Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Ben Ankara’da okurken Fenerbahçeliydim"
    Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, 1967 yılından önce Ankara’da okurken sarı lacivertli kulübü desteklediğini açıkladı.

SKY Türk 360’a konuşan Şener, “1967’den önce Fenerbahçe’yi tutuyordum. Ankara’da okuyordum. Trabzon’da olsam Galatasaraylı olurdum. Rahmetli Kaya Çilingiroğlu abimiz vardı o anlatmıştı. Fakir olanlar, İdmangücü’nü destekleyenler Beşiktaş’ı tutardı; zengin olanlar, Halk Partili olanlar Galatasaray’ı tutardı; Fenerbahçeli olanlar ilse 2-3 kişi ya vardı ya yoktu...
    Trabzon’un dışında okuyanlar çeşitli takımları tutmuşlardır. Sonunda herkes Trabzonspor çatısı altında toplandı” dedi. 1461 Trabzon’un bu kadar başarılı olacağını beklemediklerini belirten Sadri Şener şunları söyledi:

“Burak Yılmaz da bize geldiğinde çok iyi değildi. Fenerbahçe eşantiyon olarak bıraktı onu. Baktık Burak büyük Burak oldu. Sonra bizden ayrıldı. Çok konuşulmasını istediğimiz bir oyuncu değil.”

bu nasıl bir açıklamadırya bi git artık başkan...
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      "Ben Ankara’da okurken Fenerbahçeliydim"
      Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, 1967 yılından önce Ankara’da okurken sarı lacivertli kulübü desteklediğini açıkladı.

SKY Türk 360’a konuşan Şener, “1967’den önce Fenerbahçe’yi tutuyordum. Ankara’da okuyordum. Trabzon’da olsam Galatasaraylı olurdum. Rahmetli Kaya Çilingiroğlu abimiz vardı o anlatmıştı. Fakir olanlar, İdmangücü’nü destekleyenler Beşiktaş’ı tutardı; zengin olanlar, Halk Partili olanlar Galatasaray’ı tutardı; Fenerbahçeli olanlar ilse 2-3 kişi ya vardı ya yoktu...
      Trabzon’un dışında okuyanlar çeşitli takımları tutmuşlardır. Sonunda herkes Trabzonspor çatısı altında toplandı” dedi. 1461 Trabzon’un bu kadar başarılı olacağını beklemediklerini belirten Sadri Şener şunları söyledi:

“Burak Yılmaz da bize geldiğinde çok iyi değildi. Fenerbahçe eşantiyon olarak bıraktı onu. Baktık Burak büyük Burak oldu. Sonra bizden ayrıldı. Çok konuşulmasını istediğimiz bir oyuncu değil.”

Aynı şeyleri başkası söyleyince hain oluyor , fener destekçisi oluyor...

Bakalım Sadri Şener ne olucak....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sadri Başkanda alay konusu oldu yine saçma sapan açıklamalar yine dillere düşmeler vs....

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Trabzonspor kurulmadan önce ankarada okuyan birisiymiş ve feneri tutuyormuş

abartılacak birşey yok bence.ama gereksiz bir açıklama
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

Artik sizin hicbir yazinizi okumamaya karar verdim, yönetimi elestirdiginiz icin veya Sadri Seneri
            elestirdiginiz icin degil, iyi niyetli olmadiginizi düsündügüm icin bu karari aldim. Istediginiz adamlar
            Trabzonspor yönetimindeyse daha fazla Trabzonsporlu oluyorsunz, degilse daha az Trabzonsporlu oluyorsunuz,
            belki agir bir elestiri oldu, ancak bunu yazmazsam üzerimde bir agirlik hissedecektim.
            insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor'a yıl sonu kazığı

Trabzonspor'un 2008 yılında bedelsiz olarak transfer ettiği Christian Brüls'ün sözleşmesinin 2010'da tek taraflı feshetmişti.

Belçikalı oyuncu 3 milyon 535 Bin euro alacak için FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’na gitti. Dava sonuçlandı. Trabzonspor, 3 milyon 535 bin euro'ya ek olarak 235 bin euro da faiz ödemeye mahkum edildi.

Sezon başında Trabzonspor’dan ayrılan Brozek kardeşlerin Trabzonspor’a faturası ise 150 bin euro oldu. Yapılan anlaşma doğrultusunda Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi’ne katılması halinde Polonyalı oyuncuların kulübü Wisla Krakow’a ekstra ödeme yapılması gerekiyordu. Krakow’un, FİFA’ya başvurması sonucunda Trabzonspor’un Pawel için 125, Piotr için de 25 bin euro ödemesine karar verildi.

http://www.fotospor.com/haber_trabzo...-kazigi_111693
              Bu haber doğrumu?

