Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Geçmişe, sadece geçmişe bakarak..
    bence yaptığın analiz gerçekleşmez.may bizi şampiyon yapamaz.o artık bu işleri unuttu...

Yorum

• maya taraftarın güvendiğini söyleyenler hayal kuruyor. FB liği tescillenmiş, bu klübü icralık etmiş bi adam taraftarın büyük çoğunluğunun vicdanında suçludur.

Yorum

• may fenerliyim falan demişti zaten...

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          may fenerliyim falan demişti zaten...
          Ne zaman, nerede? Hatırlatırsan sevinirim..

Yorum

may fenerliyim falan demişti zaten...
            Hala çoluk çocuk söylemleri. 1947 de doğmuş. Trabzonspor 1967 de kuruldu. İlk şampiyonluk 76 da geldi.

20 yaşına kadar Trabzonspor diye bir takım yok ki zati ! 30 da felan takım şampiyon olmuş kentte sempati kazanmış!

Kendinizi nediye aldatıyorsunuz! 76 öncsi sepmati duyduğu takım fener olduğunu belirtmişti.
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne zaman, nerede? Hatırlatırsan sevinirim..
              tam olarak hatırlamıyorumda , öyle bi dava vardı .hatta trabzonspor taraftarı tesislerin tabelalarında adını bile silmişti...

Yorum

tam olarak hatırlamıyorumda , öyle bi dava vardı .hatta trabzonspor taraftarı tesislerin tabelalarında adını bile silmişti...
                Yıllar öncesi Atv de Faik Çetiner in sunduğu Stadyum programında Ali Şen telefon ile bağlanıp sormuştu !

Trabzonspor yokken hangi takımı tutuyordun diye!
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• "Duruma el koymaya geldim"

En son gelişinde böyle demişti.
                  Resmen darbe.
                  Herkese Merhaba

Yorum

5 yıl kadar önce fenerin bir dergisine verdiği röportajda fener forması giydiğini ben görmüştüm.
                    Çocuk dergisi olabilir.
                    Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      5 yıl kadar önce fenerin bir dergisine verdiği röportajda fener forması giydiğini ben görmüştüm.
                      Çocuk dergisi olabilir.

Demek febe dergisi alıyorsun Murat abi, camia elden gidiyor herkes febeli olmuş
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçmişe, sadece geçmişe bakarak..
                        Geriye Çok Bakarsanız Bir Zaman Sonra O Yöne Doğru İlerlersiniz..

Artık Farklı Çözümler İstiyorum Arkadaşlarımızdan Abilerimizden..
                        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Demek febe dergisi alıyorsun Murat abi, camia elden gidiyor herkes febeli olmuş
                          Koray sen bunu nasıl hatırlamazsın.
                          O zamanlar bayağı bir ses getirmişti bu röportajı.Çubuklu forma vardı üstünde.
                          Her şeyi bilirsin bundan haberin yok
                          Herkese Merhaba

Yorum

Çocuk dergisi olabilir.

Trabzonspor camiası, Türkiye Süper Ligi'nin 30. haftasında deplasmanda lider Fenerbahçe'ye mağlup olmanın şokunun yanısıra Trabzonspor eski Başkanı ve Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz'ın Fenerbahçe Alt Yapı Derneği Dergisi'nin nisan sayısına Fenerbahçe forması ile verdiği pozların ve demeçlerin şokunu yaşıyor.

Mehmet Ali Yılmaz'ın dergiye verdiği demeçte, "Hiç saklamadım. Fenerbahçeliyim" sözleri ve sarı - lacivertli forma ile vermiş olduğu pozlar, Trabzonspor camiasında büyük tepki uyandırdı.

Dergide Yılmaz'ın "Fenerbahçeliliğimi hiç gizlemedim. Şu an için erken ama bir gün Fenerbahçe için adaylığımı koyabilirim. Ali Şen'in ilk başkan olduğu dönemde ramak kalmıştı. Trabzonspor başkanlığına aday olmamıştım. Beni seçmişlerdi, kabul etmemekte ayıp olurdu. Hemşehrilerim ağır bastı ve Trabzonspor başkanı oldum. İleride Fenerbahçe başkanı olabilirim ama ben bunun için bir çalışma yapmam" demeci dikkat çekti.

Dergideki röportajında, "Fenerbahçe'nin başkanı Diyarbakırlı olabiliyor ama Trabzonspor'un başkanı başka bir ilden olamıyor" mantığına katılmadığını kaydeden Mehmet Ali Yılmaz, "Bu çok yanlış. Bunu yıkmak için çok uğraştım, dünya kulübüyüz dedim. Ama o bağnazlık henüz bitmedi. Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe rahat çünkü Trabzonspor'un başında Şenol Güneş var. Bir ara Şenol Güneş'i Fenerbahçe'ye veriyorduk ama anlaşamadık.

Fenerbahçe'de Fatih Tekke, Gökdeniz ve İbrahim Yattara olsun 30 puan fark ile Fenerbahçe şampiyon olur" dedi.
                            1995 - 96 sezonunda başkan olmadığını ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen'in bir takım pskolojik oyunlarla Trabzon'u baskı altına aldığını ifade eden Mehmet Ali Yılmaz, "Ben olsaydım bunlar olmazdı. Ali Şen çok profesyonelce iş becerdi. Zaten maçtan sonra 'Mehmet Ali başkan olsa idi ben bunları yapamazdım' dedi. Başbakan Mesut Yılmaz'a 'bizi burada öldürüyorlar bize sahip çıkın' dediler. Derken baktıkki Trabzon karıştı. Ben olduğum dönemde böyle şeyler olmuyor. Fenerbahçe daha maça çıkmadan pskolojik olarak maçı kazandı. Şenol Güneş sağolsun 1 - 0 galipken, maçı 2 - 1 yenik kapattık" açıklamasında bulundu.

Yıl 2005
                            En son bordo61 tarafından düzenlendi; 18.11.2009, 20:27.
                            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

Çocuk dergisi olabilir.
                              Sorun sirf fener formasini giymesiyse o sorun asilir, malum son zamanlarda acilimlar yapan bir ülke haline geldik, M. Ali Yilmazin fener
                              formasinada bir acilim yapar isi hallederiz. Ise birde baska acidan bakarsak, fenerlileride Trabzonsporlu yapabiliyoruz demekki.
                              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• may da ne marifetler varmış .bu adam çıkmış trabzon tribünleri şöyle böyle diyor...

Yorum

Çalışıyor...
                                X