Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Habertürk: http://spor.haberturk.com/futbol/hab...orusturma-soku

Ankara Spor Savcılığı; kavga ve tartışmaların yaşandığı hatta tehditlerin havada uçuştuğu son Kulüpler Birliği toplantısıyla önemli bir karar aldı.
    Ankara Spor Savcılığı, söz konusu toplantı için soruşturma başlatma kararı aldı.
    Soruşturma sonucuna göre, tartışmaya karışan kulüplerin başkanlarına tedbire kadar gidebilecek süreç başlayabilir.
    Spor Savcısı Hakan Yüksel, bugün gerçekleştirilen Spor Müsabakaları Güvenliği Çalıştayı'nda yaptığı sunumda, Ankara Emniyet Müdürlüğü Spor Şube Müdürlüğü'ne de konuyla ilgili bilgi ve belgelerin toplanması için talimat verildiğini açıkladı.
    Söz konusu Kulüpler Birliği toplantısında; Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Kayserispor Başkanı Recep Mamur'a "Seni gömecek yer bulamam" diyerek tehdit ettiği öne sürülmüştü.
    (Hürriyet)
    Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Biz Fenerbahçe'yi siyasetin kucağında şikeden kurtulma çakallığı yapan takım olarak görüyor ve gösteriyorken, nasıl bir oyun ve kumpasa soktular ki bizi, artık bu argümanımızı da elimizden aldılar. Diyemiyoruz artık Fenerbahçe siyasetin kurtarmaya çalıştığı şikeci kulüptür diye. Bu kumpasta malesef başrol bizim başkan İHO'nun oldu. Oscarlık oynuyor rolünü.
      En son erolizmts tarafından düzenlendi; 31.07.2013, 15:45.
      "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Hacıosmanoğlu AKP’ye mecburdur!

31 Temmuz 2013 / 10:32

Oltaya Vuranlar... Hasan KURT

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, önceki akşam Avni Aker Stadında yaptığı ‘balkon’ konuşmasına farklı çevrelerden tepki geldi.

Trabzonspor başkanı nasıl böyle bir konuşma yapar? Hacıosmanoğlu göreve gelmeden önce ‘Trabzonspor’u siyasetçilere kullandırmayacağız demedi mi? Hacıosmanoğlu her zemin ve fırsatta, kupa ya gelecek ya gelecek, şikecilere ve TFF Başkan ve yönetimine olmadık sözler söylemedi mi?

Başkan Hacıosmanoğlu’nun, Trabzonspor Başkanı olmadan önce Başbakan Erdoğan’a, AKP’ye yönelik bir sözü, bir eleştirisi oldu mu?

Olmuşsa da ben duymadım.

Hacıosmanoğlu’nu, başkanlığa seçildikten sonra AKP’ye yaklaştığı için eleştirmiyorum. Yaklaşmak zorunda!

Çünkü; para hükümette, AKP’de, Bakanlarında, hükümete yakın işadamlarında!

Hacıosmanoğlu da para bulmak için, o limana yanaşacak.

AKP’yi methedecek!

‘Şunu da bilmemiz lazım ki 10 senedir bu ülkede yapılanları tasvip etmemek bana göre hainlikten başka bir şey değildir’ şeklinde amacını aşan ve iktidarı yağlayan cümlelerde kullanacak!

Bu işin A’sı, B’si, C’si yok!

Hacıosmanoğlu, Başkanlığa seçildiği günün ertesinde AKP’ye teslim olmuştur!

Diyeceksiniz ki, Hacıosmanoğlu’ndan önceki başkan Sadri Şener çok da farklı mıydı?

Sadri Şener AKP’ye teslim olmadı. Ancak, AKP Trabzonspor’u istediği gibi kullandı, kullanmaya çalıştı. Faruk Özak, her daim Trabzonspor’un içinde idi.

Sonuç olarak diyeceğim o ki;

İbrahim Hacıosmanoğlu, hem kendi hem de Trabzonspor için AKP’ye yaslanmak zorundadır!

Yorum

• Ak parti Trabzon il başkanı bile bizim başkan kadar Ak partyi savunmuyordur.

Hacıosmanoğlu resmen delegeyi kandırdı.

Bu konuşmaları seçim öncesi yapsaydın da görseydik 13. sandığı

Bu bir strateji, resmen Ak partiye yanaşıp kendini sağlama almaya çalışıyor.

Bir sonraki seçimde tekrar seçilebilmek için şimdiden yatırmları güçten, yani iktidar yana yapıyor.

