Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayırlısı olsun ne diyelim

Yorum

• Tereddüt edersen bacakların seni taşımaz. Yürüyeceğim de. Bas ve yürü ! ~Necip Fazıl Kısakürek~
      14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Elimde olsa şu Nevzat Şakar'ı, Mısır Kralı Amon'un yanına gönderirdim.
        Artık mumyalanması gerekiyor.
        Özellikle transfer konusunda kim şerefsizlik yapıyorsa bu dediğim onun için geçerlidir.
        En son Sacit tarafından düzenlendi; 25.07.2012, 18:40.

Yorum

• Elimde olsa bu yönetimin iş başına hiç gelmemesini sağlardım. Böylece 82 puan toplayamaz, bu dertlerle uğraşan biz olmazdık. Bursa uğraşsaydı, şikebahçe yerine ŞL'ye Bursa gitseydi.

Futbolcularımızda kıymete binmez, kapışılmazlardı.

Basın üstümüze yüklenmezdi.

Yuvarlanır gider, gül gibi geçinirdik.
          En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 25.07.2012, 19:35.
          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Elimde olsa bu yönetimin iş başına hiç gelmemesini sağlardım. Böylece 82 puan toplayamaz, bu dertlerle uğraşan biz olmazdık. Bursa uğraşsaydı, şikebahçe yerine ŞL'ye Bursa gitseydi.

Futbolcularımızda kıymete binmez, kapışılmazlardı.

Basın üstümüze yüklenmezdi.

Yuvarlanır gider, gül gibi geçinirdik.
            Uzun zamandır hemen hemen bir çok konuda hemfikirdik ...!!!! İşte bu olmadı ....Sıradan bir takım olmadığımız sıradan bir klüp olmadığımız için biz bunları yaşıyoruz.Gerçi seninde içtenlikle değilde latife yaptığını düşünüyorum
            Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Varlığının amacını sorguladığımız Transfer komiten var iken, bunun lağvedilmesini buradan defalarca haykırmıiken, oyuncu izlemek ve iç transfr yapmak için Giray Bulak gibi bir adama neden ihtiyaç duyarsın ?

Yorum

• Giray Bulak yerine bircok gurbetci oyuncuyu yakindan taniyan Tolunay Kafkas olsaydi keske.

..
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• giray efendinin 3 yıl önce konyayı küme düşürdüğü sene 11 kişi defansa yatıp pis bir golle galip geldiğinde havalara uçmasını 32 dişini birden göstererek sırıtmasını ve bizi şampiyonluktan etmesini ben unutamıyorum ama yönetim çabuk unutmuş belli.Bırakın transfer komitesi falan.Bu kadroyla Şenol Hoca ilk yarıyı zor bitirir yerine de hemen giray bulak getirilir.Ohhhhhhhhhhh sar başa 5 6 sene sonra gene bir kadro kurulur sonra Şenol Güneş gene kaçar şampiyonluk sonra gelir ziylar gider giraylar bu devran böyle döner gider.

Yorum

• Transfer önemli bir konu. Bütün yükü Giray Bulak'in omuzlarina vermek dogru degil bence.
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• * Şaka dimi Giray Bulak ?
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• bu yönetimden bir sey olmaz bizler nekadarda yazarsak söylesekde okumazlar görmezler yani gelin biz bu senede unutalim samipon olmayi su anakadar durumda bence en kötü takim bence trabzonspor oldu bence hic akli basinda transfer yok eldekinide sattilar e bu saatden sonra ne bekleriz biz bos bos umutlanmak ama görünen köy kilavuz istemez yani bosu bosuna bizleri uyutuyorlar gördük yildiz futbolcu aldilar imza attiriyoruz dediler ne oldu yine foss cikdi ruz takimi basti parayi aldi bizleri bosu bosuna oyalayiyorlar bence olan sizlere yani katima gönül verenlere oluyor bu sene acik ara galatasaray samipon olur adamlar sanki altin gömüsü bulmuscasina tranfer yaptilar halende yapiyorlar bunlar kac takimlan oynayacaklar acaba onuda merek ediyorum gelin biz bu sevdadan vazgecelimin

Yorum

• vizyonu olmayan bir yönetim anlayışı!..
                          ağustos ayı gelmiş, trabzonspor yönetim kurulu giray bulak başkanlığında transfer komitesi kuruyor..!bravo doğrusu,çok güzel bir hamleydi!..gerçi bunda da vardır bir hikmek sadri şener'in dediği gibi "ince zeka gerektiren" hamleler..biz pek anlayamayız..sual da olunamaz!..

Yorum

• Yilmadan usanmadan elestirin siz,

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                            StopMatchFixing.Com

Yorum

• Burada yazdığımız yazılar hep yalnış anlaşılıyor gibi geliyor bana, olsun bir gün mutlaka hakikat anlaşılacaktır. İnşallah kan emici kenelerden yakında kurtuluruz..

Yorum

• Nevzat Şakar maşalığında Sadri Şener'i devirmek ve itibarsızlaştırmak için planlı bir çalışma yapıldığına dair açıkçası büyük bir inancım var.
                                En son bangkook_61 tarafından düzenlendi; 26.07.2012, 00:00.

Yorum

Yükleniyor...
                                X