Arkadaşlar bence bir sinerji yaratalım ve bu 96 dramını üzerimizden atacak yeni bir hamle yapalım.Diyorum ki :
1-Bursa maçında dakika ve skor ne olursa olsun
2-Yapılan oyuncu değişikliklerini beğenelim beğenmeyelim
3-Oynadığımız oyun iyi veya kötü olsun
kısacası ne olurs aolsun o maçta olumsuz hiçbir hava yaratmayalım
takımımız gol kaçırdığı zaman, kötü pas attığımız zaman,moral verelim
çekirdeği bırakıp son düdüğe kadar hep bağıralım olumlu destek verelim
ve şunu iyi bilelim ki bu takım bir 96 sendromunu daha kaldıramaz.
ve bu sendromun bir sebebi de malesef taraftarımız ve taraftarın takıma yaptığı baskı..lütfen duyarlı olalım ve Avrupa liglerindeki taraftraları örnek alalım.. Arsenal manuden 3 yemesine rağmen arsenal taraftarlarının takımını alkışlaması gibi örnekleri çok beğeniyorum lütfen böyle bir ambians yaratalım ve bu bir milat olsun çünkü kocaeliyi yenilseydik yine bu takıma ettiğimizi bırakmayacaktık, artık bunlardan vazgeçip modern taraftar anlayışına geçelim
eleştirilerimiz yapıcı olsun ve kazanan hep trabzonspor olsun.
1-Bursa maçında dakika ve skor ne olursa olsun
2-Yapılan oyuncu değişikliklerini beğenelim beğenmeyelim
3-Oynadığımız oyun iyi veya kötü olsun
kısacası ne olurs aolsun o maçta olumsuz hiçbir hava yaratmayalım
takımımız gol kaçırdığı zaman, kötü pas attığımız zaman,moral verelim
çekirdeği bırakıp son düdüğe kadar hep bağıralım olumlu destek verelim
ve şunu iyi bilelim ki bu takım bir 96 sendromunu daha kaldıramaz.
ve bu sendromun bir sebebi de malesef taraftarımız ve taraftarın takıma yaptığı baskı..lütfen duyarlı olalım ve Avrupa liglerindeki taraftraları örnek alalım.. Arsenal manuden 3 yemesine rağmen arsenal taraftarlarının takımını alkışlaması gibi örnekleri çok beğeniyorum lütfen böyle bir ambians yaratalım ve bu bir milat olsun çünkü kocaeliyi yenilseydik yine bu takıma ettiğimizi bırakmayacaktık, artık bunlardan vazgeçip modern taraftar anlayışına geçelim
eleştirilerimiz yapıcı olsun ve kazanan hep trabzonspor olsun.
Yorum