Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ermeni ve Rum takimi laflari hic olmadi, bu direk fasizmdir, bunun dindede, demokrasidede yeri yoktur, sayin basbakanimizin Kasimpasa agizna cok benziyor konusmalari maalesef, Asbaskanimiz bundan cok daha derli toplu konusuyor.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O na bile gerek yok, aldıklarınıda lig başlamadan satsa yinede destekliyecekler. Çünkü mesele Trabzonspor değil
      Sen de haklısın...

Yorum

• Adam siyaset yapmaya gelmiş haftalık grup toplantıları yapan siyasiler gibi sürekli siyaset konuşuyor Aralıkta seçim olsa da def etsek başımızdan.
        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tebrik ediyorum...

Aklıma 2009 Ağustos ayında Sümela Manastırında karşılaşıp sohbet ettiğimiz bir otobüs dolusu Bordo-Mavi formalı Yunan vatandaşı geldi... Dedeleri Trabzon'dan göç eden bu insanlar, bizimle karşılıklı Bordo-Mavi en büyük Trabzon tezahüratı yapıyorlardı.

Trabzonspor'un ne olduğunu hala anlayamayan bir başkan modeli var karşımızda... Öte yanda da, en az yarısı AKP'ye oy vermemiş Türk taraftarlar ve hatta Rumlar-Yunan vatandaşları var... Eşcinseller var, Ateistler var, Don Juan'lar var, hayat kadınları var... (Bilerek yazdım. Aşağılamak niyetim yok, bir meslektir) Mütedeyyin yaşayıp, gaspedilen hak neticesinde AKP'den nefret edeni var. Var oğlu var...

Kurbağanın dünyası, kavanozun ucu kadardır biliyoruz... Ve şaşırmıyoruz... Sadece susuyoruz, şimdilik...
          Millet manastiri gormeye Amerika'dan Japonya'dan geliyor, bizimkilerin cakiyla kazidigi ask mesajlarini gorup irkiliyor.. Ayni kafa yapisinin tabana yayilmisi..
          Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• Renkdaşım ne güzel söylemiş aklın yolu bir!

İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tebrik ediyorum...

Aklıma 2009 Ağustos ayında Sümela Manastırında karşılaşıp sohbet ettiğimiz bir otobüs dolusu Bordo-Mavi formalı Yunan vatandaşı geldi... Dedeleri Trabzon'dan göç eden bu insanlar, bizimle karşılıklı Bordo-Mavi en büyük Trabzon tezahüratı yapıyorlardı.

Trabzonspor'un ne olduğunu hala anlayamayan bir başkan modeli var karşımızda... Öte yanda da, en az yarısı AKP'ye oy vermemiş Türk taraftarlar ve hatta Rumlar-Yunan vatandaşları var... Eşcinseller var, Ateistler var, Don Juan'lar var, hayat kadınları var... (Bilerek yazdım. Aşağılamak niyetim yok, bir meslektir) Mütedeyyin yaşayıp, gaspedilen hak neticesinde AKP'den nefret edeni var. Var oğlu var...

