Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkanı ben de çok eleştirmişimdir fakat ''ırkçılık'' meselesi hakkında söylenenlere katılmadığımı belirteyim.
    Günlük hayatta, birçoğumuzun birçok kez kullandığı, hatta forumdaki bazı başlıklarda hala daha mevcut olan kelimeleri kullanma amacının ırkçılık olduğunu sanmıyorum.

Yorum

• Trabzonspor Kulübü Başkanlığı sıfatının ağırlığını taşıyamadığını düşünüyorum başkanın.
      Bunu her açıklamasında net bir biçimde ortaya koyuyor.

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Oğuz hocam dinde ictihad kapısı kapandı diyorlar, sosyolojide de kapandı mı? Sosyolog olmayanların kendi görüşlerine göre bir ırkçılık tanımı olamaz mı?

Bir köylü ile konuşurken köylünün buğdayın ekimi konusunda söyledikleri için kaynak? sorusunu yöneltmem mi gerekir? İnsanların görüşlerini dinlemek özellikle sosyal bilimlerde çok gerekli bir kaynağın bizzat ta kendisi değil midir.

Zihninde, ben kaynak üzerinden konuşuyorum diyerek karşındakine de kaynak sormanın akademik olmayan bir ortamda nasıl göründüğüne dâir bir ışık yanarsa bu yazı amacına ulaşmış demektir.
        Estağfurullah.

Efendim, her isteyen kendine göre dayanaksız tanımlamalar yapmaya başlarsa kavramlar taşıdıkları manaları yitirirler. Düşününüz, bu artık şartlanma olur, kaos doğar.

Kaynak soruyorum, çünkü dinlediğim, kıymet verdiğim bir yorumun özünü merak ediyorum, öğrenmek istiyorum.

Herkes kendi üslubunu kullanmakta özgürdür. Çalıştığı, uzmanı olduğu alandaki bilgi kirliliğini samimiyetle engellemeye gayret eden birinden rahatsız olmak asıl düşünülmesi gereken
        galiba.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocam günlük hayatta da oluyor buna benzer şeyler,
          adam şekilli giymiş ona buyrun beyefendi diyorlar ben gidiyorum buyur abi diyor
          seninki de ona benzer bişi,
          yani senin yaptığın bu hata senin güzel insan olmanı gölgelemez,
          bak mahçup olmuşsun kaç zaman geçmiş unutmamışsın bizle paylaşıyorsun,
          bunu yapmayıp hem o Lübnanlıya hem arkadaşına dikilseydin o da kim Allahın Arabı deseydin sıkıntıydı gerçi o bile ırkçılık değil.Irkçı dediğin başka bişi,bildiğin hasta,yada sapık diyelim.
          Bizim ülke de ondan yok,ha kibir var ama ırkçılık yok,gerçi öyle kibirliler var ki ırkçıdan kötü.
          Şu "Ye kürküm ye" olayının benzeri üniversite öğrencisi iken başıma gelmişti, her fırsatta anlatırım O zamanlar saç sakal birbirine karışmış, özellikle yazın sabah uyandığımda elime ne geçerse onu giyiyorum. O halde iken bir arkadaşı ziyarete gitmiştim. Bir ihtiyaç için markete gittim. Aradığımı buldum, elimde kasaya gittim. Ben daha ağzımı açmadan Adamın ilk lafı:" Yalnız ameleye veresiye yapmıyoruz."

Yorum

• Öte yandan Türkiye nefret söylemi, nefret suçu, ırkçılık gibi konularda inanılmaz bilinçsiz ve cahil. Genel için konuşuyorum tabii. Yoksa şimdi benim bu dediğime " Irkçılığı sizden öğrenecek değiliz" diyen çıkacaktır.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Estağfurullah.

Efendim, her isteyen kendine göre dayanaksız tanımlamalar yapmaya başlarsa kavramlar taşıdıkları manaları yitirirler. Düşününüz, bu artık şartlanma olur, kaos doğar.

Kaynak soruyorum, çünkü dinlediğim, kıymet verdiğim bir yorumun özünü merak ediyorum, öğrenmek istiyorum.

