Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bursaspor Maçından Sonra Sesi Kısılmayan Taraftar İstemiyoruz!!!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evsahibi olduğumuzu hissettirmek lazım...bu sefer cidden sesinizi duymak istiyoruz...ihtiyacımız var çünkü...
    21.12.2009 Unutmayacağız...
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
    Cemil Usta
    Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Susmayın Allah aşkına ya Tek başına bağırıyorsan git kendin gibi bağıranları bul ya da susmayan taraftarımızın yanına git.

Su kocaeli taraftarına bakın bi kere. Tamam serefsiz olabilirler ama bağırıyorlar abi bizimde öyle olmamız lazım

Yorum

• Arkadaslar ben istanbuldan gelecegim , biletler ne zaman satisa cikar , birde bagiran taraftarin oldugu bolumden izlemek istiyorum mumkunse , kapalida felaket sıkılmıştım geçen sefer.

Yorum

• ben tekrar aynı şeyi söylüyorum yönetimden ve özellikle Sadri başkandan bu hafta içerisinde bi kaç kez taraftara yönelik açıklamalar bekliyorum taraftardan destek istemeliler beilki az da olsa bi faydası olur..

Yorum

• hıc kımse bagırmasa bıle BMN nın butun stadı gaza getırmesı gerek bır kere sankı tekbasımıza konsuuyoruz arkadaslar bulundumuz yer trabzonun en buyuk taraftar olusumu hemen organızsayona baslayalım tek bır catı altında toplanalım ve tezahuratları hazırlayalım ne duruyoruz yaww gerekırse trabzon bmndekı en sozu gecen yetkılı kısı butun tarftar guruplarıu ıle gorussun sloganlarımızı ortak bulalım ve hepıomız aynı seglerı bagıralım
            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Susmayın Allah aşkına ya Tek başına bağırıyorsan git kendin gibi bağıranları bul ya da susmayan taraftarımızın yanına git.

Su kocaeli taraftarına bakın bi kere. Tamam serefsiz olabilirler ama bağırıyorlar abi bizimde öyle olmamız lazım
              O Kocaeli maçında ses çıkaran kitlenin kaç kişi olduğunu görsen kafayı yerdin.. Şöyle diyim maraton tribününü 1/4 lük kısmından sadece o ses çıkıyo..

Yorum

• Bağırana neden bağırıyorsun otur demeye hakkımız olmadığı gibi oturana da illa kalk bağır diyemezsiniz.
                Ayrıca adam istediği yerde maçı izler kimsenin karışmaya hakkı yok. Yalnız haddini bilecek. Önündeki adam ayağa kalkıp bağırıyorsa ona otur demeyecek. Oturan adama da kalk ayağa illa bağır demeyecek..BU KADAR BASİT !

Bundan önceki yıllarda çoğu maçımızı ayakta tezahürat ederek izledik ama bu yıl berbat bir yerimiz olduğu için küfürleri dinleyerek maçları izlemek zorunda kaldık...
                En son TSelif tarafından düzenlendi; 10.05.2009, 22:48.
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bu şeftalilere taraftırlık nasıl olur göstermek gerek.
                  bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• Maça giden adam bağırmak zorunda değildir. Ama bağırmayanlar da, orasının stadyum olduğunu bilecek ve ona göre davranacak. Gerekirse görmeyecek sahada ne olduğunu izlemeyecek..
                    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• bagirin, inletin, stadi yikin. sampiyonluk kupasi su an nerdeyse ordan sesimizi duymasi lazim

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maça giden adam bağırmak zorunda değildir. Ama bağırmayanlar da, orasının stadyum olduğunu bilecek ve ona göre davranacak. Gerekirse görmeyecek sahada ne olduğunu izlemeyecek..
                        benim çoğunlukla sırtım sahaya dönük olduğu bazı golleri görmüyorum eve gelince izliyorum

Yorum

• Aynen öyle Mustafa. Fedakarlık gerekli.. Ama seyircinin çoğu önce takımdan bekliyor.

Yorum

• bu seyirci gene bağırmaz demedimmi ibrahim dersin maçtan sonra.
                            TRABZONSPORLU OLDUĞUNU UNUTMA.

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aynen öyle Mustafa. Fedakarlık gerekli.. Ama seyircinin çoğu önce takımdan bekliyor.
                              onu yapan çok daha bekler Muhammet

Yorum

• İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                onu yapan çok daha bekler Muhammet
                                Ahahaha

Aynen öyle aynen..

Yorum

Yükleniyor...
                                X