İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasil indirigandi yaaa ???
Adam para icinmi geldi ne icin geldi o zaman bana mantikli bi cevap ver tartisalim...
Adam rusyadan kazandiginin 3 de 1 ne imza atiyorsa bu isde sadece ama sadece o ii hesab vardir...14 eylul 2011 milano'nun fethi
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke helal olsun sana.Kalitene ve kariyerine yakışacak büyük takıma gittin en azından.Tutup da Bucaspor'la anlaşsaydın inan ki daha çok üzülürdüm çünkü sen kralsın.Çünkü sen bu takımın kaptanlığını yaptın, yazıklar olsun ki seni bugünkü sona getirenlere...
Yorum
-
İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa Cafer abi ciddi sekilde istiyen oldumuda elestiriyoz...
Bursanin istedigi söyleniyordu ama resmi yoldan bitek BJK istedi ve aldi...
Bide zamaninda belki elinden cikartma istemiyordu Rubin Kazan ama simdi altenratiflerini aldigi gibi elinden cikartmak istemis olamazmi... ???
Elin rus takiminin hic umrumda degildir kime oyuncuyu sattigi, adam en az zarar kimden yaparim diye bakar...
Tek resmi teklifi yapan BJK ya yok deseydi belkide en az bi alti ay daha rusyada kalmak zorunda kalicakdi..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Ba$ka kulübe gitseydin neyse...ama Türkiye'ye gelip Trabzonspor'dan ba$ka bir kulübe transfer olman...taraftarlari birbirine dü$ürmektir...yapmamaliydin Tekke...her ne olursa olsun bu taraftari birbirine dü$ürmemeliydin...zaten kac sezondur ipler gerilmi$...Tekke'cisi...Fatih'cisi...Anti-Fatih'cisi birbirilerine girmi$ken böyle yapmamaliydin...ALLAH hayirlisini nasip etsin...ona buna küfür etmeye lüzum yok...adam atmi$ sonucta imzayi...
Yorum
-
İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleelvir balic ile fatih tekke'nin durumlarını kıyaslıyorsun ya sana başka birşey söylemiyorum ..14 eylul 2011 milano'nun fethi
Yorum
-
Fatih Tekke'yi bu kadar seven arkadaşlarımız gitsinler forza'ya üye olsunlar orda yeni takımları ve oyuncuları hakkında yorum yapsınlar.
hayır merak ediyorum şurda kaç kişi kendisini terk eden sevgilisinin peşinden koşup durdu?
gitmem dedi, önce rusya'ya sonra beşiktaş'a gitti
Türkiye'de başka takımda oynamam dedi, beşkitaş'a gitti.
gelirim dedi, parayı mevzu edip telefonlara çıkmadı.
halen daha suçlu yönetim, suçlu taraftar, suçlu o,bu,şu ama "kralsın Fatih"
lütfen biraz makul olalım arkadaşlar ya, profesyonel olmak suç değil ama ben amatör ruhlu Trabzonspor'luyum diye taraftarı herkese kışkırtıp sonra yaptıkları yukarda olan birisi aramıza nifak tohumları ekmesin lütfen. takımımız gayet iyi gidiyor, şu an bölünmeyelim, şampiyonluğu bi 10 sene ötelemeyelim.
İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRABZONSPOR Tarihinde,
Dozer Cemil
Şenol Güneş
Ünal Karaman
Şota Arveladze
İskender Günen
Hami Mandıralı
ve ismini yazamadığım birçok isim daha gibi efsaneler ve bunların yanında
Ogün Temizkanoğlu
Abdullah Ercan
Tolunay Kafkas
gibi isimler vardır
Fatih Tekke ikinci bölümdeki yerini almıştır.
olayın özeti budur, kendisine teşekkür ederim çünkü hizmet etmiştir bize ama bu kadar. burda bir EFSANE olamayı hak etmiyor. hele ki bizim
"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam" DOZER CEMİL
gibi kaptanlarımız, gerçek EFSANALERİMİZ varken,
Fatih Tekke, bordo-mavi formayı girme şerefine nail olmuş, goller atmış-attırmış eski bir oyuncumuz olmaktan öteye gidemez artık.
Ben ya da biz Trabzonspor'u ne renkleri için, ne başarıları için, ne oyuncuları için, ne de başka bir şey için sevdik. Biz bu renkleri sadece DURUŞU için sevdik.