Hatta yapılan transferlerin perde arkasında Erdoğan Bayraktar'ın olduğunu düşünüyorum. Para iktidarda...

Trabzonspor tarihinde hiç bir başkan siyaseti kulübün içine bu kadar sokmamıştı...
          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Merak ediyorum, MHP teşkilatı, kongreyi İ. Hacıosmanoğlu'na kazandıran İbrahim USTA'yı yerel seçimde aday gösterecek mi? Ya da İ. USTA tüm olan bitenin farkında mıydı yoksa o da kendini kandırılmış hissediyor mu?

Son sorum MHP Trabzon Merkez İlçe Başkanı için de geçerli...
            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 31.07.2013, 16:21.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mecnun Otyakmaz: Trabzonspor'dan teşvik primi teklifi geldi

http://gundem.milliyet.com.tr/mecnun...41/default.htm
              Mehmet Yıldız yanıma geldi. 'Başkanım arkadaşlara Trabzonsporlu futbolcular gelmiş. (Bizi şampiyon yapacak bir skor alırsanız 1 milyon dolarınız hazır) demişler' dedi. İsim vermedi 'Bana isim sorma başkanım; arkadaşlarımı ispiyonlamış gibi olmayayım' dedi. Ben de Zeki Mazlum'u aradım, aynı şekilde 'Sen yok dedin ama birileri buraya kadar gelmiş bak' dedim. Zeki Mazlum 'Böyle bir şey olmaz' yanıtını verdi. Mehmet Yıldız kimden geldiğini tanımaz ama kime dendiğini bilir; bunu Savcı'ya söyledim. Savcı, Mehmet Yıldız'a sormuş. Mehmet de 'Duydum ama kimden bilmiyorum' demiş."

Yorum

• Takke düştü kel göründü. Hacıosmanoğlu haklı olarak muhalefet liderlerine tepki gösteriyor ama diğer yandan Başbakan'ın lafları üzerine kulağının üzerine yatıyor. Başbakan'a açıkça "bir dahaki seçime Muharrem Usta'yı aday göstermene gerek yok, bak burada kraldan çok kralcı ben varım. Ne dersen emrindeyim deyip, koltuğunu sağlamlaştırma derdinde." Bu arada Trabzonpor'un hakkını hukukunu düşünen biz Trabzonspor sevdalıları da gözyaşlarımızı içimize akıtıyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin, Sadri Şener'in hataları olmuştu ama klübü de siyasetin oyuncağı haline getirmemişti.

Trabzonspor Başkanı çıkıp "Ama şunu da bilmemiz lazım ki 10 senedir bu ülkede yapılanları tasvip etmemek bana göre hainlikten başka bir şey değildir" diyorsa bizim o başkanı aynı gün koltuğundan indirmemiz gerekir.
                Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• 'Hacıosmanoğlu AKP’den aday olsun'

Trabzonspor, yeni transferleri Jose Bosingwa ve Florent Malouda’nın Avni Aker’de yapılan imza töreninde İbrahim Hacıosmanoğlu’nun “Biz Kazlıçeşme'ye gittik. Bu milletin geleceğiyle oynayan dış güçlerin içerdeki maşalarını kullandığı uzantılarıyla bu ülkeyi karıştırmaktı amaçları. Biz de Trabzonlu duruşunu sergileyip oraya gittik. Ama şunu da bilmeniz lazım ki 10 senede bu ülkede yapılanları siyasi görüşünüz ne olursa olsun tasvip etmemek hainlikten başka bir şey değildir” şeklinde ki açıklamalarına muhalefet sert bir dile ile cevapladı.

TS ÇIKAR YERİ OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, “ Trabzonspor başkanı son dönemde yapmış olduğu söylemler ile bir siyasetçi gibi konuşuyor. Sürekli AKP lehinde açıklamalar yapıyor. kendisine diyeceğim şudur ki AKP’den Ortahisar İlçesine Belediye başkan adayı olsun. Bu kadar konuşmanın sonu odur. Trabzonspor’u bitirdiler; kendi çıkar ve menfaatleri doğrultusunda hareket eden bir kulüp inşa ettiler. Sürekli Trabzonspor’u siyasete sokmayın diyoruz ama onlar bunu sürekli yapıyor. Aralık ayında yapılacak kongrede oradan gidecek. Bir daha orayı göremeyecek”dedi.

