yönetime saydıran zihniyet nedir anlamıyorum.tamam hacısalihoğlunu bende sevmiyorum.ama yönetime giydirmenin amacı nedir.
yönetim mi tuttu kolundan bjkye verdi?
ben fatihi küçüklüğümden beri çok sevmiştim.geçen sene başındaki fatih olayından dolayı yönetime ateş püskürmüştüm.hatalıydı gerçektende.ama ara transferdeki olaylar gerçekten derin yara açmıştı fatih sevgimde.bugünde bunun acısını çekiyorum.
ama bu konuyu bu başlıktan çıkarmalı.çıkarılmalı.en büyük haksızlık olur yönetime.adam bjkye gitmiş yönetimin suçu ne? illada fatihi seveceğim diyenlerin sığınacağı son başlıktır.
ben bundan sonra hiç bir topçuyu,isterse trabzonun meydanında doğmuş olup 5 sene gol kralı olsun,hiç bir topçuyu artık bu kadar sevmeyeceğim.
HİÇ BİR TOPÇUYU BU KULÜBÜN DEĞERİ OLARAK GÖRMEYECEĞİM.ÇÜNKÜ ANLADIM Kİ BU HAYATTA FATİH TEKKE BİLE PARAYLA SATIN ALINABİLİYORMUŞ.PARANIN DEĞER BİÇTİĞİ BİR ŞEY GÖZÜMDE ÇOK DEĞERLİ OLAMAZ.ULAŞILAMAZ DERECEDE OLAMAZ.
TRABZONSPORLU OLMAK PAHA BİÇİLEMEZ.Entropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak StyLe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇılgınlardan bir abimin söylediği; "Ogün ve Abdullah dan beter olacak 7. hafta."
Aferin bravo kendisine.TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
İlk olarak jax61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiraz daha anlayışlı olmak gerek.. profesyonelliğin gereğini yaptı fatih.. duygusal düşünüyorsunuz ..adam profesyonel futbolcu ve tabiiki parayı aldığı yere gidecek..hüseyin de gitti bu takımdan yuhaladık mı hüseyini .. ve şampiyonluk apoletiyle bize karşı oynadı..
fatih yuhalanırsa ayıp edilir..futbolu bıraktığı vakit yine trabzonspora hizmet verecek bir isme yapılacak en büyük saygısızlık onu stadda yuhalamak ona sövmek olur..
abi çok haklısın profesyonellik açısından.
ama o zaman çıkıpta ben Trabzonluyum.Herkesten çok Trabzonsporluyum demeyecek. Şu anda sinirime dokunuyor.Bana koyuyor abi o laflardan sonra bu imza.bana koyuyor.çok içime oturdu.Entropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Batuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Simdiki bastacimiz.
Boluspor,Istanbulspor, Antalyaspor ve Sakaryaspor`da teknik direktörlük yapti.Para ve kariyer icin.
Neden o takimlara gitti diye bir elestiride bulunmaya hakkimiz varmi?
Yorum
Yorum