Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Madem çekip gitti sonra neden tekrar başkanlığa aday oldu... giderken takımı şampiyon yapmazlar deyip istifa etmişti. 2 yıl sonra şampiyonmu yapacaktılar takımı... Federasyon objektifliğemi büründü... Bu ne makam sevdasıdır... Bir görevden istifa etmişsen bir daha o göreve gelmeyeceksin. Doğru insan böyle yapmalı.

Futboldan anladığına gelince neden bir şekilde yönetimde olduğu halde 1996-2009 yılları arasında tek bir yıldız çıkaramadı PAF takımdan....

Tam 13 yıl geçti... Tek bir isim dahi çıkaramadı....

Bu mu futbol adamlığı... Bu mu futbolan anlamak...

Özkan Sümer`i de MAY gibi günahim kadar sevmem ama burada onu savunma geregi duydum.
    MAY neden aday olmayi düsünüyor simdi.Gelirse o da 3.kez gelmeyecekmi?Madem gidenin tekrar gelip baskan adayi olmaya hakki yok,MAY bu hakki nereden aliyor?
    Yanilmiyorsam 12 yil gibi Trabzonspor`un en uzun süreli baskanlik yapan yetenegi.Aldigi kupalar bir elin parmak sayisi kadar.
    Gelirse hemen sampiyon mu yapacak takimi ne dersin?
    Madem Trabzonspor`u bu kadar cok seviyor MAY; Trabzonspor`un hangi macini tribünden izlerken gördük kendisini?

Baskanin bir sözü ve istatistikle noktalayayim.

Hep ikinci oluyorduk zaten ( MAY )

M.Ali YILMAZ
    Baskanlik yaptigi yil : Derecemiz :
    1982-83 2.
    1983-84 1.
    1984-85 3.
    1985-86 7.
    1986-87 4.
    1987-88 6.
    1989-90 3.
    1990-91 3.
    1991-92 4.
    1997-98 3.
    1998-99 4.
    1999-00 6.

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      M.Ali YILMAZ
      Baskanlik yaptigi yil : Derecemiz :
      1982-83 2.
      1983-84 1.
      1984-85 3.
      1985-86 7.
      1986-87 4.
      1987-88 6.
      1989-90 3.
      1990-91 3.
      1991-92 4.
      1997-98 3.
      1998-99 4.
      1999-00 6.
      En son başkanlık yaptığı dönemde takım 6 .sırada idi.... Yani Özkan Sümer e başkanlığı devrettiğinde....

Küme filan düşmüyordu....

Eğer 6. lık başarısızlıksa bugün 9. ve Özkan Sümerde yönetimin bizatihi içinde ondan çok daha başarısız demektir....

Takıma küme düşme korkusu yaşatan Mehmet Ali Yılmaz değil Özkan Sümerin ta kendisidir....

Daha sonraki icrratlarını söylemiyorum....İyi yaptıkları tabiki olmuştur.... Ama bir çuval incir toplayıp sonra istifa ederek üzerinde gezinmiş bir çuval inciri berbat eylemiştir....

Hiçte öyle yüceltilecek bir insan değil yani...

Kaldıki şu an Özkan Sümeri değil mevcut yönetimin hatalarını tartışmamız öneriler sunmamız gereken bir dönemdeyiz....

Kongreye sadece 14 gün kaldı.....
      En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 20.11.2009, 13:12.
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Ben Trabzonspor´un basinda Ahmet Agaoglu ve Saner Ayar ikilisini görmek isterim.

Ama Ali Agaoglu (resimdeki adam) ve Ibrahim Cevahir niye dile getirilmiyor diye düsünmüyorumda degil. Yurtdisinda yasiyorum belki bazi Trabzona dair iç dengelerden haberdar degilim, oda olabilir.

Yorum

• Cevahirler beşiktaşlıdır..
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Mehmet Ali Yilmazli Trabzonspor ortalamasi 3.8

Memet Ali Yilmazsiz Trabzonspor ortalamasi 3.6 (icinde 6 tane sampiyonluk var)

Demeki M.A.Yilmazin ortalamasi kötü degil..ne kadar abartiyoruz...
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• "Paralı başkan" mukallitliği..

