Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bursaspor Maçından Sonra Sesi Kısılmayan Taraftar İstemiyoruz!!!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o zaman bilmeden konuşmayacaksın biz Avni Akerden bahsederken sen bi anda deplasmana atladın Avni akerden bahsediyoruz Avni Aker den
    ama merak etme deplasmanada gidiyoruz ben dün çıkmadım tribüne 15 senedir bu tribünlerdeyim
    taraftarın nerde olduğu önemli mi? avni akere gelen taraftarın kültürüyle deplasmandaki çok mu farklı? eğer öyleyse bundan sonra seni ve senin gibi düşünenleri deplasman maçlarında da görelim, belki o zaman olaylarda azalma, tribünde huzur olur..

Yorum

stad tezahürat yeridir oraya giden bağıracak

sesin çıkmıyorsa hasta isen, yorgun isen vs nedenlerin varsa maçı evde veya kahvede izle veya izleme o senin problemin

stada gelen küfür etmeycek, destek verecek

staddaki taraftar hiçbir şekilde taşkınlık yapmayacak (koltuk kırmayacak, sahaya girmeyecek, çatıya çıkmayacak!!)

taraftar futbolun bir moral oyunu olduğunu unutmadan özellikle takım kötü oynadığı veya geride olduğu zamanlarda daha fazla destek verecek.

baktınki ne yaparsan yap takım kötü oynuyor, sen yinede 90 dakika bunları yap takımı maç bittikten sonra usulune uygun protesto et (maç içinde takım lehine hiç sesin çıkmasın, maç sonunda git takım otobusünün oraya takıma küfür et yok öyle yağma!!!)
      En son Kasım BEKTAŞ tarafından düzenlendi; 10.05.2009, 16:47.
      elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

İlk olarak ki-ok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        taraftarın nerde olduğu önemli mi? avni akere gelen taraftarın kültürüyle deplasmandaki çok mu farklı? eğer öyleyse bundan sonra seni ve senin gibi düşünenleri deplasman maçlarında da görelim, belki o zaman olaylarda azalma, tribünde huzur olur..
        bir dediğin diğer dediğini tutmuyor biz Avni akerden bahsediyoruz sen deplasmana atlıyorsun bizim önceliğimiz bursa maçında tribünleri canladırmak sen nelerden bahsediyorsun ..
        ayrıca sen rahat ol bu hafta yoktuk ama deplasmanlarda da yerimizi alırız

Yorum

dünya yerinden oynar...gerisini herkes biliyo
          ben bilmiyorum. özelden atar mısın bana o tezahüratı?
          Tonya/İskenderli-Beylikdüzü/İstanbul

Yorum

İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            stad tezahürat yeridir oraya giden bağıracak

sesin çıkmıyorsa hasta isen, yorgun isen vs nedenlerin varsa maçı evde veya kahvede izle veya izleme o senin problemin

stada gelen küfür etmeycek, destek verecek

staddaki taraftar hiçbir şekilde taşkınlık yapmayacak (koltuk kırmayacak, sahaya girmeyecek, çatıya çıkmayacak!!)

futbolun bir moral oyunu olduğunu unutmadan özellikle takım kötü oynadığı veya geride olduğu zamanlarda daha fazla destek verecek.

baktınki ne yaparsan takım kötü, yine olmuyor sen yinede 90 dakika bunları yap takımı maç bittikten usulune uygun protesto et (maç içinde takım lehine hiç sesin çıkmasın, maç sonunda git takım otobusünün oraya takıma küfür et yok öyle yağma!!!)
            ben son yazdığını savunmuyorum.. hiç öyle birşey söylemedim dahi.. ama bununla ilgili düşüncelerimi de paylaşayım.. her insanın eleştiri hakkı vardır.. sen bağırıyorsa senin hakkın fazla, o bağırmıyor diye onunki az diyemezsin sanırım..

stadın tezahürat yeri olduğunu kim söyledi? böyle bir genel-geçer yargı var da ben mi bilmiyorum? hangi kitapta,kuralda bu var? bence yok..

