Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bursaspor Maçından Sonra Sesi Kısılmayan Taraftar İstemiyoruz!!!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    En iyisi: Ayaga kalkmayan Sivasli olsun. Kayserispor macindaki gibi...
    Önceden hep ayağa kalkmayan fenerli olsun diye bağırıyorlardı ama boşa onların demesiyle kimse fenerli olmaz..

Ama Kayseri maçında ayağa kalkmayan zivaslı olsun bağırılınca ben dahil herkez kalktı bu direk içgüdüsel ve güzel

Yorum

• Trabzonda tek galibiyeti olmayan zurnaspora yine aynı tarifeyi uygulayacağız
      En son Burçak tarafından düzenlendi; 10.05.2009, 19:11.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• zıpla zıpla zıplamayan BURSA

Yorum

• şeftalisporun yumuşakları bakın neler gelecek başınıza varya sabırsızlanıyorum bu maç için.
          en nefret ettigim insan tipidir. kendisi koca bir sıfır hiçbir şey ama kendisini nedense bir şey sanar.
          her bursasporluya yumoş dağıtılsın maça girerken.

avaraj maçı yapacagız bu maçı!

Yorum

• Rakibe saygı göstermek diye bir şeyden bahsedeceğim ama burada pek itibar görmeyecektir muhtemelen. Burada dalgaya alıyoruz iyi hoş da bu oyun 3 ihtimalli ve bizim sağımız solumuz belli değil, mazallah kötü bir sonuç alırsak aynı şekilde bu yazdıklarımızı yüzümüze çarparlar ki bu hiç hoş olmaz.
            avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Bu maçta seyirci olayın farkına varmıştır artık.Son dakikaya kadar destek.

Yorum

• 61.Dakikada sahaya şeftali filan atsınlar ne bilim rakibi ıslıklasınlar 90 dakika boyunca her kaçan topta ah uh demesinler yeter..Bağırmaya pek gerek yok.Zaten bu konuda istikrarsısız.
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Birakin herkes istedigi gibi izlesin maci, kimin iyi taraftar oldugunu sizmi belirliyorsunuz? Mac gidecem sesim kisilacak alakayi ben anlamadim? Futbol bir eglencedir eziyet degil.. yok 90 dk ayakta dur, yok 90 dk bagir hepsi hikaye.
                  Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• kimlerin cekirdek yedigi anlasiliyor simdi =))

Yorum

• Desenize taraftarımızın yüzde 80 ini afaroz edicez

Yorum

• Trabzonspor'un organize olarak bağırdığını şuana kadar hiç duymadım.!!!

Yorum

• burda bu konuda olumsuz eleştiri yapan arkadaşlar bağırmaya mecbur deiliz gibisinden şeyler yazanlar yeri geldğinde yok çarşı öyle yok pazar böyle demezsiniz inşallah...

Yorum

• İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            burda bu konuda olumsuz eleştiri yapan arkadaşlar bağırmaya mecbur deiliz gibisinden şeyler yazanlar yeri geldğinde yok çarşı öyle yok pazar böyle demezsiniz inşallah...
                            İyi dedin sunu usta valla helal olsun

Yorum

• valla benim ki zaten kısık hastayım hafta sonuna kadar düzelirse tekrar kısmaya çalışırım

Yorum

• Öle demiyorum fakat buzamana kadar trabzonun fırsat buldukça maçlarona gitmeye çalışıyorum.Ama buzamana kadar hangi maça gittiysem en fazla 3 dakika bağırdık.Ben çok bağırmak istiyorum etrafımdakiler bağırmıyor...Diğer tirübünllre örnek vermek istemiyorum.ama bizim de öyle olması lazım değil mi sizce arkadaşlar????

Yorum

Yükleniyor...
                                X