Kurbağanın dünyası, kavanozun ucu kadardır biliyoruz... Ve şaşırmıyoruz... Sadece susuyoruz, şimdilik...
            Diline sağlık ...Yanlış bir yerden döner ama zaten çok vakit kaybeden bu takım biraz daha vakit kaybeder. Yaşadığım Şehir olan Bursa'ya ve kentin takımına bakıyorum. Şehrin ekonomisi, dinamikleri, futbol takımının yarattığı sinerji Trabzon'a on basar fakat onlardan bir Trabzonspor olmaz,çıkmaz. Neden mi; Çünkü bursa sporu, Bursalılar tutar (-Oda tamamı değil) fakat Trabzonspor taraftarı her ilden, bölgeden, milletten, mezhepten, kökenden, siyasi görüşten olabilir. Diğer deyişle Trabzonspor TÜRKİYEDİR. O yüzden Trabzonspor Bursaspor'dan büyüktür. Hatta daha ötesi var. Trabzonspor Trabzon şehrinden daha büyüktür. Bu kuvvetli tarihsel misyonu ne dediğini bilmezler bozsun istemem. Bize iktidara oynamak değil dik durmak yakışır.! Bizi cümle aleme sevdiren sihirli güç budur.! Benim gibi Trabzon şehrini bir kez dahi görmeyen, Trabzonlu olmayan fakat bu renklere gönül verenler bu büyüye kapılıp bu renklere sevdalandılar. Trabzonspor siyasetten uzak tutulsun taraftar arasına nifak sokulmasın...!
            İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• Oy almak için kömür dağıtan zihniyetle taraftarın sesini kesmek için bize ait olmayan paralarla 2-3 yıldız transfer etmek arasında bir fark göremiyorum.
              Her yerinden amatörlük akan bu yönetim konu politika olunca bu işin profesyonellerini aratmıyor.
              İHO'nun mitinge katılması, sonrasında gelen kaynağı belli olmayan paralar, muharrem usta'nın bir anda bu yönetimin en büyük destekçisi kesilmesi vs. Maalesef değerleri itibari ile tuttuğum Trabzonspor benim takımım olmaktan hızla uzaklaşıyor. Umarım tez zamanda tekrar bağımsızlığımızı kazanabiliriz.

Yorum

• Geçen hafta tatil için midilli'ye gittim.
                Ve oradayken dedim ki"keşke mübadeleler olmasaymış". O kadar bizden ki adamlar. Yemekler, tipler, tarz.
                Politikacılar yıllarca halkları düşürdü birbirine.oysa hiçbir farkımız yok birbirimizden.
                Faroz'un deniz feneri demek olduğunu orda öğrendim mesela
                Bu da rumcaymış İHO bunu da gündeme getirsin faroz mahallesi'nin adındeniz feneri mahallesi olsun hem hükümetin deniz generi sevdasını! da vurgulamş oluruz.
                Gerçekten çok isterdim Trabzon'da 50-100 bin rum vatandaşımızın hala yaşıyor olmasını. Çok daha hoşgörülü, çok daha yaratıcı ve zevkli bir kentimiz olabilirdi Trabzon...

Yorum

• Ynt: Yönetime Yönelik Eleştiriler

İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oy almak için kömür dağıtan zihniyetle taraftarın sesini kesmek için bize ait olmayan paralarla 2-3 yıldız transfer etmek arasında bir fark göremiyorum.
                  Her yerinden amatörlük akan bu yönetim konu politika olunca bu işin profesyonellerini aratmıyor.
                  İHO'nun mitinge katılması, sonrasında gelen kaynağı belli olmayan paralar, muharrem usta'nın bir anda bu yönetimin en büyük destekçisi kesilmesi vs. Maalesef değerleri itibari ile tuttuğum Trabzonspor benim takımım olmaktan hızla uzaklaşıyor. Umarım tez zamanda tekrar bağımsızlığımızı kazanabiliriz.
                  Şimdi Fenerbahçe taraftarının "Sivas'a parayla balık yolladınız" demesiyle, Bu şahsiyetin başkanın el altından para sermayesi alıyor yakıştırması arasında ki farkı öğrenebilir miyim?
                  # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    "2011 şampiyonluğu Trabzonspor'un elinden çalınmıştır"

Verdikleri demeçlerden dolayı artık yöneticilerin de ceza alacağına işaret eden Hacıosmanoğlu, şunları kaydetti: "Biz futbolun başkanı olduğumuz günden beri söylediğimiz ahlak, adalet ve temiz Türk futbolu olması. Bunun için de bütün paydaşların samimi olarak bir araya gelmesi lazım. Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç çağrı yapıyor ve yöneticilerin demeçleriyle fanatizm oluyor diye. Evet yöneticilerin demeçleriyle fanatizm oluyor ama Türk futbolundaki adaletsizliği ortadan kaldırmak için önce çalınan hakları asıl sahibine teslim etmesi lazım. Burada Gençlik ve Spor Bakanına da görev düşüyor. Demeç vermeyelim ama 2011 şampiyonluğu Trabzonspor'un elinden çalınmıştır. Bunu artık mahkemeler ve UEFA'da kanıtlamıştır. Sayın Gençlik ve Spor Bakanımızın da o yönde çalışmasını yapıp, Trabzonspor'un hakkı olan kupasını temiz Türk futbolu adına Trabzonspor'a iade etmek içinde çalışmalar yapılması lazım. Yoksa bu yasalar yöneticilere de uygulanacaktır söylemiyle olmaz."