ama geçmişten gelen bir stat kültürü var..bu kültürde de insanlar maça gider bağırır.. deşarj olurlar.. belki daha çok stresliolurlar belki rahatlarlar..ama içindekileri bir şakilde bağırarak atarlar.. ama dedim gibi bu, kimseye "stat oturma yeri değildir" cümlesini kurmasını gerektirecek ya da kurdurabilecek birşey dğeildir

Yorum

Maratonu ateşleyecek birşeyler yapmamız lazım

Yorum

bir dediğin diğer dediğini tutmuyor biz Avni akerden bahsediyoruz sen deplasmana atlıyorsun bizim önceliğimiz bursa maçında tribünleri canladırmak sen nelerden bahsediyorsun ..
                ayrıca sen rahat ol bu hafta yoktuk ama deplasmanlarda da yerimizi alırız
                sen demek ki "bize her yer trabzon" sloganını yeterince özümseyememişsin.. biz dün izmit ismetpaşaya gitmedik..avni akere gittik.. 5000 civarında taraftar vardı.. giriş kapımızın bulunduğu yolda herkes trabzonsporluydu..birkaç kocaelili taraftar gördük.. ve insanlar resmen akıyordu.. trabzon taraftarı için iç-dış ayrımı yok.. o yüzden içerdeki bursa, dışardaki eskişehir benim için aynı.. eğer senin için farklıysa otur söylediğin şeylerin ne manaya geldiğini düşün.. düşünmeden de eleştirme!!

Yorum

Buraya bir şeyler yazarken aramızda Bursa'da yaşayan insanların olduğunu da unutmayın arkadaşlar.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

pardon :s k.bakamyın arkadaslar adamlar bize demedini bırakmamslar sitede bi anlık snr k.bakmayın

Yorum

sen demek ki "bize her yer trabzon" sloganını yeterince özümseyememişsin.. biz dün izmit ismetpaşaya gitmedik..avni akere gittik.. 5000 civarında taraftar vardı.. giriş kapımızın bulunduğu yolda herkes trabzonsporluydu..birkaç kocaelili taraftar gördük.. ve insanlar resmen akıyordu.. trabzon taraftarı için iç-dış ayrımı yok.. o yüzden içerdeki bursa, dışardaki eskişehir benim için aynı.. eğer senin için farklıysa otur söylediğin şeylerin ne manaya geldiğini düşün.. düşünmeden de eleştirme!!
                      ilk önce başlığa ne yazdığını iyi oku bu başlık Bursa maçınca tribünlerin takıma her zamankinden fazla detsk vermesi gerektiğini anlatmak için açıldı sen ise kufurden kavgadan grıdın izmitten manisadan çıktın gel yap baklım o dediklerini burda bana tribünü öğretme benin hayatım orda geçti

Yorum

Dünkü maçta Sivas gol yedikçe onlara yönelik tezahuratlar yapıldı, İ...ne Sivas olmazsın şampiyon diye...Yahu kardeşim, madem büyük takımsın, neden onları ciddiye alıyorsun ve kendi takımını desteklemen gerektiği yerde sivasla uğraşıyorsun ki...

Bursa bizim rakibimizse onlara yönelik tezahuratlar geliştirelim ve bağıralım; yok efendim bursa bizim rakibimiz olamaz diyorsak kendi işimize bakmalıyız. Bursanın küfüre ihtiyacı yok, bizim takımın desteğe ihtiyacı var.

Umarım bu maçta Bursayla uğraşmak yerine kendi takımımızı desteklememiz gerektiğinin farkına varırız.
                        avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

