Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adam eşek gibi koşturup para arıyor buluyor da. Başkanın halinden anlamak için iş insanı olmak lazım. Kuru kalabalık laflarla onu niye zararına sattı, bundan niye kâr etmedi falan boş işler. Bu adama sıkı sıkı sarılacaz başka şansımız yok.

Yorum

• Yönetime yapabileceğim naçizane eleştirim şu: Geldiklerinden beri "Gelir getirici birkaç proje üzerinde çalışıyoruz" cümlesini birkaç kez telaffuz ettiler ama hâlâ somut bir şey yok. Taşıma su ile değirmen döndürmeye çalışıyoruz yıllardır. Artık bağış veya kredi dışında farklı gelir kalemleri yaratmamız lazım.
      www.x.com/zykmda

Yorum

• Yalandan yere mali konulara takilmasinlar İstanbul kulüpleri gibi vursunlar dibine harcamaların nasıl olsa devlet işi hallediyor bizde stres yapmayalım boşa
        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Önceki yönetim Burak Yılmaz'ı aldığı ücretler haricinde 5 milyon euroya satın aldı......

Mevcut yönetim Burak'ı sattı......

Burak Yılmaz alacaklarının çoğundan vazgeçmedi... Burak Yılmaz'a tam 10.656.000 tl ödeyeceğiz......

Peki Beşiktaş'tan kaç lira alacağız...... 8.429.708 tl......

Yani 5 milyon euro verip aldığımız adamı bugün - (eksi) 2.226.292 tl ye satacağız.....

Çok büyük bir transfer başarısı(!) bu.....

Emeği geçenlere teşekkürü bir borç bilirim (!!!!!!)
          tbb ile yapilan anlasmadan sonra faik in bu yazisi dogrulandi ve hakli cikti diyebiliriz...
          ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yönetime yapabileceğim naçizane eleştirim şu: Geldiklerinden beri "Gelir getirici birkaç proje üzerinde çalışıyoruz" cümlesini birkaç kez telaffuz ettiler ama hâlâ somut bir şey yok. Taşıma su ile değirmen döndürmeye çalışıyoruz yıllardır. Artık bağış veya kredi dışında farklı gelir kalemleri yaratmamız lazım.
            koskoca bir şirket ve bağışlarla ayakta duruyor bu çok akıl işi değil.bu şirket futbolcu pazarlayarak ayakta durabilir.başarı geldikçe mali açıdan yönetilebilir bir hale gelebilir. yine atalım 6161 e sms biriksin alsınlar 100000 tane koyun satsınlar kurban bayramuna yakın ,satsınlar yine bize kendi bağuşlarumuzla aldığımız koyinlaru.ya da alsınlar deniz kenarundan 500 tane daire 2 sene sonra yğzde yüz fazlasına okutsunlar.
            para lazimdur bağışnan olmaz

Yorum

• İlk olarak riv riv riv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocam hangi mercedes, 1980 lerin 100 km de 25 litre yakan modeli mi?
              Yok bu o model değil.

Bu modelde arabaya yapay zeka eklenmiş. Hocasına, taraftarına si..r çekiyor ve bundan rahatsız olmayan, gocunmayan taraftar standart donanımda mevcut.
              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Cümlede tek kelime yanlış yok nereye taklidiniz ki ?
                Aga öyle olsa dahi niyet farklı, adâletin peşine koşmuyoruz diye değil de halkımız sağ kesime daha yakın diye kinle yazılan bir cümle o, koymuş bir de Yunam bayrağını... bunlar dediğim gibi kendini entel sanan danteller...
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aga öyle olsa dahi niyet farklı, adâletin peşine koşmuyoruz diye değil de halkımız sağ kesime daha yakın diye kinle yazılan bir cümle o, koymuş bir de Yunam bayrağını... bunlar dediğim gibi kendini entel sanan danteller...
                  O zamanı hatırlıyorum bu şike muhabbeti yuzunden facebookta herkes farklı ülke bayrağı koyuyordu profiline. Yani ben hak veriyorum kadına zaten hemşerim