Herkes kendi üslubunu kullanmakta özgürdür. Çalıştığı, uzmanı olduğu alandaki bilgi kirliliğini samimiyetle engellemeye gayret eden birinden rahatsız olmak asıl düşünülmesi gereken
              galiba.
              Hocam mesela benim ırkçılık konusuyla ilgili akademik olmayan görüşlerimden derlediğim bir metni bir sosyoloji konferansında tebliğ olarak sunmaya çalışsam ve buna da müsaade edilse bilgi kirliliği konusunda yerden göğe haklı olursun. Yine mesela, ben sosyoloji konusunda hiç kitap okumadım diye zihnimde ırkçılığa dâir hiç bir fikir olmamalı mı, hadi diyelim şeytan dürttü ve bir fikir edindim, bunu fikri forumda, şurda burda dile getirmemeli miyim?
              Fikrimi dile getirmem inan senin bu konuda yaptığın çalışmaların, harcadığın emeğin değerini azaltmaz, aksine toplumda bu konulara ilgi duyulup fikirler yürütülmesi daha iyi değil mi.

Bu konuyu kendi adıma kapatıyorum, yoksa kızıyorlar.
              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocam mesela benim ırkçılık konusuyla ilgili akademik olmayan görüşlerimden derlediğim bir metni bir sosyoloji konferansında tebliğ olarak sunmaya çalışsam ve buna da müsaade edilse bilgi kirliliği konusunda yerden göğe haklı olursun. Yine mesela, ben sosyoloji konusunda hiç kitap okumadım diye zihnimde ırkçılığa dâir hiç bir fikir olmamalı mı, hadi diyelim şeytan dürttü ve bir fikir edindim, bunu fikri forumda, şurda burda dile getirmemeli miyim?
                Fikrimi dile getirmem inan senin bu konuda yaptığın çalışmaların, harcadığın emeğin değerini azaltmaz, aksine toplumda bu konulara ilgi duyulup fikirler yürütülmesi daha iyi değil mi.

Bu konuyu kendi adıma kapatıyorum, yoksa kızıyorlar.
                Not: Melek kardeşim seni tenzih ederim, verdiğim olumsuz örnekleri kendim üzerinden verdim ve eminim ki senin bu konulardaki bilgin benden kat kat fazladır.
                7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Eboue'ye muz gösteren ırkçıların en ağır cezayı alması gerektiğini söyledik. Zokora'ya yapılan ırkçılığı görmezden gelen fenerli taraftarlardan olmadık... Ama RUM olmak ERMENİ olmak kötü mü? Maalesef başkana ve birçok buradaki insanlara da göre de evet kötü. Sıradan söylemler diyip geçiştirirsiniz elbet. Irkçı demeyelim de aşırı milliyetçi diyelim bari. Yok efendim basbaya normal bir şeymiş gibi geliyor size. Ben bu lafı söyleyen bir başkanla arama mesafe koyarım elbette. Bu konu önemli. Evet TS'nin içine resmen siyaseti bulaştırdı ama bu konu çok daha derin bir konu. Yaptığı hiçbir açıklamanın mantıklı bir izahı yok.

Tekrar diyorum arkadaşlar. Irkçılıkla ilgili birçok kaynağa bakabilirsiniz. Rum ve Ermeni takımı ya da yahudi takımı örneği vermek ırkçı bir söylemdir. Evet TRABZONSPOR hep üvey evlat oldu ve maalesef İstanbul medyası yüzünden böyle de devam edecek.

Orada kastedilen şey yabancı takım muamelesi görülmemiz olsa dahi o söylemden çok rahatlıkla ırkçılığı çıkarabilirsiniz. Evet arkadaşım Gürcü takımı dese ırkçılık olmaz çünkü Türkiyede aşağılanan bir kavram değil Gürcü olmak. Ama yahudi tohumu, ermeni dölü, rum uşağı kavramları Türkiye'de toplumsal yaşamda oldukça sık kullanılıyor. Sosyolog değilim ama görünen tablo budur.

