Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Madem bir şey değişmeyecek hiç konuşmasınlar o zaman. Mantığa bak. Site bizim sitemiz değil mi ? Oradan resmi bir açıklama yapsan eline mi yapışır ? Çok mu zor yoksa ? Ekşi’de yazıyorum misal. Kimse orada Haluk Şahin açıklamaları diye başlık açmıyor. Fb açıklaması diye başlık açıyor. Sesimizi çıkaracağız. Trabzonspor ismi Haluk Şahin’den daha büyüktür. Herkes Haluk Şahin’i bilmez ama tüm ülke Trabzonspor’u bilir.
    Manşetlere trabzonspordan açıklama diye yansıdı haluk şahininkiler. O da zaten trabzonspor kulübü adına bunu yaptı,üstelik bunu ulusal bir kanala da bağlanıp yaptı. Keza başkanda mac sonrası yine açıklama yapmıştı.
    Ha bana kalsa evet hiç bir şeyin değişeceği yok , kendi kendimize debeleniyoruz.
    Bu da hiç bisey yapmayalım o zaman demek değil tabiki.
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Adamlar gri pozisyon için bile ortalığı ayağa kaldırıyor, bizimkiler kaç maç bariz biçilmiş maçlar sonrası dahil ses yok resmi sitemizde, aman incitirsiniz birilerini sonra para falan gelmez!
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Istanbul Büyükşehir Belediye maçinda VAR'in devreye girmemesi bir S K A N D A L dir!!!!!

Maçin hakemi HALIL UMUT MELER pozisyonlari net görmemiş olabilir, çünkü teçrübesiz ve yeteneksiz bir hakem!

AMA maçin VAR hakemi FIRAT AYDINUS ve AVAR'in (her kimse) bu pozisyonlari görmemeleri IMKÂNSIZ!!!

Trabzonspor yönetimi ve Başkani AĞAOĞLU MHK ve TFF'den bir AÇIKLAMA istemeli!

1. TRABZONSPOR- IBB MAÇINDA VAR SISTEMI DEVREDE MIYDI, YOKSA DEĞILMIYDI?

2. DEVREDE'IDIYSE NEDEN VAR VE AVAR FAALIYETE GEÇMEDI?

ÇÜNKÜ POZISYONLAR NET, SANA GÖRE BANA GÖRE DEĞIL!!!

Yani VAR ve AVAR hakemleri diyemez ki, "bize göre Ömür'ün ayağina basma yok, Ekuban kafayi vurup golü atmak isterken Ibb'li tarafindan itilmiyor", çünkü ayağa basma ve itme pozisyonlari farkli açlardan net görünüyor! VAR ve AVAR bunu görmek zorunda!
        En son Mehmet Sarigül tarafından düzenlendi; 23.01.2019, 01:24.

Yorum

• Bir Trabzonspor taraftari olarak Trabzonspor yöneticilerini ve Başkan Ağaoğlu'nu faaliyete geçmeye davet ediyorum!

Çünkü Trabzonspor'un haklarini korumak Başkan Ağaoğlu ve yöneticilerin başlica görevleri!

Yorum

• Pazar akşami TRABZON'DA yaşananlar, öyle "futbolcular kabinde ağliyor" demekle geçiştirilemez!!!

Yorum

• Bu arada "BMN AILESINI" 'de bu konuda bir çalişma yapmaya davet ediyorum!
              Bende bir Trabzonspor taraftari olarak maddi, manevi katkida bulunmaya hazirim.

Yorum

• Kulüp resmi sitesinden ve bu sezon çok aktif kullanıldığı hâlde sosyal medya hesabından VAR hadisesi ile ilgili herhangi bir açıklama/paylaşım yapılmaması izaha muhtaçtır.
                En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 23.01.2019, 01:52.
                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Pazar gecesine kadar hep övdük ama eleştirinin olmadığı yerde tek düzelik, sıradanlık,metal yorgunluğu başlar...
                  Yönetim mali hamlelerle hissedilir başarı sağladı . Eeee ziraat bankası kulüpleri kurtaracak projeyi de ortaya koydu. Yani uzun vadede mali anlamda sıkıntılar azalacak.O zaman FIFA cezası için acil para bulunup transfer yapılmalıydı.(1)
                  Takima yeni gençler kazandırmak da akıllı işlerden ama tüm kadroyu da değil.
                  İşin suyunu çıkarmakda üstümüze yok. Ya pahalı yıldızlar alıp İstanbul takımlarına nazire yapıyoruz ya da " ben özüme dönüyorum" diyerek fantezi.
                  Şunun bir dengesini kurma zamanı artık.(2)

