Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hiç mecburiyetten ordalar gibi gözükmüyorlar. Usta fotosunda ise o zaman çıkan haberler şöyleydi: Usta'ya yüz vermeyen Erdoğan... Bu yüzden suratının asık olması normal idi
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Devleti yöneten adamın birinin yanında suratının asık olması, illa o adama yönelik tepkisini ifade etmez. Zilyon tane işi var, milyarlarca dolarlık sorumlulukları var.
      Herhangi bir şeye morali bozulup alakasız yerde asık suratlı görünebilir, hiç alakasız yerde mutlu görünebilir.

Böyle anlamsız çıkarımlar yapmak yerine, kulübün maddi olarak olduğu yeri bir hazmedin.
      Devleti ve onun kurumlarını karşısına hiçbir başkanın alamayacağını kanıksayın.
      Bunu öngördüğünüz zaman, ön yargısız da davranırsınız.

Yüzü öyle demiyormuş.
      La ilahe illellah.
      Adamlar psikanalizci kesildiler.

Yorum

• Orda gördüklerini yazmış gazeteciler, Erdoğan ona uzak durmuştu, diğerlerine yakın. Yoksa Erdoğan yanında surat asmak, işgüzarların arasında büyük suç. Bana laf yetiştirme yeter zorla kötü konuşturacaksın
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Laf yetiştiren sensin. Her yazdığıma cevap verip cevap aldığında mızırdanıyorsun.

Ne kadar konuşabiliyorsan konuş.

Kulübün durumu belli.
          Sizin gibiler varken gazeteciler tabii ki işi böyle yönlendirecekler.

Ciddiye alınmasa magazin gazeteciliği olmazdı değil mi?

Sen varsın diye o haber var. Sen ciddiye aldığın için!
          Sen ciddi meseleyi ciddiye alsan olmazdı.

Şimdi konuş kötü.

Cevap istemiyorsan cevap verme. Her yazdığına cevap alacaksın.

Yorum

• Bu forumda tek sen varsın değil mi? Bak bakalım fotoğrafları kim atmış?
            En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 11.09.2018, 13:02.

Yorum

• Bana bak bana..
              O fotoğrafları atanların hiçbiri "siyasi mecburiyetten" bahsetmedi.
              Siyasi mecburiyeti yazan benim.
              Peşine mecburiyet olmadığını yazan da sensin.

Benim aklım yeterince çalışır...

Aptal yerine koyma kimseyi, canımı sıkma benim.

Yorum

• Karmam'ın 2. mesajına bak, siyasetin kucağından bahsediyor ben de 2 resmi yorumladım. Seni yasaklamadığım için senin mesajını da okudum. Güldükleri fotoya istinaden hiç mecbur gibi gözükmüyorlar yazdım, Usta'nın da neden gülmediğini açıkladım. Burda kuduracak ne var? Bir de la ilahe illallah deyip duruyorsun. Ben farklı bir şey mi söylüyorum? Ben de la ilahe illallah diyorum. Ama bunu racon keser gibi iki de bir kullanıyorsun. Mızırdanıyorsun diye de devam. Senle sohbet etmiyorum, hala saldırıyorsun, hazmet diyorsun da asıl sen hazmet. Bırak yakamı

Yorum

• alın size burak..
                  tepe tepe kullanın

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                  Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Burak...

Yönetim büyük yanlış yaptı burakı satmamakla...üçe beşe bakmadan satıp yıllık fahiş ücretten kurtulacaktı...şimdi bi çok futbolcu aynı şeyi yapacak...hiç ders almıyoruz...burak rakiplere gitmesin diye satmadılar elde kaldı daha beteri olcak...adam dalga geçiyo bizle..hatırlayın transferin son günü işi olmayınca " Trabzonda mutluyum" tarzı paylaşım yapmıştı...

Şimdi de şu noter ihtarnamesi ile gündemde...
                    ne zaman takım rayına girse görünmeyen bir el klub üzerine bu tür adamlarla dokunuyor...futbolda grift ilişkiler her zaman var...uyanık olup önünü alacaksın...PAF takıma gönderilmezse yönetim yanlış yapar...

Hiç kimse adam haklı hikayesine başvurmasın.

BURAK İSTANBUL'A GİDEMEDİĞİ İÇİN BUNU YAPTI....YÖNETİMİ SUÇLUYOR AKLINCA...MENEJERİ DE ARPADAN OLDU...YAPACAK DA...

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 08.09.2018, 14:00.
                    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Usta zamaninda pr şirketinin hazirlattigi pankarti evimizdeki derbi macda stada sokmayanlarda baskalariydi sanki sirf yalakalik yapcam diye komik oluyorsun artik.. hicbirisinin maşasi yemiyor iste taraftarda adamcilik pesine dusmus bu mucadeleyle adam akilli surdurecek tek isim kulacoglu ve ekibiydi onada sirtini dondu taraftar birde yuhaladilar kongrede ikiyuzlulugun bu kadari fazla..ihonunda ustaninda agaoglununda...
                      Yahu gören de Twitter'da 100 bin takipçiye yazıyorum da Muharrem Usta'nın yanında işe girmeye çalışıyorum zanneder. Yazdıklarımı 5, bilemedin 10 kişi okur. Var mı benim ismimi bilen veya bir makale paylaşmışlığımı gören? Kime nerden neyin yalakalığını yapacağım allasen?

