Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen yılın başındaki transferlerimiz ve maliyetleri.....

Zokora : 5.000.000 Euro bonservis (1.000.000 menejer.)
    Volkan : 3.600.000 Euro bonservis
    Henrigue: 4.000.euro bonservis ( 360.000 euro menejer)
    Adrian : 5.250.000 euro bonservis ( 385.500 euro menejer)
    Celutska : 900.000 euro bonservis ( 325.000 euro)
    Aykut : 1.300.000 tl bonservis
    sapara : 200.000 euro bonservis ( 285.000 euro menejer)
    Vittek : 600.000 euro bonservis) ( 285.000 euro menejer)
    Sercan : 250.000 tl bonservis
    Halil : ( 250.000 euro menejer)
    Eren : ( 250.000 tl menejer)
    Barış: ( 220.000 euro menejer)
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başkan çok yalnız kalıyor. Sorunun kaynağı bence bu.
      Şahsi olarak baktığımız zaman, Sadri Şener, Trabzonspor'un son 20 yılının en iyi başkanıdır.

Ama yönetim olarak, çok kötü olduğunu düşünüyorum.
      Altına imzamı atarım problemin ana kaynağı bu...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçen yılın başındaki transferlerimiz ve maliyetleri.....

4-4,5 milyon euro diğer takımlara baktın mı abi?4*4 lük başkan var mı bu arada yeryüzünde?Ya da senin adayın var mı abi?Bu adam süper bir adam bence o yapmalı dediğin?

Yorum

Geçen yılın başındaki transferlerimiz ve maliyetleri.....

Menejerlere verilen parayı tabi ki de tartışmak lazım.Bu çok önemli bir konu.Hem de kendi kaynaklarımızı kullanmak varken.

Ama Türkiye'de hatta dünyanın bazı futbol ülkelerinde durum zaten bu Faik.Bu handikap,bizim yönetime has bir özellik değil.
          Sırf bunun üzerinden vurmak abes kaçıyor.
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi
            Abi ben de Tonyalıyım.Yapıcı eleştiri yap canımı ye ama iş ikaza tehdide gelince ben kendimi tutamıyorum.Ama sen dediysen susuyorum abi bu saatte sonra.Fatihte ne derse desin.Kapattım ben konuyu abi tamamdır.
            Estağfurullah kardeşim.Ben dedim diye susma.Sadece bu tarz ikili tartışmalar çok yaşadım,yaşıyorum da.Sonradan pişman oluyor insan.Kalpler kırılmasın.

Oy Sadrimin memleketindensin

Sıkıntı yok....
            Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              4-4,5 milyon euro diğer takımlara baktın mı abi?4*4 lük başkan var mı bu arada yeryüzünde?Ya da senin adayın var mı abi?Bu adam süper bir adam bence o yapmalı dediğin?
              İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Menejerlere verilen parayı tabi ki de tartışmak lazım.Bu çok önemli bir konu.Hem de kendi kaynaklarımızı kullanmak varken.

Ama Türkiye'de hatta dünyanın bazı futbol ülkelerinde durum zaten bu Faik.Bu handikap,bizim yönetime has bir özellik değil.
              Sırf bunun üzerinden vurmak abes kaçıyor.
              Transfer maliyetleri + menejerlik ücretleri + yıllık maliyetleri

toplamı 100 milyonu buluyor bu adamların....

100 milyon tl harcayıp sezonu liderin tam 21 puan gerisinde tamamlayan bir yönetimi eleştirmeyecek miyiz Allah aşkına....

Antalyanın yıllık bütçesi 40-50 milyon tl kadar olduğunu hatırlatayım sizlere....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

100 milyon tl harcayıp sezonu liderin tam 21 puan gerisinde tamamlayan bir yönetimi eleştirmeyecek miyiz Allah aşkına....

Antalyanın yıllık bütçesi 40-50 milyon tl kadar olduğunu hatırlatayım sizlere....
                Antalya ligi nerede bitiriyor biz nerede bitiriyoruz.

Seni duyan da diyecek ki hep önümüzde adamlar.İkinci yarı alınır onların havası merak etme.

Dediğim gibi menajerlere verilen hatta ve hatta futbolculara verilen fahiş paralar benim de canımı yakıyor,eleştirilmelidir de ama bu durum sadece bizim yönetimin sorunu değil.Ülkedeki futbol camiasının ortak sorunu.
                Bunu da gözardı etmemek lazım diye düşünüyorum.
                Arafilboylu

Yorum

• Herkes suçlu tek masum Sadri Şener))))) Asalım mı hakımcim))

SADRİ SENER diyor ki;

Selçuk, çok beyfendi bir çocuktur. Bana söz verdi, biryere gitmez, Hem şampiyon olacak takımdan neden gitsin ki,

Burak, Efendi çocuktur, İstanbul2un havasını almış bir çocuk, Neden oraya gitsin ki, Hem bana söz verdi, Sadece Yurt dışına gitmek için izin istedi.

Ve Ve ve

Onur, Efendi bir çocuktur. Tamam Sözlşemesinde öyle bir madder var ama bir yere gitmez. yakında o da açıklama yapacak, Onur Trabzonspor'da mutludur bir yere gitmez. Trabzonbspor büyük bir camiadır..

