Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetime değil hakaret cok ağır laflar edesim var ama neyse...
    Yolladıgınız yada elinizde tutmayı beceremediğiniz adamlar yıldız kesiliyor. Burak serefsizi CL'de gol atıyor...
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor!

Yorum

• spaletti gibi bi antrenör lazım..
      HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

• Trabzonsporun 37 senelik lig tarihini incelediğimizde.....

ilk 10 haftalar itibarıyla.....

1974-1975 sezonunda 7 gol....

1982-1983 sezonunda 8 gol.....

20002-203 sezonunda 8 gol atmışız....

Yani tarihimizde böyle başarısız olduğumuz sadece 3 sezon var.....

1974-1975 sezonu ilk sezonumuzda ve 7 gol attığımız sezonu 19 golle tamamlamışız zaten....

Bu rezil tablo karşısında yönetimin hala gülmesi meseleyi ciddiyetsizlikle ele alması da doğrusu ibret alınacak bir tablo oluşturuyor...
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• * Takım iyice karikatür oldu ama bakıyorum da hiç toplantı yada bir para cezası felan yok, hakem, Tff hakkında birşey söyleyen yok. Nasıl iyi mi böyle rahatmısınız ?
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak gökçay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            spaletti gibi bi antrenör lazım..
            benim en beğendiğim antrenör ama Zeniti bırakıp gelmez , eğer gelirse Kerzakovuda getirsin
            Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...

Yorum

• hep antrenörden bahsediyorsunuz ama başkan yeniden aday olmayacağım diyor...

yeni başkan adayı için önerileriniz nedir..

ben Trabzonlu olmayan bir başkan görmek istiyorum Şamil Ekinci gibi yeter artık...
              Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• bir yildir yonetime jaja diyoruz yonetim bizi kekeme sandi galiba janko soylemeye calistigimizi sanarak jankoyu aldi,:-)onun disinda yonetimin neresini soylesen elinde kaliyor misali berbat otesi!teknik kadrodan once yonetim degismeli ve kesinlikle trabzonlu bizansla is baglantisi olmayan bir baskan olsun isterim

Yorum

• Sakın bırakmayın...
                  Çaycısından malzemecisine, şoföründen hocasına, başkanından top toplayıcısına sakın hiç bir yere gitmeyin. Yarattığınız enkaz ve oynanan utanç verici futbol bu şehrin suskun, tepkisiz, sessiz insanına fazla bile. Nuri Albayrak’ın 25 trilyon borcunu ibra etmeyenler ve sizi bu camianın başına çözüm diye getirenler kemer altından kına alsınlar. Futbol mu, ne anlatacaksın arkadaş. Santraforsuz ve orta saha adamından, yani beyinden yoksun lige çıkartılan bir takımdan ne beklersin. Bu takıma hocalık yapmaktan zevk almıyorum, heyecan duymuyorum diyen hocadan ne beklersin. Yönetimim yetersiz, başıma bela diyen başkandan ne beklersin. Sabah istifa eden, akşam istifasını geri alan idarecilerden ne beklersin. Yazıklar olsun ki resmi 120 trilyon, gayri resmi en az 160 trilyon borca sokulmuş bir camia sessiz, tepkisiz ve duyarsız. Kendisi susan, dedikodu ve fitne üreten, konuşmayan, hesap sormayan, şirin görünme adına gördüklerini görmeyen, bu camianın taraftarı ve delegesi elbette ki bunların hesabını ödeyecek. Dün akşam Trabzonspor’un maçın başında attığı gol 3 puan kazanmasına yetseydi, futbol adına ben utanırdım. 80 dakika sahada gezinen, attığı golü koruma çabasıyla zavallıca kişiliksiz futbol oynayan kadroyu ne kadar hak ediyoruz size bırakıyorum.
                  İktidarın taşbebeği, yeşil gözlü, güleç yüzlü, sempatik vizyonu ve misyonu üst seviyede, herkesi yarı yolda bırakan ama kendi hep on puan alan Sadri Başkanım bir an önce yapman gerekeni yap. Bu insanların kalbine ve gönlüne kazıdığın isimle ayakta durma meziyetinin artık sana faydası yok. Ceyhun Eskici-Günebakış Gazetesi...

