Son olarak anlaşıldı kalıyor yönetim...Ama Allah aşkına transferi "sportif direktör" olarak atadığınız adama bırakın...Hiç değilse bunu yapın...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonlar 5. yılında 1 başkan ve 2. hoca ile devam ediyor, biz 3. başkanı ve 5. hocayı gönderme arifesindeyiz.
ersun hocada "camiam" sıcaklığını keşke görevdeyken de gösterebilseydi. ama hoşuma gitti böyle konuşması.
Yorum
-
Cafer, Bülent Uygun tam tersini iddia ediyor ama...Hatta Tolunay hoca da...Onlara göre de bizim avantaj olarak düşündüğümüz şeyler hedef koyma anlamında dezavantaj...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa Hu başlığı esir almış gibi olduk...Uyarılara açığız arkadaşlar...
İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayırlısı olcak gibi ben demiştimci olmak istemem ama benim dediklerim bir bir oluyor burdaki önyargılılar da nasibini alıyor.İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşarısızlık ortada ! 2000 li yıllarda ki krize rağmen Özkan Sümer'in kulübü diriltmesi alkışlanır. Siyah çelenk bırakıp gitmesi anlam verilemez.
(Top, Forma) elde ettikte ne oldu diye soralım daha mı onurlu durabiliyoruz. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş önünde... Yoo yeniliyoruz, galibiyet özlemi var. Top, don olmasada bu yenilgileri tatmasak. Kulübün başarısını bunlar ile ölçüyorsanız bravo!
Yorum
-
Mehmet, geronimo'nun şerhini ben de düşeyim...Katılıyorum ona...Ha sebepleri tartışılır ayrı ama soğukluk evet bence de vardı....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Bülent abi sorun yok...Yönetici arkadaşlar konu başlığa uygun mu diye düşünüyor olabilirlermi sorusu idi o...Kayseri mevzuu yani...Onursal başkan ı aştık abiTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Serhat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"BENİM eski camiam olduğu için önemli bir mesajım var... Trabzonspor’da sakın kimse oyuncuları suçlamasın. Bu takımın gerçeklerini kabul etmek gerekir. Sorun futbolcularda değil.. Takımı daha iyi organize etmenin, daha iyi yönlendirmenin yollarına bakılmalı.. Eğer bu yapılırsa işler daha da düzelecektir"...
Ersun YANAL
Buna ne dersiniz? Sizce tam olarak ne demek istemiş Ersun hoca?@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElbette Kayseri'nin başardığı somut bir şey yok ortada...Lakin arada nerden baksanız 90 trilyon var
Basari geldiginde istikrar devam eder mi? Bilmiyorum...cünkü burasi Türkiye.
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşarısızlık ortada ! 2000 li yıllarda ki krize rağmen Özkan Sümer'in kulübü diriltmesi alkışlanır. Siyah çelenk bırakıp gitmesi anlam verilemez.
(Top, Forma) elde ettikte ne oldu diye soralım daha mı onurlu durabiliyoruz. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş önünde... Yoo yeniliyoruz, galibiyet özlemi var. Top, don olmasada bu yenilgileri tatmasak. Kulübün başarısını bunlar ile ölçüyorsanız bravo!
Belirginliğinizi Koruyorsunuz..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIstikrar var...eminim devam ederse yakinda basari da gelir.
Basari geldiginde istikrar devam eder mi? Bilmiyorum...cünkü burasi Türkiye.
Sezon öncesi gelecek vaaden gurbetci oyuncuları toplamıştı kayseri.. görünen o ki aşı tutmuşİki renk ve Asalet Bordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN'de alternatifler konuşulmaya başladıysa durum hakikaten iç açıcı değildir.
Hayırlısı......İmza da fena bu arada
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCafer, Bülent Uygun tam tersini iddia ediyor ama...Hatta Tolunay hoca da...Onlara göre de bizim avantaj olarak düşündüğümüz şeyler hedef koyma anlamında dezavantaj...
Yaşamayan bilmez benceEn son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 11.11.2009, 01:03.ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
Yorum