Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anlamıyorum Trabzonsporun en efendi oyuncularından birisi Ogünü tekmek tokat dövüldüğünü ondan sonra kesinlikle bu şehirde kalamayacağını ne çabuk unuttuk...

Ya Abdullahın 95 ten beri Fenere gitmeye çalıştığı şampiyonluğu kaçırdığı sene bile eşinin zoruyla kaldığını bilmiyormuyuz...

Onların suçunuda Mehmet Ali Yılmaza yüklemek insaf sınırını zorlamaktır....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Klüp yönetim anlamında tamamen profesyonelleşmedikçe ve gerçek bir denetlenme sisteminden geçmedikçe birilerinin adamları gelir, birilerininkiler gider... Sonra da bizim vatandaş gelir buralarda onu savunur, öbürüne küfreder...

Türkiye'ye futbol devrimi lazım bu devrimi ne TFF ne devlet ne de klüp yönetimleri yapabilirler, çünkü oralar onların beleş, hesapsız, kitapsız rant kapılarıdır... Bence futbolun amatörlüğünün kalmadığı bu devirde milyon dolarlarımızı gözünü para bürümüş mafyacıklara emanet etmeyi savunmak yerine bu düzeni nasıl futbolseverlerin lehine çeviririz ona kafa yormalıyız.

Tekrar ediyorum, klüp yönetimi baştan aşağıya profesyonelleşmedikçe, şeffaflaşmadıkça gelenler gözümüzün içine baka baka bizi enayi yerine koymaya devam ederler. İsimler, cisimler önemli değil, her zamanki gibi sisteme değil isimlere takılıyoruz.
      En son Ali İhsan tarafından düzenlendi; 20.11.2009, 15:21.
      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Şu anki başkan olsun Faruk Özak olsun hepsi Mehmet Ali Yılmaz'ın yönetimlerinde görev yapmıştır. Mehmet Ali Yılmaz'ı öcü gibi göstermeye çalışmayalım. Şu forumda kişileri savunur gözükmekten bıktım, Özkan Sümer'i eleştiririm ama onu sevmediğim anlamına gelmez bu. Evet Yılmaz'ın kişiliği herkese ters gelebilir. Adam egoist hep ben yaptım demek ister. Hırslı adam. Sadece o mu böyle, Trabzon'da neden 8 tane tribün grubu var. Neden kongrelerde hep bir taıım gruplardan bahsedilir. Trabzon böyle bir yer. Mehmet Ali Yılmaz da öyle olmuş çok mu yani. Trabzonspor üzerinden bir yerlere gelmiş. E gelmesin mi yani. Faruk Özak bakan oldu kötü mü oldu. yarın bir gün belki başka bir yöneticimiz başbakan olacak olmasın mı yani. Anlamadım, Trabzonspor'a başkan olan adam emekli olsun otursun mu, ne yapacak bu adam. Trabzonspor populer bir kulüp başkanı da yöneticisi de zamanla ister istemez bir yerlere geliyor. Siyasetçiler böyle adamları severler.

Şimdi diyoruz ki birleşmeye gerek yok, millet birbirinin ayağına köstek olmasın yeter. Sonra diyoruz ki 96'da Mehmet Ali Yılmaz neden sessiz kaldı. O şampiyonluğun gitmesinin tek sorumlusu varsa o da Faruk Özak'tır. Neler döndüğünü o da biliyor, Mehmet Ali Yılmaz'dan yardım istemişler midir. Yani bir şekilde iletişim kurmuşlar mıdır. Van maçını hatırlarsınız. 10-1 bitecek maç. O maçöncesinde Faruk Özak'a Van'ın kalecisine para verelim dediler, parayı da bir iş adamı verecekti, kaleci hazır dediler. Faruk Özak istemedi örnek bir davanış alkış. şlşşllşlşşlşlşlşlşl. E kardeşim tamam dürüstüz de enayimiyiz, rakiplerin her şeyi denesin sen dürüst timsali ol. Başarı için her yol mübahtır anlayışında değilim ancak, yarıştığın rakibin her haltı denerken sen de öyle armut gibi durmayacaksın. Birşeyler yapacaksın. Yoksa adam şampiyon olur, raytingi artar gelirleri artar, sen de 10 sene geri gider bir 20 sene daha şampiyon olamasın. Ama ne olursa olsun yine bordo mavi renkleri kovalıyoruz, peşindeyiz. Taraftarız işimiz bu.
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• M.Ali Yılmaz kendisini kral gibi görüyorsa ve her şey benim diyorsa ki buna Trabzonspor da dahil ne kadar hoşumuza gitmesede Trabzonspor'a kendi çocuğu gibi davranmayı,onu seveceği zamanıda,cezalandıracağı zamanıda kendi belirliyorsa...
          İşin özeti;Trabzonspor onunsa ve o da bu alemin kralıysa 96'da onun namusuna yanlış yapıldı ve o kendisinde bütün bu oyunları bozacak güce sahip olduğunu ifade etmiş,bizde buna inanmışız.

