Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bazı arkadaşlar yönetim isitifa eder diye Bursaya yenilmemizi istiyordu o arkadaşlara kapak olsun bu kupa

Yorum

• İlk olarak Umut Uzunoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bazı arkadaşlar yönetim isitifa eder diye Bursaya yenilmemizi istiyordu o arkadaşlara kapak olsun bu kupa
      yönetimi sevmesem bile böyle düsünce kadar yanlis birsey yok. insallah lig sonunda biz taraftarlar yanilip yönetimden özür dileriz.
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Sadri Şener ve yönetimi bu takımın müzesine 2 kupa daha kazandırmışdır.
        Sadri Şener ve yönetimi alternatifi bol ve yetenekli bir kadro kurmuştur.

Sadri Şener ve yönetiminin hataları azımsanmayacak düzeydir. Özellikle yerli yersiz her konuşan kulüp için ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Bununla birlikte Sadri Şener ve yönetimi bunca hatasına rağmen benim bu yaşıma dek takip ettiğim Trabzonspor içinde ki en iyisidir.

Dilerim kulübe katkı yapmaya devam eder. Umarım özellikle kulüpteki bu her mikrofona bir yönetici paylaşımı gelecek sezon içinde son bulur.

Camiamızın yolu açık olsun!

Yorum

• Söylenen yalanlar unutulmadı ama son transfer alkışı haketti...
          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Her ne kadar son güne kalsa da yapilan Jaja transferi ve bugünkü Süper Kupa zaferi nedeniyle yönetim,teknik heyet ve futbolculara tesekkür ediyorum.

Yorum

• Elestiri de olacak tabi transfer cok gec yapildi hepimiz elestirdik.Ancak kazanilan 2 kupa var demek ki dogru isler yapilmis.Yonetim-Teknik heyeti tebrik ediyorum.

Yorum

• burda şimdi söyleyeceklerim yanlış anlaşılmasın ama ne demek 2 kupa kazandırdı ?

zaten görevleri buydu oraya tesislerde salatalık yetiştirmek için gelmediler transferde yapacaklar şampiyonda olacaklar çünkü bu onların vazifeleri yani takdire şayan extrem bi durum değil doğal şeyler bunlar.

Yorum

• Tebrikler teşekkürler....Bu arada bence hoca bir de alternatif sol bek istiyor ama size diyemiyor )...Kırmayın adamı...Yapın gönlünü
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Sadri Başkan maç sonunda yine espritüeldi...

Lig TV spikeri "Teo 3 gol attı ama diğer taraftan yeni bir forvet aldınız."

Sadri Şener: "Evet ama biz 4-3-3 oynuyoruz."
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Enkazdan 2. kupa geldi...
                      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                      Malik bin Dinar

Yorum

• Benden eleştiri meleştiri yok şimdilik. İlerleyen zamanlarda bakacağız.

-------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Yönetim hala daha bir forvet alamadı. Yine gitti forvet arkası, sağı, solu oynayan oyuncu transfer etti. Şenol Güneş'in istediği forvet tipinin Jaja olmadığına bahse girerim!
                          #7 King of Kings

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tebrikler teşekkürler....Bu arada bence hoca bir de alternatif sol bek istiyor ama size diyemiyor )...Kırmayın adamı...Yapın gönlünü
                            Üstad şu kulüplerin seyirci sayısı işini gazetenizde fotoğraflarla gündeme getirirseniz sevinirim
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hayrettin beyin son aciklamasi guzel.Bundan sonra transfer oldugu an kamuoyuna aciklanacakmis.Olmasi gereken bu.En buyuk hatayi Sadri Bey yapti.Her hafta 3-4 kere gun verdi.Sali gunu manyagi olduk her aciklamasinda.Simdi alinan karar cok isabetli.Hem taraftar gerilmeyecek hem de futbolcularin fiyatlari artmayacak.

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                burda şimdi söyleyeceklerim yanlış anlaşılmasın ama ne demek 2 kupa kazandırdı ?

zaten görevleri buydu oraya tesislerde salatalık yetiştirmek için gelmediler transferde yapacaklar şampiyonda olacaklar çünkü bu onların vazifeleri yani takdire şayan extrem bi durum değil doğal şeyler bunlar.
                                Her yönetimin görevi bu evet, ama görevi yerine getirebilmek önemli.
                                Trabzonspor

Yorum

Çalışıyor...
                                X