Adam eşek gibi koşturup para arıyor buluyor da. Başkanın halinden anlamak için iş insanı olmak lazım. Kuru kalabalık laflarla onu niye zararına sattı, bundan niye kâr etmedi falan boş işler. Bu adama sıkı sıkı sarılacaz başka şansımız yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Yönetime yapabileceğim naçizane eleştirim şu: Geldiklerinden beri "Gelir getirici birkaç proje üzerinde çalışıyoruz" cümlesini birkaç kez telaffuz ettiler ama hâlâ somut bir şey yok. Taşıma su ile değirmen döndürmeye çalışıyoruz yıllardır. Artık bağış veya kredi dışında farklı gelir kalemleri yaratmamız lazım.
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnceki yönetim Burak Yılmaz'ı aldığı ücretler haricinde 5 milyon euroya satın aldı......
Mevcut yönetim Burak'ı sattı......
Burak Yılmaz alacaklarının çoğundan vazgeçmedi... Burak Yılmaz'a tam 10.656.000 tl ödeyeceğiz......
Peki Beşiktaş'tan kaç lira alacağız...... 8.429.708 tl......
Yani 5 milyon euro verip aldığımız adamı bugün - (eksi) 2.226.292 tl ye satacağız.....
Çok büyük bir transfer başarısı(!) bu.....
Emeği geçenlere teşekkürü bir borç bilirim (!!!!!!)ıslak imza....
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetime yapabileceğim naçizane eleştirim şu: Geldiklerinden beri "Gelir getirici birkaç proje üzerinde çalışıyoruz" cümlesini birkaç kez telaffuz ettiler ama hâlâ somut bir şey yok. Taşıma su ile değirmen döndürmeye çalışıyoruz yıllardır. Artık bağış veya kredi dışında farklı gelir kalemleri yaratmamız lazım.
para lazimdur bağışnan olmaz
Yorum
-
İlk olarak riv riv riv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam hangi mercedes, 1980 lerin 100 km de 25 litre yakan modeli mi?
Bu modelde arabaya yapay zeka eklenmiş. Hocasına, taraftarına si..r çekiyor ve bundan rahatsız olmayan, gocunmayan taraftar standart donanımda mevcut.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCümlede tek kelime yanlış yok nereye taklidiniz ki ?Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAga öyle olsa dahi niyet farklı, adâletin peşine koşmuyoruz diye değil de halkımız sağ kesime daha yakın diye kinle yazılan bir cümle o, koymuş bir de Yunam bayrağını... bunlar dediğim gibi kendini entel sanan danteller...
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zamanı hatırlıyorum bu şike muhabbeti yuzunden facebookta herkes farklı ülke bayrağı koyuyordu profiline. Yani ben hak veriyorum kadına zaten hemşerim
Hayır ben yazsam neyse de, belli bir yere gelmiş avukat falan olmuş kişilerin böyle şeyler yazması hoş değil... gitsin fblilerin şikeciliği hakkında bir şey karalasın, ama yok karalamaz, çevresi bile kokona fblilerle doludur.. demek istediğim bu =)Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO yasağı geçeceksin abi kaldıracaksın. Büyük bir eksi.
İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYonetilememenin bedeli hadi gec kaldin bulamadin da orta sahada yer alan tek alternatifi satmak nedir bunun anlami ben sampiyonlugu avrupa kupasina katilmayi umursamiyorumdurEn son My tarafından düzenlendi; 17.01.2019, 15:52.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Usta, "Onazi'yi almaya gittiğimizde daha Hacıosmanoğlu döneminde alınan Cavanda'nın bonservisini ödemediğimizi söylediler. Bu yüzden bize güvenmiyorlardı, bu güveni sağlamak çok zor oldu" demişti. Oysa aynı eleştirdiği şeyi kendi yaptı. Bu İtalyan kulüplerini anlamak da gerçekten zor. Milan neye güvenerek peşinat bile almadan 11 milyon euroluk Sosa ve Kucka'yı serbest bıraktı. İşin kötüsü daha 6.5 milyon euroluk taksitleri daha var. Bakalım bu işin altından nasıl kalkacağız...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta, "Onazi'yi almaya gittiğimizde daha Hacıosmanoğlu döneminde alınan Cavanda'nın bonservisini ödemediğimizi söylediler. Bu yüzden bize güvenmiyorlardı, bu güveni sağlamak çok zor oldu" demişti. Oysa aynı eleştirdiği şeyi kendi yaptı. Bu İtalyan kulüplerini anlamak da gerçekten zor. Milan neye güvenerek peşinat bile almadan 11 milyon euroluk Sosa ve Kucka'yı serbest bıraktı. İşin kötüsü daha 6.5 milyon euroluk taksitleri daha var. Bakalım bu işin altından nasıl kalkacağız...
3,375 milyon Kuckaya taksit
3 milyon Onur’a taksit
1,5 milyon da Burak’a taksit
Giderse 1,2 milyon da Olcaya taksit
Bir şekilde şampiyonlar ligine gidebilsek ordan gelecek katılım payı gruplara kalma parası vs. bunları halledebiliriz. Ama bu orta sahayla CL hayal.
Yorum
Yorum