İlk olarak bkandil tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
-
İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi bjk li tekke dedin ya.içim çok tuhaf oldu.gerçekten. bjk li tekke....
buna alışmak zor olacakTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Şu Mücadeleci Takımı Bıraktık , Liverpool ile Sonuna Kadar Mücadele Eden Takımı Bıraktık , Bjk'li Tekkeyi Tartışıyoruz..
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin evladına verdiğin değer bu mu...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
- Şu Videoyu İzlemenizi Tavsiye ediyorum..Bakın Kimse Yanlış anlamasın Ben Şahsen Tekkeye Kızgında Değilim , Küfürde etmedim yada Başka Bişey Ha Kırgınım SadeceTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
"Ben Trabzonsporluyum.."
Beşiktaş ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Fatih Tekke, Türkiye'ye dönmekten mutlu olduğunu belirtirken, "Ben Trabzonsporluyum ama bu formayı giydiğim müddetçe, takımıma katkıda bulunmak için bana yakışanı yapacağım" dedi..
ajansspor.com
-----------------------------------------------------------------
Yorumlar;
- ilk defa imza attigi takimi tutmayan bir futbolcu, samimiyetinden dolayi tebrikler...
- helal olsun aslını inkar etmiyor ama profesyonel formasını giydiği takıma karşı görevini eniyi şekilde yapacaktır tabi forma şansı bulursa
- helal olsun tam bi profesyonellik örneği göstermiş en azından mehmet topuz gibi hangi takıma gitse o takımlıyım demiyo..
- bir beşiktaşlı olarak ve tüm beşiktaşlıları bildigimiçin böyle delikanlıca açıklama yapan trabzonsporlu diyerek başımızın üstünde yeri var camiamıza hayırlı olsun
- Dobralığı için bende tebrik ederim Fatihi bir BJK'lı olarak. Delikanlı gibi çıkıp ben Trabzonluyum diyebiliyorsa eğer imza töreninde, helal olsun. Ama doğru bir transfermi orasınıda düşünmeden edemiyorum.
- Al sana bir efsane daha. Delikanlı adam böyle olur. Başka birisi olsaydı çarşaf çarşaf belgeler yalan hikayeler çıkardı Fatih küçükken Beşiktaşlıydı diye.
- dobra dobra konuşması kadar güzel bir şey yok... ne kadar da profesyonel olsa da yalan söylemediği için tbr ederrim.. Bundan sonra önemli olan katkın... Faydalı olursunda bizde seni ilerki yıllarda Beşiktaşlı Fatih diye çağırırız....
- Helal olsun dogru konusan Profesyonel futbolcuya....Herkesin ismi Emre degilmis!!.......Gutiyle uyum saglasin o oldurucu Guti paslariyla Besiktasi ucurur Ortasaha bomba gibi Fink de geldi Aurelio da Besiktasta Turk ve yababci alternatifi cok......Schuster rahatladi.......Super dusunulmus trasferler Yonetimi Kutlarim......
- helal olsun...biraz diğerlerine ornek olur...her yeni gelen dogustan o takımın taraftarıyım deyip yalan soylese daha mı iyi...fatih tekke yi ornek alsınlar genc türk futbolcuları...asla yalan soylemeyin...sporcunun ahlaklısı daha makbuldur...
- Para icin BJKyi secmedi! Yillik 1.5 milyon TL yani 800bin euro alacak.. bonservisi 750 bin euro. bu kadar para veremedi mi TS ?TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
Sözün bittiği yerdeyiz.
Bugünleri bize yaşatanlara, bu görüntüleri bize gösterenlere teşekkür ederim.
Trabzonspor 750 bini verebilecek bir kulüptür ama başındakiler adı geçen futbolcu için "1 lira" dahi vermeyecek kişilerdir.
"Özevladımız" dedikleri adama İstanbul kulüpleri bizden çok değer vermekte. Adamlar bir kaç günde şak diye imzayı attırdılar. Bizimkiler yılan hikayesi misali "2 sene" gözümüzün içine baka baka almamak için ellerinden geleni yaptılar.
Ben şahsen Fatih'e kızgın değilim, bilakis O'nun oynayacağı maçları izlemekten hep zevk aldım muhtemelen yine zevk alacağım.
Bu manzaranın oluşmasında emeklerinden ötürü yönetime teşekkürü borç bilirim.
Adam o kadar dürüst ki bazıları gibi "Doğuştan Bejekeliyim" demedim. Dik durdu ve "Ben Trabzonspor'luyum" dedi.
Bu ilktir herhalde.En son Oruç tarafından düzenlendi; 01.09.2010, 22:11.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
fatih tekkeyi bjk formasıyla gördüğüm andan itibaren tüylerim diken diken kızgınmıyım kızgınım ama 7.haftada nasıl gelecek avni aker'e ben onu merak ediyorum.ama hiç değilse dürüst onu bize almayanları Allaha havale ediyorumEn son Efendioglu tarafından düzenlendi; 01.09.2010, 22:21.Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
sebep ne olursa olsun, zorla da olsa, isteyerek de olsa fatih artik eziklerin takiminda oynuyor. Gecmisinde ts icin yaptiklarina tsk edip konuyu kapatmak lazim.
Suanda degisen tek sey, fatih akillarda artik ts li fatih diye degil, en son oynadigi takimin, yani bjkli fatih olarak anilacak olmasi.
Yorum
-
33 yasindaki trabzonsporla ozdeslesmis fatihi transfer eden besiktas, 34 yasindayken fenerle ozdeslesmis rustu yu transfer etmisti. 31 yasindayken nihat i geri aldi, herhalde 2020 de de arda yi transfer ederler
biz ligin en genc ve diri takimlarindan biriyiz, kendi isimize bakalim.▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonspor-bursaspor maçında egemeni yuhladıklarında biçok kişi şerefsiz bunlar demişti...Ama görüyorumki aynısını bizim taraftarda yapıyo...
Yorum
-
Bir yorum;
"tuttuğu takımı adam gibi söyleyecek yüreğe sahip tekke giydiği formanın hakkını vermek için elinden gelen herşeyi yapacak karakterde bir insan olduğunu da kanıtlamıştır.beşiktaşa hayırlı olsun.trabzonsporlu kardeşlerim sakin olsun."- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
Yorum