Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zeki gursoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yorumlara baktıktan ve yönetimi az takip ettiktensonra biz girayların güneşlerin peişe düşücez anlaşıldı..
    gitmesi doğrudur dediğim ersunu ararız..hemde çok ararız..
    yerli hoca gelecekse ersunu niye yolladık?
    saçma!
    Giray ile Şenol'u bir tutmak ayrı bir saçmalık ama..
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Hoca işini çözmek için, lig sıralamasının belli olması lazım, en erken Eskişehir maçı sonrası belli olur bu durum, ya da sezon sonu şampiyonluk kutlamalarında kariyerli bir yabancı ile kupa Avni Aker'de boy gösterir.
      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
      İşte BMN!*

Yorum

• Takımın başında bir hoca var,
        Oyuncularlada iyi bir uyum sağlamış,hoca filan aramaya gerek yok.
        Yapılacak en doğru iş Ahmet hocaya güvenmek,ben güveniyorum...
        Son ağaç kesildiğinde,
        Son nehir kirlendiğinde,
        Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak selazurlu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Takımın başında bir hoca var,
          Oyuncularlada iyi bir uyum sağlamış,hoca filan aramaya gerek yok.
          Yapılacak en doğru iş Ahmet hocaya güvenmek,ben güveniyorum...
          Yeni sezonda da mı?
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu kadar dillendirdiklerine göre Şenol Güneş'le anlaşmışlardır.
            Erdem seni rahatlatacaksa anlaşma falan yok...Ben tam tersi gelecek ismi rahatlatmak için Şenol hocayı denedik olmadı için söylenti yayılıyor diye düşünüyorum....
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Trabzonsporun yükünü kaldırabilecek sorumluluk alabilecek yenilgilerde mazeret üretmiyecek kötü oyunda taraftarı suçlamıyacak bir adam olsun yeter!!!
              "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• bende senol günes taraftari degilim
                lucesku iyi olurdu

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yeni sezonda da mı?
                  Tabiiki....
                  Son ağaç kesildiğinde,
                  Son nehir kirlendiğinde,
                  Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• beyler ersun yanal nıye gıttı sorun bır kendınıze eskı futbolcularımız bızım ıcın hepsı ayrı degerdır fakat trabzonspor hocalıgı ıcın yeterlımdır bence yabancı olması kesınlıkle sart ve ulusal medyayıda yanına alacak bır hoca olması lazım van gaal

Yorum

• Şu "ulusal medya" kavramını bir bilen tarif etse de anlasak, her başlıkta karşıma çıkıyor.

Yorum

• İlk olarak selazurlu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tabiiki....
                        Üzülerek katılmıyorum

Yorum

• İlk olarak SAMILEKINCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Dediklerinin %90'ına katılıyorum ama Şenol hoca iyi bir yönetimle büyük işler yapar.
                          İyi bir yönetim de Şenol'u getirmez.
                          -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                          -"Burada klima yok mu?"
                          -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Her başımız sıkıştığında Şenol Güneşe gidiyoruz.Trabzon dakilerin benimseyebileceği birisi.Aslında sorun şu Trabzondaki taraftarlarla diğer şehirlerdeki taraftarlar arasında bir fikir uçurumumu var ne
                            En son sessizkral_1 tarafından düzenlendi; 11.05.2009, 22:36.
                            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Bu arada Yabancı teknik direktör + Trabzonlu yardımcı formülüne de şiddetle karşıyım. Şenol da ikinci gelişinde Leekens'in yardımcısı olarak işe başlamış; sonra 3.5 sene kendisinden kurtulamamıştık.
                              -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                              -"Burada klima yok mu?"
                              -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• anlasildiki takimin basina Senol gunes gececek gelecek yil ilk devre olmadanda gide cek
                                https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

Yükleniyor...
                                X