Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 'Umutsuz Vaka'yım ve bu ümitsizliğimin yaşamak gibi bir anlamı var

Yorum

• - Yani zor tabi ama imkansız değil
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Murat abi, zerre kadar inanıyor musun o 2g yi kayıpsız atlatacağımıza?
        Valla,Antep kendini kasan bir takım değil.Gayet açık futbol oynuyorlar.
        Oynayalım bakalım kim yenecek diyorlar.
        Bu açıdan galibiyet şansımız bana göre yüksek.
        Diğer yandan biz de bir form düşüklüğü göze çarpıyor.Tek endişem bu.
        Eğer normal oyunumuzu oynayabilirsek sahadan galip çıkarız gibime geliyor.

Gs maçı bu maçtan sonra konuşulması gereken bir maç.
        Bu maçta büyük oynamak lazım.
        Bu maçların havası başkadır.

Önce Antep diyelim..
        Herkese Merhaba

Yorum

• Hayırlısı olsun abi

Yorum

• Anlamadım desem ayıp etmiş olur muyum ?

Biraz daha açabilir misin acaba ?

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Anlamadım desem ayıp etmiş olur muyum ?

Biraz daha açabilir misin acaba ?
              Abi bu Murat abiye miydi bana mı?

Yorum

• İlk olarak Murat Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adnan SUNGUR' un verdiği örnekler çok saçma olmuş. Sonuna kadar okumadım bile.
                Bence yanlış konuşan Başkan olmuş.
                Böyle bir açıklamayı bırakın Trabzonspor başkanı,Patagonyaspor başkanı bile yapmamalı.
                Ne demek altyapıyı boşlamak.

Adnan Sungur bir sürü isim saymış yukarda.Çoğu bizim alt yapımızdan çıkmış oyuncular.Çoğu da elimizdekilerden iyi adamlar..
                Herkese Merhaba

Yorum

• - Mesela elimizdekilerden iyi olan hangisi ....
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Sedat,Çağlar,Mehmet Yılmaz,Abdurrahman,Turgay Bahadır,..eldekilerden iyiler..
                    Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi bu Murat abiye miydi bana mı?
                      RAsim Yılmaz'a demiştim

Yorum

• Muhammet Demir,Oğuzhan Özyakup,Özer Hurmacı gibi isimlere zaten hiç girmiyorum..
                        Bunlar iyi adamlar,Trabzonlular ama başka yerlerde yetişmişler..
                        Herkese Merhaba

Yorum

• - Şu isimlerden sadece Abdurrahmana evet derim onada elimdekilerden iyi diyemem ama alınmasını çok isterim...

- İnanın öbür saydığınız isimler bizde top felan oynayamaz..çağlar caleden mi gabriçtenmi iyi ya turgay umuttan daha mı iyi size burda katılamıyorum..

Yorum

• - Özere gelince , küçükken emrenin formasını giyiyormuş fenere transfer olunca öğrendik ilginç değilmi..

Yorum

• Adnan Sungur'un listesini sordun ben de cevapladım.
                              Problem nerde?

Ayrıca,şu üstte saydığım adamların hepsi bu takımda banko oynayacak kapasitede adamlar.Abdurrahman hariç
                              Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                RAsim Yılmaz'a demiştim
                                Geç olmuş ama güç olmamış Recep abi

Yorum

Yükleniyor...
                                X