Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Süleyman’ın (Lazanist) iddiası yeni bir şey değil. İlk kez olmuyor, daha önceki tarihlerde benzer söylentiler benim defalarca kulağıma geldi. Şimdiki fark, internet diye bir şey olması ve bunu çok sayıda Trabzonsporluya duyurma imkanı bulunması. Bazen yönetimlere bazen hocalara yapıldı bu. Biraz farklı bir konu, ancak bu ülke saha içindeki para alışverişiyle şike yapılan bir ülkedir. Şaşırmayın o kadar.

Cafer ve onun gibi düşünen diğer arkadaşlar, tesislerin yapıldığı tarihi hatırlamıyorsunuz sanırım. Mayıs 83’te F.Bahçe başkanı Ali Şen ve Trabzonspor başkanı Mehmet Ali Yılmaz tarafından büyük bir medya ordusu nezaretinde alayü vâlâ ile temeli atıldı. Ertesi gün F.Bahçe Trabzonspor’u Avni Aker’de tam 7 (ya da 9, önemli değil) sene sonra 1-0 yendi ve o sene 5 sene üzerine şampiyon oldu. Bizim tesisler bir sene sonraki şampiyonluk kutlamamıza yetişti. O tarihlerde Abdi İpekçi Spor Salonu temelinin atılışının sanırım 15 ya da 16. Yılını kutluyordu ve hizmete açılışına daha uzun yıllar vardı. Parçaları birleştirin. Boşuna belge aramayın, vicdan en büyük ve en adil hakimdir.

Herkes Özcan’ın yazısını iyi okusun. Bu kadar açık yazıyı anlamayan olursa bir daha okusun. Yine anlamayıp martaval okuyacak varsa bu camia kendine acısın. Kulübün kapısına kilit vurmayı dahi zihin jimnastiği seçenekleri arasına alsın.

Yorum

• Demek ki ödeme yapılmıyor futbolculara.
      Bunu diyen futbolcu parasını alamamıştır

ya Trabzonspor da bugüne kadar kimin alacağı kalmış ki bunu dert edip bahane olarak sunacak ve oynamayacaklar.
      böyle bişe yapan ihanet ediyor demektir.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Sevgili Bülent Şirin, daha önce bir başka başlıkta konuştuğumuz bir konuda ki (sanırım) ortak görüşümüze göre şaşırmaya devam etmeliyiz.

Yorum

• Yaptıkları için Allah razı olsun ama kulübün kapısına haciz memurlarını gönderen bir adamı Başkan olarak görmeye tahammül edebileceğimi pek sanmıyorum..

Mehmet Ali Yılmaz'ın kulübe neler yaptığını (!) anlamak için Hakan Kulaçoğlu'nun Fırtına-İhtilal- Efsane isimli kitabından gerekli bölümleri okumakta fayda var..

Balık hafızalı olmayalım..
          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Ödeme yapilmiyor, futbolcu para alamiyor, onun icin oynamiyorlar, bunu bizat futbolcularin agzindan duyan arkadaslar
            varmis, bunun bir kaniti olmaz, atar ortaya bir futbolcu ismi, o futbolcuda inkar eder, hayir ben böyle bir sey demedim
            der. Söylenenler dogruda olabilir, oynanan futbola bakarak herkes kendine göre bir yorum yapar, para alamadiklarim icin
            oynamiyorlar diyenler olabilir, beceremedikleri icin oynayamiyorlar diyenler cikar, baski altinda olduklari icin oynayamiyorlar
            diyenlerde olabilir. Benim bildigim bir gercek var, o da su: Yeni gelen yönetimler genellikle futbolcularin alacaklarini öderler.
            Helede ortalikta dolasan isimler biraz paraliysa, parasini alamayan futbolcular o ismin gelmesini dört gözle beklerler.

Isin bir de su tarafindan bakmakda yarar var bence; Gs bizden daha borcludur, Song ve Tohmas orda oynarken birkac kez
            paralarini alamadiklari icin antremenlara bile cikmadiklari olmustur, gazetelerde okutugumuza göre bi sekilde yabancilara
            ödeme yapilmis, bazi futbolcularda aylarca gs den para alamamislar, gs de durum bu kadar vahim olmasina ragmen yinede
            sampiyon oldular, simdi bu durum yönetimlerin gücünden mi kaynaklaniyor, yoksa futbolcularin forma askindan mi
            kaynaklaniyor?
            insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Öyle görünüyor ki Sadri Şener ve ekibi "yönetmek" icraatının sınırlarının oldukça dışına çıkmış.

Bir futbolcu Sadri Şener'e cevabımı sahada vereceğim diye röportaj yapmak zorunda hissediyorsa kendini, bunun adı rezilliktir.

