Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    33 yaşındaki adamlara 25 milyon verilmesine kızanı eleştirirsin sonrada kulübün geliri yok diye kombine fiyatlarını 2 misline çıkarmasını savunursun, nasıl bi tarikata denk geldik anlamadım arkadaş.
    Yahu senin niyetin üzümü yemek değilki?geldiğinden beri saçma saçma yorum yazmaktan başka iş yaptığın yok.

Yorum

• Tek isteğim bir an önce Aralık ayının gelmesi ve sayın Muharrem Usta'nın başkanlığa talip olması.

Trabzonspor'dan hiçbir dönemde bu kadar uzaklaşmamıştım.

100 TL'ye şehir dışına maça gidip bir ay aç gezdiğimiz zamanlardan Kukesi maçı ne zaman diye sağa sola bakmaya üşendiğimiz zamanlara geldik.

Ya tamamen kopacağız Trabzonspor'dan ya da bizi bu hale getiren şartlar kökten değişecek.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        170 mılyon tl borç var.gelırlerın büyük kısmı 2015 yıl sonuna kadar temlık altında.taraftar ımkanlarını zorlayıp kulübüne destek çıkmalı.
        Taraftar kendini yeterince zorlayıp emek veriyor, imkanlarını zorluyor zaten.
        Taraftarı soymak yerine kendi çizdikleri yolları düzeltsinler.
        Evet, taraftar verir, bunu sitem etmeden yapar ama yazıktır günahtır. Bazı şeyler insana tak ediyor.

Yorum

• 1-Plansızlık
          2-Klubü profesyonelce yönetememek
          3-Siyaseti klube sokmak
          'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet, taraftar verir, bunu sitem etmeden yapar ama yazıktır günahtır. Bazı şeyler insana tak ediyor.
            Taraftarı bundan önceki yönetim soyacağı kadar soymuş.2 bin küsür kombine alan taraftarın iyi takım izlemeye zerre kadar hakkı yok.1461 Trabzon çok bile bu taraftara.

Yorum

• Sırf Trabzonsporu siyasetin kucağına oturtmaları gitmeleri için yeterli sebep.Kimse şimdi bu kulüpte daha öncede siyaset vardı demesin,tarihte bu kadar siyasete meze yapıldığımız bir dönem yok.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kombinelere %100 zam yapılması belki fazla oldu ama önceki fiyatı da bana göre ucuzdu
                bu sezon lig + Avrupa kupası + Türkiye Kupası toplamda 30 maç izlenir en az. 300 lira da kombine için gerçekten çok az....
                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İdari Menajer olan Serkan Ünver'in ne iş yaptığını bilen var mı acaba ?
                  Ben en çok Ünal Karaman'ın ne iş yaptığını merak ediyorum.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben en çok Ünal Karaman'ın ne iş yaptığını merak ediyorum.
                    Ciddi soruyorum, 1461'deki kadronun tamamını buraya almanın ne mantığı vardı. Bu takımda herkese iş var demek ki.

Yorum

• Yönetimi savunmak için taraftarı eleştirmek de bizim garipliğimiz. Çözemedim...
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• celutska'nın gidişinin mantıklı izahını yapın

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yönetimi savunmak için taraftarı eleştirmek de bizim garipliğimiz. Çözemedim...
                          Bu kulüp yönetimin değil taraftarın.alınan kombine,lisanslı ürünler yönetimin değil kulübün kasasına girecek.taraftar taraftarlığını 2 küsür bin komineyle gösterecekse eleştirilecek tabiki.Bursaspor 22 bin kombine sattı.taraftarı kulübe destek çıkıyor.aynı Bursa taraftarı yönetimi göreve gelişinin 3.haftasında istifaya davet ediyor.bizde kuru gürültü taraftarı seyrediyoruz olan biteni.seyretmeye devam.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu kulüp yönetimin değil taraftarın.alınan kombine,lisanslı ürünler yönetimin değil kulübün kasasına girecek.taraftar taraftarlığını 2 küsür bin komineyle gösterecekse eleştirilecek tabiki.Bursaspor 22 bin kombine sattı.taraftarı kulübe destek çıkıyor.aynı Bursa taraftarı yönetimi göreve gelişinin 3.haftasında istifaya davet ediyor.bizde kuru gürültü taraftarı seyrediyoruz olan biteni.seyretmeye devam.
                            Taraftar, ramazan akşamı iftar vakti kapalı köy kahvesinin sahibini bulup mekanı açtırarak takımının maçını izliyor.

Deplasman yollarında can veriyor.

Ama yok illa kombine almakla ölçülecekse taraftarlık, savunduğunuz yönetimlerin el altından bilet dağıttığı gruplarla övünün; onların kombinesi var ne de olsa
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Taraftar, ramazan akşamı iftar vakti kapalı köy kahvesinin sahibini bulup mekanı açtırarak takımının maçını izliyor.

Deplasman yollarında can veriyor.

Ama yok illa kombine almakla ölçülecekse taraftarlık, savunduğunuz yönetimlerin el altından bilet dağıttığı gruplarla övünün; onların kombinesi var ne de olsa
                              Dünyadaki tüm futbol takımı taraftarları cefakardır.tüm takımların taraftarları deplasmanlarda can veriyor yaralanıyor.taraftarlık kulübünü kimseye muhtaç etmemektir.madem siyasetin parasından nemalanmak istemiyoruz o zaman herkes üzerine düşeni yapsın.ama yok oturduğumuz yerden şunu alsınlar bunu göndersinler edebiyatı yaparak seyredeceksek yönetim istediği gibi at koştururken sesimiz çıkmayacak.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İdari Menajer olan Serkan Ünver'in ne iş yaptığını bilen var mı acaba ?
                                Bankamatiğe kadar zahmet edip çuvalla para çekmek...Zor iş ama bu zamanda...
                                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

Çalışıyor...
                                X