tartışalım.. ben diyorum ki başkasının hakkına tecavüz etmedikten sonra her istediğini yapabilirsin.. o adamın görüşünü, zihnini vs etkilemedikten sonra istediğin şekilde bağır.. trabzon tribününü bimiyorum gitmeyeli uzun zaman oldu.. eskiden maratonun ortasında bağıran bir grup vardı, belki de kale arkasına geçmişlerdir.. sana yapılan olayla burda tartışılan diğe olay aynı fakat kişiler taban tabana zıt.. çekirdekçi dişli bir grup arasındaki bağıran kişiyle, ateşli taraftar arasındaki bağırmayan kişinin bence hiçbir farkı yok.. ikisi de tepki görüyor sonuçta..
                          Neyse renktaş. Aslında bu konuyu burada çözmek gerçekten zor. Sadece tartışmakla yetinmiş oluruz. Bilinç lazım. Taraftar bilinci. Destek vermek için bağırana da saygı bağırmayana da saygı. Bu bilincin oturması zaman alır. Yalnız burada kaçırdığımız bir nokta var. Bu başlığın amacı Trabzonspor'a verilen taraftar desteğini mümkün olduğunca artırmak. Yani isteniyor ki sesimiz biraz daha gür çıksın. Bağırmak istemeyenler tabi ki olacaktır. Haklarıdır. Ancak maçı kaybettikten sonra bu bağırmayanların nasıl bağıra bağıra ağız dolusu küfür ettiklerini çok iyi biliyorum. E kardeşim maçtan sonra küfür edeceğine maç içinde takıma destek versen olmaz mı? Hem stresini de atmış olursun. Boşalmış olursun. Maçtan sonra küfredecek seste kalmaz.

Şimdi uygulamada ne görüyoruz??? Takımına destek için 90 dakika bağıran gruplar deniz tarafındaki kale arkasına giriyor. Bu durumda da maraton tiribününü ateşleyecek bir taraftar grubu o bölgede yer almıyor. Aslında orada bir grup bağırsa maratonun büyük bir kısmı kendi isteğiyle bu tezahürata ayak uyduracaktır. Yine isteyen bağırmasın önemli değil. Maksat mümkün olduğunca sesimizi yükseltmek. Rakip ve hakem üzerinde baskı oluşturmak. Burada yoğunlaşmalıyız diyorum ben. Saygılar.
                          "İnsan üç beş damla kan, ırmak üç beş damla su;
                          Bir hayata çattık ki, hayata kurmuş pusu.
                          Geldi ölümlü yalan, gitti ölümsüz gerçek;
                          Siz, Hayat Süren Leşler, Sizi Kimi Diriltecek?"

Yorum

İlk olarak tstafi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hala mı boyle dusunuyoruz ya allahım yarabbım kafayı yıycem yok bagırmak ıstemıyosa bagırtamassanız yok oyle yapamassın boyle yapamassın..kardesım orası huseyın kazaz kultur merkezı degıl tamammı orası trıbun orası stadyum..oraya gırebılmek ıcın ınsanlar ne emekler harcıyo nelerle ugrasıyo..sız ıse degerını bılmıyosunuz..allahını seven varsa boyle dusunen maca gelmesın..
                            bagırmaycaksan git evinde izle hemde pozıyon tekrarları da var.ya bu nasıl trıbun kulturu anlamıyorum ya.kardeşim sen tarftarsan senın işin o stadda bagırmaktır tezaurat etmektır ama mıllet hala oturyoır bılmem ne ya.yazıuk bize yazık

Yorum

ilk önce başlığa ne yazdığını iyi oku bu başlık Bursa maçınca tribünlerin takıma her zamankinden fazla detsk vermesi gerektiğini anlatmak için açıldı sen ise kufurden kavgadan grıdın izmitten manisadan çıktın gel yap baklım o dediklerini burda bana tribünü öğretme benin hayatım orda geçti
                              hayatın bağırarak geçmiş demek ki etrafta olanları görememişsin..

ben kimsenin bağırma konusunda zorlanmaması gerektiğini söyledim ilk önce çünkü başlıkta "sesi kısılmayan bizden değildir" diyor.. ben sana insanların rahatsızlığını anlatıyorum, gördüklerimi paylaşıyorum, sen bana "trabzon öyle dğeil" diyorsun.. tamam öyle değilse gel izmite sivasa eskişehire bize de örnek ol diyorum, şimdi izmiti manisayı karıştırdın diyosun.. tutarlı olur musun? yetişmekte zorluk çekiyorum..

Yorum

pankart assak

''GERÇEK TARAFTAR YÜREKTEN BAĞRIR'' diye

Yorum

Yükleniyor...
                                X