Yorum

Yapılan açıklama yanlıştır fakat tam olarak "aynı şey" değildir. Sadri Şener'i beğenmezsiniz sevmezsiniz eleştirebilirsiniz ama Trabzonspor tarihindeki en büyük mücadeleyi hükümete karşı, medyaya karşı, hatta ellerini ovuşturarak bekleyen Trabzonsporlulara karşı vermektedir şu an. Yaptığı şey aslında deliliktir akıllı adam işi değildir.

Yorum

• İlk olarak Samet Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yapılan açıklama yanlıştır fakat tam olarak "aynı şey" değildir. Sadri Şener'i beğenmezsiniz sevmezsiniz eleştirebilirsiniz ama Trabzonspor tarihindeki en büyük mücadeleyi hükümete karşı, medyaya karşı, hatta ellerini ovuşturarak bekleyen Trabzonsporlulara karşı vermektedir şu an. Yaptığı şey aslında deliliktir akıllı adam işi değildir.
                  zaten Trabzonspor u tutmak başlı başına bir deliliktir )

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Artik sizin hicbir yazinizi okumamaya karar verdim, yönetimi elestirdiginiz icin veya Sadri Seneri
                    elestirdiginiz icin degil, iyi niyetli olmadiginizi düsündügüm icin bu karari aldim. Istediginiz adamlar
                    Trabzonspor yönetimindeyse daha fazla Trabzonsporlu oluyorsunz, degilse daha az Trabzonsporlu oluyorsunuz,
                    belki agir bir elestiri oldu, ancak bunu yazmazsam üzerimde bir agirlik hissedecektim.
                    ilgisi dahi yok...

aksine ben şahsını sevsem dahi herkesi eleştirebilecek kadar objektif biriyim....

bazıları gibi sevdiği adamı savunmak için başkalarına hakaret dahi edebilecek tiplerden değilim....

Benim için Sadri Şener yoktur ,Şenol Güneş yoktur , Mehmet Ali Yılmazda yoktur...

bir tek TRABZONSPOR vardır.....

ama bazıları bu ayrımı yapamıyor henüz...

Sadri Şeneri seviyormuyum tamam o benim için insan üstü bir varlıktır onun hakkında hiç bir eleştiri kabul edilemez moduna giriyorlar....

dikkat ederseniz ben sadri Şenere laf yazıyorum siz benim Trabzonsporluluğumu sorguluyorsunuz....

siz Trabzonu değil Sadri Şeneri savunuyorsunuz....

ha yazdklarımı okumayabilirsiniz bu konuda karar tabiki sizindir.....
                    En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 13.12.2012, 11:53.
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "Ben Ankara’da okurken Fenerbahçeliydim"

aciklama gereksiz de,Trabzonspor olmadan Trabzonsporu tutacak degildi herhalde

Yorum

• Bi dakka bi dakka.Brüls olayı nedir böyle.hiç oynatmadığımız oyuncuya 3.5 milyon € paramı ödeyeceğiz.

Yorum

• Başkanın açıklamalarını dinledin eskisi gibi heyecan duycak bir açıklaması yok ...

Yorum

• Baskanin son aciklamalarini cok gereksiz buluyorum eskiden fb olabilir bunu kendine saklaya bilirdi böyle aciklamalari hic dogru bulmuyorum Istanbul medyanin istedikleri aciklamayi neden yapiyor biraz gereksiz aciklamari biraksin elin ogluna malzeme vermesin biraz akilli olsunlar.
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• yine bir gs maçı öncesi yine başkandan yanlış açıklamalar, aklınca burak'ı küçümsüyor ama daha çok motive ettiğinin farkında değil. geçen yıl aynısını selçuk için yapmıştı, snuçlarını gördük. artık başkanın bu boş konuşmalarından çok rahatsız olmaya başladım sonuna kadar haklı olduğumuz davada bile yerli yersiz herkesi karşısına aldı. şu iş sonuçlanana kadar bırak sen gsyi bjkyi tek hedef fener olmalıydı. böylelikle kamuoyunun da desteğini arkamıza alabilirdik. ama başkan ne zaman şike hakkında konuşsa aynı röportajda başka bişey daha yumurtluyor gazetelerde bizim istemediğimiz manşetler görüyoruz. demem o ki dikkat çekmek istediği konuları kendi gereksiz açıklamalarıyla gölgede bırakıyor.

Yorum

• Sefaenes ve FerthaTS'ye katılıyorum.
                                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Çalışıyor...
                                X