Yorum

• Hayırlısı arkadaşlar buda geçer
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Başkanın çabuk şarjı bitecek anlaşıldı ! Kulüplerle kişileri ayırın (Meali;Cezayı fenere değil azize verin. Fenere dokunmayın) diyen başbakanın talimatı ile tüpçü federasyon başkanı yapıldı ve bu rezillik örtbas edilmeye çalışıldı. (-Ve başbakan hala aynı telden dem vuruyor.) Beğenmediğiniz GAVUR (Sayfalar dolusu ırkçılık teorisi yapmanız ile malum) Türkiye'deki tüm kurumlardan, kişilerden (İktidarı, muhalefeti dahil) hepsinden daha delikanlı çıktı, bu işin üzerine gidiyor. Kimse hele hele TS Başkanı AKP borazancılığı yapmasın. Taraftarı bölmesin. Tüküreyim tüm siyası partilere affedersiniz...bize kimse sahip çıkmadı. Bunu hepimiz biliyoruz. Ya Başkan siyaset üstü davransın ya da bir önce biz birbirimize düşmeden yol alsın gitsin. Bana şampiyonluk değil bu renkleri sevmek gururu yeter!
                      İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• * Başkan' yerini o imza töreninde yanına getirdiği uşaklara bıraksın onların daha iyi yöneteceğine inanıyorum...
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Olmadı Hacı... Ne umutlarla sana hoş geldin dedik, sen ne yaptın. Dik duruş bu mu? Kupamızı gasp eden akp'nin ta kendisi değil mi? Kupamızı gasp eden meclisteki partiler değil mi?

Trabzonspor siyaset üstü bir kurum değil miydi?

Tez zamanda yolun açık olsun. Trabzonspor'dan soğutamayacaksın bizi!!!
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Bizim başkan sadece Aziz yıldırım ve saz arkadaşlarına küfür etsin. Başka hiç bir konuda konuşmasın yoksa battıkça batıyor. Azize sayıyor sövüyor hoşuma gidiyor sonra yıkama yağlamaya geçince takımdan bile soğuyorum.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Başkan konuştukça batıyor sadece icraat yapsın.
                              Bordomavi.net

Yorum

• "2011 şampiyonluğu Trabzonspor'un elinden çalınmıştır"

Verdikleri demeçlerden dolayı artık yöneticilerin de ceza alacağına işaret eden Hacıosmanoğlu, şunları kaydetti: "Biz futbolun başkanı olduğumuz günden beri söylediğimiz ahlak, adalet ve temiz Türk futbolu olması. Bunun için de bütün paydaşların samimi olarak bir araya gelmesi lazım. Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç çağrı yapıyor ve yöneticilerin demeçleriyle fanatizm oluyor diye. Evet yöneticilerin demeçleriyle fanatizm oluyor ama Türk futbolundaki adaletsizliği ortadan kaldırmak için önce çalınan hakları asıl sahibine teslim etmesi lazım. Burada Gençlik ve Spor Bakanına da görev düşüyor. Demeç vermeyelim ama 2011 şampiyonluğu Trabzonspor'un elinden çalınmıştır. Bunu artık mahkemeler ve UEFA'da kanıtlamıştır. Sayın Gençlik ve Spor Bakanımızın da o yönde çalışmasını yapıp, Trabzonspor'un hakkı olan kupasını temiz Türk futbolu adına Trabzonspor'a iade etmek içinde çalışmalar yapılması lazım. Yoksa bu yasalar yöneticilere de uygulanacaktır söylemiyle olmaz."

SUAT KILIÇ TFF BAŞKANI İLE NE KONUŞTU?

Aslen Trabzonlu olan Spor Bakanı Suat Kılıç'a da seslenen Başkan Hacıosmanoğlu; "Buradan Spor Bakanın da sesleniyorum. Federasyon Başkanı ile ne konuştu çıkıp onu ne konuşturuyor. Trabzonlu olarak bizi yasalarla tehdit edip susturmak kimsenin gücü değil. Biz namuslu bir şekilde Türk futboluna hizmet etmek istiyoruz. Biz hakkımıza alana kadar hukuk içerisinde her türlü demei vereceğiz, hakkımızı alana da hakkını bildireceğiz" dedi.

Medyadan bazı yazılar bunlar, birilerinin işine gelmediğiiçin paylaşmamış herhalde..
                                her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

Çalışıyor...
                                X