Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Penaltı var mı yok mu tartışmalarını resmi sitemize taşıdığınız için sizi eleştiriyorum.

Yorum

• Zamanında Aykut Kocaman'a daha sert bir çıkış sergileseydiniz o zaman...
      Böyle olacağı en başından belliydi...
      Bariz penaltı demek giden 3 puanı geri getirmiyor...
      Hamiş

Yorum

• Resmi site görevlisi personelin durumunu hâlâ göz önüne almadığınız için sizi eleştiriyorum.

**

TrabzonCell Antrenman Günlüğü (23.01.2011)

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Hayrettin Şiranlı Sahası'nda yapılan antrenmanda Karabükspor maçında forma giyen futbolcular yenilenme, diğer oyuncularımız ise önce dar alanda pas daha sonra şut çalışması gerçekleştirdiler.

Yorum

• İlk olarak Steril61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sezonun ikinci yarısı için şampiyonluk yolunda çok ciddi transferler gerekiyordu. Şampiyonluk kupasının bir ucundan tutmuşken yönetimin yaptığı vasat düzeydeki transferler bence hiç iyi olmadı. Bize hücumda ayağında top tutabilecek, takımın kendi yarı sahasından çıkmasını sağlayacak bir santrafor lazımken Pawel transfer edildi. Pawel'in Umut'tan tek artısı biraz daha teknik olması. Fizik olarak Umut kadar iyi değil maalesef. Çok sıkıntı çektiğimiz kafa toplarında da etkin olamayan bir oyuncu... Şu durumda böyle bir golcü, ihtiyacımız olan bir transfer değildi. Orta alanda da oyunu iki yönlü oynayabilecek, Colman'dan daha etkili ve koşan bir oyuncuya ihityacımız vardı. Fakat böyle bir oyuncu da alınmadı. Vasat düzeydeki Mehmet Çakır transfer edildi ki bu da öncelikli ihtiyacımız değildi.

Bence üst üste topladığımızda şu ana kadar ara transfer döneminde yönetimin izlediği transfer politikası tam bir fiyaskodur. Bunu herkesin görmesi ve kabullenmesi lazım. Bu sene şampiyonluğu kaçırırsak, yönetim bunun hesabını asla veremez. Allah yardımcımız olsun...

altına imzamı atıyorum..
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• 3 yıldır, girdiği 5 pozisyondan birini gole çevirebilecek bir forvet alamadıkları için yönetimi eleştiriyorum..

Üstelik milyonlarca euro harcandı transfere

Yorum

• Hakemler konusunda gösterilen pısırık tavır bize şimdilik iki puana mal olmuştur.Önceki kupa maçlarında da hakemlerde gözle görülür bir tavır söz konusuydu.Şenol hoca bile en sonunda uyanmış ama yönetim hala net bir tavır koyamamıştır.

''Biz hakemleri konuşmuyoruz..'' gibi sözlerle sahte bir tebrik alırsınız ama bunlar karın doyurmaz.Resmi siteye koymak da çözüm değildir gerekirse ceza alacaksın nedir yani alt tarafı locada oturmazsın bir şey olmaz!

Yorum

• sayin baskanimiz tvlere cikip gs macina kalmaz ligde tek basimiza kaliriz demeci vericene takimina sahip ciksin! taraftara isyan ediyor 6 bin biletden 2bin bilet satilmis diyerek! peki bizim baskanimizin borusu otmuyormu acaba lig tvye??? HERKEZ mesayisinde isinde gucunde , aldirsana oglen maclarini aksam 7ye, gs bjk fb ev maclarini ver bakalim 2 kere arka arkaya 16 , varyaa baskanlari aya kalkar tff oturdugu yerden kalkamaz! birde buyuk takim olucazz BOYLEMI OLUCAZ baskanim?????????????????????????????????????
                14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak Steril61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sezonun ikinci yarısı için şampiyonluk yolunda çok ciddi transferler gerekiyordu. Şampiyonluk kupasının bir ucundan tutmuşken yönetimin yaptığı vasat düzeydeki transferler bence hiç iyi olmadı. Bize hücumda ayağında top tutabilecek, takımın kendi yarı sahasından çıkmasını sağlayacak bir santrafor lazımken Pawel transfer edildi. Pawel'in Umut'tan tek artısı biraz daha teknik olması. Fizik olarak Umut kadar iyi değil maalesef. Çok sıkıntı çektiğimiz kafa toplarında da etkin olamayan bir oyuncu... Şu durumda böyle bir golcü, ihtiyacımız olan bir transfer değildi. Orta alanda da oyunu iki yönlü oynayabilecek, Colman'dan daha etkili ve koşan bir oyuncuya ihityacımız vardı. Fakat böyle bir oyuncu da alınmadı. Vasat düzeydeki Mehmet Çakır transfer edildi ki bu da öncelikli ihtiyacımız değildi.