Başımızın ağrısı..

Ahh,kavanoz dipli dünyaa..

Yorum

• İlk olarak Fúser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben Trabzonspor´un basinda Ahmet Agaoglu ve Saner Ayar ikilisini görmek isterim.

Ama Ali Agaoglu (resimdeki adam) ve Ibrahim Cevahir niye dile getirilmiyor diye düsünmüyorumda degil. Yurtdisinda yasiyorum belki bazi Trabzona dair iç dengelerden haberdar degilim, oda olabilir.
                Neden İbrahim CEVAHİR dile gelmiyor, yetersizmi acaba?

Aslında ona yakın kişiler bunu dile getirmeli, Trabzonspor aşığı bir kişi neden kenarda duruyor, yaşından dolayımı?

Son şampiyonlukta en büyük ağırlığı çeken kişiydi.
                BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Çocuklarımızı mutlak okutalım.

Eğitim,eğitim,eğitim...

Ekonomik özgürlüklerini kazanmış bireyler olsunlar

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Budur.
                    Ben Trabzonspor tarihine baktığım da,en kısır yılların,85-90 arası ve 96-2002 arası olduğunu görüyorum.Bir de şu son 4 yıl.
                    Bu ilk 2 dönemde May imzası var.Diğerin de NA.

May,efsane kadroyu devralıp 1 şampiyonluktan sonra karanlıklara gömmüştür.Aynı şekilde 96 kadrosunun akıbeti de efsane kadronunkinden farklı olmamıştır.Kendince almaya çalıştığı komik önlemlerle gül gibi kadroları darmadağın etmiş,"bir kulüp nasıl yönetilmez"in doktorasını yapmıştır.

Sizin için başarı kriteri nedir veya kulüp başkanında olması gereken özellikler nelerdir.Kulüp başkanının zenginliği sadece kendini ilgilendiriyorsa,ne parasını ne de mesaisini kulüp peşine harcamıyorsa ne yapayım ben öyle başkanı.
                    Özkan hocanın 24 saati Trabzonspor'un peşinde geçiyor.Öyle lakayt adam da değildir kendisi.Parası yoktur ama asaleti vardır.Futboldan da iyi anlar.
                    İlk geldiği yıl takımın düşme potasına girmesi onun değil,başkanlığı devraldığı May'ın marifetidir.Almaya çalıştığı önlemlerle bile takımın düşüşünü o yıl için önleyememiştir.
                    Ya 1 yıl sonrası?
                    Trabzonspor taraftarının yıllar sonra başını dik tutacak takımı o kurmadı mı.
                    O takımın 2 Türkiye kupası ve 2 ikincilik alması küçümsenecek bir başarı mıdır.
                    Buna nasıl gereksiz süreç diyebiliyorsun.Yani May'ın aşağılarda geçen yılları gerekli,Özkan hocanın başarılarla dolu yılları gereksiz.
                    Para akılları baştan alıyor harbiden.
