Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    acaba biz derken kimi kastediyor çok merak ediyorum....

Trabzonspor olmadığı kesin.......
    Sana verdikleri sözden bahsediyor, Faik Yilmaz burafa oldugu müddetce biz futbolcular
    hic bir yere gitmeyiz diye söz verdiler ya, onu diyor sayin Sakar.
    Bu yönetimin cok yanlislari var, elestirilecek o kadar yaptiklari isler var ki saymakla bitmez,
    ancak senin yazilarini okuyunca, aman diyorum bu yönetim giderse halimiz nolacak diye kara kara
    düsünüyorum.
    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sana verdikleri sözden bahsediyor, Faik Yilmaz burafa oldugu müddetce biz futbolcular
      hic bir yere gitmeyiz diye söz verdiler ya, onu diyor sayin Sakar.
      Bu yönetimin cok yanlislari var, elestirilecek o kadar yaptiklari isler var ki saymakla bitmez,
      ancak senin yazilarini okuyunca, aman diyorum bu yönetim giderse halimiz nolacak diye kara kara
      düsünüyorum.
      Valla sosyal medyada ya da Gs forumlarına gir bak nasıl dalga geçiyorlar bizimle......

Alay konusu olduk resmen....

Azıcık parlayan oyuncumuz varsa hemen diyorlarki nasıl olsa alıcaz onu sizlerden....boşuna uğraşmayın....

Büyük takımı bu hale düşürenler suçlu değilde bunu söyleyen benmi suçlu oluyorum anlamıyorum Salih Bey...
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• O saçma sapan madde mukaveleden çıkarılıncaya kadar yönetime Trabzonsporun büyüklüğünü hatırlatmak için elimizden geleni yapmalıyız bu bünye bi istanbul daha kaldıramaz....Kimsenin önünü kesmek değil amacımız ama kimsenin bu takımı kullanması da değil şanımız.....Avrupaya her zaman açık kapı bırakılmalı şartlar yerine getirilirse gönderebilirsin kalburüstü takımlara ama istanbula cazip fiyatlara cazip adamlar göndermek şu yüreğimi hırpalıyor bir daha aynısını yaşamak istemiyorum yönetim liyakatın yoksa bu iş için elini çek şu takımdan....ve şunu bilmek lazım arkadaşlar cinconda muslera kuşbeyinlilerde volkan denen adam bozması olmasaydı onur şu anda bizde olmazdı ne acı

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Valla sosyal medyada ya da Gs forumlarına gir bak nasıl dalga geçiyorlar bizimle......

Alay konusu olduk resmen....

Azıcık parlayan oyuncumuz varsa hemen diyorlarki nasıl olsa alıcaz onu sizlerden....boşuna uğraşmayın....

Büyük takımı bu hale düşürenler suçlu değilde bunu söyleyen benmi suçlu oluyorum anlamıyorum Salih Bey...
          Yönetimin basdan beri gitmek isteyen futbolcular hakkinda verdigi demecleri dikkatli okursan bazi seyleri
          daha iyi anlayacagindan eminim. Bir örnek vereyim; Onur olayindada oldugu gibi aynen söyle diyor yönetim:
          biz istemedikten sonra bizden kimse futbolcu alamaz, demek oluyor ki giden futbolcularda Ogün ve Abdullahda
          oldugu gibi yönetimlerin rizasi var. Eskidende Trabzonspor iyi futbolcularini satardi, Alikemal, Serdar, M.Eksi gibi
          mesela, ayakta durabilmek icin bazi takimlar bunu yapmak zorunda, Trabzonsporda bunlardan biridir bence, sorun
          gidenler degil onlarin yerlerinin doldurulamamasidir.

isin baska bir tarafida surasi: Bazi futbolcularda Trabzonda durmak istemiyor, Selcuk, Burak gibi, veya su anda oynayan
          Halil gibi oyuncular mesela. Bunlari hangi yönetim olursa olsun elinde tutamaz, onlarda tek tek gidiyorlar zaten. Unutmayin ki
          futbolun zirvesindeyken futbolu birakan futbolcuda bizden cikti , öyle oturdugun yerden ahkam kesmekle olnmuyor
          bu isler maalesef.
          En son salihismet tarafından düzenlendi; 06.12.2012, 14:50.

Yorum

• İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            çok güzel bir kadro kurdular ve şampiyon olduk ama o kadroyu çok kolay dağıttık, tamam futbolcu gitmek isteyebilir ama yönetiminde yanlışları vardır diye düşünüyorum...
            Ambarat da gitmek istedi ne yaptı kayseri..adamı hizaya getirdi

10 m € da gs ye sattı...İş bilenin klıç kuşananın
            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ambarat da gitmek istedi ne yaptı kayseri..adamı hizaya getirdi

10 m € da gs ye sattı...İş bilenin klıç kuşananın
              Dogru, bir futbolcuyu hizaya getirebilir belki bu tür takimlar, ancak bunlar birden fazla olursa o
              rizikoyu her takim göze alamaz, ha birde istemedigi halde zorla satilan futbolcular var bunlarin
              basinda Abdullah Ercan ve Ogün Temizkanoglu geliyor, unlari kimse konusmuyor, anli sanli
              parali baskanimiz M. A . yilmazin sattiklarini diyorum.

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İyi yönetilmiyoruz bu bir gerçek, her açıdan, buda bilinçli bir taraftar kitlesi olmadığımız için, enteresan bir şekilde empati yaparak Hoca'nın oyuncuya gıcık olduğunu, yönetimin hırsız olduğunu falan belirleyebiliyoruz ama birimiz bile g.tünü kaldırıp üye olupta adam akıllı takip etmiyoruz kulübü ( Faik Abi sen hariç )

Sorusu olan ? ? ?
                O konuda haklısın....