Klüpte hiyerarşi falan kalmamış, klübün kendini denk alacağı referans noktası dahi kalmamış.

Hissiyatım odur ki; Sadri Şener elini eteğini çekmiş.

Bu hissiyat bende var oldukça, ben de Sadri Şener'den desteğimi çekiyorum.
              "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
              Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Demek ki ödeme yapılmıyor futbolculara.
                Bunu diyen futbolcu parasını alamamıştır

ya Trabzonspor da bugüne kadar kimin alacağı kalmış ki bunu dert edip bahane olarak sunacak ve oynamayacaklar.
                böyle bişe yapan ihanet ediyor demektir.
                Trabzonspor'da kimsenin parası kalmaz tabii ki de bunu futbolcuya inandıracak yönetici lazım.
                Her şey güvenle yürür,karşılıklı güven olmayan yerde başarı olmaz.
                Gs zamanında futbolculara para vermeden büyük başarılar elde etti ama o gs yönetiliyordu,futbolcusu yöneticisine,hocasına inanıyordu.
                Bizde de paraların geç ödendiği zamanlar olmuştur,bu problem yaratmamıştır.
                Şimdi bir futbolcu yönetimin gitmesini istiyorsa,futbolcu-yönetim köprüsü yıkılmış demektir.
                Herkese Merhaba

Yorum

• Süleyman abi dediyse doğrudur. Hele futbolcunun ağzından duydum diyorsa yüz bin kere doğrudur..
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Peki yazan Serdar Bali olursa? Mesela "Selçuk hocası gitti diye oynamıyor, hasta değil" dediği gibi..
                    Serdar Bali'yi şahsen tanımıyorum o yüzden yorum yapamam.
                    Bordomavi.net

Yorum

• Her canı sıkıldığında istafa eden başkan ne olduda kotuğuna sıkı sıkı sarılmaya başladı?

Yorum

• Yönetimin Transferde yanlis yaptigi acik ve nettir.

Alternatifi de devre arasinda Teknik Direktör ile konusup ona göre hareket etmektir.

Simdilik cözüm olarak bu gözüküyor ama sezona iki Forvetle baslamak, Yöneticilerin Futbol'dan pekde anlamadigini gösteriyor.

Yani buda demek oluyor ki Sayin Baskan Yönetime Futbol'dan cok iyi anlayan kisileri almali...
                        En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 14.11.2009, 00:23.
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          En acı verecek olan şeyi bilmenizde fayda var.Futbolcuların çok büyük bir çoğunluğu yönetimin gitmesini istiyor.Maç kaybedelimde gitsin diyen futbolcular bile var.(bizzat futbolcunun ağzından duydum)Hepimize geçmiş olsun.
                          Böyle diyen oyuncular varsa biz daha çok ümitlenmeyelim gerçekten çok şaşırdım..

Eğer bir futbolcunun kafasında maç kaybedelimde yönetim gitsin diye bir düşünce varsa yazıklar olsun!!
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• Herşey bir yana,böyle oyuncu grubu varsa ...,

Açıkçada söyleyebiliyorlar ise...,

Şu futbol denen sistemin içinde,taraftar olarak bile bulunuyor olmaktan UTANÇ duyarım..

Zaten,hakemleri,federasyonları gördükten sonra,taraftarlığımı sorulayan biri olarak,sistemin dışında,haricinde olmayı hep düşündüm ama olmadı işte.

Ortada çok ciddi bir durum var..

Çok ciddi.

Yönetimlere kızabilirsiniz.
                            Ama bu AHLAKSIZLIĞI yapmayı haklı kılmaz..

Ben inanmak istemiyorum.

Süleyman'ı tanımasam gülüp geçerdim..Ama gülüp geçemiyorum işte...

Çok ciddi durum.

Çok.

YAZIK..

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yönetimin Transferde yanlis yaptigi acik ve nettir.

Alternatifi de devre arasinda Teknik Direktör ile konusup ona göre hareket etmektir.

Simdilik cözüm olarak bu gözüküyor ama sezona iki Forvetle baslamak, Yöneticilerin Futbol'dan pekde anlamadigini gösteriyor.

Yani buda demek oluyor ki Sayin Baskan Yönetime Futbol'dan cok iyi anlayan kisileri almali...
                              Baskan'da futboldan anlamiyor. Bunu kendisi bile söyledi.

Yorum

• Bu durum futbolcular içinde ikilik bile yapar.

Bu takıma Fatih Tekke lazım arkadaş.

Demekki yazın birileri etinden sütünden yününden faydalanacağız derken boş konuşmuyormuş.
                                Özkan SÜMER

Yorum

Çalışıyor...
                                X