                    Evet bana göre gereksiz bir süreç yaşandı, Mehmet Ali Yılmaz'dan sonra gelecek olan başkan daha yumuşak bir şekilde gelmeliydi. Camia bir 1996'da kaçan şampiyonluğun ardından bir de 2000 kongresinin ardından büyük güç kaybetti bölündü resmen. Mehmet Ali Yılmaz başkanlığı bıraktığında takım yanlış hatırlamıyorsam ilk 3'te idi ve liderle arasında çok az puan farkı vardı. Kadrosunda Sergan ve Oktay gibi kaliteli topçular vardı. Ayrıca Lange gibi çok eleştirilen bir de golcümüz vardı. Kongreden sonra ne olduğunu hatırlıyorsunuz. Takım düşüşe geçti, gerçi bazıları bunda da Mehmet Ali Yılmaz'ın payının olduğunu söylediler. Madem başkan oldun herşeyi göze alacaksın başarısızlık varsa sorumluluk başkana ve yönetimine ait. Ne oldu sonra takım ligi 6. bitirdi. Sergan ve Oktay kadroda tutulamadı, Lange'nin alacağı ücretler ödenemedi, adam elini kolunu sallayarak gitti. Lange'nin bonservisi Mehmet Ali Yılmaz, başkan olmamasına rağmen cebinden ödemeye devam etti. Kadroyu ve kulübü önce sıradanlaştırdılar, daha sonra sıradan futbolcular transfer ederek ya tutarsa dediler 36 topçudan 3, 4 tanesi tuttu Trabzonspor çekirdek bir kadro oluşturmuş oldu. Bu süreç neden gerekliydi. Bunu anlamadım. Mehmet Ali Yılmaz alacaklarını hibe edince ne oldu Trabzonspor'un sadece 8 milyon gibi o zaman ki Kent banktı yanlış hatırlamıyorsam oraya bir banka borcu vardı. Başka da bir borcu da yoktu. Sergenli Oktaylı kadro bozuldu vs vs 2 sene boşa gitmişti oldu. Özkan Sümer'le her maçta acı çekiyorduk yahu, İstanbul'daki maçlarda sonra istifa diyen taraftarı coplattılar. Taraftar gitti arabasına istifa et dedi, o da taraftara eşkiya dedi. Kulübün her yerde hakları yeniyor, ses çıkartamıyor, ancak ne hikmetse olaylı Fb maçından sonra kulübün haklarını savunamadım diyerek istifa ediyor. Zaten savunamadığını herhalde göremiyordu. Kısaca sana göre çok gerekli bir süreç olabilir bence çok gereksizdi. Özkan Sümer'in transfer ettiği adamları da biliriz. Transferdeki başarısı %20 gibi bir şeydir. yani 10 adam transfer ettiyse 2'si faydalı olmuştur. Başkan futbol bir yere kadar anlayacakta, başkanın ilk görevi bu değil, başkanın ilk görevi kulübü iyi temsil edebilmeli, haklarını yedirmemeli, çağdaş projelere imza atabilmeli. Mehmet Ali Yılmaz esasında proje adamıdır. Tesisler olsun numaralı tribün olsun ve Kartal'daki tesisler olsun hepsi onun eseridir. O dönemlerde Avni Aker'in kale arkalarını yıkıp 2 katlı yapacaktı Gençlik ve Spor Müdürlüğü Trabzon'da başka koşu pisti olmadığı için izin vermemişti. Tamam Mehmet Ali Yılmaz'ı eleştirelim ben de eleştiriyorum da biraz da vicdanlı eleştirmek lazım.