Çok güzel bir yazı paylaşmak istedim.....
                  2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sakın bırakmayın...
                    Çaycısından malzemecisine, şoföründen hocasına, başkanından top toplayıcısına sakın hiç bir yere gitmeyin. Yarattığınız enkaz ve oynanan utanç verici futbol bu şehrin suskun, tepkisiz, sessiz insanına fazla bile. Nuri Albayrak’ın 25 trilyon borcunu ibra etmeyenler ve sizi bu camianın başına çözüm diye getirenler kemer altından kına alsınlar. Futbol mu, ne anlatacaksın arkadaş. Santraforsuz ve orta saha adamından, yani beyinden yoksun lige çıkartılan bir takımdan ne beklersin. Bu takıma hocalık yapmaktan zevk almıyorum, heyecan duymuyorum diyen hocadan ne beklersin. Yönetimim yetersiz, başıma bela diyen başkandan ne beklersin. Sabah istifa eden, akşam istifasını geri alan idarecilerden ne beklersin. Yazıklar olsun ki resmi 120 trilyon, gayri resmi en az 160 trilyon borca sokulmuş bir camia sessiz, tepkisiz ve duyarsız. Kendisi susan, dedikodu ve fitne üreten, konuşmayan, hesap sormayan, şirin görünme adına gördüklerini görmeyen, bu camianın taraftarı ve delegesi elbette ki bunların hesabını ödeyecek. Dün akşam Trabzonspor’un maçın başında attığı gol 3 puan kazanmasına yetseydi, futbol adına ben utanırdım. 80 dakika sahada gezinen, attığı golü koruma çabasıyla zavallıca kişiliksiz futbol oynayan kadroyu ne kadar hak ediyoruz size bırakıyorum.
                    İktidarın taşbebeği, yeşil gözlü, güleç yüzlü, sempatik vizyonu ve misyonu üst seviyede, herkesi yarı yolda bırakan ama kendi hep on puan alan Sadri Başkanım bir an önce yapman gerekeni yap. Bu insanların kalbine ve gönlüne kazıdığın isimle ayakta durma meziyetinin artık sana faydası yok. Ceyhun Eskici-Günebakış Gazetesi...

doğru söze ne denir..

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sakın bırakmayın...

Kendi aklınca siyaset yapmış. Çözüme dönük hiç bir öneri yok. sadece eleştirmek bunların işi.

Yorum

• Başkanın Hasan Yener'le ilişkisi kaldı mı? Nevzat Şakar'la kaldı mı? Şenol Güneş'le kaldı mı? Başvurularını yalnız yaptı. Sanki bir plan aleyhimize işliyor
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• günü birlik yaşayanlar günü birlik saha sonuçlarına göre asıp kesmeye devam ediyor. arılar bile 3-4 haftalık ömürlerine rağmen hiç durmaksızın çalışıp aylarca yetecek gıda depoluyor. tarlalarda her gün egemenler selçuklar yetişiyorya biz sadece gidecez manavdan alacaz gelecez.

Suçlusun Şenol GÜNEŞ!!! Güney Koreden vaz geçip bu takıma döndüğün ve en son yine kendin adam edip yine şampiyonluğu elinden çalınan takımı 2010-2011 sezonuna yeniden yarattığın için suçlusun. senin yüzünden daha düne kadar ikinciliklere sevinen inönüde maç kazanmayı bırakın puan almanın ne demek olduğunu bilmeyen taraftarın beklentilerini arttırdığın ve Trabzonsporu neredeyse barça ile bir tutan bir taraftar kitlesi yarattığın için suçlusun!!!

