biz sadece forumdan bahırark olmaz kaç kişi takip edebiliyoki forumdan evde pc ci yada cafede internete girmeye fırsatı olmayan okadar cok insan varki bu gibi şeyler burda 100 yad 200 kişi ile toplanıp maca saatler kala stad onun de toplanıp stad erken grip söylencek beste varsa tum stada ezberletmesi lazım baska turlu olmaz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bursaspor Maçından Sonra Sesi Kısılmayan Taraftar İstemiyoruz!!!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
Katilmamak elde degil.
Gercekten bursa macinda ve son fb macinda taraftara büyük is düsüyor.
12. adam gibi takimin arkasinda olabilirlerse kazanan hem kendileri hem de Trabzonspor olacaktir.
Bu konu cok önemli,taraftarimizin geri kalan maclardan önce bir özelestiri yapip bundan sonraki maclarda maclarda gerekeni yapmalidir."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirakin herkes istedigi gibi izlesin maci, kimin iyi taraftar oldugunu sizmi belirliyorsunuz? Mac gidecem sesim kisilacak alakayi ben anlamadim? Futbol bir eglencedir eziyet degil.. yok 90 dk ayakta dur, yok 90 dk bagir hepsi hikaye.
kardeş avrupalısın galiba avrupa'da yaşıya yaşıya modernleşmişşin biz trabzonlu trabzonsporlu olarak herzaman endüstriye futbola karşıyız kardeşim öyle stada giderek oturarak çekirdek yemekle , kombine alarak taraftar olunmaz en fazla seyirci olunur.Ettiğin laflar trabzonspor taraftarına yakışmıyacak derecede laflar oysaki ben avrupadaki trabzonspor taraftarını çılgın holigan bilirdim ..
Yorum
-
İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBağırana neden bağırıyorsun otur demeye hakkımız olmadığı gibi oturana da illa kalk bağır diyemezsiniz.
Ayrıca adam istediği yerde maçı izler kimsenin karışmaya hakkı yok. Yalnız haddini bilecek. Önündeki adam ayağa kalkıp bağırıyorsa ona otur demeyecek. Oturan adama da kalk ayağa illa bağır demeyecek..BU KADAR BASİT !
Bundan önceki yıllarda çoğu maçımızı ayakta tezahürat ederek izledik ama bu yıl berbat bir yerimiz olduğu için küfürleri dinleyerek maçları izlemek zorunda kaldık...
bu fıkıre sıddetle KATILMIYORUM neden mi ?
evet kımse bağırmak zorunda tabıkı degıl. Ama bagırmak ıstemeyen evınde ızler macı, mac ıcınde bagırmıyor ama gol atınca en cok onun sesı cıkıyor ???
tribunde mac ızlemek o takıma destek olmaktır o takımı ateslemektır hatta o atesı yakıp o bombayı patlatmaktır eğer amaç cekırdek yeyip mac ızlemekse evde veya kahvehanede cok rahat bır yerde bu mac ızlene bılır ,orada olan taraftar bagırmalıdır eger bagırmıyorsa haybeye orada kalabalık yapmamalıdır. evet maddı olarak bakıyorsak ve bagırmakda ıstemıyorsa mac bıletlerının parasını bırıktırıp kendıne forma alsın ama ozellıkle su donemde oturup cekırdek yıyen bır taraftarın malesef takımına bır faydası olmaz yada bagırmak ıstemıyorsa alanzınho oole bır gol attıgındada bagırmasın sussun sustugu yerde ...!En son demir tarafından düzenlendi; 11.05.2009, 01:08.Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Bursa'da yaşayan Trabzonsporlu kardeşleriniz için bu maçta 90 dakika takıma destek verin.. Çevremizdeki Bursasporluların sesini soluğunu kesmemiz için bu galibiyete çok ihtiyacımız var.. Herkes üzerine düşen görevi yerine getirirse Bursa'daki kardeşleriniz çok sevineceklerdir..
