İlk olarak zeki gursoy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Takımın başında bir hoca var,
Oyuncularlada iyi bir uyum sağlamış,hoca filan aramaya gerek yok.
Yapılacak en doğru iş Ahmet hocaya güvenmek,ben güveniyorum...Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
İlk olarak selazurlu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımın başında bir hoca var,
Oyuncularlada iyi bir uyum sağlamış,hoca filan aramaya gerek yok.
Yapılacak en doğru iş Ahmet hocaya güvenmek,ben güveniyorum...BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar dillendirdiklerine göre Şenol Güneş'le anlaşmışlardır.Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni sezonda da mı?Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
beyler ersun yanal nıye gıttı sorun bır kendınıze eskı futbolcularımız bızım ıcın hepsı ayrı degerdır fakat trabzonspor hocalıgı ıcın yeterlımdır bence yabancı olması kesınlıkle sart ve ulusal medyayıda yanına alacak bır hoca olması lazım van gaal
Yorum
-
İlk olarak selazurlu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabiiki....BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak SAMILEKINCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Dediklerinin %90'ına katılıyorum ama Şenol hoca iyi bir yönetimle büyük işler yapar.
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Her başımız sıkıştığında Şenol Güneşe gidiyoruz.Trabzon dakilerin benimseyebileceği birisi.Aslında sorun şu Trabzondaki taraftarlarla diğer şehirlerdeki taraftarlar arasında bir fikir uçurumumu var neEn son sessizkral_1 tarafından düzenlendi; 11.05.2009, 22:36.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Bu arada Yabancı teknik direktör + Trabzonlu yardımcı formülüne de şiddetle karşıyım. Şenol da ikinci gelişinde Leekens'in yardımcısı olarak işe başlamış; sonra 3.5 sene kendisinden kurtulamamıştık.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
Yorum