Düşündüğümü söylüyorum, bunun ötesinde bir misyonum yok. Usta, hiçbir suç ortağına ihtiyaç duymadan, şike konusunda çıkıp tek başına çatır çatır konuşup herkesin ağzını açık bıraktı mı? Bıraktı. Haftalardır kanal kanal gezip şike konusu kapanmıştır diye şov yapan Aziz Yıldırım ve tayfasının oyununu bozdu mu? Bozdu. Bitnel konusunda olayı Bitnel'le sınırlandırmayıp, bütün Türkiye düzenine ateş püskürdü mü? Püskürdü. PR şirketiyle UEFA'nın bize saçmasapan bir transfer yasağı koymasına sebep olacak kadar sinir uçlarına dokundu mu? Dokundu. En önemlisi de bunların hepsini hak, hukuk, mantık ve medeniyet çerçevesinde yaptı ve kamuoyunun konuyu farklı yerlere saptırmasını engelledi.

Bunun dışında, futbol kulübü başkanları bir kenara, şu anda Türkiye'de mevki veya parası olup da "siyasete" gider yapabilecek hiç kimse yok. Ali Koç mesela muhalif görünür fakat biraz araştırırsanız bambaşka boyutları var o işin. Aslında çok iyi bir ilişkisi var siyasetle. Cumhurbaşkanı da kendisinden övgüyle söz eder. Bir düşmanlıkları yok, söz konusu da olamaz zaten. Benim böyle beklentilerim yok bir Trabzonspor başkanından. Fakat bu tür beklentileri karşılanmadığı için Usta'ya çok ağır eleştiriler yapan binlerce Trabzonspor taraftarı var. Benim kendi adıma, daha makul olduğunu düşündüğüm beklentimse en azından bir gayret sarf edilmesi ve konunun bizim için asla gündemden düşmeyeceğini hatırlatmamız. Ahmet Ağaoğlu çıkıp da savaş açmasın, açamaz da zaten boyu yetmez. Fakat çıkıp derse ki ben bu masaya oturamam çünkü milyonlarca Trabzonspor taraftarının temsilcisiyim, buna da kimse gocunmaz. Hele ki Ünal Karaman bunu çok daha kolay yapar. Fakat şu rahatlığa bak. Adamlar zerre gayret gösterme ihtiyacı bile hissetmiyorlar. Ben bundan rahatsızım.

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burak...

Yönetim büyük yanlış yaptı burakı satmamakla...üçe beşe bakmadan satıp yıllık fahiş ücretten kurtulacaktı...şimdi bi çok futbolcu aynı şeyi yapacak...hiç ders almıyoruz...burak rakiplere gitmesin diye satmadılar elde kaldı daha beteri olcak...adam dalga geçiyo bizle..hatırlayın transferin son günü işi olmayınca " Trabzonda mutluyum" tarzı paylaşım yapmıştı...

Şimdi de şu noter ihtarnamesi ile gündemde...
                        ne zaman takım rayına girse görünmeyen bir el klub üzerine bu tür adamlarla dokunuyor...futbolda grift ilişkiler her zaman var...uyanık olup önünü alacaksın...PAF takıma gönderilmezse yönetim yanlış yapar...

Hiç kimse adam haklı hikayesine başvurmasın.

BURAK İSTANBUL'A GİDEMEDİĞİ İÇİN BUNU YAPTI....YÖNETİMİ SUÇLUYOR AKLINCA...MENEJERİ DE ARPADAN OLDU...YAPACAK DA...

işte bunu içimizdeki Burakçı tayfaya anlamadık. kral kral diye ortalığı ayağa kaldırdılar. yönetime demediklerini bırakmadılar. şimdi sesleri çıkmıyor
                        Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Ortamlarda "darphane Ahmet" diye dalga geçiyorlar. Bilesin.
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• Hahahaha, başkanlık görevinden ayrılmadan önce televizyonlara çıkıp sırf şirketlerine hükümet tarafından zeval gelmesin diye Rizespor'u ligde tutmak için çok uğraştım diyerek kendini ipten almaya çalışan ve aynı zamanda dönemin futbolcularını ve teknik direktörünü, dolayısıyla Trabzonspor markasını zan altında bırakan saçma sapan açıklamalar yapan bu adamı savunmak da neyin nesi ? Yeter artık vallahi. Her gün bu başlıkta Usta'yı delicesine savunan aynı ismi görüyorum. Savunduğunuz adam Trabzonspor kulübünü şike imasıyla terk edebilecek kadar zayıf karakterli, midesiz bir varlıktı. Sıktınız.
                            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• IMG_20180908_154000.jpg
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• Kaosa çekiliyoruz Burak olayı milli maç olayı. Alanyayı yenersek mucize olur böyle kaoslardan hiç bir zaman çıkamadık ve çıkamayacağız

Yorum

Yükleniyor...
                                X