Haydi Trabzon!Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği
Yorum
-
90 dk boyunca destek olalım yeter. her pozisyon sonrası uhhh yuhhh oooooo gibi seslerle futbolcularımızın moralini bozmak yerine alkışlasak yeter. bilinmelidir ki 25. dk da gol kaçar ama 26. dk da yeni pozisyon yakalanır. maç 90 dakikadır. bir tepki göstereceksek son düdükten sonra. maç esnasında takıma zarar verecek her şey yasak arkadaşlar YASAK !devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Yorum
-
İlk olarak serkansdkasma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş avrupalısın galiba avrupa'da yaşıya yaşıya modernleşmişşin biz trabzonlu trabzonsporlu olarak herzaman endüstriye futbola karşıyız kardeşim öyle stada giderek oturarak çekirdek yemekle , kombine alarak taraftar olunmaz en fazla seyirci olunur.Ettiğin laflar trabzonspor taraftarına yakışmıyacak derecede laflar oysaki ben avrupadaki trabzonspor taraftarını çılgın holigan bilirdim ..
Taraftarin ne oldugunu sizmi belirliyorsunuz? Catiya cikip sapik hareket yapmakmi lazim? Koltuk söküp sahaya atmakmi lazim? Cocuklarin oldugu yerde taskinlik yapip cocuklari korkutmakmi lazim? mesale yakip insanlari bogmakmi lazim?
Bu basligi kapatmiyan BMN yonetimini anlamis degilim. "Bizden degildir" nedemek oluyor? Ben merak ediyorum simdi ben bagirmayinca kimden oluyorum? veya bir mahkemeye falanmi cikariliyoruz? Kimin kimden oldugunu ordami belirliyorlar..Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
Bu macta herkes tezahüratlara katilmali.
Adamlar zaten yogun tezahüratlara alisik. Bursa taraftarinin tezahürati malum.
O yüzden sahaya damgasini vuracak tezahüratlar yapmaliyiz. Takimimiza saglam sekilde destek olmaliyiz.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden avrupali oluyorum? ben bunu hakaret olarak kabul ediyorum! Türküm ve Trabzonspor taraftariyim.
Taraftarin ne oldugunu sizmi belirliyorsunuz? Catiya cikip sapik hareket yapmakmi lazim? Koltuk söküp sahaya atmakmi lazim? Cocuklarin oldugu yerde taskinlik yapip cocuklari korkutmakmi lazim? mesale yakip insanlari bogmakmi lazim?
Bu basligi kapatmiyan BMN yonetimini anlamis degilim. "Bizden degildir" nedemek oluyor? Ben merak ediyorum simdi ben bagirmayinca kimden oluyorum? veya bir mahkemeye falanmi cikariliyoruz? Kimin kimden oldugunu ordami belirliyorlar..
farklı seylerden bahsedıyoruz arkadasım bız yorgan yakalım demedık bızden degıldır de demedık bu yorumu yaptıgın yerın ustunde benım yorumum var onu bır oku sana zahmet bızım anlatmaya calsıtıgımız sey buEn son demir tarafından düzenlendi; 11.05.2009, 01:10.Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
bağırması takımın yararına, bağırmaması aleyhine ama tezahuratlara katılmayıp yuhlamalara katılanlar şöylee bir kendilerine baksın, ayrıca oturduğun yerden ellerini birbirne vurmak cok mu zor veya herkes bağırıken sende oturduğun yerden mırıldansan ne kaybedersinBİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
Yorum
-
İlk olarak ALi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa'da yaşayan Trabzonsporlu kardeşleriniz için bu maçta 90 dakika takıma destek verin.. Çevremizdeki Bursasporluların sesini soluğunu kesmemiz için bu galibiyete çok ihtiyacımız var.. Herkes üzerine düşen görevi yerine getirirse Bursa'daki kardeşleriniz çok sevineceklerdir..
Haydi Trabzon!Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence kulüp deplasman taraftarı oluşturğu gibi iç saha taraftar grubu da oluştursun. Deplasman adam getirmeye gerk yok. bugün gördük bunu. Bizi içerdeki maçara götürsünler.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...
Yorum
-
Sahaya çıkarken şunu desinler lütfen: Bu ne ya!!!
Bunu yapın uşaklar yapmadığımız beceremediğimiz bişey değil bir maçlık şu bizim bağırıdğımızı bağrım biz onların bağırdığını bağarmayız düşüncesinden sıyrılıp sadece takımı düşünerek tek yürekle tek bedenle tek yumrukla ve en önemlisi tek sesle dar edin onlara orayı.HAMSİ
Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.
Yorum
Yorum