Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• habuni mi yasakladiler ???
    yönetim rezilsin rezil
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Kulüp resmi siteden açıklama yapmak için neyi bekliyor ? Halil Umut Melerin haftaya başka bir maça atanmasınımı ?
      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Haluk bey bugün name okudu. Bu ayakları geçeceksiniz sevgili yöneticiler, o tepkiyi bjk maçı sonrası verecektiniz ki tff cesaret edip te Meler'i maçımıza gönderemeyecekti. Bu hakkımızın alanen gasp edildiği 4.maç oldu. GS maçına atanacak tetikçinin mutlak takipçisi olacam. Size güvenmediğim için olası tetikçi atamasında işimi gücümü bi kenara bırakıp sosyal medyadaki taraftarlarımızı elimden geldiğince örgütleyecem.

Yorum

• sadri şenerle birlikte son 30 yılın en iyi başkanı.net

söylemleri ile icraatları çok uyumlu devam ediyor.

kadro yapılanması umarım bu şekilde devam eder.

skorlara aldanıp projeyi değiştireceğini sanmıyorum.nasıl malatya maçı skoru oynanan oyunu yansıtmıyorsa başakşehir skoruda oynanan ve oynanmak istenen oyunu yansıtmıyor.
          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hayır.

Ayıp ayıp hem de çok büyük ayıp. Şu pankarta izin vermeme gerekçesi nedir Allah aşkına? Yönetime hiç yakışmadı.
            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Trabzonspor ben kendimi bildim bileli hakemlerden çeker. Her seferinde de bir yönetici çıkıp gaz alıcı açıklamalar yapar. Güya federasyona tepki gösterir ama bu konuşmaların somut hiçbir tarafı yoktur. Haluk Şahin'in açıklamaları da bu minvalde "boş" açıklamalar.

Bu konuda Usta'ya hakkını vermek lazım. Adam Bitnel'e düdüğünü astırdı. Haa, tabi İHO'nun hakemleri kilitlemesi de var ama o bize zarar verdi.
              www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonspor ben kendimi bildim bileli hakemlerden çeker. Her seferinde de bir yönetici çıkıp gaz alıcı açıklamalar yapar. Güya federasyona tepki gösterir ama bu konuşmaların somut hiçbir tarafı yoktur. Haluk Şahin'in açıklamaları da bu minvalde "boş" açıklamalar.

Bu konuda Usta'ya hakkını vermek lazım. Adam Bitnel'e düdüğünü astırdı. Haa, tabi İHO'nun hakemleri kilitlemesi de var ama o bize zarar verdi.
                istedigin kadar konus, tepki ver. Sinyor Terim dedigini yapti ne oldu adama 10 mac ceza verdiler.
                Bahsedilen kisi ülkenin spor anlaminda itibar gören birkac kisiden biri.
                ...Medya'da 2 gündür bizim hakkimizi savunuyor. Ama gel görki hicbir yaptirim yok. Adamlar keyifleri yerinde.
                Istedikleri gibi at kosturuyorlar.
                Inanilir gibi degil, Firat Aydunusa rezil bir mac akabinde yine görev verildi.
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• yıllardır yazmıyordu demiş genç kardeşim; 55 bin tweet attım merak etme..yazıyorum yani..

şu an muharrem usta lehine bir şey yazmak, ateşle oynamak gibi bir şey..tüm taraftar üzerinize geliyor..benim yazdığım tek şey, aldığı ve bıraktığı borç euro olarak aynı olan bir adam nasıl oluyor da kulübü batırmış oluyor..buna bir cevabınız varsa yazın ben de aydınlanayım..