BİZLERE KİMSE HAİN DİYEMEZ

Türkiye’nin Cumhuriyet olduğunu ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, “ Trabzonspor Başkanı Türkiye’nin Cumhuriyet olduğunu unutuyor her halde. Yoksa böyle söylemler söylemez. Hainlik kelime anlamı ile çok ağır bir hitabettir. Trabzonspor Başkanı “10 senede bu ülkede yapılanları siyasi görüşünüz ne olursa olsun tasvip etmemek hainlikten başka bir şey değildir” ifadesini kullanmak ile yanlış konuştu. Cumhuriyetlerle muhalefetler vardır ve bunlar yanlışa yanlış söyler. Bizlere kimseler hain diyemez hangi konu olursa olsun”şeklinde konuştu. (Karadeniz)

Sizde en az HACI kadar yalamasınız bakın işinize...Genel başkanlarınız konuşunca TIP oynayan adamlar HACI konuşunca kabadayı oluyor...

Yorum

• Aldatılma ?

bizim en çok karşılaştığımız gerçek

neden ?

bence bizim taraftar olma sebebinden yani karşılıksız saf sevgi.
                    En son zekeriyya tarafından düzenlendi; 31.07.2013, 17:13.
                    BMN KOCAELİ

Yorum

• Başkan Odyakmaz'a kefil olduğunda "Yok artık..." demiştim. Özrü kabahatinden büyük derler ya, aynen öyle oldu. Adam hatasından dönmeyi bırak, "ama o yemin etti..." gibi bir açıklama(!) getiriyor buna. Hani bazen biri bir şey yapar, siz olduğunuz yerde onun yerine utanırsınız, yerin dibine geçersiniz. Bana olan da bu tüm bunlardan sonra. Bu seviyede bir adamın TS'a başkan olabilmesi için gökteki tüm yıldızların bir hizaya gelmesi gerekirdi. Gelmiş herhalde, ne bileyim.

Yorum

• Futboldan da soğuttular, siyasetten de.
                        Oy vereceğim partiden de vazgeçirdiler, Trabzonspor konuşmaktan da vazgeçirecekler.

Yorum

• Trabzonspor başkanı, akp nin yada bir partinin il başkanı gibi konuşamaz.. Konuşanın........ Bu kadar basit.

Ama trabzonspor'un adını bu şekılde kullöanana bir adam ancak ....
                          En son lazibere tarafından düzenlendi; 31.07.2013, 17:32.
                          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• öyle böyle değil fena bir kumpasa düştük seçimde akp'nin adamı muharrem usta seçilmesin derken daha da büyük belaya battık Trabzonspor bir parti gibi temsil ediliyor şuanda annem bile imza törenini izlerken hacıosmanoğlu'nun konuşmalarından sonra Trabzonspor'u bıraktım artık dedi.

bu kadar yalakalık hiç bir dönemde görülmedi ha birde ntvspor neden canlı yayınladı diye şaşırmıştım ama hacıosmanoğlu'nun konuşmasını gördükten sonra neden yayınladıklarını anladım zira ertesi gün saat 16:00 haberlerinde vermediler bile.

yıldız oyuncuların neden alındığıda anlaşıldı tamamen göz boyama taraftarın tepkisini yatıştırmak için akp tarafından yapılıyor bu netleşti artık gözümde başlarda bu söylemlere inanmamıştım ama görünen o.

bizi biz yapan kendi değerlerimizi yoketmeye çalışıyor hacıosmanoğlu bunu başaramayacak belki çürükler ayıklanacak bu sayede.
                            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Yakında ''Akpli olmayanlar Trabzonspor'u tutamaz'' veya ''Akpli olmayanlar stada giremezler'' denirse şaşırmam.
                              Aziz'in genç Fenerbahçelilere yaptığının aynısı işte.
                              ''Mecnun bana yemin etti'' diye Mecnun'a inanan ama kupasını almak için uğraştığı şampiyon takımın başkanına(Sadri Şener'e) inanmayan;
                              açık açık ''Trabzonspor şampiyon olmadı'' veya '' kupayı fb'den alamazlar'' diyen başbakana iki kelime etmeyi bırakın sürekli yücelten adam her şeyi yapar.
                              Uzun zamandan sonra kafamı yerde gezdiriyorlar, yazıklar olsun.

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mecnun Otyakmaz: Trabzonspor'dan teşvik primi teklifi geldi

http://gundem.milliyet.com.tr/mecnun...41/default.htm
                                Bence ne olup bittiğini açıklaması gerekiyor.
                                Çıksın desin şundan ötürü bu ifadeyi kullandım desin.
                                Her ailesini öne atan suçsuzsa çocuğu üzerine yemin eden emre bir melek...
                                En son ceday99 tarafından düzenlendi; 31.07.2013, 17:47.

Yorum

Çalışıyor...
                                X