SUAT KILIÇ TFF BAŞKANI İLE NE KONUŞTU?

Aslen Trabzonlu olan Spor Bakanı Suat Kılıç'a da seslenen Başkan Hacıosmanoğlu; "Buradan Spor Bakanın da sesleniyorum. Federasyon Başkanı ile ne konuştu çıkıp onu ne konuşturuyor. Trabzonlu olarak bizi yasalarla tehdit edip susturmak kimsenin gücü değil. Biz namuslu bir şekilde Türk futboluna hizmet etmek istiyoruz. Biz hakkımıza alana kadar hukuk içerisinde her türlü demei vereceğiz, hakkımızı alana da hakkını bildireceğiz" dedi.

Medyadan bazı yazılar bunlar, birilerinin işine gelmediğiiçin paylaşmamış herhalde..
                    Gercekmi bu aciklamalar ?

Suat Kilic aslen Trabzonlumu ?
                    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

maalesef of un bi köyünden samsuna gitmişler falan filan..

beni deli eden bi adam şikecileri kurtarmışlar kişi kurum vs. sonra lafı bize söylüyor siyaset futbola karışmazmışta bilmem ne çocuk kandırıyor..

ya..ma
                      samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Ynt: Yönetime Yönelik Eleştiriler

İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ve koyu Trabzon spor taraftaridir ailecek

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                        Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dün bir sitede bu konuyla ilgili çıkan yazıdan bir alıntı:

Geçen yıl Almanya’nın başkenti Berlin’de, Karadeniz’den 1923 sonrası sürgün edilen Pontoslu Rumların bir gecesine davetliydik.

Bizleri gözyaşlarıyla karşıladılar, kokladılar; memleket kokuyoruz diye. Sonra Vasiliadis adlı bir müzisyen Rumca şarkılar söyledi, horona durdular… Yüzler, mimikler, oyunlar, yemekler, kısaca herşey bizdendi. Orda sesler kısılsaydı ve beyazperdeye aktarılsaydı gördükleriniz, orayı Karadeniz sanardınız, ordakileri de Karadenizli. Oysa doğrusu da buydu.

Vasiliadis’e sorduk nerelisin diye, ”Trabzonluyum” dedi. ”Trabzon Rum’usunuz yani” diye yanıtladık

”hayır” dedi ”Trabzonluyum”. Kendini bildim bileli de Trabzonsporluyum …

Evet İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Rumların da takımıdır, Ermenilerin de Kürtlerin de…

Bir sen, bir de senin gibi ırkçılar yakışmıyor Trabzonspor’a…

Haddini bilmesi gereken biri varsa, o da sensin İbrahim Hacıosmanoğlu!..
                          Bu yazıya imzamı atarım.
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Suat kılıç ofludur, hatta bu sene köyüne halısaha yaptırdı. Cebinden değil tabi
                            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• inanilir gibi degil o zaman (Trabzonsporlu olduguna inanAmiyorum hernekadar ailesi trabzonsporlu olsada !!). Daha gecen aciklama yapmamisdi suat kilic baskalari üzülecek siz sevineceksiniz, bu böyle olmaz gibi sözler etmisdi.

MAA nin Fenerli olarak neler yapabildigini gördünüz.
                              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Suat kılıç ofludur, hatta bu sene köyüne halısaha yaptırdı. Cebinden değil tabi
                                bakan yaranozlu yanı yenı adıyla kavakpınar köyünden,sızde oralısınız galıba,nıckınız yaranoz(:

Yorum

Çalışıyor...
                                X