ben bu kulübün son bir kaç şampiyonluğunu görmüş biriyim..yani çocuk yaşta da olsam o zamanlar, şampiyonluk turu attım..hayal değil şampiyon olmak..
                  bir çok yönetim gördüm..bazı yönetimlere apaçık cephe aldım..nuri albayrak, may ve iho açık cephe aldığım, isimlerinin Trabzonsporla anılmaması gerektiğini düşündüğüm kişiler oldu bu süreçte..buna siz başkalarını da ekleyebilirsiniz..
                  iho dönemi baştan sona 2.5 yılda tam bir bitiş oldu Trabzonspor açısından..öyle fitil mitil değil yani dediğiniz gibi..adam Trabzonsporu bitirdi yahu bitirdi..bunu görmemek körlüktür..siz bugün yaşanan ekonomik sıkıntıları usta yönetimine bağlarsanız kendinizi kandırırsınız..
                  usta 150 milyon euro borçla aldı 150 milyon euro borçla devretti..aldığı kadro ortadaydı, bu yönetime bıraktığı kadro da ortada..küme düşme hesaplarından, şampiyon olma hesaplarına geçildiyse bu usta yönetimi sayesindedir..bunu kabullenmek çok mu zor..yoksa bunu söylemeyi zorlaştıran başka kişisel etkenler mi var..
                  ha biz bir futbolcuya 3-4 milyon euro maaş veremeyiz..okey..o zaman kuracağın kadro da ona göre olacaktır..ben buna da fitim peki sen yarın burada ne yazacaksın?? onu da biliyorum ben..yarın hepiniz bir kaç kötü sonuç sonra bu yönetime ve hocaya söveceksiniz..gidecek ağaoğlu gelecek babaoğlu..

burak yılmaz bonuslarıyla 4 milyon euro civarına imza attı..o dönem ki euro kuru baz alındığında dahi benim için de yüksek bir meblağdı..gelmesini istemedim açıkçası ama futbol piyasası da iddialı olacaksan bu fiyatlardan açılıyor..belhanda gibi bana göre vasat bir oyuncu 5 milyon euroya oynuyor..piyasa bu yani..euro artınca işler değişti tabii..
                  bu sezon başı ortalık yıkıldı..bu maaşları alan oyuncular ağaoğlu yönetimi tarafından hedef alındı yetmedi zaman içinde taraftarın önüne atıldı..sen ağaoğlunu, ünal karamanı seversin sevmezsin senin sorunun ama sırf ücretinden dolayı böyle üst düzey piyasası olan futbolcuları hedef tahtası yapıp, psikolojileriyle oynayıp mental olarak bitirirsen, kusura bakma yönetici falan değilsin..
                  neticede yönetim bunlardan kurtuldu..taraftar da yönetimle birlikte bir ohh çekti..

taraftar da çok büyük bir destek var yönetime..bunlar olmasını arzu ettiğimiz şeylerdir..lakin 2011 ruhu diyebileceğimiz 2008 de başlayan o destek ve diriliş gibi bu destek..buraya dikkat edin..2008-09 sezonu başlarken bir sürü maliyetli transfer yapılmıştı..o transferlerle takımın şampiyon olacağına inanıyordu taraftar ve 2011 de de bu top noktasına çıkıp şampiyon oldu o takım..orda gelen yıldızlar vardı burda ise giden yıldızlar var..usta belki bunu denemek istemişti bu transferleri yaparak ama maalesef usta karşıtı yüzde 50 lik kesim ilk günden köstek oldu..bu öyle böyle bir köstek de değildi hani..ben rezillik ötesi bir muhaliflik diyorum..
                  aynı desteği o yüzde 50 şu an ağaoğlu ve ünal karamana veriyor lakin ortada bir de acı gerçek var; bu takımın bu kadroyla şampiyonluğa oynayamayacağı gerçeği..şu an yaşanan bu coşku, kötü sonuçlar alınınca da devam edecek mi..coşkulu bir sabır ben hiç bir yerde görmedim bu yaşıma kadar..inşallah devam eder bu destek ve coşku..takip ediyorum herkesi merak etmeyin..ben devam etmesinden yanayım ama olacakları da çok net görüyorum..
                  Herkese Merhaba