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Usta güzellemeleri bitmez. Onun kurduğu kadrodan girecekler, ama çıkacakları hep çıkmaz sokak olacak! Sosa'nın gol attığı maçtan sonra 12 yaşında çocuk gibi ben aldım havasıyla twitter'dan şov yapmasını bilir ama tek kuruş ödeme yapmaz! Yeni stada ana sponsor olup yan sponsorlardan gelen paralarla birlikte 50 milyon avroyu haybeye savurduğunu anlatmayacak kimse. Hep işin ucuz kısmına döviz cinsinden girecekler, herkesin bu dolmayı yiyeceğini hesap edecekler. Çaputun birine ilk dörde girersek bonuslarla birlikte 6 milyon avro yıllık veren biri Hacıosmanoğlundan bile tehlikelidir. Bu kafa kulübü değil egosunu yönetmektir. İmaj parası, imza parası, osuruk parası, yan battı yana kaydı parası oh oh ne kadar tatlı. Yaklaşık 350 milyon tl'lik yayın gelirlerini 2023 yılına kadar temlik etmesini neye yoracağız? Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamalarınamı yoksa hükümetin bir takım politikalarını tutturma vaad ettiği 2023 yılınamı? Sen kalk Kartal tesislerine 20 küsür katlı rezidans dikeceğim palavralarıyla seçim kazan, sıçıp sıvazlamaya başladığında da boku önce ki yönetime at. Milan'dan paket halinde transferler yapıp gidene kadar tek kuruş ödeme yapma ama suçlusu önce ki yönetim olsun. Niye? Onun kravatı yok benim var! Yav, Milan'la özel maç yapmak için 1 milyon avro vaad eden birinden bahsediyoruz, deli gömleği giyip Medicalpark'ın önüne gidesim var!
                    Hacıosmanoğlu sonrası mevcut yönetim başa gelseydi şuan borç en kötü yerinde sayacak, bu boktan süreci yaşamayacaktık. Doğru işleri yanlışlarından çok daha fazla olan yönetimi kayıtsız şartsız desteklemek taraftarın asli görevidir. Ekmek bulamayan pasta, pardon Usta yesin devri geçti, gitti, bitti.

hangi hayal dünyasındasın bilmiyorum yalnız yukarıda ihonun devralınan ve ağaoğluna devredilen borcun aynı olduğunu yazmıştım..

usta güzellemesi yapmadım; bir durum tespiti yaptım..sen istediğin kadar ağaoğlu güzellemesi yapabilirsin..bu beni rahatsız etmez..
                    Herkese Merhaba

Yorum

• Bu bir eleştiri değil, daha çok bir öneri;...

Bugün Fanatik gazetesinde Trabzonspor'lu bir çocuk taraftarin haberini gördüm.

Ibb maçinda Trabzonspor'lu bir çocuk taraftar koltuğu kirletmemek için soğuk havaya rağmen ayakkabilarini çikararak basiyor.

Bu örnek davranişi için bu çocuk taraftarimizi ödüllendirmek gerekiyor!

5c475ce1ae298b9728ddf0f3.jpg

Yorum

• Bu yöneticimiz kimse ben de aynı bu kafadan istiyorum.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Hakan Kulaçoğlu özetle taraftarı avutmayın demiş de,

Yönetimden ben bu yukarıda iddia ettiği şeyin kamuoyuna açıklandığı bir konuşma - yazı görmedim.

Yani bunu ifşa eden kendisi.

Yönetim avutacak olsa kendisi bunu yazılı-sözlü açıklar.

Aracılarla yapılan fiskoslar taraftar avutmaya çalışmak mıdır?

Kendi aranızda konuşmuşsunuz.
                          Adamlar kimseye de söylememişler böyle bir şeyi.
                          Tahminim kendi fikrini söylüyor kim ise o yönetici.

Bunu ifşa edip sanki yönetimin ortak fikri ve stratejisiymiş gibi lanse etmek de garip.

Neye ne tepki vereceğini şaşırdı millet.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu yöneticimiz kimse ben de aynı bu kafadan istiyorum.

Hakaret maksatlı söylemiyorum ama o yönetici muhtemelen malum partiye oy veriyordur. Çünkü bu konuşma şeklini tanıyorum. Lozanın gizli maddeleri gibi bir şey bu [emoji23]

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hangi hayal dünyasındasın bilmiyorum yalnız yukarıda ihonun devralınan ve ağaoğluna devredilen borcun aynı olduğunu yazmıştım..

usta güzellemesi yapmadım; bir durum tespiti yaptım..sen istediğin kadar ağaoğlu güzellemesi yapabilirsin..bu beni rahatsız etmez..
                              Senin gibi renkdaşları hayal dünyasından uyandırmak için stad ana sponsorluğundan tut, kallavi forma sponsorluğu ile stadın yan sponsorluklarından gelen 50 milyon avro'yu nasıl iç ettiğini özellikle belirttim. Cinlik yapıp stadın kaymağını yedi diyemiyorsunuz işin kolayına kaçıp dövizden dem vuruyorsunuz.

Şüphesiz ki bu paralar Akyazı köyünün tarlalarından lahana yaprağı olarak kulübe girdi olarak gösterilmedi, değil mi?
                              En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 24.01.2019, 10:38.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hakan Kulaçoğlu özetle taraftarı avutmayın demiş de,

Yönetimden ben bu yukarıda iddia ettiği şeyin kamuoyuna açıklandığı bir konuşma - yazı görmedim.

Yani bunu ifşa eden kendisi.

Yönetim avutacak olsa kendisi bunu yazılı-sözlü açıklar.

Aracılarla yapılan fiskoslar taraftar avutmaya çalışmak mıdır?

Kendi aranızda konuşmuşsunuz.
                                Adamlar kimseye de söylememişler böyle bir şeyi.
                                Tahminim kendi fikrini söylüyor kim ise o yönetici.

Bunu ifşa edip sanki yönetimin ortak fikri ve stratejisiymiş gibi lanse etmek de garip.

Neye ne tepki vereceğini şaşırdı millet.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

Yükleniyor...
                                X