Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bursaspor Maçından Sonra Sesi Kısılmayan Taraftar İstemiyoruz!!!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ses mes kalmdı gokce abım sahıt abı nası ama
    ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bursalıların sesi orda çıktı ya seneye maratona grup şart yoksa tiyatroya devam ..
      arkadaşlar televizyon yayının yapıldığı yere göre tv ye gelen ses değişir. 90 dk aralıksız bağıran seyirci zaten yoktur. susulan anlarda da bursa taraftarının sesinin gelmesi normaldir. yoksa bursalıların sesi daha çok çıktı komik bir iddaadır. stada girenlere sorun bakalım bursalıları duydular mı hiç?

Yorum

• avni akerde bağıran ve sesi kısılan bütün arkadaşlarıma teşekkür edıorum helal olsunn....

Yorum

• Boğazım ağırıyor şu anda...
          KaZıM KoYuNcU;

"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti...''

Yorum

• 2 dakıkada gıttı hersey
            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• samsuna gelene kadar konuşamadım
              volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Bursaspor taraftarını orda susturamayan maraton trübününü hayretler içinde izledim maç boyu. Aynı onların izlediği gibi !.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak EmreTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  avni akerde bağıran ve sesi kısılan bütün arkadaşlarıma teşekkür edıorum helal olsunn....
                  Valla son zamanlarda bu hususta okuduğum en güzel mesaj

Bunu üstüme alınırım kusura bakmayın(Yüzsüzlük gibi olmasın)
                  T R A B Z O N S P O R

Yorum

• dün yine stad ta bağırmayan taraftar s. gitsin tezahüratı vardı bu nasıl iş yaa anlamıyorum stada gidipte bağırmadan geriye gelmek tam bir takozluk....
                    Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Aslında stadda bağaranların sesi boşluğa gitmese çok güzel destekleniyor yazıları burada görüyor olacaktık. Maalesef stadın türbünlrinin üstünün açık olması sesin boşlukta kaybolmasına neden oluyor. Stadın üstü kapansa ve akıllı bir tasarım ile sesin direkt sahaya gitmesi sağlanırsa bakın o zaman rakip takımların eli ayağı nasıl dolaşıyor.
                      (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Konu güncelliği yitirdi maç oynandı ve bitti.
                        Başlığı kilitliyoruz arkadaşlar.
                        Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

Yükleniyor...
                        X