Sende suçlusun Sadri Şener. 2010-2011 sezonunda şikeye bulaşmadığın takımın adını kirletmediğin için ve 3 Temmuzdan sonra istifa edip takımı yamyamlara bırakmadığın için suçlusun. n'doye gibi ericson gibi taraftarın hayalini dahi kuramayacağı adamları Transfer etmeye çalıştığın içinde ayrıca suçlusun. Trabzonsporu siyaset üstü yapmaya çalıştığın için. kimsenin kafa tutmaya cesaret edemediği rte ye karşı Trabzonspor için hareket ettiğin için suçlusun (inanmayan tapelere baksın). şikecileri savunan şikeci chpyi ve onları kulübe sokanarı madara ettiğin için suçlusun
                          masumsun taraftar çok masumsun bırakın kombineyi alacak olduğu formayı bile şarta bağlayan, günü birlik yaşayan ey taraftar sen her zamanki gibi masumsun

Bu arada merak ediyorum birisi cevaplaya bilirmi? alex ferguson varya hani senelerdir manu'nun başındaki adam. acaba bizim taraftara kaç gün dayanabilirdi?
                          Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonsporun 37 senelik lig tarihini incelediğimizde.....

ilk 10 haftalar itibarıyla.....

1974-1975 sezonunda 7 gol....

1982-1983 sezonunda 8 gol.....

20002-203 sezonunda 8 gol atmışız....

Yani tarihimizde böyle başarısız olduğumuz sadece 3 sezon var.....

1974-1975 sezonu ilk sezonumuzda ve 7 gol attığımız sezonu 19 golle tamamlamışız zaten....

Bu rezil tablo karşısında yönetimin hala gülmesi meseleyi ciddiyetsizlikle ele alması da doğrusu ibret alınacak bir tablo oluşturuyor...
                            1974-1975: 1. ligdeki ilk sezonumuz. Türkiye kupasında final oynadık Trabzonda beşiktaşı 1:0 yendik inönüde 2:0 yenilerek kupayı kaybettik. bir sonraki sezonda şikecilerin 3 puan önünde ilk defa şampiyon olduk.

1982-83: şampiyonluğu 2 puanla kaçırdık hemen ardından 1984-85 sezonunda şikecilerin 5 puan önünde şampiyon olduk

2002-2003: 2002-2003 ve 2003-2004 sezonlarında Türkiye kupasını kazandı ve 2003-2004 ile 2004-2005 sezonlarında şampiyonluğu kovaladı ve şampiyonluğu yine şikeciler tarafından çalındı. 2006 yılında albayrak ile tanıştık.....
                            ...............
                            Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• Arkadaş ilk 11 oynayan Vittek ile Henrique kadroya dahi doğru dürüst giremez oldular. Bir adam bir maç ilk 11 çıkarken, diğer maç 18 kişilik kadroya dahi alınamıyor. Bu nasıl iştir anlamadım ben gerçekten. Sürekli aynı adamlarla bir sistemi oturtmaya çalışsaydık şimdiki konumumuz bu kadar kötü olmazdı. Ama her maç farklı adamlarla aynı sistemi oynamaya çalışıyoruz.
                              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Saha içinde ne kadar kötü olduğumuz zerre umrumda değil açıkçası. İyi günde "istikrar", kötü günde "istifa" demiyorum ben.

Benim için önemli olan, yönetimin Trabzonspor'u Trabzonspor yapan ayrıntılara sahip çıkması. Ve yönetim bir bir üzerine basıyor o etkenlerin. Trabzonspor bir şirket değil, bir spor kulübüdür. 3 kuruş para için Doğuş Grubu'na kin kustuktan birkaç ay sonra pişkin pişkin teşekkür edemezsiniz.

Kin kustuğunuz CHP'yi Trabzonspor kulübünde ağırlayamazsınız.

Daha önce de yaptınız bunu. TSYD'ye kin kustunuz, 1-2 hafta sonra kulüpte yemek verdiniz.

Sadri Şener'in, süreç bitmeden gitmesi taraftarı değilim. Ama eğer böyle devam edecekse gitsin. Bu süreçte bizi sevindirmekten çok, başımızı yerlere vurdurttu. Sonra tam akıllandı dedik, bu son saçmalıklar başladı. Ya Trabzonspor'un duruşunun farkında olun. Ya da gidin.
                                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Yükleniyor...
                                X