Bence üst üste topladığımızda şu ana kadar ara transfer döneminde yönetimin izlediği transfer politikası tam bir fiyaskodur. Bunu herkesin görmesi ve kabullenmesi lazım. Bu sene şampiyonluğu kaçırırsak, yönetim bunun hesabını asla veremez. Allah yardımcımız olsun...
                  çok kötümsersin diyenler olacaktir yine ^^ ama 80% haklisin bize golcüden ziyade orta sahaya savunmaya daha çok yardim edebilecek ve Selçuk'un hucümda daha çok katki yapmasini saglayacak bir topçu lazim, ama ortada oyle bir isim yok, herçekten yazik, belli ki 96'dan ders çikarmamisiz (görmedim o günleri, bu sene de tanismak istemiyorum öyle bir seyle, ALLAH korusun, InsaALLAH görmeyiz)
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Elinizden geliyorsa, biz taraftarlara 1 maç seyircisiz maç cezası verin,

o yuh çekenleri kameradan tesbit edip ömür billah stada girmelerini engelleyin,

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      3 yıldır, girdiği 5 pozisyondan birini gole çevirebilecek bir forvet alamadıkları için yönetimi eleştiriyorum..

Üstelik milyonlarca euro harcandı transfere
                      Ala ala Kolomb'dan Teo'yu aldık. Uyum süresi, şu-bu derken aylar sonra yeşil sahalarda gördük. "Müthiş" transferimiz sonunda kaçtı. Şimdi Pawel'i aldık o da ortalarda yok. Bizim işimiz yine Umut'a kaldı kardeş...

Hep birlikte dua edip topun Umut'un doğru yerine çarpmasını bekleyeceğiz.

Yorum

• Başkanımız maalesef çok konuşuyor.Bir başkan değil stand-up'cı havasında.Böyle olunca ciddiye alınmıyor.Bu konuya artık dikkat etsin.

Bence yöneticiler futbolcuların parasını zamanında ödeyip sözleşme uzatma yada uzatmama konularını hallettikten sonra görevlerini fazlasıyla yapmış olurlar.Bu anlamda bizimkiler tam başarılı oldu sayılmaz.Sözleşme işinin her ne şartta olursa olsun halledilmesi gerekirdi.

Birde izleme komitesi olayı var.Eski futbolcularımızdan Bekir'in yıllar önce bir ropörtajını okumuştum.Futboldan epeydir uzak kaldım Düğün salonu işletiyorum demişti.Şimdi bakıyoruzki izleme komitesinde.Bu şekilde bu komitede bir kaç kişi daha var.Bu adamlar bize futbolcu beğenecekte vs vs.Bursasporun,Kayserinin,Antepin karabüğün yapmış oldukları Transferleri görünce bu anlamda ne kadar rezil bir durumda olduğumuz anlamak zor olmaz.Bu komitedeki adamlarda mevcut yönetimin eseri.Bence Maaşlarını ver ama kulüpten içeri sokma.

Birde yerel basın olayı var.Dün Günebakışın attığı bir manşet vardı.Bizimkiler neden aziz yıldırımın arkasında oturmuşta vs vs.Başkanın ve hocanın yerinde olsam rahatsız olduğum kişileri ve kuruluşları tesislerden içeri sokmam.

Birde Her galibiyetten sonra mikrofona koşup mağlubiyet durumunda topu Şenol Hocaya atma olayıda gözümüzden kaçmıyor.Ama yemiyoruz haberiniz olsun
                        En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 02.02.2011, 10:59.

Yorum

• Şu şampiyonluk lafını ağızlarına almasınlar yeter.

Yorum

• rakipler 14 puan gerideyken şampiyonluktan bahsederken bizimkiler en yakın rakibine 5 puan fark yapmışken bile şampiyonluktan bahsetmiyor rakiplerin psikolojik baskılarına göğüs geremiyorlar bana göre , sende desene bizde 15 puan farkla şampiyon olacağız diye kısassa kısas.

Yorum

• baskanin daha once surekli aziz benim kankam adnan benim gardasim soylemlerinin icinin malesef ne kadar bos oldugu gorduk fb macinda. insallah bu arkadaslik soylemine bir son verir artik.

Yorum

• devre arası tatilinin başından beri kulüp üzerine oynanan psikolojik savaşta hep kaçak güreştiniz. Bütün yükü Şenol hoca nın (ki bunu taşıyamayacak birisi) omuzlarına atıp bir kenara çekilip adeta seyirci oldunuz.

Uyanık olup akıllı davranmak zorundasınız.

Artık yarışın içinde fenerbahçe de var. Ve bir yarışın içinde fenerbahçe de varsa o yarışın yazılı olmayan başka kuralları da olacaktır demektir. İşin tüm rengi değişti. Artık şampiyonluk yolundaki 1 numaralı rakibimiz bel altı vuruşlarıyla, masa başı işleriyle nam salmış bir kulüp.

devamlı sağda solda gözlerinin içi parlayarak "aziz benim arkadaşım" diyerek aziz yıldırımla mücadele edemezsin başkan. Artık "şirin adam" kategorisinden kurtar kendini. Şirin adamlıkla, devamlı hakemlere güveniyoruz açıklamalarınla bu takımı şampiyon yapamazsın. Sen Trabzonspor'un başkanısın, kamuoyu ve kurumlar üzerinde korkutucu bir imajın olmak zorunda.

Bir de herşeyden öte artık devamlı espri yapma zorunluluğunda hissetme kendini. Bizi şampiyonluk kadar, hiç bir esprin güldürmez bunu unutma. O yüzden bütün enerjini şampiyonluk için görünen ve görünmeyen hamlelerine harca esprilere değil

Yorum

Yükleniyor...
                                X