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O zamanı hatırlıyorum bu şike muhabbeti yuzunden facebookta herkes farklı ülke bayrağı koyuyordu profiline. Yani ben hak veriyorum kadına zaten hemşerim
                    O yazışma o zamandan kalma mı ? Hmmm yine de eh çok hoşuma gitmedi ahha... hayır bir de yâni her doğru her yerde söylenmez ki, ben de bir yandan katılsam da ulu orta yere yazmam öyle bir şeyi...
                    Hayır ben yazsam neyse de, belli bir yere gelmiş avukat falan olmuş kişilerin böyle şeyler yazması hoş değil... gitsin fblilerin şikeciliği hakkında bir şey karalasın, ama yok karalamaz, çevresi bile kokona fblilerle doludur.. demek istediğim bu =)
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Kulüp ekonomik olarak zor durumda kabul. Fakat Milan'a gecikmeli ödenen 2 milyon euro vaktinde ödense transfer cezası gelmeyecekti.

Yorum

• O yasağı geçeceksin abi kaldıracaksın. Büyük bir eksi.

Yorum

• Yonetilememenin bedeli hadi gec kaldin bulamadin da orta sahada yer alan tek alternatifi satmak nedir bunun anlami ben sampiyonlugu avrupa kupasina katilmayi umursamiyorumdur

Yorum

• İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O yasağı geçeceksin abi kaldıracaksın. Büyük bir eksi.

İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yonetilememenin bedeli hadi gec kaldin bulamadin da orta sahada yer alan tek alternatifi satmak nedir bunun anlami ben sampiyonlugu avrupa kupasina katilmayi umursamiyorumdur
                            Kençler dünyaya geri dönün. Hayalleriniz Paris de bizim gerçekler Eminönü. Ne transfer taksitlerimizi ödeyebiliyoruz ne de maaşları. Şimdilik transfer yasağı geldi. Aklımızı başımıza almazsak bunun devamı puan silme hatta (Allah korusun) küme düşme.
                            En son My tarafından düzenlendi; 17.01.2019, 15:52.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Usta, "Onazi'yi almaya gittiğimizde daha Hacıosmanoğlu döneminde alınan Cavanda'nın bonservisini ödemediğimizi söylediler. Bu yüzden bize güvenmiyorlardı, bu güveni sağlamak çok zor oldu" demişti. Oysa aynı eleştirdiği şeyi kendi yaptı. Bu İtalyan kulüplerini anlamak da gerçekten zor. Milan neye güvenerek peşinat bile almadan 11 milyon euroluk Sosa ve Kucka'yı serbest bıraktı. İşin kötüsü daha 6.5 milyon euroluk taksitleri daha var. Bakalım bu işin altından nasıl kalkacağız...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Usta, "Onazi'yi almaya gittiğimizde daha Hacıosmanoğlu döneminde alınan Cavanda'nın bonservisini ödemediğimizi söylediler. Bu yüzden bize güvenmiyorlardı, bu güveni sağlamak çok zor oldu" demişti. Oysa aynı eleştirdiği şeyi kendi yaptı. Bu İtalyan kulüplerini anlamak da gerçekten zor. Milan neye güvenerek peşinat bile almadan 11 milyon euroluk Sosa ve Kucka'yı serbest bıraktı. İşin kötüsü daha 6.5 milyon euroluk taksitleri daha var. Bakalım bu işin altından nasıl kalkacağız...
                                6,5 milyon Milana taksit
                                3,375 milyon Kuckaya taksit
                                3 milyon Onur’a taksit
                                1,5 milyon da Burak’a taksit
                                Giderse 1,2 milyon da Olcaya taksit

Bir şekilde şampiyonlar ligine gidebilsek ordan gelecek katılım payı gruplara kalma parası vs. bunları halledebiliriz. Ama bu orta sahayla CL hayal.

Yorum

Yükleniyor...
                                X