Luckdown sanırım bu yazı senin yazına da cevap veriyor.
                    En son Emorfo tarafından düzenlendi; 20.11.2009, 14:06.
                    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Neden İbrahim CEVAHİR dile gelmiyor, yetersizmi acaba?

Aslında ona yakın kişiler bunu dile getirmeli, Trabzonspor aşığı bir kişi neden kenarda duruyor, yaşından dolayımı?

Son şampiyonlukta en büyük ağırlığı çeken kişiydi.
                      Ne zaman Cevahir'e gitseler hep başkasını öneriyor, en son Nuri Albayrak'ı sardı kulübün başına, gerçi Mehmet Ali Yılmaz'ı da başkan yapan odur Neden kendisi veya oğullarından biri gelmez. gelmez çünkü üç kuruş hesabını yapan bir ailedir, acayip pintidir, kurnazdır, kendini geri çekip başkalarını ateşe atıyor Ve de oğulları BJK kongre üyesidir.
                      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• @ Emorfo,

M.Ali Yılmaz'dan sonraki süreç hakkında yanlış bildiğin şeyler olabilir mi?
                        Mesela seçimi kaybettiği ve yetkisi olmadığı halde,kongrede bütçede gösterilmeyen borçların ortaya çıkması,Hikmet Onur'un imzaladığı Trabzonspor'a ait çeklerin Tek Art şirketi tarafından temlik ve haciz işlemleri için kullanılması?
                        Sonra Özkan Sümer'in karşı dava açıp,kazanması araya giren kişiler tarafından tazminattan vaz geçilmesi?
                        Bunları bilmediğini sanmıyorum,bence biliyorsundur.
                        En son bordox tarafından düzenlendi; 20.11.2009, 14:28.
                        Amatör ruh,profosyonel düşünce
                        İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne zaman Cevahir'e gitseler hep başkasını öneriyor, en son Nuri Albayrak'ı sardı kulübün başına, gerçi Mehmet Ali Yılmaz'ı da başkan yapan odur Neden kendisi veya oğullarından biri gelmez. gelmez çünkü üç kuruş hesabını yapan bir ailedir, acayip pintidir, kurnazdır, kendini geri çekip başkalarını ateşe atıyor Ve de oğulları BJK kongre üyesidir.
                          Benim teşkilatımda Cevahir'e yakın olan kişiler çok çömert olduğunu söylerlerdi. Gerçek söylüyorum. Çok değerli ve insancıl olduğunu söylerlerdi. Sonra Sakaryaspora verdiğimiz Erdoğan ise Cevahir sayesinde Hakemlerin menfi kararından kurtulduklarını Erdoğan bizzat şahsıma söyledi.
                          BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Özkan Sümer bu ülkede ender görülebilecek bir şahsiyettir ve Allah'ın lütfu olarak bizim camiamız içinden çıkmıştır.
                            Aksidir,terstir ama işinin ehlidir.
                            Kafası çalışır.
                            Bu ülkede haksızlığa uğramış olmanın ve bu haksızlığında ülkeyi yöneten bir siyasi şahsiyet tarafından yapılması sonucu doğal olarak kendisini yetersiz hissedip,bu işi daha iyi yapanlar gelsin demiştir,başkaları gibi yarabbi şükür mü desin.
                            Malesef,kendi taraftarı bile bu onurlu davranışı kaçmak şeklinde yorumladı.
                            Amatör ruh,profosyonel düşünce
                            İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• @Emorfo,
                              Diyorum ya hep,adam inşaatçı diye.İnşaatçılığına lafım yok.
                              Söz konusu olan futbolsa,onun futbolda yeri yok.

Sergen,Oktay kiralıktı.Oktay yarım dönem falan oynadı.
                              Lange mevzusunda herkes ayrı konuşuyor,parayı Trabzonspor ödüyor.Böyle büyük paralara sahip bir insan arka cebinden çıkarıp vermeliydi o parayı.Hala ödenmemiş.

Mehmet Zengin,Serafimovski,Nikolovski,Miloşevski,Recep Çetin,Feti,Nesim,Zafer Demiray,Erhan Namlı,Vugrinec,Loebe,Lange,Champbell,Ünsal,Erman,T amer,Abdülkadir,Cem,Tansel hatırladığım gelen futbolculardı.

Şota,Arçil,Tolunay,Bir dönem Hami,Ogün,Abdullah sonra Ünal,Fatih Tekke,Hüseyin,Selahattin,Soner hatırladığım gidenlerdi.

Neden başarısız olduğu konusuna girmeye gerek bile yok.İsimler her şeyi açıklıyor.
                              Gidenlerin yeri 2. sınıf adamlarla doldurulup taraftar kandırılmıştı.
                              İyi hatırlıyorum;Tamer'le Erman Dardanel'den geldiği gün Trabzon havaalanında May "şampiyon olacağız" demişti.
                              Ki o dönem transferlerin büyük çoğunluğu takas yoluyla yapılmıştı.Ortada verilen büyük paralar falan yoktu.
                              Zaten May'ın en büyük transferi Ünal'dır.

84-90 arası bu takıma 1 tane büyük futbolcu geldi mi?
                              Veya 96-2000 arası?

Tamam başkanın adı büyük,büyük ama icraat sıfır.Değil mi?

Diğer taraftan Özkan Sümer'e saldıran taraftarların aslında kime saldırdığını da anladığınızı umarım.
                              O takımı miras bırakanadır o saldırı.
                              Özkan hocanın ki delilik zaten.
                              Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cevahirler beşiktaşlıdır..
                                Pardon Kım dıyor Bunu evimiz yan yana yahu,adam gayet senin benim gibi Trabzonsporlu,ve Trabzonspor tek para vermediği otelde Cevahir oteldir. Beleş kalıyrolar.. He çoçuklarını bilmem ama İbrahım Cevahir Trabzonsporludur.. Hatta yiğeni Bölükbaşını bizde oynatmak için fenerden kaçırdığıda doğrudur
                                ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                                KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

Çalışıyor...
                                X