Mesala aynı konumda sen olsan ne yapardın?Ben ne yapacağını çok iyi tahmin edebiliyorum.

Faruk Özak iyiki o parayı vermemiş kardeşim,birincisi o olay sporun ve Trabzonspor'un felsefesine ters,bize yakışmaz.
          İkincisi ve en önemlisi bu olayı onlar yapar gizli kalır,açığa çıkarmazlar ama Trabzonspor için böyle bir şeyin nasıl sonuç vereceğini biliyoruz evet belki bir şampiyonluk kazanırdık ve populeritemiz,reytingimiz dolayısıyla taraftarımız da artardı ama bu olay ortaya çıkarılıp Vanspor kalecisi kouşunca kimsenin yüzüne bakamaz hale gelir,Trabzonspor'un tabutuna çiviyi çakardılar.
          Trabzonspor hala her şeye rağmen Trabzonspor ise bu bizim duruşumuzla ilgilidir.
          Amatör ruh,profosyonel düşünce
          İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• ah o Vanspor maci, dün ki gibi aklimda
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Anlamıyorum Trabzonsporun en efendi oyuncularından birisi Ogünü tekmek tokat dövüldüğünü ondan sonra kesinlikle bu şehirde kalamayacağını ne çabuk unuttuk...

Ya Abdullahın 95 ten beri Fenere gitmeye çalıştığı şampiyonluğu kaçırdığı sene bile eşinin zoruyla kaldığını bilmiyormuyuz...

Onların suçunuda Mehmet Ali Yılmaza yüklemek insaf sınırını zorlamaktır....
              Bu konudaki bilgilerini gözden geçirmeni öneririm Faik..

Ogün o dayağı yedikten sonra tam üç sezon daha Trabzonspor'da top oynadı..

Abdullah ise hiçbir zaman fenerbahçe sevdalısı olmadı..
              Tam tersi ,Trabzon'lu olmasına rağmen,evlendiği günden itibaren onu Fenerbahçeye transfer olması için ikna etmeye çalışan ,fanatik derecede fenerli eşi Nazan hanımdı..

Öyleki bu çabalarının neticesinde Nazan hanıma bir gazetede, bir köşe verilmiş ve "birgün herkes fenerbahçeli olacak" köşesinde,bence kimsenin de okumadığı yazılarını neşretmişti Nazan hanım..

Abdullah ve Ogün daha sonra bir ,efsane futbolcular adlı televizyon programında nasıl gönderildiklerini,aslında gitmeyi düşünmediklerini kendileri anlattılar..

Ayrıca Abdullah ,kendisine sorulan fb,gs ve TS gibi üç büyük kulübün formasını giydiniz,bunlardan hangisiyle anılmak istersiniz sorusuna,yıllarca ıslıklanmasına rağmen "Trabzon'lu Abdullah olarak anılmak isterim" cevabını yine aynı tv programında kendisi söylemiştir..

Maalesef türk futbol tarihinin en karanlık,en şaibeli transferlerinden birisi ile "gönderildiler"..

Emin olun..

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Klüp yönetim anlamında tamamen profesyonelleşmedikçe ve gerçek bir denetlenme sisteminden geçmedikçe birilerinin adamları gelir, birilerininkiler gider... Sonra da bizim vatandaş gelir buralarda onu savunur, öbürüne küfreder...

Türkiye'ye futbol devrimi lazım bu devrimi ne TFF ne devlet ne de klüp yönetimleri yapabilirler, çünkü oralar onların beleş, hesapsız, kitapsız rant kapılarıdır... Bence futbolun amatörlüğünün kalmadığı bu devirde milyon dolarlarımızı gözünü para bürümüş mafyacıklara emanet etmeyi savunmak yerine bu düzeni nasıl futbolseverlerin lehine çeviririz ona kafa yormalıyız.

