İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Tek isteğim bir an önce Aralık ayının gelmesi ve sayın Muharrem Usta'nın başkanlığa talip olması.
Trabzonspor'dan hiçbir dönemde bu kadar uzaklaşmamıştım.
100 TL'ye şehir dışına maça gidip bir ay aç gezdiğimiz zamanlardan Kukesi maçı ne zaman diye sağa sola bakmaya üşendiğimiz zamanlara geldik.
Ya tamamen kopacağız Trabzonspor'dan ya da bizi bu hale getiren şartlar kökten değişecek.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle170 mılyon tl borç var.gelırlerın büyük kısmı 2015 yıl sonuna kadar temlık altında.taraftar ımkanlarını zorlayıp kulübüne destek çıkmalı.
Taraftarı soymak yerine kendi çizdikleri yolları düzeltsinler.
Evet, taraftar verir, bunu sitem etmeden yapar ama yazıktır günahtır. Bazı şeyler insana tak ediyor.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftar kendini yeterince zorlayıp emek veriyor, imkanlarını zorluyor zaten.
Evet, taraftar verir, bunu sitem etmeden yapar ama yazıktır günahtır. Bazı şeyler insana tak ediyor.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftar kendini yeterince zorlayıp emek veriyor, imkanlarını zorluyor zaten.
bu sezon lig + Avrupa kupası + Türkiye Kupası toplamda 30 maç izlenir en az. 300 lira da kombine için gerçekten çok az....Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİdari Menajer olan Serkan Ünver'in ne iş yaptığını bilen var mı acaba ?- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen en çok Ünal Karaman'ın ne iş yaptığını merak ediyorum.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimi savunmak için taraftarı eleştirmek de bizim garipliğimiz. Çözemedim...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kulüp yönetimin değil taraftarın.alınan kombine,lisanslı ürünler yönetimin değil kulübün kasasına girecek.taraftar taraftarlığını 2 küsür bin komineyle gösterecekse eleştirilecek tabiki.Bursaspor 22 bin kombine sattı.taraftarı kulübe destek çıkıyor.aynı Bursa taraftarı yönetimi göreve gelişinin 3.haftasında istifaya davet ediyor.bizde kuru gürültü taraftarı seyrediyoruz olan biteni.seyretmeye devam.
Deplasman yollarında can veriyor.
Ama yok illa kombine almakla ölçülecekse taraftarlık, savunduğunuz yönetimlerin el altından bilet dağıttığı gruplarla övünün; onların kombinesi var ne de olsaAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftar, ramazan akşamı iftar vakti kapalı köy kahvesinin sahibini bulup mekanı açtırarak takımının maçını izliyor.
Deplasman yollarında can veriyor.
Ama yok illa kombine almakla ölçülecekse taraftarlık, savunduğunuz yönetimlerin el altından bilet dağıttığı gruplarla övünün; onların kombinesi var ne de olsa
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİdari Menajer olan Serkan Ünver'in ne iş yaptığını bilen var mı acaba ?2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
Yorum