Yorum

• Usta güzellemeleri bitmez. Onun kurduğu kadrodan girecekler, ama çıkacakları hep çıkmaz sokak olacak! Sosa'nın gol attığı maçtan sonra 12 yaşında çocuk gibi ben aldım havasıyla twitter'dan şov yapmasını bilir ama tek kuruş ödeme yapmaz! Yeni stada ana sponsor olup yan sponsorlardan gelen paralarla birlikte 50 milyon avroyu haybeye savurduğunu anlatmayacak kimse. Hep işin ucuz kısmına döviz cinsinden girecekler, herkesin bu dolmayı yiyeceğini hesap edecekler. Çaputun birine ilk dörde girersek bonuslarla birlikte 6 milyon avro yıllık veren biri Hacıosmanoğlundan bile tehlikelidir. Bu kafa kulübü değil egosunu yönetmektir. İmaj parası, imza parası, osuruk parası, yan battı yana kaydı parası oh oh ne kadar tatlı. Yaklaşık 350 milyon tl'lik yayın gelirlerini 2023 yılına kadar temlik etmesini neye yoracağız? Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamalarınamı yoksa hükümetin bir takım politikalarını tutturma vaad ettiği 2023 yılınamı? Sen kalk Kartal tesislerine 20 küsür katlı rezidans dikeceğim palavralarıyla seçim kazan, sıçıp sıvazlamaya başladığında da boku önce ki yönetime at. Milan'dan paket halinde transferler yapıp gidene kadar tek kuruş ödeme yapma ama suçlusu önce ki yönetim olsun. Niye? Onun kravatı yok benim var! Yav, Milan'la özel maç yapmak için 1 milyon avro vaad eden birinden bahsediyoruz, deli gömleği giyip Medicalpark'ın önüne gidesim var!
                    Hacıosmanoğlu sonrası mevcut yönetim başa gelseydi şuan borç en kötü yerinde sayacak, bu boktan süreci yaşamayacaktık. Doğru işleri yanlışlarından çok daha fazla olan yönetimi kayıtsız şartsız desteklemek taraftarın asli görevidir. Ekmek bulamayan pasta, pardon Usta yesin devri geçti, gitti, bitti.

Yorum

• Yönetim iyi niyetli. Cesur adımlar atarak mali disiplin sağlamaya çalıştı ancak yılların sorunu saha dışı etkilere güçleri yetmeyecek.Her sene bir takım çıkıyor şampiyonluğun doğal adayı ve TFF bunun gerçekleşmesi için elinden geleni yapıyor.
                      Trabzonlu siyasi lobi ne zaman devreye girecek.
                      Hadi bu sene kadro zaafı var ancak seneye bunun mazereti olmamalı.Her ne olursa olsun şampiyonluk seneye gelmeli .
                      Zira bu camianın sabrı kalmadı.
                      2010-2011 sezonu kaderini belirleyen saha dışı etkenler bu sene VAR'la yaşatılıyor.
                      8 yılda değişen birşey yok memlekette.
                      Bursaspor şampiyonluğunda L.Kizil, FB'de Aziz, bu sene Gümüş...
                      Bu işleri öğrenmezsek "Zeki çevik ve ahlaklı" madalyasız sporcu olarak kalicaz.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Yönetim maalesef bjk maçında gösteremediği tepkinin prestij kaybını yaşıyor.
                        Yönetim bu nokta da eleştiriyi hakediyor.
                        Kusura bakmasınlar.

Yorum

• Maçtan once tepki koyunca etkili oluyor yoksa birşey olduğu yok.

Yorum

• Fb dünkü maçtan sonra her pozisyon için videolu açıklama yapıyor. Bizim siteden ses yok. Ses çıkarmadıkça kafamızı ezmeye devam edecekler. Yönetim uyusun daha.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fb dünkü maçtan sonra her pozisyon için videolu açıklama yapıyor. Bizim siteden ses yok. Ses çıkarmadıkça kafamızı ezmeye devam edecekler. Yönetim uyusun daha.
                              Daha ne yapacaktilar, haluk şahinin açıklamaları her sitede gazetede manşet oldu. Sitede yayınlayınca ne değişecek
                              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Daha ne yapacaktilar, haluk şahinin açıklamaları her sitede gazetede manşet oldu. Sitede yayınlayınca ne değişecek
                                Madem bir şey değişmeyecek hiç konuşmasınlar o zaman. Mantığa bak. Site bizim sitemiz değil mi ? Oradan resmi bir açıklama yapsan eline mi yapışır ? Çok mu zor yoksa ? Ekşi’de yazıyorum misal. Kimse orada Haluk Şahin açıklamaları diye başlık açmıyor. Fb açıklaması diye başlık açıyor. Sesimizi çıkaracağız. Trabzonspor ismi Haluk Şahin’den daha büyüktür. Herkes Haluk Şahin’i bilmez ama tüm ülke Trabzonspor’u bilir.
                                En son Oruç tarafından düzenlendi; 22.01.2019, 20:33.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Yükleniyor...
                                X