ses mes kalmdı gokce abım sahıt abı nası ama
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bursaspor Maçından Sonra Sesi Kısılmayan Taraftar İstemiyoruz!!!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursalıların sesi orda çıktı ya seneye maratona grup şart yoksa tiyatroya devam ..
Yorum
-
Boğazım ağırıyor şu anda...KaZıM KoYuNcU;
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti...''
Yorum
-
2 dakıkada gıttı hersey
Yorum
-
İlk olarak EmreTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavni akerde bağıran ve sesi kısılan bütün arkadaşlarıma teşekkür edıorum helal olsunn....
Bunu üstüme alınırım kusura bakmayın(Yüzsüzlük gibi olmasın)
T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
dün yine stad ta bağırmayan taraftar s. gitsin tezahüratı vardı bu nasıl iş yaa anlamıyorum stada gidipte bağırmadan geriye gelmek tam bir takozluk....Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
Aslında stadda bağaranların sesi boşluğa gitmese çok güzel destekleniyor yazıları burada görüyor olacaktık. Maalesef stadın türbünlrinin üstünün açık olması sesin boşlukta kaybolmasına neden oluyor. Stadın üstü kapansa ve akıllı bir tasarım ile sesin direkt sahaya gitmesi sağlanırsa bakın o zaman rakip takımların eli ayağı nasıl dolaşıyor.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
Yorum