Tekrar ediyorum, klüp yönetimi baştan aşağıya profesyonelleşmedikçe, şeffaflaşmadıkça gelenler gözümüzün içine baka baka bizi enayi yerine koymaya devam ederler. İsimler, cisimler önemli değil, her zamanki gibi sisteme değil isimlere takılıyoruz.
                Tebrik ederim..

Bu kadar basit..

Yorum

• Kimse bakan olmasın şu olmasın bu olmasın popüler olmasın demiyor..

Ama Trabzonspor cami avlusundaki çocuktu ben aldım büyüttüm hep ben verdim sözleri gerçekçi değil..

Bunu anlatmaya çalışıyoruz..
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Abdullah Ercan'ın eşi Nazan Ercan Fenerbahçelidir evet. Ancak kendisi hiç bir zaman Abdullah'ın Fenerbahçe'ye gitmesi için bir etkisinin olmadığını defalarca söyledi. Nazan aslen Trabzonlu ancak İstanbul'da yaşıyordu, Abdullah ile evilenince Trabzon'a gelmiş. Nazan Ercan'ın o günlerde yaşananlarla ilgili kalem aldığı yazısı aşağıdaki linkte.

(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Paralı başkan devri eskilerde kaldı mehmet ali yılmaz eskiden verdiği 3-5 parayla yukarıya oynayan takım kurabiliyordun artık böyle birşey kalmadı artık o paralarla bir yıldız bile alamıyorsun.Trabzonspor için doğru olan projelerle büyüyen bir Trabzonspordur.

Yönetimin bana göre yanlışı Ersun Yanalı yollamaktı o süreçte yaşananlarla çok şey kaybettik 1.5 aylık bir zamanı boşa geçerdik halbuki yapılacak olan ersun hocaya destek olup o boşa geçen zamanı kongre hoca arayışlarına değilde futbolcu çapında olan yapılanmayı devam ettirecek işlere harcasaydık daha başarılı olacaktık.

Sadri başkanın iyi niyetle çalıştığını ve son derece samimi olduğundanda eminim Sadri başkanın konuşma tarzınıda beğeniyorum espiriyle karışık iğneleyici sözleri hoşuma gidiyor.Saha sonuçlarıyla morali bozulmasın futbolda herşey var uzun yıllar kalmasını isterim ama burası Trabzon işi zor.Hugo broosunda dediği gibi burada bir sezonu tamamlamak başarıdır.

Yorum

• Ogün'ün yediği dayağın arkasında kim vardı?
                        Herkese Merhaba

Yorum

• Kimse yoktu, aile Trabzonspor'dan kimsenin cenazeye gelmemesini özellikle istedi, ancak Yımaz Vural ile Ogün gelince kısa süreli tartışma kavgaya döndü Ogün hırpalandı biraz da Yılmaz Vural
                          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• vllah artik hic bir olay umrumda degil, cunku dusunmekten biktim. fanatik olali beri sinir kupu oldum. maclara izlemeye Biraz ara verecegim.
                            Bu kadro yetersiz bunu herkez biliyor, sadri beyde bunu anlamiyor dediya ben butboldan anlamam ozaman ne isin var trabzonsporda?? bu takim eskisi gibi olmali, yeni t.d yeni yonetim, dogru dursut transferler lazim. herkez siradan bir takim oldugumuzu dusunuyor, buda beni delirtiyor. ne diyebilirimki?? hic birsey.
                            FATIH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kimse yoktu, aile Trabzonspor'dan kimsenin cenazeye gelmemesini özellikle istedi, ancak Yımaz Vural ile Ogün gelince kısa süreli tartışma kavgaya döndü Ogün hırpalandı biraz da Yılmaz Vural
                              Sonrasında kaptanlığın Ogün'den alınması çok manidar ama..
                              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• yattara nerde?? trabzonun gozde bebegi
                                okadar para verdik gokhana trabzonda olali beri formsuzz!
                                umut desen kosar eder, ama elinden geleni bu fazlasini yapamaz iyi bir yedek olabilir
                                fatih tekkeyi en basindan beri yolamicaktin, gokdenizide! simdide f.tekkeyi zar zor alamiyoruz bile
                                t.d desen adam futboldan anlamiyorki, Bu adami ben cok iyi tanirim Belcikadan, adam batirmadigi takim kalmadiki. ben basindan beri soyledim bu adam bizi batiri diye.
                                Alanzinho gibi bir futbolcuyu yedekte birakiyor, adami kusturdu yaa. adam buraya futbol oynamaya geldi, oturmaya degil!
                                FATIH TEKKE

Yorum

Çalışıyor...
                                X