-Ben 5 yıllık üyeyim..... ( numaram 18025 ) ve elektrik paramdan öncede üyelik aidatımı ödeyecek kadarda önem veriyorum üyeliğime.....

-mali durumumuzu sürekli takip ediyorum KAP tan....

-Yönetime klüple ilgili gördüğüm aksaklıkları mail ve faks yoluyla gönderen birisiyim (bir sefer haricinde dönüşte olmadı sağolsunlar oda bu yönetim değildi)

-Ayrıca Trabzonspor Dergisi satılmıyor diye Migros Mağazalarını Genel Müdürlüğüne kadar arayan rahatsız eden bir insan olarak dediklerinden alınmıyorum.....

kimsenin elinde taraftar olarak sevgisini ölçmek için bir alet ok...

ama şahsen ben Trabzonsporluluğuma laf ettirmem......başkalarını bilmem

Yorum

• Arkadaşlar para için Onuru hemde istanbul takımlarından birine satarsak bu kalitede bir kaleciyi 25 sene daha beklemek zorunda kalabiliriz.

Yorum

• Şenol Güneş hoca olarak giden futbolcuların kalması için ne yapmış bu önemli?

Gideceğini söyleyen futbolcunun kalması için bir etkili ikna çalışması yapmış mı yoksa gurur yapıp "sen bilirsin mi" demiştir.?

Bu sezon başında Wenger Van Persie'yi itakımda kalması için kna etmek adına çok mesai harcamış bu basına da yansımıştı.

Sonunda başarılı olamamıştı ama normal adamın dünyanın en büyük 5 kulübünden birisine gitmek istemesi.Ama yine de Wenger çok uğraşmıştı.

Van Persie'yi manuya gitmemesi için ikna etmek ile burak yılmaz'ı takımda kalması için ikna etmek arasında epeyce bir fark olmalı.

Sonuçta Şenol Hoca'nın gitmek isteyen futbolcu konusunda, hocası olarak, kendisinin ekstra bir çabası ve ikna çalışması olduğunu düşünmüyorum.

Oyuncu, maddi konuları bir kenara bırakırsak, yönetimden çok hocadan etkilenir bu tip konularda...
                    En son winner tarafından düzenlendi; 06.12.2012, 14:58.
                    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Cinconun kadrolu palyacosu albayrak herkes beni rusyada saniyorken ben solenya daglarinda burakla beraber geziyorduk diyor!!burak karaktersizini imzaya kadar sakladiklarini itiraf etti,bizim herseyi bilen yonetim bu aciklamalari okuyunca nasil enayi yerine konulduklarini anlamislardir umarim.lokomotiv rusyaya transfer gorusmelerine gonderdiklerini sanan basiretsiz ve kabiliyetsiz aptal yonetim onurlu insanlar gibi istifa ederek cikin hayatimizdan !

Yorum

• Lemi ısrarla Onur gs ye gidecek diyor.....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Lemi ısrarla Onur gs ye gidecek diyor.....
                          Giderse millî takımın birinci kalecisi olur, gitmek istemesine şaşırmam.
                          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Lemi ısrarla Onur gs ye gidecek diyor.....
                            Senin şu imzan yedi bitirdi beni abi
                            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şenol Güneş hoca olarak giden futbolcuların kalması için ne yapmış bu önemli?

Gideceğini söyleyen futbolcunun kalması için bir etkili ikna çalışması yapmış mı yoksa gurur yapıp "sen bilirsin mi" demiştir.?

Bu sezon başında Wenger Van Persie'yi itakımda kalması için kna etmek adına çok mesai harcamış bu basına da yansımıştı.

Sonunda başarılı olamamıştı ama normal adamın dünyanın en büyük 5 kulübünden birisine gitmek istemesi.Ama yine de Wenger çok uğraşmıştı.

Van Persie'yi manuya gitmemesi için ikna etmek ile burak yılmaz'ı takımda kalması için ikna etmek arasında epeyce bir fark olmalı.

Sonuçta Şenol Hoca'nın gitmek isteyen futbolcu konusunda, hocası olarak, kendisinin ekstra bir çabası ve ikna çalışması olduğunu düşünmüyorum.

Oyuncu, maddi konuları bir kenara bırakırsak, yönetimden çok hocadan etkilenir bu tip konularda...
                              Çıldırdınmı sen dostum....

Şenol Güneş gibi büyük futbol uleması Burak Yılmazın ayağına gidermi , Ona laf edermi hiç.... Burakta kimmiş , Selçukta kimmiş.... Bakmayın siz 3-5 gol atııklarına gittikleri takımları şampiyon yaptıklarına.....

Burakın , Selçukun " aman hocam dergahınızda kalalım ,ayağınızın tozu olalım bastığınız yerleri silelim , yeterki kalalım , para mara istemiyoruz " demeleri lazımdı....

Sonuç olarak Şenol Hoca hiç bir oyuncunun ayağına gitmez....

Şenol Hoca " ben bu takımı çalıştırayımda " demez. millet gider yalvarır bin bir dil dökerek getirirler hazretlerini....

Oda biner uçan halısına gelir masal diyarına.....

Çünkü insan üstü bir varlıktır kendileri.... O dediğinizi 2.sınıf hocalar Wengerler yapar , Fergusonlar yapar ama Şenol Güneş asla yapmaz....

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Senin şu imzan yedi bitirdi beni abi

İlker Kardeşim,
                                dünyada kaç tane örneği var araştırabildin mi?

Senin araştırmacı olduğunu biliyorum, bir zahmet araştırırmısın?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X