Nano teknoloji kullananlar 150 milyon euroluk robokoplarla uefa için çırpınıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Csaba Laszlo, Romen teknik direktör Ferençvaroş takımını 2 sezon şampiyon yapıp şampiyonlar liginde gruptan çıkarmış, Uganda ve Macaristan milli takımlarını çalıştırmıştır, şu an İskoç Hearts takımının başında bulunmaktadır, sezon sonu iyi teklif gelirse ayrılmayı düşünüyor
kendisine mail attım
Yorum
-
İlk olarak Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLütfen yanlış anlamayın ama Halil Şanlı Sir Alex Ferguson'u önerse, Ferguson'nun teknik direktörlüğünden şüphe ederim.
Anlaşılan Halil Şanlı-Cevat Kol ikilisinin adayı Samet Aybaba.
Ertuğrul Bursa'da,Samet Aybaba'nın takımının kaymağını yiyor dedi.Herkese Merhaba
Yorum
-
ertuğrul samet hocann kaymağınımı yiyor bilmiyorum ama ziya doğan samet hocanın kaymağını yedi samet hoca ve ziya hocanın beşiktaşlı oluşu kötü çok ön planda oldu iyi bir sonuçta hemen medya beşiktaşa yolladı onları ertuğrul gelse yine aynısı olacak benceAdalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!
Yorum
-
Şenol hoca gelemyecel rahat olun...Ama bana şunları yaşattın bana bunları yaşattın laflarını da sahiden anlamıyorum. Evet son 25 sene ne zaman kafaya oynadıysak Şenol hoca oldu....Bize bunları yaşattı...Yahu Sivas maçı fb maçından daha mı az önemliydi? Niçin kimse Ersun hoca bana bunları yaşattın falan demiyor....Ne kadar zarar vermiş Şenol Güneş milletin psikolojisine...Üzüldüm be...Vallahi üzüldüm...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak isko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende şimdi o programı ilk kez izliyorum. şaşırdım. Samet hocayı neden bu kadar övüyolar anlamıyorum. Komisyonmu alıyolar acabaAman Samet gelmesin.
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Şenol hocanın bir şeylerin sorumlusu olarak görülmesi beni de üzdü. Gerek yok. Öyle ya da böyle Trabzondan çıkmış en büyük teknik adam Şenol Güneş'tir.
Beraberliğin yeteceği maçta farka gidelim diyen adam benim için başarısızlığın sorumlusu değil, kahramandır. 10 sene geriye gitmiş olsak dahi.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de övüyorum Samet hocayı...Ama Samet hocayı geçen sene alacaktık...Böylece maliyeti çok daha aza aynı seviyede bir takımımız olabilirdi...Samet hocayı övüyorum diye komisyon mu alıyorum acaba?...Hoş olmuyor bu yakıştırmalar...En son İskender66 tarafından düzenlendi; 11.05.2009, 23:33.
Yorum
-
Buraya da yazayım Serdar Bali, Ünal Karaman, Lemi Çelik, Tony Schumacher, Rıdvan, Tanju, Erman Toroğlu... HaberTürk'te yardım programında, kaçırmayınTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Ben de daha ilk okulda başlayan tüm özgüvenimi Şenol Güneş ve arkadaşlarına borçluyum. O zaman ila nihayet onlar olsun takımın başında anasını satayım...
Şenol Güneş genç futbolcu oynatma konusunda son derece kısırdır. Bunu yazan yok forumda ki bana göre en temel eleştiri malzemesi....Varsa yoksa fb maçı....Yahu takım iki maçta toplam 20 pozisyon bulmuş ( az söylediğimden eminim) 2 pozisyon vermiş...3 gol yemiş 1 gol atmış....Şenol hoca mı suçlu????Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
Yorum