Duruşu DİK olmayanlar bu kulüpte oynadı zamanında, goller de attı, başarılara da imza attı ama asla ve asla EFSANE olamadı.
Yaşasın Trabzonspor ve Trabzonspor'luyum diyebilen gerçek taraftarlar.Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Erdinç Dilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehah tamam işte milli takıma seçerler fatihi
Bir daha da böyle bir adamı izlersem kendimi şanslı hissederim.
Milli takıma alınmamasıda bu yönetimin başındakinin kankası sayasindedir.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
her futbolcu gibi fatih tekkede profesyonel yaşantısını düşünmek zorundadır.çoğumuz gibi aile babasıdır ve sorumlulukları vardır.
bildiğimiz fatih tekke yine gönülden trabzonsporludur.attığı gollerde bize gelipte yaşattığı ve yaşadığı sevgi gösterisinden her zaman belliydi.
3 senedir ızdırapla golcu sıkıntısı ceken trabzonspora fatih tekkeyi geri getirmeyen vicdansız yöneticilerimize sallayalım.
fatih tekke ileride takımımızın başına hoca olarak belkide başkan olarak gelecektir.insanların kalbini ve hevesini şimdiden kırmanın anlamı yok.
Yorum
-
İlk olarak Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke'yi bu kadar seven arkadaşlarımız gitsinler forza'ya üye olsunlar orda yeni takımları ve oyuncuları hakkında yorum yapsınlar.
hayır merak ediyorum şurda kaç kişi kendisini terk eden sevgilisinin peşinden koşup durdu?
gitmem dedi, önce rusya'ya sonra beşiktaş'a gitti
Türkiye'de başka takımda oynamam dedi, beşkitaş'a gitti.
gelirim dedi, parayı mevzu edip telefonlara çıkmadı.
halen daha suçlu yönetim, suçlu taraftar, suçlu o,bu,şu ama "kralsın Fatih"
lütfen biraz makul olalım arkadaşlar ya, profesyonel olmak suç değil ama ben amatör ruhlu Trabzonspor'luyum diye taraftarı herkese kışkırtıp sonra yaptıkları yukarda olan birisi aramıza nifak tohumları ekmesin lütfen. takımımız gayet iyi gidiyor, şu an bölünmeyelim, şampiyonluğu bi 10 sene ötelemeyelim.
olayın özeti budur, kendisine teşekkür ederim çünkü hizmet etmiştir bize ama bu kadar. burda bir EFSANE olamayı hak etmiyor. hele ki bizim
"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam" DOZER CEMİL
gibi kaptanlarımız, gerçek EFSANALERİMİZ varken,
Fatih Tekke, bordo-mavi formayı girme şerefine nail olmuş, goller atmış-attırmış eski bir oyuncumuz olmaktan öteye gidemez artık.
Ben ya da biz Trabzonspor'u ne renkleri için, ne başarıları için, ne oyuncuları için, ne de başka bir şey için sevdik. Biz bu renkleri sadece DURUŞU için sevdik.
Duruşu DİK olmayanlar bu kulüpte oynadı zamanında, goller de attı, başarılara da imza attı ama asla ve asla EFSANE olamadı.
Yaşasın Trabzonspor ve Trabzonspor'luyum diyebilen gerçek taraftarlar.
Övmek isteyen varsa gitsin adamların forumuna üye olsun!
Bu adam benim için bitmiştir!
En yakın zamanda sakatlanması dileği ile!Hamiş
Yorum
-
İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleASKERLİK adam rusyaya askerlık ıcın gıtmıstır 3 yılını doldurdu 21 gun askerlık yapacaktır sımdı
Benim bildigim ilk maasini almadan önce bedelli askerlik hakkini kullanmali, en azindan benim gibi gurbette yasiyanlarin kosullarindan biri Türkiye Cumhuriyetinde calismamak, calisdigim vakit bedelli askerlik hakkim iptal olur...
BJK da simdi kaptani 1 ay askerlige yollamicagina göre bence bedelli askerlik hakkini yakicakdir...
Yorum
-
Fatih Sultan TEKKE gel,gelde şu sitede senin arkandan yazılan acı sözleri bir oku.Seni 2 yıldır top gibi oynayan,ayaklar altında seni pas pas edenler şimdi kahraman oldular...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
Yorum