Televizyonda komedi serisi olarak oynatsan reyting rekorları kırar bu açıklamalar. Ama Bunlar bizi Kuş beyinli sandıklarından, her defasında aynı şeyleri anlatıp duruyorlar

Bu açıklamalarda sadece gerçek olan şey. TRABZONSPOR'un büyük bir camia olduğu
                  Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

Bunun parayla alakası yok ki?Manchester city 3 puanla dün elendi şampiyonlar liginden gruptan çıkamadılar.100 milyon tl yüksek bir meblağ değil.Geçen sene 3. bitirdik ligi.Başarızmıydık.Daha iyisi olamazmıydı.Elbette olabilirdi.Bunun nedeni bence teknik heyette abi.Antalya diyorsun ne güzel.Şimdiki pozisyonları başkandan ötürü mü?Ne transfer yapmış adamlar?Neredeyse hiç.Ama teknik kadro ve oyuncular çok iyi verim alıyor.

Yorum

• Seeneye Sadri şener gider.Bakalım gelecek kişi kim olacak ve neler yapacak.İnşallah daha ileriye götürecek bir adam olur.Kimseye taviz vermez.Doğrudan şaşmaz.

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Herkes suçlu tek masum Sadri Şener))))) Asalım mı hakımcim))

SADRİ SENER diyor ki;

Selçuk, çok beyfendi bir çocuktur. Bana söz verdi, biryere gitmez, Hem şampiyon olacak takımdan neden gitsin ki,

Burak, Efendi çocuktur, İstanbul2un havasını almış bir çocuk, Neden oraya gitsin ki, Hem bana söz verdi, Sadece Yurt dışına gitmek için izin istedi.

Ve Ve ve

Onur, Efendi bir çocuktur. Tamam Sözlşemesinde öyle bir madder var ama bir yere gitmez. yakında o da açıklama yapacak, Onur Trabzonspor'da mutludur bir yere gitmez. Trabzonbspor büyük bir camiadır..

Televizyonda komedi serisi olarak oynatsan reyting rekorları kırar bu açıklamalar. Ama Bunlar bizi Kuş beyinli sandıklarından, her defasında aynı şeyleri anlatıp duruyorlar

Bu açıklamalarda sadece gerçek olan şey. TRABZONSPOR'un büyük bir camia olduğu

Abi burada tam tersi yapılıyor.Herkes masum Sadri Şener suçlu birtek Herkesin hatası vardır.önemli olan iyi niyet.

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi burada tam tersi yapılıyor.Herkes masum Sadri Şener suçlu birtek Herkesin hatası vardır.önemli olan iyi niyet.
                          Herkes suçlu elbette ama Butun bu işlerde Tek sorumlu Sadri Başkan'dır. Başkan dediğin kişi, Böyle alengerli açıklamalar yapmayacak, Başkan olan yerde herkes kafasına buyruk iş yapmayacak. baş dedik baş. Boşuna başkan seçilmiyor.

Ama burda çoğu kişi de, Başarıları ballandıra ballandıra anlatıyorlar. Trabzonspor sadece Sadri Şener dönemınde 2. olmadı. Biz 3 kere üst üste kupa da kazandık, Şampiyonluğu yine alengirli şekıld ekaybettiğimiz sezonlarda yaşadık , Bunlar sadece bu donemde yaşandı gibi anlatanalardan neferet ediyorum. Parke ustası Ziya doğan ile 3 puanla şampiyonluığumuzu çaldıkları sene de Bu kulubun bir başkanı vardı.

Ayrıca bitmiş bitmiştir. Hep geçmişle mi övüneceğiz.. Bumu büyüklük, herifler şampiyon olan hocalarını postaladılar ama biz şampiyonluk sonrası. O kadroyu BİR LİRA PARA KAZANMADAN elinde tutamayan basiretsiz başkanları konuşmayacakmıyız. Lig tv de 82 puan karşılığı alınan Trilyonlarca para varken, şampiyonlar Liginden gelen Trilyonlar varken, Bir tane adam gibi yıldız oyuncu transferi yapmadan maddi olarak bitmiş bir pozisyona gelmiş ve Sürekli oyuncu satan bir kulup haline geldiysek, Yetenekleri kısıtlı oyunculardan Şenol hoca'nın civciv çıkarmasını bekliyorsak. Burdakı suçlu bu kişilerin başındakı basiretsiz idareciler değildir de kımdır??

Ve idda ediyorum

ONUR bizim yöneticilerimiz tarafından pazarlanıyor ve piyasa yaptırılıyor, 7.5 milyon dolara satmayacakları şey yoktur bu adamların, Futbolcu da neymiş..

Boşuna kendimizi üzmeyelim,

Birisi bizden futbolcu almak isterse tıpış tıpış alır. Bizde sadece seyrederiz. Oyle hamasi kahramanlık laflarına karnım tok benım..
                          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Sözleşmeler, iki tarafın anlaşması üzerine yapılır

Eğer Onur'un sözleşmesinde 7.5 milyon a gider maddesi varsa; Kı var

1- Bunu futbolcu koymak istemiştir ve 7,5 milyon getirirsem giderim demek istemiştir. Dolayısıyla, parayı kım verirse ben o kulupte oynarım demek istemiştir

2- Bunu Yönetim koymuştur. Benım için Onur'un değeri budur, Bu parayı veren takıma bu futbolcuyu satarım demektir.

**

Bu madde başka hiç bir şartta konmaz oraya, O açıdan lagaluga yapmaya gerek yok. Yok onur, biryere gitmez falan filan..O halde o madde orda neden var arkadaş?? Biz salakmıyız

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nevzat Şakar hangi vasfıyla yönetime girdi.
                              kendisi kuyumcu bildiğim kadarıyla...

trabzon'un ileri gelen kuyumcularının hepsi faruk özak'a koşulsuz biat eder...

kısacası siyasetin yönetime çomak sokacak araçtır nevzat şakar...

kısacası maşadır...
                              Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Bu şekilde tartışmaların devam etmesi durumunda ceza vermek zorunda kalacağım. Lütfen saygı ve sevgi sınırları içerisinde kalalım...
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Çalışıyor...
                                X